@gh@m@hdi
Registered User
تونستی فیزیک 2 رو با اخلاصی بگیر...خوب نمره می ده:دی
می تونید لیست درس های رشته کامپیوتر که ترم تابستون ارائه می شه اینجا بذارید.
خوب دوست عزيز خوش آمدين..واقعا حقير خيلي خوشحال ميشم وقتي ميبينم دوستان هم دانشگاهيم همه جمعن..به افتخار بچهای تهران جنوب
داشتم میچرخیدم تو نت همین جوری اتفاقی رسیدم به این تایپک
خلاصه عضو شدم تا بتونم در خدمت هم دانشگاهیهای عزیز باشم,اینم اولین پستم توی پی تی هست
شما هم كامپيوتر ميخونين؟؟؟
اینجا جایی برای بحث و تبادل نظر دانشجویان دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب هست.
خبر:
می دونستید می تونید کل شهریتون رو از دانشگاه وام بگیرید و بعد از اینکه درستون تموم شد باز پرداخت کنید؟
برای این کار باید به امور دانشجویی ساختمان 5 مراجعه کنید.
یه چیز دیگه: من تقریبا هر روز می رم دانشگاه اگر می خوایید از نمره هاتون خبر پیدا بگیرید پی ام بدید..
خوب دوست عزيز خوش آمدين..واقعا حقير خيلي خوشحال ميشم وقتي ميبينم دوستان هم دانشگاهيم همه جمعن..
دوست داشتين يه سري هم به بخش ما ..فرهنگ و هنر يا هنرهاي نمايشي بزنين...
شما كدوم دانشگاه تحصيل ميكنين..فكر ميكنم براي همه آزادها يكي باشه؟؟من در مورد این وام تو دانشگاه خودمون سوال کردم گفتن همچین چیزی نداریم؟!
می تونید لیست درس های رشته کامپیوتر که ترم تابستون ارائه می شه اینجا بذارید.
دوستان کمک
نجفی خواه واسه ریاضی 2 و آقایان برای معادلات چطورن؟
من الان بهاشون برداشتم.
کرمعلی کیه؟خوبه؟یا آقایان؟
تورو خدا اگه میدوند بگید
متصدی این امر توی دانشگاه ما معاونت دانشجویی هستاین وامی که نوشتین جچوری هست؟ البته من تهران جنوب نیستم اما آزادی ام!
من در مورد این وام تو دانشگاه خودمون سوال کردم گفتن همچین چیزی نداریم؟!
خوب معادلات اگر بخوای طهرانچی خوبه..البته من با غلامیان داشتم که کارش عالی بود...دوستان کمک
نجفی خواه واسه ریاضی 2 و آقایان برای معادلات چطورن؟
من الان بهاشون برداشتم.
کرمعلی کیه؟خوبه؟یا آقایان؟
تورو خدا اگه میدوند بگید
دوستان تهران جنوبی ها کسی نمیتونه برای من انتقالی جور کنه ، اگر کسی آشنایی داره منو دریابه باور کنید آفتاب دانشگامون منو کشت ...
نجفی خوا خیلی استاد باحالی هست...توپ درس می ده نمره خودت رو هم یه کم چرب تر می ده....اهل پروژه هاست پس تا می تونی براش مساله حل شده ببر که من خودم باهاش 18 شدم:lol:
برای اینترنت 256 باید بری پیش دکتر جعفر کاظمی...معاون پژوهشی
دوستان تهران جنوبی ها کسی نمیتونه برای من انتقالی جور کنه ، اگر کسی آشنایی داره منو دریابه باور کنید آفتاب دانشگامون منو کشت ...
خوب معادلات اگر بخوای طهرانچی خوبه..البته من با غلامیان داشتم که کارش عالی بود...
منم تو همون خراب شده می خونم!
حالم ازش بهم می خوره!