junior_br
Registered User
یه بار دیگه اسپم بدین همتون رو گزارش میکنم :hmm:
ساکت دیگه :hmm:
دهه :hmm:
ریلکس ....ریلکس............ریلکستر........................:lol:
یه بار دیگه اسپم بدین همتون رو گزارش میکنم :hmm:
ساکت دیگه :hmm:
دهه :hmm:
دوستان 12 و13امتحان داشتم ودرتمام این ایام بازی گوشی میکردم میخواستم شروع کنم به خوندن که
متاسفانه خبر رسید مادربزرگم فوت کرده
دوستان 12 و13امتحان داشتم ودرتمام این ایام بازی گوشی میکردم میخواستم شروع کنم به خوندن که
تسلیت میگمدوستان 12 و13امتحان داشتم ودرتمام این ایام بازی گوشی میکردم میخواستم شروع کنم به خوندن که
تسلیت میگم دوست عزیز ،خدا رحمتش کنه انشالله
اما یه توصیه بکنم تا موقعی که وضعیت به حالت نرمال برنگشته سر جلسه امتحان نرو که خراب میکنی و معدل میاد پایین
پدربزرگم تیر سال قبل فوت کرد و منم فکر میکردم بلدم ، نخونده رفتم یه 7.5 گرفتم اومدم بیرون.
کاش من جای لردسیاه بودم:lol:
الان با این تعاریف تو آسمون داره سیر میکنه
طبق معمول کاسه کوزه ها سر دوردوری بیچاره شکست- آخی زبون بسته دلم براش میسوزه
حاجی
این رو دانلود کن :
http://iausep.com/ftp/ppk.ppt
بخشنامه ها توی اینه
find کن بخشنامه 36/467885 ، تقریبا 3 تا 4 مورد پیدا میکنی
ببین کدوم رو شامل میشی
(ترم اخری ؟)
مرسی
آره ترم آخرم و دقیقه های آخر ... دقیقا جلو نمره پروژم که امروز دادن چنین حرکتی رو زدن
اگه پروژه است که با این اوصاف و توضیحات بخش نامه و به تناقض رسیدیم !!!
"در مواردی مانند دروس پروژه نهايي ، کارآموزي ، کارورزی ، عمليات صحرایی ، تمرین دبیری که به تشخیص استاد و تاييد گروه آموزشی مربوط تکميل آنها در مدت زمان تعیین شده میسر نباشد ، آن درس يا دروس ناتمام تلقی می شود."
تناقض : مگه نمره نیومده ؟ بعد این وسط چرا نا تمام اعلام شده درس ؟ :blink:
بیخیالش !
لرد سیاه یعنی تو برای بار دوم پروژه برداشتی یا به عبارت دیگه دو بار شهریه برای پروژه پرداخت کردی؟گرفتم ... حل شد
اگر من بهمن ماه پروژمو میدادم تو معدل ترم پیشم محاسبه میشد حالا که خرداد دادم توی معدل اونترم محاسسبه نمیشه تنها توی میانگین کل حساب میشه
مهم نیست کجا حساب میشه مهم اینه که فقط حساب شه دوباره یه پروژه دیگه نندازن جلو من
لرد سیاه یعنی تو برای بار دوم پروژه برداشتی یا به عبارت دیگه دو بار شهریه برای پروژه پرداخت کردی؟
ینی به معنای واقعی کلمه کشـــــــــــــــــــتید خودتونو!منم دق دادین!کلا بیچاره کردین مارو.!تسلیت می گم
بالاخره روکی اواتار گذاشت اونم چه اواتاری :happy:عکس یدونه از این معلوم نیست بچه پسره یا دختر اینا همشون شبیه همن .
آهان , حالا شد ! دیگه میشه تشخیص داد که پسری.ینی به معنای واقعی کلمه کشـــــــــــــــــــتید خودتونو!منم دق دادین!کلا بیچاره کردین مارو.!
جنسیت بچه مهم نیس.مهم اینه که آواتار متعلق به دختره دیگه...حالا ایراد بنی اسراییلی بگیرید.تا الان واسه گذاشتنش غر میزدید حالا واسه یه چی دیگه.اصن باید همون عکسی که تاکشی انتخاب کرده بودو میذاشتم روتون نشه نگا کنید!:blink:
مرسی از جواب بسیار کاملتنه ... من پروژم رو نیمسال اول یعنی مهر برداشتم میتونستم بهمن ماه بدم که طبق گفته گروه و منشی بهمن بدی توی معدل اونترمت حساب میشه
ولی چون آماده نبود بدون نیاز به تمدید و شهریه خرداد تحویل دادم یعنی امروز تحویل دادم امروزم نمرم رد شد
حالا طبق این بخشنامه که زدن جلوش اگه درست متوجه شده باشم چون این درس مال ترم پیش بوده و نمرش رد نشده بوده و حالا بعد 1ترم رد شده توی معدل کل حسابش میکنن نه تو معدل اونترم
اگر خواستی پروژه بداری مهر برداری برات بهتره ... تابستون مدتش کوتاهه ... بهمن هم برداری واسه ارشدت ممکنه مشکل پیش بیاد