ببینم خوب درس میده جزوشم خوبه؟؟؟؟من فیزیک 2 رو باهاش بردارم یعنی به نظرت؟؟راستی تابستون برداشتی واحد؟؟انصاري نو
ببینم خوب درس میده جزوشم خوبه؟؟؟؟من فیزیک 2 رو باهاش بردارم یعنی به نظرت؟؟راستی تابستون برداشتی واحد؟؟انصاري نو
اخه کارشون معلوم نیست بگیر نگیر داره همین انصاری نو یه ترم نمره هاش رو دیدم! افتضاح بود ! ترم قبلش خوب پاس کرده بود! فکر می کنم نمره خودت رو بده! یعنی شما احتمالا در همون حد 15- 15 براش نوشتی و هیچ ارفاقی نکرده!من جفت فيزيك با انصاري نو كلاس صبح برداشتم ! حاضر غايب نمي كنه اما انقدر خوب درس ميده كه حيف نري سرش.
فيزيك 1 رو 16 شدم و 2 رو 15 البته راس ميگن خودم اون طرفي كه مربوط به فيزيك مي شد رو همين اواخر همه رو پاس كردم آدم جرات نداره
عارف آذردرسته که شاگرد نایینی نمیشه..اما خیلی ها ازش گریه میکنن..من یه ترم با عارف اذر امتحان داشتم میان ترم رو نتونستم برم سر کلاس پایان ترم رو شدم 8 خودش گفته بود که 8 رو 10 میدم اخرش با همون 8 من رو انداخت!
نشنیدین معدل باید در چه حد خوب باشه؟
من جفت فيزيك با انصاري نو كلاس صبح برداشتم ! حاضر غايب نمي كنه اما انقدر خوب درس ميده كه حيف نري سرش.
فيزيك 1 رو 16 شدم و 2 رو 15 البته راس ميگن خودم اون طرفي كه مربوط به فيزيك مي شد رو همين اواخر همه رو پاس كردم آدم جرات نداره
خوب بچه ها يه استاد فيزيك 2 خوب رو ميشناسين براي ترم بعدي خواستم انتخاب كنم حواسم باشه....ترم يك كه با سلام و صلوات پاس شد..به هر كسي ميگم با فلاني پاس كردم باورش نميه..خدايي براش خيلي زحمت كشيدم تا پاس بشه...هميشه براي گرتن نمره خوب زحمت ميكشيديم حالال براي پاس....امروز اولياي يكي از شاگرداش اومده بودن براي گرفتن 1.5 نمره تا پسرشون پاس كنه...
عجب دنياي شده..
ب
به نظر من " عارف آذر " استاد نسبتا خوبیه !!!
در ضمن من هم کامپیوتر میخونم :blush:
عارف آذر؟:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
نه بابا کجاش خوبه....این هم یکی مثل همون حسین خانی هست
حسین خانی قدیما خوب نمره می داد حالا نمی دونم چی شده؟
چه جور مقاله ای ؟؟سینمایی باشه و بشه گذاشت که من کلشو پر میکنم..:lol:راستی کسی مقاله نمی خواد بده که توی نشریه حکمت مهر ماه چاپ شه؟
حداقل مثل حسین خانی سادیسم نداره !!!عارف آذر؟:wacko::wacko::wacko::wacko::wacko:
نه بابا کجاش خوبه....این هم یکی مثل همون حسین خانی هست
حسین خانی قدیما خوب نمره می داد حالا نمی دونم چی شده؟
خداییش شاگردهای عارف آذر اومدن تو کلاس عولی نایینی نشستن هر چی صلواتن بود برای استادشون فرستادن...خیلی هاشون بر خنده میمدن سر کلاس ما..تازه عارف آذر خوب درس میده خدایی.البته من شنیدما..عارف آذر
حداقل مثل حسین خانی سادیسم نداره !!!
چه جور مقاله ای ؟؟سینمایی باشه و بشه گذاشت که من کلشو پر میکنم
راستی نظرتون راجع به راه اندازی یه فروم برای دانشجویان دانشگاه آزاد چیه؟
راستی نظرتون راجع به راه اندازی یه فروم برای دانشجویان دانشگاه آزاد چیه؟
خوب بدی که کار تمومه..ببینم این حکمت رو کسی میبینه؟؟می تونم یه صفحه بهت بدم
ببين من از درس دادنش راضي بودم ترم اول فيزيك 1 يك پيرمرد بود ككه ديگه تو دانشگاه نيست فقط ميامد چرت و پرت مي گفت مثلا ماشين پاترول لاستيك پهن كي چپ ميكنه پيكان كي !!!! خلاصه حذف كردم اما انصاري نو درسته ارفاغ نداره اما درس خوب مي ده يعني استاد كارشو انجام ميده به چيزيم كار نداره.ببینم خوب درس میده جزوشم خوبه؟؟؟؟من فیزیک 2 رو باهاش بردارم یعنی به نظرت؟؟راستی تابستون برداشتی واحد؟؟
خوبي شمابه به آقای عبیدی ...
توی شماره مهر ماه باید حسابی از شرمندگیتون در بیام
راستی کسی مقاله نمی خواد بده که توی نشریه حکمت مهر ماه چاپ شه؟
ببين من از درس دادنش راضي بودم ترم اول فيزيك 1 يك پيرمرد بود ككه ديگه تو دانشگاه نيست فقط ميامد چرت و پرت مي گفت مثلا ماشين پاترول لاستيك پهن كي چپ ميكنه پيكان كي !!!! خلاصه حذف كردم اما انصاري نو درسته ارفاغ نداره اما درس خوب مي ده يعني استاد كارشو انجام ميده به چيزيم كار نداره.
خوب برای تبلیغ می تونیم از در و دیوار دانشکده و نشریه استفاده کنیمخوب بد نیست...یه بخش تو ziafat.com هست که پاتوق تهران جچنوبیاست..اما فروم خیلی خوبه..اما باید تبلیغ زیادی تو دانشکده کنیم..منم پایه ام....
اگر مهر ماه شروع کنیم حدس می زنم بچه های ورودی جدید استقبال خوبی بکنند