ahrad
Registered User
- نوشتهها
- 3,843
- لایکها
- 4,010
نتیجه گیریش منو مجبور کرد جمله نوشته شده خودمو 2بار دیگه بخونم، که نکنه برعکس نوشتم:lol:فکر کنم هل شد ... : ))
خیلیی باحال بود ... اصلا نتیجه گیریش آخرش بود
نتیجه گیریش منو مجبور کرد جمله نوشته شده خودمو 2بار دیگه بخونم، که نکنه برعکس نوشتم:lol:فکر کنم هل شد ... : ))
خیلیی باحال بود ... اصلا نتیجه گیریش آخرش بود
di ohk,l lvn wtjl ;i j, hdk jh\d; \dnh ani lgj h'i 'chajk
تکش جایی واست نیست خوب نرو دیگه! بسه دیگه این چتر بازی روبزار کنارdi ohk,l lvn wtjl ;i j, hdk jh\d; \dnh ani lgj h'i 'chajk
ترجمش نمیخوای بکنی ؟!!
پ.ن :: امضات باحاله ...
تکش جایی واست نیست خوب نرو دیگه! بسه دیگه این چتر بازی روبزار کنار
سلام بچه ها شما میتونید کلاسهای ارائه شده تو ترم تابستانی رو ببینید؟ من هرکاری میکنم تو صفحه نمایش کلاسها لیست انتخاب دروس میاد ولی وقتی یه درس را انتخاب میکنم وجستجو رو کلیک میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده شما هم اینجوری هستید؟
سلام
کلاسایی رو انتخاب کنید که مطمئنید تو تابستون ارائه شده ... اگه واکنش نشون نمیده یعنی کلا توی تابستون ارائه نشده و کلاسی واسه اون درس نداره
سلام لردی- من پروژه میخواستم منتها ریاضی یک وفیزیک یک هم امتحان کردم هیچی جواب نمیده نمیدونم چکار کنم فقط چند روز قبل یه بار که داشتم سایتو میدیدم باز شد ولی الان همش بستس
کامران دیشب چطور بود هوا/سلام بچه ها شما میتونید کلاسهای ارائه شده تو ترم تابستانی رو ببینید؟ من هرکاری میکنم تو صفحه نمایش کلاسها لیست انتخاب دروس میاد ولی وقتی یه درس را انتخاب میکنم وجستجو رو کلیک میکنم هیچ واکنشی نشون نمیده شما هم اینجوری هستید؟
کامران دیشب چطور بود هوا/
توخود صفحه اصلی اینرول مشاهده کلاس برای میهمان روبزن ازاونجا درسارو ببین که چی ارایه شده بعد ازتوکاربریت اون درسایی که دیدی روسرچ کن ببین یکی درمیاد
من الان چند درس ازجمله پروژه وکار اموزی روزدم نشون داد مشکلی نبودآخه میگه پروژه رو هم نشون نمیده ... دیگه پروژه که ارائه میشه :blink:
من الان چند درس ازجمله پروژه وکار اموزی روزدم نشون داد مشکلی نبود
دوستان به عرض معذرت به خاطر سوتی چندصفحه پیش! همین الان متوجهش شدم! :-" به قول لردی هول شدم! و برای جبران، بر آن شدیم متن نوشته شده توسط takesh را ترجمه کنیم
یه خانوم مرد صفتم که تو این تاپیک پیدا شده ملت اگه گذاشتن!
(یا یک همچین مزمونی!)
حالا از همه ی این حرفها گذشته...یک مشاوره میخوام دوستان!
من ترم پیش الکترونیک با مجدی داشتم. جزوه ی کاملش رو هم دارم، سر کلاساشم بودم همه رو. ولی چون در طول ترم نخوندیم، و الکترونیک افتاد روز قبل از مدار 2، دسته جمعی این درس رو حذف کردیم.
به نظرتون با این وضعیت، برداشتن درس الکترونیک با فرخی کار درستیه؟
سرفصل های استادهای مختلف باهم فرق میکنه؟ یا این درس فرق چندانی نداره؟ و با توجه به اینکه فکر کنم سئوال ها رو هم مجدی طرح میکنه...
ممنون میشم نظرتون رو بدونم. چون اگه این درس بمونه واسه ترم بعد، دوباره با درس مدار2 پشت هم میفتن، دردسر میشن...
من ترم پیش الکترونیک با مجدی داشتم. جزوه ی کاملش رو هم دارم، سر کلاساشم بودم همه رو. ولی چون در طول ترم نخوندیم، و الکترونیک افتاد روز قبل از مدار 2، دسته جمعی این درس رو حذف کردیم.
سرفصل های استادهای مختلف باهم فرق میکنه؟ یا این درس فرق چندانی نداره؟ و با توجه به اینکه فکر کنم سئوال ها رو هم مجدی طرح میکنه...
ممنون میشم نظرتون رو بدونم. چون اگه این درس بمونه واسه ترم بعد، دوباره با درس مدار2 پشت هم میفتن، دردسر میشن...
[/B]
تکش به چه زبونی نوشته؟دوستان به عرض معذرت به خاطر سوتی چندصفحه پیش! همین الان متوجهش شدم! :-" به قول لردی هول شدم! و برای جبران، بر آن شدیم متن نوشته شده توسط takesh را ترجمه کنیم
یه خانوم مرد صفتم که تو این تاپیک پیدا شده ملت اگه گذاشتن!
(یا یک همچین مزمونی!)
میگم نکنه ازهمون کارایی که من کردم میکنه(کارنامه ترم قبلم منظورم بود:blushمیگم که باید نشون بده ... ولی واسه کامران نشون نمیده بقول الکس باهاش لجه
تکش به چه زبونی نوشته؟
...........................
الکترونیک چند؟ میخوای تابستون برداری الک رو ومدار روترم بعد؟واسه تابستون کدومشون ارایه دادن؟
خو پخ میفرستادید مهندسین فردا:lol:گذاشته رو انگلیش ولی فارسی تایپیده..یه بار منو دردری اینکاروکردیم کابوی فهمید همه حرفامونو