loram19
Registered User
- نوشتهها
- 756
- لایکها
- 564
خو پخ میفرستادید مهندسین فردا:lol:
ای کیوسنجی بود...حرف بدی که نمیزدیم حالا
خو پخ میفرستادید مهندسین فردا:lol:
مگه آلمانی حرف نمیزدین؟ من فکر میکردم آلمانی بلدممشاهده پیوست 391979گذاشته رو انگلیش ولی فارسی تایپیده..یه بار منو دردری اینکاروکردیم کابوی فهمید همه حرفامونو
مگه آلمانی حرف نمیزدین؟ من فکر میکردم آلمانی بلدممشاهده پیوست 391979
عایا من گفتم حرف بدی میزدید؟ای کیوسنجی بود...حرف بدی که نمیزدیم حالا
عایا من گفتم حرف بدی میزدید؟
گفتم واسه همچین موقع هایی پخ روساختن دیگه
خیرشما میتونی همشو باهم برداری یا اول 3 روبرداری بعد2 رو فقط باید تئوریشو گذرونده باشینه نگفتی
حالا یه سوال آز الک ها پیشنیازه همدیگن؟یعنی 2 پیشنیازه 3 هست؟
میخوای از خودت شروع کن ببینیم دقیقا منظورت چیه ؟خوب بچه ها گذاشتم خستگیتون در بره بعد چند روز استراحت حالا این سوال رو ازتون میپرسم
تواین 3ماه تابستون چکار میخواید بکنید؟مثلا نگید میریم مسافرت،مسافرت یه هفته دوهفته بقیشو چکارمیکنید؟
کلا برنامتون چیه؟
سلام بر دوستان گرامي
كسي هست شماره و يا ايميلي از استاد سيدمحمدحسن حسيني و استاد عليرضا كبيري اصل داشته باشد
ممنون
خوب بچه ها گذاشتم خستگیتون در بره بعد چند روز استراحت حالا این سوال رو ازتون میپرسم
تواین 3ماه تابستون چکار میخواید بکنید؟مثلا نگید میریم مسافرت،مسافرت یه هفته دوهفته بقیشو چکارمیکنید؟
کلا برنامتون چیه؟
منظوری ندارم که میخوام ببینم سه ماه چکار میکنید؟برنامه ریزتون چیه؟میخوای از خودت شروع کن ببینیم دقیقا منظورت چیه ؟
منظوری ندارم که میخوام ببینم سه ماه چکار میکنید؟برنامه ریزتون چیه؟
واسه خودم اینقدر زیاد الان وقت نمیکنم تایپ کنم برگردم به روی چشم
میگم نکنه ازهمون کارایی که من کردم میکنه(کارنامه ترم قبلم منظورم بود:blush
برنامه خاصی ندارم ...
دانلود فیلم و ایناو نگاه کردنشون ... گاهی خوندن کتاب ... مسافرت ... گشت و گذار با دوستان
دنبال کارهای فارغیم ... اگه حسش بود کلاسی چیزی ... ترتیب دیدن یه سری از دوستان
فعلا همینا تو ذهنمه ...
دوره های plc و.... وکار کردن با یک سری نرم افزارهای خاص ودوره های مجتمع فنی تهران رو هم تو برنامه ات بیار برای کارهای بعدی خیلی به درد میخوره
دوره های plc و.... وکار کردن با یک سری نرم افزارهای خاص ودوره های مجتمع فنی تهران رو هم تو برنامه ات بیار برای کارهای بعدی خیلی به درد میخوره