kamran17
Registered User
حالا یه جوری بگو، اگه تو جمع نمیشه بگی تو خصوصی بگو
اقا شرمنده بیخیال! شما که دوس ندارید من امشب تو خیابون بخوابم !بگذریم
:blink:تــــــــــــــــو خیابون!!!!
خوب تو پخ بگو - حالا هی کلاس بزارها-
بگو دیگه. پخ کن اگه نمیشهحالا یه جوری بگو، اگه تو جمع نمیشه بگی تو خصوصی بگو
نگران جات نباش من کارتن ضد اب زیاد دارم
اقا من به درک !از دست خانوم بچه ها تا حالا زیاد تو خیابون خوابیدیم!(جذبه مارو حال کردی):blink:تــــــــــــــــو خیابون!!!!
خوب تو پخ بگو - حالا هی کلاس بزارها-
اما میان کل سایت رو تخته میکنن ! قضیه یکم +18است!:blush:
من عاشق هر چیزیم که +18 باشه.!.اقا من به درک !از دست خانوم بچه ها تا حالا زیاد تو خیابون خوابیدیم!(جذبه مارو حال کردی)
اقا من به درک !از دست خانوم بچه ها تا حالا زیاد تو خیابون خوابیدیم!(جذبه مارو حال کردی)
:blink:بیا بابا حاجی از شما با این سن بعیده - والا من که +26 هستم اهراد هم تازه از بلوغ دراومده :lol:خیالت راخت درگوشمون بگو
معلوم شد چی گفته ؟؟
کامران نمیای نمیای ، میای هم همه رو تو برزخ میذاری
سلام بر لرد عزیز- من تازه مثل خودت دارم میشم یعنی کل نظرات رو فقط میخونم ولی خوب در مورد طالبی واقعا دلم نیومد راهنمایی نکنم من باشم ازش فرار میکنم !!!
ینی علمایی ؟ طلبیو بیخیال شیم ؟ موردی نداشتا ! بچه ها سالمنسلام بر لرد عزیز- من تازه مثل خودت دارم میشم یعنی کل نظرات رو فقط میخونم ولی خوب در مورد طالبی واقعا دلم نیومد راهنمایی نکنم من باشم ازش فرار میکنم !!!
:blink: در این حد مشکلش حاده ؟؟ینی علمایی ؟ طلبیو بیخیال شیم ؟ موردی نداشتا ! بچه ها سالمن
:blink:بیا بابا حاجی از شما با این سن بعیده - والا من که +26 هستم اهراد هم تازه از بلوغ دراومده :lol:خیالت راخت درگوشمون بگو
kamran17
بابا لرد به هه کمک میکنه حتی به رشته های دیگهسلام بر لرد عزیز- من تازه مثل خودت دارم میشم یعنی کل نظرات رو فقط میخونم ولی خوب در مورد طالبی واقعا دلم نیومد راهنمایی نکنم من باشم ازش فرار میکنم !!!