loram19
Registered User
- نوشتهها
- 756
- لایکها
- 564
معادلات ديفرانسيل گيلاني-عليرضا
چه طوره این؟
عالیهههههههههههههه
معادلات ديفرانسيل گيلاني-عليرضا
چه طوره این؟
من گفتم خوبه؟
ولی چکار کنیم خدا به هرکس همه چیز رونداده! خب الان من قدم 165هستش برم باخدادعوا کنم.؟ تو منحنی رشد پسرای ایرانی من اون منحنی پایین پایینه بودم
بله منم دوست داشتن185 بودم حالا نیستم دیگه چکار کنم؟
الان زنگ زدم فرخی بیاد قدشو خودش اینجا اعلام کنه تا دیگه مشکلی نباشه![]()
20 سانت که نیست مگر طرف زرافه باشه![]()
نه باو بحث اصلی اساتید بود همه قد من رو کامنت می دن :lol: نمره رو که به قد استاد نبست می گیرم ازش مگر این که مثل زرین زاد ... باشه نمونش پولادی که باهاش زیاد سازگار نبودم ولی نمرم رو گرفتم با استاد مچ بودن یه مسئلست نمره یه مسئله دیگه استاد کوتاه بهم مزه نمی ده . احساس میکنم مثل درس خون ها ی معدل بالا صجبت می کنمالان باقدت فخر فروختی دیگه؟
واسه همینه که از استادای قد کوتاه همیشه نمره کم میگیری دیگه پس تو فقط بافرخی بردار!
همین الان شما یه خط کش بردار بزار رو شونت تا بالای سرت رواندازه بگیر عمرا زیر 20سانت باشه!
خدا بگم فرخی خدا چکارت نکنه این قدت مایه دردسر شده
نه باو بحث اصلی اساتید بود همه قد من رو کامنت می دن :lol: نمره رو که به قد استاد نبست می گیرم ازش مگر این که مثل زرین زاد ... باشه نمونش پولادی که باهاش زیاد سازگار نبودم ولی نمرم رو گرفتم با استاد مچ بودن یه مسئلست نمره یه مسئله دیگه استاد کوتاه بهم مزه نمی ده . احساس میکنم مثل درس خون ها ی معدل بالا صجبت می کنم![]()
شخصیت من یا اساتید ؟ربط به قد نداره![]()
شخصیت مورد داره ...
بار اخرت باشه وسط قد استاد وارد شی ها!:lol:دوستان شرمنده وسط قد و وزن سوال درسی میپرسم میشه نظر بدین درباره اینا اگه خوبن تابستون بیام؟
زبان تخصصی ..کرمدل
بررسی سیستم قدرت 1...دعاگوی مجرد
از ماشین...طالبی
بار اخرت باشه وسط قد استاد وارد شی ها!:lol:
کرمدل ترم پیش اولین بار بود که بان تخصصی ارایه داد اونم همه کلاسا پر شده بود خودش یدونه کلاس واسه خودش باز کرد(حالا نمیدونم واسه خودش نوشابه باز کرد یاکه چی)
ولی اطلاعاتی ازش نیس درست حسابی
تازه به بچه هاگفتم بچه ها باورشون نمیشد ارایه کرده پس دل به زن به دریا بردار بیا واسمون تعریف کن چطوره.
زبان تخصصی فقط جباری:wacko:
بقیه هم نمیشناسم
شخصیت من یا اساتید ؟در هر دو صورت طبیعیه و عادی . کلن با اساتید مسن و قد کوتاه رابطم زیاد خوب نیست . عزت دوست می گفت نسل کسانی که ساختمان داده نمره بالا می گیرن منقرض شده نمرش بهم حال داد خداکنه 20 هم داشته باشیم راستی شما شماره ها و ایمیل هایی رو که داری قبل از این که از این دانشگاه بری بده به دردری یا یکی از دوستان تو پی تی ارشیو ناقض نشه
![]()
بار اخرت باشه وسط قد استاد وارد شی ها!:lol:
کرمدل ترم پیش اولین بار بود که بان تخصصی ارایه داد اونم همه کلاسا پر شده بود خودش یدونه کلاس واسه خودش باز کرد(حالا نمیدونم واسه خودش نوشابه باز کرد یاکه چی)
ولی اطلاعاتی ازش نیس درست حسابی
تازه به بچه هاگفتم بچه ها باورشون نمیشد ارایه کرده پس دل به زن به دریا بردار بیا واسمون تعریف کن چطوره.
زبان تخصصی فقط جباری:wacko:
بقیه هم نمیشناسم
بله میدونم ... بی دلیل هم میگه ...لورام ولرد جواب هردو باهم
لورام تو سرچ کن جباری رو کاملا انالیزشو ترم پیش دادم حال توضیح ندارم
لرد جباری باهیش کی خوب نی .به بزرگ وکوچیک دانشجو واستاد میگه :نکبت
عاقا انقدر چرت وپرت گفتم واسه قده این یارو رفتم دیدم خورشتم یه قطره هم اب ندارهخداروشکر این اینترنت چند لحظه قطع شد من برم یه سر به این بینوا بزنم
میگفتی لورام حواسش باشه ... آشپزیش آدمکشه:f34r:
دوستان می خوام اساتیدی که داشتم رو معرفی کنم بعدش از شما کمک بگیرم بقیه رو هم بزارم تا یه ارشیو درست بشه فعلا 2 تا از اساتید رو نوشتم گذاشتم روی وبلاگ در مورد متنش نظر بدید چه چیزهایی اضافه و چه جیز هایی کم کنم بعد از تکمیل شدن از این حالت خارج و به یه منو تبدیلش می کنم تا بچه ها اول توضیحات رو بخونن بعد بیان بقیه سوالاتشون رو بپرسن
یعنی انقدر ازدستم خسته شدی؟ که منو میسپاری به لوراممیگفتی لورام حواسش باشه ... آشپزیش آدمکشه:f34r: