• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانستنیهای ورزشی

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
شنا واقعا چیز عالی هست اما به خاطر داشته باشین همه رشته های ورزشی از بدنسازی به عنوان مکمل و تقویت کننده عضلات برای فعالیت بهتر در رشته مطبوع خودشون استفاده می کنند.

موفق باشید

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
فينتس هم زير شاخه بدنسازيه اما برنامه های تمرينی خاص خودش رو داره
به هيچ دارو خاصی هم احتياج نداره فقط کمی پشتکار ميخواد
تو ايران هيچ جا نديدم اين رو درک کنن همه فقط برنامه های پرورش اندام رو استفاده ميکنن اما تو فيتنس ريزه کاری خيلی مهمه
به تعداد عضله های شکم دقت کنين
هيچ بدن سازی اينقدر تفکيک نداره

MF.jpg

شنا هم ورزش خوبيه اما واسه خانم ها زيادش جالب نيست چون عرض شانه رو زياد ميکنه و سينه ها رو کوچيک ميکنه
واسه خانوم ها فينتنس و ايروبيک از همه بهتره

این هیکل ها که اصلا قشنگ نیست
مثل همون پرورش اندامی ها میمونه!
فرق زیادی با پرورش اندام نداره !

sinbad68

Registered User
لایک‌ها
21
به نظر من هر كي بره ايروبيك پشيمون نمي شه.

اگه قبول نداريد يك سر به تاپيكم بزنيد.

نام تاپيكم ((ورزش ايروبيك))هستش.

فكر كنم صفحه دو ورزش باشه.

بريد ضرر نمي كنيد.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
478px-Muhammad_Ali_NYWTS.jpg

به اين دليل امروز اين پست رو ميزارم كه شايد تا 2 3 روز ديگه نباشم
27 دي مصادف با 17 ژانويه 1942 تولد محمد علي كلي اسطوره بي مثال دنياي مشتزني
3 بار قهرماني جهان
سفيرصلح سازمان ملل
و حمل كننده مشعل المپيك 96 اتلانتا
علی طی این سال ها به جوایز افتخاری فراوانی دست یافته است که از جمله مهمترین این جوایز می توان به مدال آزادی که در جشنی در کاخ سفید توسط جرج بوش به علی اهدا شد اشاره کرد. مدال طلای صلح اتوهاهن که از سوی سازمان ملل به او تقدیم شد از دیگر جوایز افتخاری علی است.

Last edited:

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
به اين دليل امروز اين پست رو ميزارم كه شايد تا 2 3 روز ديگه نباشم
27 دي مصادف با 17 ژانويه 1942 تولد محمد علي كلي اسطوره بي مثال دنياي مشتزني
3 بار قهرماني جهان
سفيرصلح سازمان ملل
و حمل كننده مشعل المپيك 96 اتلانتا

ممنون از اطلاعی که دادی :cool:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
قابل نداشت
فكر نميكنم عمرا كسي مثلش پيدا بشه
خصوصا رجز خوني هاش
نميدونم ديديد يا نه
محشره
1 بار هم شبكه 4 يه مستند نشون داد از حواشي مسابقش
خيلي حال كردم

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
منم يه چند تا نوحا هاشو گوش كردم ..خيلي خوب مياد
greedy.gif
the_iron_man.gif
whatb.gif

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
سايت رسمي محمد علي كلي
کاسیوس مارچلوس کلی (Cassius Marcellus Clay) ملقب به محمد علی کلی متولد در 17 ژانویه 1942 در آمریکا، یکی از بزرگترین و مشهورترین بوکسورهای سنگین وزن جهان است
او در ۱۹۷۵ مسلمان شد. وی چهار بار ازدواج کرد و صاحب هفت دختر و دو پسر (یکی از این دو فرزند خوانده وی است) شد. همسر نخست وی در سال ۱۹۶۶ از وی طلاق گرفت و سال ۱۹۶۷ با دختری ۱۷ ساله به نام «بلیندا بوید» ازدواج کرد که نام این زن پس از ازدواج به خلیله علی تغییر یافت. در۱۹۷۴ رابطه‌ای عاشقانه با زنی به نام «ورونیکا پورشه» آغاز کرد که در نتیجه در ۱۹۷۷ ازدواج دوم هم به طلاق انجامید و با ورونیکا پورشه از دواج کرد. در ۱۹۸۶ ورونیکا هم طلاق گرفت. وپس از آن با همسر چهارمش "یولانداً ازدواج کرد او دختری بود که وی را از زمانی که این دختر شش ساله و محمد علی ۲۲ ساله بود می‌شناخت.

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
محمد علی در محله لوییس ویل (Luisville) کنتاکی دوران کودکی خود را سپری کرد. در سن 12 سالگی هنگامی دوچرخه کوچکش به سرقت رفت، مثل بسیاری از کودکان دیگر گریه کنان نزد پدرش نرفت بلکه ماجرا را برای پلیس محلی شان جو مارتین (Joe Martin) که یک مربی بوکس هم بود گزارش کرد. مارتین پیشنهاد کرد که راه مبارزه کردن را تحت نظر او یاد بگیرد و این پسر بچه 12 ساله به سرعت تحت فرامین مارتین در امر یادگیری بوکس پیشرفت کرد. تا زمانی که به دبیرستان رفت در کنتاکی موفق به کسب 6 عنوان شد و با این موفقیتها مسوولین مدسه در عوض، نمرات ضعیف درسی اش را نادیده گرفتند و اجازه دادند تا او فارغ التحصیل شود.

در بازیهای المپیک تابستانی سال 1960 در رم او مدال طلای بوکس در رده سبک وزن را کسب کرد و سپس بعد از آن آموزش بوکس حرفه ای را زیر نظر آنجلو داندی (Angelo Dundee) ادامه داد و همزمان در همان سالها بود که عقاید غیر معمول مذهبی خود را بروز داد. ضمن اینکه نتایج دور از انتظار و خیره کننده او در مسابقات، و روحیه خستگی ناپذیرش موجب شده بود تا لقب مشت زن لوییس ویل را از آن خود کند. چرا که هیچ رقیبی در آن منطقه نتوانسته بود وی را شکست دهد. او به همین علت همیشه می گفت: "من قوی ترینم، جوانم و پر انرژی! سریع هستم و هیچکس نمی تواند مرا شکست دهد."

در 29 اکتبر 1960 در لوییس ویل، کاسیوس کلی در اولین رینگ حرفه ای خود پیروز شد و در 6 رینگ توانست تونی هونساکر (Tunney Hunsaker) را که رییس پلیس فایتویل (Fayetteville)ویرجینیای شرقی بود فائق آمد.

از سال 1960 تا 1963 این مبارزه گر جوان در 15 مسابقه نفسگیر دیگر حریفانش را ناک اوت کرد.کسانی مثل تونی اسپرتی (Tony Esperti)،جیم رابینسون (Jim Robinson) ،دانی فلیمن (Donnie Fleeman) ، داک سابدانگ (Duke Sabedong) آلونزو جانسون (Alonzo Johnson) ، گئورگ لوگان (George Logan) ، ویلی بسمانف (Willi Besmanoff) و لامار کلارک ( lamar Clark) که در دوره اوج خود بیش از 40 پیروزی قاطعانه داشت.

شاید هیجان انگیز ترین و پر افتخارترین موفقیت کلی را در آن دوران پیروزی برابر سانی بنکس (Sonny Banks) ، آلخاندرو لاورانته (Alejandro Lavorante) و آرچی مور (Archie Moore) که سابقه 200 پیروزی چشمگیر داشتند، باشد. اگرچه بنکس و لاورانته هر دو پس از این در مسابقات دیگر روی رینگ کشته شدند و کلی تنها مدعی عنوان قهرمانی برابر سانی لیستون (Sonny Liston) شد. رویارویی با سانی لیستون رقابتی بود که همه بوکسور ها با هراس از آن حرف می زدند و بوکسوری به سن و سال کم کلی نتوانسته بود او را تاکنون شکست دهد و این عنوان را کسب کند.
منبع

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
در 27 ژوئن 1979 محمد علی اعلام بازنشستگی کرد و با دنیای پر هیجان رینگ و بوکس خداحافظی نمود. اگرچه در طی دو سال پس از آن مسابقاتی هم انجام داد ولی در آخرین مسابقه خود برابر ترور بربیک (Trevor Bebick) که 12 سال از او جوانتر بود شکست خورد و پس از این شکست در سال 1981 با رکورد 56 پیروزی، 37 ناک اوت و 5 شکست به طور کامل از بوکس کناره گیری کرد.

محمد عل کلی حتی در بوکس هم عقاید ضد اورتودوکس داشت و مثلا" به جای آنکه مثل سایر بوکسورهای اورتودوکس هنگام دفاع دستهایش را بالا و روی صورتش بگیرد، آنها را در پایین میگرفت، همیشه فاصله اش با حریف نسبت به سایرین بیشتر بود و ضربات مشتش به سر از هر بوکسور دیگری بیشتر بود. اگرچه شاید این مساله در طول یک مسابقه ریسک بیشتری داشته باشد اما ضربات سنگین به اعضای بدن برای ناک اوت کردن حریف از روی رینگ موثرتر است و کلی معتقد بود نمیخواهد با فریب دادن دیگران قهرمان شود.

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
در سال 1982 محمد علی دچار سندروم پارکینسون شد، اما از محبوبیتش نزد مردم و هوادارنش چیزی نکاست و هچمنان مورد توجه میلیونها نفر در سراسر جهان بود. در سال 1985 افتخار روشن کردن مشعل المپیک را در جورجیای آتلانتا پیدا کرد.

از آنجایی که دخترش لیلا علی (Leila Ali) به رشته پدر علاقه فراوانی داشت از سال 1999 بوکس حرفه ای را آغاز کرد. اما پدرش پیش از این در سال 1978 در مورد بوکس زنان گفته بود: "زنان هرگز نمی توانند به خاطر فیزیولوژی بدنشان مثل مردان بوکس بازی کنند. ضربات سهمگین بوکس باعث بروز مشکلاتی برایشان می شود که گاها" جبران ناپذیر است."

محمد علی در حال حاضر همراه خانواده اش در میشیگان (Michigan) زندگی میکند

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
علی در مورد ویتنام:
چرا آنها از من می خواهند که لباس فرم بر تن کنم و هزاران کیلومتر دورتر از کشورم بر سر مردم بی گناه یک کشور بمب بریزم در حالی که در کشور خودم با مردم سیاه لوئیزویل همانند سگ رفتار می کنند.
علی در مورد نژاد:
من یک امریکایی هستم. کسی هستم که شما مرا به حساب نیاوردید و فقط به من عادت کردید. من سیاه مطمئن و جسور هستم. مذهب خودم را دارم. اهداف خودم را دارم به من عادت کنید. کاسیوس کلی نام بردگی من است. خودم آن را انتخاب نکردم. این اسم را نمی خواستم. من محمدعلی هستم یک نام آزاد. این اسم بدین معنا است که خدا دوستم دارد. من از مردم می خواهم هر زمان که با من صحبت می کنند یا صدایم می کنند من را محمدعلی خطاب کنند.
علی در مورد حریفانش:
«فریزر بسیار زشت است. او آنقدر زشت است که باید صورتش را به حیات وحشت امریکا ببخشد.» «اگر شما در خواب دیدید که من را شکست داده اید بهتر است که صبح که از خواب بلند شدید از من عذرخواهی کنید.»
▪ علی در مورد خودش:
من آنقدر سریع هستم که شب گذشته زمانی که چراغ اتاقم را خاموش کردم قبل از اینکه اتاق تاریک شود در تخت خوابم بودم. من می دانم می توانم برای ۱۰ سال قهرمان باشم سپس این وظیفه را بر عهده برادرم می گذارم. مثل خانواده کندی در واشنگتن.
علی در مورد بوکس:
بوکس برای سفیدهایی که نبرد دو بوکسور سیاه را تماشا می کنند بسیار لذت بخش است. من از تک تک لحظات تمریناتم متنفر هستم اما به خودم می گفتم نباید رها کنی. اکنون رنج می کشی اما برای بقیه عمرت قهرمان خواهی بود.
منبع

Last edited:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
جو فریزر (قهرمان سابق سنگین وزن جهان):
من و علی بالا و پایین های فراوانی را پشت سر گذاشته ایم. ما خاطرات بسیاری از هم داریم که بسیاری از آنها بد هستند اما من او را بخشیده ام. او با بسیاری از حرف هایش موجب رنجش خاطر من شد. من سال ها در آرزوی این بودم که او را آزار دهم. فراموش نکنید من و علی به یکدیگر نیاز داشتیم تا بزرگ ترین نبردهای تاریخ بوکس را رقم بزنیم.
آنجلو داندی (مربی علی):
اگر قرار باشد یکی از بزرگ ترین خاطراتم را از زمانی که با علی بوده ام ذکر کنم باید بگویم آن خاطره بزرگ هیجان در مانیل (تریلا این مانیل) خواهد بود. علی و فریزر در فضایی می جنگیدند که گرمای آن غیرقابل تصور بود. آن نبرد نفسگیرترین نبردی بود که می توانستید ببینید. من واقعاً نمی دانم محمد آن همه انرژی را از کجا می آورد. من مربی او بودم اما نمی توانم به شما بگویم او چگونه فریزر را شکست داد. من سال ها با او بودم اما او این قدرت را داشت که باز هم مرا شگفت زده کند.»
لنوکس لوئیس (قهرمان سابق بوکس):
ورزشکاران اندکی هستند که نسبت به اعتقادات خود پایبند بمانند زیرا نگران از دست دادن حامیان مالی و محبوبیت خود هستند. اما علی متفاوت بود. برای او عقایدش مهمتر بود و تغییری در کتاب تاریخ به وجود آورد. با کارهایی که او انجام داد ورزشکاران سیاه در ادامه راحت تر به کارشان ادامه دادند. علی یک جنگجوی بی نظیر بود. او با هوش خود در بوکس موفق شد و الگوی اصلی من در این رشته او بود.

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
لیلا از بین 9 فرزند محمد علی، تنها کسی است که پا جای پای پدر در رینگ بوکس گذاشته و اکنون به عنوان قهرمان جهان دست یافته است. وی توانسته با رکورد بسیار خوب 21 ناک اوت، نام پدر را زنده نگه دارد.
extra.28.jpg

laila-ali.jpg

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
بالا