SepehrR
Registered User
موافقم.اون دوستمون یه نکته مهم گفت که کارشون رو خوب بلدن.حالا منظور اون کارای خوب خوب! نیستا به طور کلی صبور تر هستن واقع بین تر هستن اون خوی سر به هوایی در اونها کمتر شده و میشه بهشون اعتماد کرد.
موافقم.اون دوستمون یه نکته مهم گفت که کارشون رو خوب بلدن.حالا منظور اون کارای خوب خوب! نیستا به طور کلی صبور تر هستن واقع بین تر هستن اون خوی سر به هوایی در اونها کمتر شده و میشه بهشون اعتماد کرد.
حالا که فکر میکنم ترس از تنها موندن تو پیریه که آدمو وادار به ازدواج میکنه و این به قول استدلال همون کاسبکاریه.
همینه که منو از زندگی زده میکنه ، یعنی هرکس به فکر پیری خودشه که ازدواج میکنه؟ اگه واسه اینه پس اونا که تا آخر
عمر ازدواج نمیکنن و ول میگردن و مست میکنن و آخرشم یه گوشه میمیرن شاید آدمای بهتری باشن
ای بابا ... بازم شماها جوگیر شدید ؟ مگه اومدید توی مناقصه شرکت کردید ! یکی میگه 35 اون یکی میگه 45 بعدی میاد رو کم کنه میگه 50 یه نفر میگه 75 :lol:
سن ازدواج هم 2 مدل داره ... یکی اون سنی که دوس داری ازدواج کنی ، یکی اون سنی که زودتر از اون امکان ازدواج واست نیست ...
از نظر مورد اولی بخواییم نگاه کنیم اکر استثناها رو کنار بزاریم واسه اقایون 24-27 به نظرم بهترین سنه ولی اگه مورد دوم رو بخواییم دخالت بدیم سن ازدواج میشه 34-37 سال . به نظر من که 40سالگی اصلا مناسب نیست
من اگه دست خودم بود توی سن 20-22 سالگی ازدواج میکردم اما اصولا قضیه ازدواج حداکثر 10% به خود پسر یا دختر برمیگرده و بقیش رو پدر و مادر و مخصوصا اجتماع و شرایط زندگی تعیین میکنه .
:blink:
یعنی شما هر وقت پدر مادرت گفتن برو ازدواج کن ، می ری ازدواج می کنی؟! یا اینکه چون مثلا" تو جامعه بد می دونن مرد بالای 30 سال مجرد باشه می دویی می ری زن می گیری؟:lol:
:blink:
یعنی شما هر وقت پدر مادرت گفتن برو ازدواج کن ، می ری ازدواج می کنی؟! یا اینکه چون مثلا" تو جامعه بد می دونن مرد بالای 30 سال مجرد باشه می دویی می ری زن می گیری؟:lol:
نه به این شدتی که شما گفتید ولی نظر خانواده شرط هست اونم بیشتر به خاطر احترام به نظرشون . شما در نظر بگیر حالتی رو که پسر میخواد ازدواج کنه و خانوادش مخالف هستند ، طبیعتا خانواده اون ازدواج رو به ادم زهر میکنند و همینطور وقتی که نمیخوای ازدواج کنی و خانواده گیر میدند که موقع ازدواجه . خیلی خانواده ها این موارد رو دارند
من اینطوریم ! یعنی با اینکه میدونم چقدر رفتارهای اجتماعی و سنتها و ... غلطه اما بازم نمیشه باهاش مبارزه کرد . کسی که میخواد توی جامعش انگشت نما نشه باید توی یه محدوده سنی خاص ازدواج کنه ( 24-27 مشروط بر تمام شدن تحصیلات و سربازی و داشتن شغل ) . البته قضیه ی تهران و شهرهای بزرگ فرق میکنه ...
من خودم دلم از این سنتهای مذخف خونه چون اجازه ندادند اونجوری که دوس داشتم زندگی کنم و تا حالا هم نتونستم کاریش کنم .
شروط بعدی هم شرایط اقتصادی و ... بود که مطمئنا واسه همه شرط تعیین کنندس .
ای بابا سن بالا که خوب نیست من بچه بیشتر دوست دارم(فنچ)
الان 21 سالمه اما همش دنباله اول دوم دبیرستانیام سوم راهنمایی هم بدم نمیاد
هم بهترند هم پایه تر هم عاشق تر هم......
اتفاقا بر عکسشم صادقه و بیشتر هم هست
یعنی یه نفر ممکنه از زن های سن بالا خوشش نیاد چون اونا یاد مادرش میندازنش و تصور رابطه جنسی با مادر یا شخصی شبیه مادرش براش رقت اور و تنفر انگیزه
در نگاه من هم خانومهای بزرگتر از خودم جذابتر هستند ولی نمیتونم دلیلش رو خوب تشریح کنم.
علت علاقه دخترا به مردای سن بالا چیست؟ مسئله این است
اونم باز از ديد فرويد به الكتراكامپلكس برميگرده.علاقه غريزي دختر به پدر.
کلا فروید همه چیز رو از دید شهوت و جنسی نگاه میکرده ؟
اخه منم یه مطلب خوندم که الان که فک میکنم انگار اونم فروید گفته ! مطلب این بود که بچه که از سینه ی مادرش شیر میمکه در حقیقت شهوت باعث میشه پستان رو به دهان بگیره ....
ولی من فک میکنم راحت میشه این مطالب رو نقض کرد . مثلا دختر بچه هم سینه مادرش رو میمکه پس همه دختر بچه ها از اول که میان به دنیا تمایل به برقراری رابطه با همجنسانشون مثل مادر دارند ؟!!
بعد پدر هم وقتی پسر بچشو بوس میکنه یعنی دوس داره باهاش رابطه داشته باشه ؟
کلا خیلی از نظریات فروید در نگاه اول فقط از دید یه عده مسخره میاد اما یه چند ثانیه ادم روش فکر میکنه مسخره بودنش واسه همه بدیهی میشه
اونم باز از ديد فرويد به الكتراكامپلكس برميگرده.علاقه غريزي دختر به پدر.
نه با گرفتن پستان به دهان شهوت رو در ناحيه لب خودش پرورش ميده كه بعدا ميل پيدا ميكنه به بوسيدن يا سيگار كشيدن يا حتي ناخن جويدن.
بله.دخترا هم از ديد فرويد اول ميل به برقراري رابطه جنسي با مادر دارن بعد به سمت پدر گرايش پيدا ميكنن.از نظر فرويد لزبين شدن هم ناشي از همون عقده هاي كودكي دختر و رابطش با مادرشه.
دخترای سن پایین (حتی همسن خودم!) خیلی بچه بازی در میارن! زود دلخور می شن و قهر می کنن و... ولی سن بالاها اینجوری نیستن
کارشون رو خوب بلدند و بچه بازی هم در نمیارن . همین