kamyarjonoob
Registered User
- نوشتهها
- 350
- لایکها
- 451
من وضعیتم هر چند وقت یه بار ( ! ) renew میشه:lol:شما الان وضعیت معلوم کن تابستون میخوای؟؟؟؟ حذف و اضافه یا حذف درس ؟؟
بردار و نرو سر جلسه کسیم کاریت نداره ...
من وضعیتم هر چند وقت یه بار ( ! ) renew میشه:lol:شما الان وضعیت معلوم کن تابستون میخوای؟؟؟؟ حذف و اضافه یا حذف درس ؟؟
بردار و نرو سر جلسه کسیم کاریت نداره ...
نه اشتباه نمیکنی:happy:دوستان انتخاب واحد 4امه دیگه؟یا من اشتباه میکنم؟!!!!!!!!
جای ترکش هست دیگه.بازوی دست راست 38 درجه شرقی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
جای ترکش هست دیگه.
به قول دوستان من فکر کنم ضربه خورده به سرت که میخای 500تومن بدی و بعد سر جلسه نری که آیا حذف میشه یا نمیشه
اون 500رو بده ما بین خودمون تقسیم کنیم (یاشورا به شما نمیرسه ها مختص درمان رخم تهران جنوبی هاست)محل زخم که چه عرض کنم بیشتر محل سوختگیمون رو درمان کنیم یه عمر دعات میکنیم
جای خیلی چیزا هستش
ولی داداش حیفه نکن یا ور ندار برو اون 300 400 تومنو یه عشقو حالی اساسی تر باش بکن و پول و حیف میل نکن یا لااقل 3،4 واحد پاس کن...
مارو ببین بشه واست ایینه عبرت...
والا به خدا فقط میخواستم یه مقدار از ایین نامه اموزشی رو بفهم.به قول دوستان من فکر کنم ضربه خورده به سرت که میخای 500تومن بدی و بعد سر جلسه نری که آیا حذف میشه یا نمیشه
اون 500رو بده ما بین خودمون تقسیم کنیم (یاشورا به شما نمیرسه ها مختص درمان رخم تهران جنوبی هاست)محل زخم که چه عرض کنم بیشتر محل سوختگیمون رو درمان کنیم یه عمر دعات میکنیم
والا به خدا فقط میخواستم یه مقدار از ایین نامه اموزشی رو بفهم.
غلط کردم.خوب شد؟
من وضعیتم هر چند وقت یه بار ( ! ) renew میشه:lol:
جای خیلی چیزا هستش
ولی داداش حیفه نکن یا ور ندار برو اون 300 400 تومنو یه عشقو حالی اساسی تر باش بکن و پول و حیف میل نکن یا لااقل 3،4 واحد پاس کن...
مارو ببین بشه واست ایینه عبرت...
دو تا پست قبلی گفتم غلط کردم.پس ثبات نداری شما عزیزدله برادر ...
فکر نکم گوش شنوا داشته باشه ...
ولی کامیار الکی پول حروم نکن ... اگه پول ماله ننه باباته گناه داره بنده خداها کلی زحمت میکشن الکی گند به پولشون نزن اونم با خیالی اینقدرررررررر اسوده ...
دو تا پست قبلی گفتم غلط کردم.
حالا حتما باید بگم _ _ _ خوردم!!
والا وضعیت بازار خرابه ایشالا بعد از رفع تحریمها!!دادا یه 250 تومن بیا بالا تا خوب ایین نامه خوب واست ملموس بشه و با پوست و گوشتت حسش کنی..
الان چی کار کنم؟!؟(با ترس و لرز دارم تایپ میکنما!)آخه فقط گفتی ثابتش نکردی
معنی رستگاریم فهمیدیم.خوب دوستای گلم -مشاوران همیشه در صحنه به حول و قوه الهی و کمک ها و امدادهای غیبی شما عزیزان کامیار جنوب نیز امشب رستگار گشتند و برگ زرین دیگری در دفتر افتخارات لردی و..ثبت شد
بریم سراغ کیس بعدی
خوب دوستای گلم -مشاوران همیشه در صحنه به حول و قوه الهی و کمک ها و امدادهای غیبی شما عزیزان کامیار جنوب نیز امشب رستگار گشتند و برگ زرین دیگری در دفتر افتخارات لردی و..ثبت شد
بریم سراغ کیس بعدی
معنی رستگاریم فهمیدیم.
یعنی به غلط کردن افتادن!و _ _ _ خوردن:lol:
یه شب اومدیم فعالیت اجتماعی کنیم خیر سرمون.میدونی معمولا به بیماران روانی میگن کیس
البته دور از جون کامیار
میدونی معمولا به بیماران روانی میگن کیس
مگه برای شما چی درس میداد که تعجب کردی|؟بلللللله ميشناسم واقعاً شيمي فيزيكو براي شما تركيان ارائه مي ده !!!!!!چه انسان هاي خوشبختي هستين درس دادنش جالب نيست امتحانشو اگه تستي بگيره عيناً همون تستاي منبعيه كه معرفي مي كنه حفظ كن حالشو ببر تشريحي اشم كشكيه نمره هم نمره ي خودتو مي ده
میدونم اینو
ولی یاد اونیکی کیس افتادم ... امااا مادر آدم کیس پیدا میکنه هم آدم باید بترسه این کیس هم دسته کمی از دیوونه نداره : ))