درست میگی.ولی همه مثل شما مایه دار نیستن که تو خونشون استخر داشته باشن تا بتونن روزی یک ساعت شنا کنن.
خب برن استخر.
ولی شنا باعت مانکن شدن نمیشه.
درست میگی.ولی همه مثل شما مایه دار نیستن که تو خونشون استخر داشته باشن تا بتونن روزی یک ساعت شنا کنن.
اینی که شما می خوای شاخه ای از بدنسازی هست به اسم فیتنس!سلام بچه ها
یه ورزش معرفی کنید که هیکل آدم رو مانکنی کنه.یعنی مثل بدنسازی نباشه که هیکل گنده بشه و باد کنه...
منظورم اینه که فقط هیکل رو ردیف کنه و مثلا شکم شش تیکه بشه و خط بیفته ، بازوها خط بیفته ، سینه ها ردیف شه...خودتون که هیکل مانکن ها رو دیدید اون شکلی.مثلا اگه انریکو ایگلسیاس رو بدون لباس دیده باشید یکی از نمونه های خوبه
ممنون میشم راهنمایی کنید.:happy:
مهدی جان میشه بیشتر توضیح بدی؟چه جوری هست؟کلاسها و سالنهاش کجاست.فرقش با بدنسازی چیه.کلا یه توضیح بده دیگه ممنون.اینی که شما می خوای شاخه ای از بدنسازی هست به اسم فیتنس!
اين تردمیل كه ميگي چي هست ؟؟والا زیاد استفاده نمیکنیم
نمیدونم تاثیر داره یا نه
ولی بعید میدونم کار خاصی بکنه
قبل از اینکه بخواد انرژی خاصی بگیره انقدر پهلو هارو درد میاره که نمیتونی ادامه بدی
به نظر من هیچی مثل دویدن نیست
بدن رو متناسب میکنه
یه تردمیل دوای درده
من میخوام تاچند روز دیگه یکی بگیرم
پسر دایی من خیلی بد هیکلو داغون بود یه تردمیل گرفت الان واقعا مانکن شده
البته بگما باید از خوردن هم کم کنی ضمنا مرتب هم باهاش کار کنی
من فكر ميكنم اضافه وزن داري ...من با اينکه قبلاً در حد حرفه ايی ورزشکار بودم امّا نميدونم جديداً چرا 5 دقيقه ميدوم فشارم ميفته
پاهامم درد ميگيره
بيشتر ساق پا
امّا نفس کم نميآرام با اينکه سيگار ميکشم!
جريان چيه؟
مهدی جان میشه بیشتر توضیح بدی؟چه جوری هست؟کلاسها و سالنهاش کجاست.فرقش با بدنسازی چیه.کلا یه توضیح بده دیگه ممنون.
باید **** غذایی خاصی رو هم دنبال کنی
دقيقا همينطوره، يك رژيم نرمال بر مبناي اعتدال Moderation و تنوع Variety و البته محاسبه ي دقيق كالري مورد نياز...
بابا شما هم که هی پیچیدش میکنین.کی حال **** و این صحبتها رو داره.بدون **** نمیشه؟:blush:دقيقا همينطوره، يك رژيم نرمال بر مبناي اعتدال Moderation و تنوع Variety و البته محاسبه ي دقيق كالري مورد نياز...
میشه آدرسش رو بدی؟اين فيتنس خيلي باحال هست ...
من الان 2 جلسه رفتم
حتما برين هم زياد ورزشش سنگين نيست
هم رژيمش فشار نمياره بهتون بهترين هست
همون هيكلي و اندامي رو كه دارين پرورش ميدين و زيبا ميكنيد
نه بزرگتر ميكنيد هيكل رو نه كوچيك تر...
به قولي ميگن كور از خدا چي ميخواد دو تا چشم بينا همينه !!!
به نظر من نه از دارو استفاده کن نا از دستگاههای عجیب غریب!بدنسازی هم شاید بدنت رو زیبا کنهاما به نظر من ورزش نیست...چون باعث تقویت قلب...ریه و از همه مهمتر فکرت نمی شه.
ورزش هایی مثل ایروبیک هم خوبه اما من خودم نمی پسندم.
بهتر بود قد و وزنت رو اینجا می گفتی...
اما اگر ورزش های رزمی رو دوست داری جودو رو بهت پیشنهاد میکنم...
اگر اطلاعات بیشتری خواستی در خدمتیم!