• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خواستگاری ، ازدواج و همسرداری

آیا با فرهنگ خواستگاری سنتی موافقید؟

• Total voters
    180
وضعیت
موضوع بسته شده است.

SepehrR

Registered User
لایک‌ها
34
اون دوستمون یه نکته مهم گفت که کارشون رو خوب بلدن.حالا منظور اون کارای خوب خوب! نیستا به طور کلی صبور تر هستن واقع بین تر هستن اون خوی سر به هوایی در اونها کمتر شده و میشه بهشون اعتماد کرد.
موافقم.

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
دوستان توجه کنند که من هرگز تو پستم نگفتم که دیگران اینجا فکر میکنن هدف از اردواج بچه دار شدنه بلکه این چیزیه که بر اساس حرفای مردم تو سطح اجتماع زدم که تا میگی من بچه نمیخوام طوری نگاهت میکنن که انگار از فضا اومدی و کاملا از رفتار و لحن کلامشون مشخصه که هدفشون از ازدواج چی هست!

حالا که فکر میکنم ترس از تنها موندن تو پیریه که آدمو وادار به ازدواج میکنه و این به قول استدلال همون کاسبکاریه.

همینه که منو از زندگی زده میکنه ، یعنی هرکس به فکر پیری خودشه که ازدواج میکنه؟ اگه واسه اینه پس اونا که تا آخر

عمر ازدواج نمیکنن و ول میگردن و مست میکنن و آخرشم یه گوشه میمیرن شاید آدمای بهتری باشن

چیزی که من گفتم بدترین حالت ممکنه یعنی شاید درصد کمی صرفا به خاطر پیری و کوری ازدواج کنن. :lol:
هیچ آدم نرمالی (اقلا از نظر من) از اینکه هر دوره ای از زندگیشو با یک دوست و همراه خوب سپری کنه بدش نمیاد ولی خب وقتی همچین شرایطی برات فراهم نشه ممکنه به خاطر دوران پیری و کوری مجبور شی ازدواج کنی:دی

در ضمن کاسبکاری و خودخواهی هم در حد متعادل بد نیست
icon10.gif

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
ای بابا ... بازم شماها جوگیر شدید ؟ مگه اومدید توی مناقصه شرکت کردید ! یکی میگه 35 اون یکی میگه 45 بعدی میاد رو کم کنه میگه 50 یه نفر میگه 75 :lol:

سن ازدواج هم 2 مدل داره ... یکی اون سنی که دوس داری ازدواج کنی ، یکی اون سنی که زودتر از اون امکان ازدواج واست نیست ...
از نظر مورد اولی بخواییم نگاه کنیم اکر استثناها رو کنار بزاریم واسه اقایون 24-27 به نظرم بهترین سنه ولی اگه مورد دوم رو بخواییم دخالت بدیم سن ازدواج میشه 34-37 سال . به نظر من که 40سالگی اصلا مناسب نیست
من اگه دست خودم بود توی سن 20-22 سالگی ازدواج میکردم اما اصولا قضیه ازدواج حداکثر 10% به خود پسر یا دختر برمیگرده و بقیش رو پدر و مادر و مخصوصا اجتماع و شرایط زندگی تعیین میکنه .

:blink:
یعنی شما هر وقت پدر مادرت گفتن برو ازدواج کن ، می ری ازدواج می کنی؟! یا اینکه چون مثلا" تو جامعه بد می دونن مرد بالای 30 سال مجرد باشه می دویی می ری زن می گیری؟:lol:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
یعنی شما هر وقت پدر مادرت گفتن برو ازدواج کن ، می ری ازدواج می کنی؟! یا اینکه چون مثلا" تو جامعه بد می دونن مرد بالای 30 سال مجرد باشه می دویی می ری زن می گیری؟:lol:

نه به این شدتی که شما گفتید ولی نظر خانواده شرط هست اونم بیشتر به خاطر احترام به نظرشون . شما در نظر بگیر حالتی رو که پسر میخواد ازدواج کنه و خانوادش مخالف هستند ، طبیعتا خانواده اون ازدواج رو به ادم زهر میکنند و همینطور وقتی که نمیخوای ازدواج کنی و خانواده گیر میدند که موقع ازدواجه . خیلی خانواده ها این موارد رو دارند

من اینطوریم ! یعنی با اینکه میدونم چقدر رفتارهای اجتماعی و سنتها و ... غلطه اما بازم نمیشه باهاش مبارزه کرد . کسی که میخواد توی جامعش انگشت نما نشه باید توی یه محدوده سنی خاص ازدواج کنه ( 24-27 مشروط بر تمام شدن تحصیلات و سربازی و داشتن شغل ) . البته قضیه ی تهران و شهرهای بزرگ فرق میکنه ...

من خودم دلم از این سنتهای مذخف خونه چون اجازه ندادند اونجوری که دوس داشتم زندگی کنم و تا حالا هم نتونستم کاریش کنم .

شروط بعدی هم شرایط اقتصادی و ... بود که مطمئنا واسه همه شرط تعیین کنندس .

Last edited:

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108

نه به این شدتی که شما گفتید ولی نظر خانواده شرط هست اونم بیشتر به خاطر احترام به نظرشون . شما در نظر بگیر حالتی رو که پسر میخواد ازدواج کنه و خانوادش مخالف هستند ، طبیعتا خانواده اون ازدواج رو به ادم زهر میکنند و همینطور وقتی که نمیخوای ازدواج کنی و خانواده گیر میدند که موقع ازدواجه . خیلی خانواده ها این موارد رو دارند

من اینطوریم ! یعنی با اینکه میدونم چقدر رفتارهای اجتماعی و سنتها و ... غلطه اما بازم نمیشه باهاش مبارزه کرد . کسی که میخواد توی جامعش انگشت نما نشه باید توی یه محدوده سنی خاص ازدواج کنه ( 24-27 مشروط بر تمام شدن تحصیلات و سربازی و داشتن شغل ) . البته قضیه ی تهران و شهرهای بزرگ فرق میکنه ...

من خودم دلم از این سنتهای مذخف خونه چون اجازه ندادند اونجوری که دوس داشتم زندگی کنم و تا حالا هم نتونستم کاریش کنم .

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7

شروط بعدی هم شرایط اقتصادی و ... بود که مطمئنا واسه همه شرط تعیین کنندس .

شاید ازدواج کردن خلاف نظر خانواده باعث شه زندگی آدم زهر شه ولی اینکه خانواده بگن ازدواج کن و خلاف میلت شما ازدواج کنی خیلی دردناک تره تا اینکه هفته ای یه بار با خانواده یه بحث کنید!

Grape

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه اون خانم سن بالا سیبل جان باشه منم می خوام.:D چهل سالشه. یعنی 15 سال از من بزرگتره.

i448846_sibelcangogusfrikik.jpg

ولی خدا خیرتون بده اسم خواهر رجبی را هم نیاورید.

i448852_p5.jpg

این جلویی خواهر رجبیه. می گن اندامش بیسته ولی از قدریم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن؟ از کجا معلوم Shemale نباشه؟:D

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ای بابا سن بالا که خوب نیست من بچه بیشتر دوست دارم(فنچ)

الان 21 سالمه اما همش دنباله اول دوم دبیرستانیام سوم راهنمایی هم بدم نمیاد
هم بهترند هم پایه تر هم عاشق تر هم......

منم 21 سالم بود مثه شما فکر میکردم. اما دختربچه ها واقعا با این اخلاقای بچگونشون دهن سرویس میکنن. به اعصاب خوردیش نمیارزه. شما شاید حوصله داشته باشی. اما منه 27 ساله دیگه حوصله سر و کله زدن با بچه و تحمل رفتارهاشو ندارم

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
علت علاقه دخترا به مردای سن بالا چیست؟ مسئله این است

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
دخترای سن پایین (حتی همسن خودم!) خیلی بچه بازی در میارن! زود دلخور می شن و قهر می کنن و... ولی سن بالاها اینجوری نیستن

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
اتفاقا بر عکسشم صادقه و بیشتر هم هست
یعنی یه نفر ممکنه از زن های سن بالا خوشش نیاد چون اونا یاد مادرش میندازنش و تصور رابطه جنسی با مادر یا شخصی شبیه مادرش براش رقت اور و تنفر انگیزه

دقيقا!

در نگاه من هم خانوم‌های بزرگ‌تر از خودم جذاب‌تر هستند ولی نمی‌تونم دلیلش رو خوب تشریح کنم.

همه چي به ناخودآگاه برميگرده.هيشكي در خودآگاه دليل قطعي براي جذب شدن به جنس مخالف نميتونه بياره.

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
اونم باز از ديد فرويد به الكتراكامپلكس برميگرده.علاقه غريزي دختر به پدر.

کلا فروید همه چیز رو از دید شهوت و جنسی نگاه میکرده ؟
اخه منم یه مطلب خوندم که الان که فک میکنم انگار اونم فروید گفته ! مطلب این بود که بچه که از سینه ی مادرش شیر میمکه در حقیقت شهوت باعث میشه پستان رو به دهان بگیره ....
ولی من فک میکنم راحت میشه این مطالب رو نقض کرد . مثلا دختر بچه هم سینه مادرش رو میمکه پس همه دختر بچه ها از اول که میان به دنیا تمایل به برقراری رابطه با همجنسانشون مثل مادر دارند ؟!!
بعد پدر هم وقتی پسر بچشو بوس میکنه یعنی دوس داره باهاش رابطه داشته باشه ؟

کلا خیلی از نظریات فروید در نگاه اول فقط از دید یه عده مسخره میاد اما یه چند ثانیه ادم روش فکر میکنه مسخره بودنش واسه همه بدیهی میشه :eek:

Last_Lost

Registered User
لایک‌ها
12
کلا فروید همه چیز رو از دید شهوت و جنسی نگاه میکرده ؟
اخه منم یه مطلب خوندم که الان که فک میکنم انگار اونم فروید گفته ! مطلب این بود که بچه که از سینه ی مادرش شیر میمکه در حقیقت شهوت باعث میشه پستان رو به دهان بگیره ....
ولی من فک میکنم راحت میشه این مطالب رو نقض کرد . مثلا دختر بچه هم سینه مادرش رو میمکه پس همه دختر بچه ها از اول که میان به دنیا تمایل به برقراری رابطه با همجنسانشون مثل مادر دارند ؟!!
بعد پدر هم وقتی پسر بچشو بوس میکنه یعنی دوس داره باهاش رابطه داشته باشه ؟

کلا خیلی از نظریات فروید در نگاه اول فقط از دید یه عده مسخره میاد اما یه چند ثانیه ادم روش فکر میکنه مسخره بودنش واسه همه بدیهی میشه :eek:

بله.فرويد ميگه اساس همه افعال انساني ميل جنسيه.
نه با گرفتن پستان به دهان شهوت رو در ناحيه لب خودش پرورش ميده كه بعدا ميل پيدا ميكنه به بوسيدن يا سيگار كشيدن يا حتي ناخن جويدن.
بله به نظر من هم خيلي از اين نظريات رد ميشن.البته نميشه گف كاملا اشتباهه ولي همشم اين نيست.عوامل ديگري هم دخليه.بقول منتقدين فرويد،فرويد خيلي همه چي رو ساده انگارانه توضيح داده.
بله.دخترا هم از ديد فرويد اول ميل به برقراري رابطه جنسي با مادر دارن بعد به سمت پدر گرايش پيدا ميكنن.از نظر فرويد لزبين شدن هم ناشي از همون عقده هاي كودكي دختر و رابطش با مادرشه.
نه كاملا،ولي پسر هميشه پدر رو يه نوع رقيب خودش ميبينه.احتمالا پدرها هم در ناخودآگاه به توجه مادر نسبت به كودكش مخصوصا اگه پسر باشه حسادت ميكنن.
كلا نظريات فرويد جالبه ولي به نظر نمياد كاملا درست باشه.همه چي تو ميل جنسي خلاصه نميشه.كلا علت اين مسئله كه تو دين اسلام هم ذكر شده كه اعضاي خانواده(البته جز زن و شوهر)هم سعي كنن تو خونه يه سري حدود رو رعايت كنن بي دليل نيست.

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
عجب بحثهای جالبی راه میندازید تو pt
سن بالایی که دوستان میگن بین 30 تا 40 هست که اونم بستگی به شرایط بنده خدا داره طبق آخرین تحقیقات هم اوج طراوت یه زن سن 30 سالگی هست
دوستان از لحاظ جا افتادگی و تجربه بله واقعا عالی هستن و مسائل جنسی ولی
دختر سن پایین هم داریم که از یه زن سن بالا خیلی بهتر این کار رو انجام میده و همچنین داریم که از نظر اخلاق خیلی بهتر هست و برعکس
زیاد خودتون رو درگیر نکنید دوست شدن با دختر زیر 21 هم بنظرم خیلی خیلی حوصله می خواد از هر 100 تا شون شاید 2 تا خوب دربیاد چون خدایی درک این مسائل رو ندارن و تو دنیای بچگونه خودشون هستن
همچنین برای پسر ها باید حداقل سن پسر 18 به بالا باشه

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
پول :D:D:D

مهرسا1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
زنان سن بالا خیلی کم توقع تر هستن از دخترا سن پایین

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
اونم باز از ديد فرويد به الكتراكامپلكس برميگرده.علاقه غريزي دختر به پدر.

نه با گرفتن پستان به دهان شهوت رو در ناحيه لب خودش پرورش ميده كه بعدا ميل پيدا ميكنه به بوسيدن يا سيگار كشيدن يا حتي ناخن جويدن.

بله.دخترا هم از ديد فرويد اول ميل به برقراري رابطه جنسي با مادر دارن بعد به سمت پدر گرايش پيدا ميكنن.از نظر فرويد لزبين شدن هم ناشي از همون عقده هاي كودكي دختر و رابطش با مادرشه.

تا جايی که ميدونم عقده اديپ در پسران و الکترا در دختران توجيه روانکاوانه فرويد برای چگونگی گرايش به جنس مخالف است

و به نظرم خيلی مرتبط با قضيه انتخاب زنان سن بالا برای پسران و يا انتخاب مردان سن بالا برای دختران نيست.

راجع به الکترا که فرموديد اينکه ، در روانکاوی فرويد ،دختر بچه از نداشتن آلت جنسی پسرانه رنج ميبرد و سعی در اين دارد که اين کمبود را به وسيله پدر خويش و با علم بر اينکه او مذکر است جبران کند و به عنوان رقيبی برای مادر قرار ميگيرد ، اما هم الکترا و هم اديپ در همون سنين کودکی ***** ميشوند و در سنين بلوغ به شکل گرايش به جنس مخالف ظهور ميکند

همچنين از نظر فرويد ماندگاری حالت تمايل به داشتن آلت پسرانه يا همون پسر بودن در دختران در کودکی باعث همجنس گرا شدن آنها و يا پيدايش خصايص مردانه ميشود.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا