@gh@m@hdi
Registered User
نمی دونم رنکینگ دانشگاه های ایران رو دیدید یا نه اما باید بگم تهران جنوب از همه دانشگاههای آزاد و دانشگاه هایی مثل بوعلی همدان و اراک و بوشهر و ... بالاتره :دی
نمی دونم رنکینگ دانشگاه های ایران رو دیدید یا نه اما باید بگم تهران جنوب از همه دانشگاههای آزاد و دانشگاه هایی مثل بوعلی همدان و اراک و بوشهر و ... بالاتره :دی
فهمیدید روز اول ثبت نام دوباره شبکه قطع شده بود؟
همه دوباره از ایرانشهر پاشدن اومدن!
اتفاقا من دوستم باهاش ریاضی 2 داشت.باید استاد خوب باشه ها..رياضي ارغند
آقا سايت ثبت نام چي بود من يادم رفته!
کسی از شرایط تخفیف شهریه خبر داره؟تو دانشگاه باید به کی مراجعه کنم؟
کسی از شرایط تخفیف شهریه خبر داره؟تو دانشگاه باید به کی مراجعه کنم؟
نشنیدین معدل باید در چه حد خوب باشه؟
چرا ..بالای 17 باید باشه..ولی توروخدا اگر معدلت بالای 17 هست شاگرد نمیگیری؟؟؟آخه من که فیزیکو با علوی نایینی داشتم چه جوری باید توقع داشته باشم که معدلم خوب باشه؟؟؟
استادهای فیزیک این دانشگاه مزخرفن! من الان بعد 8 ترم جرات نکردم فیزیک 2 بردارم!چرا ..بالای 17 باید باشه..ولی توروخدا اگر معدلت بالای 17 هست شاگرد نمیگیری؟؟؟آخه من که فیزیکو با علوی نایینی داشتم چه جوری باید توقع داشته باشم که معدلم خوب باشه؟؟؟
من ترم پائیز معدلم بالای 17 بود.شما نمی دونید باید پیش کی برم که نامه بگیرم؟یا اینکه دیگه دیر شده؟
والا من در حد درس دادن نیستم :blush:
نه نمیشناسمش..ببینم فیزیک 2 چرا ا جمشیدی بر نمیداری؟؟؟کسی اینجا خورشید وند میشناسه! باهاش مقاومت گرفتم!
من جفت فيزيك با انصاري نو كلاس صبح برداشتم ! حاضر غايب نمي كنه اما انقدر خوب درس ميده كه حيف نري سرش.استادهای فیزیک این دانشگاه مزخرفن! من الان بعد 8 ترم جرات نکردم فیزیک 2 بردارم!