• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
آز کامپیوتر؟ فقط همین معین تقویه دیگه !!! ایششششششششششششششششششش :hmm:
الان نگاه کردم تابستون فقط اینه ولی کلا چند تا استادن . معین تقوی میاد یه سری موضوع می ده هر نفر یکی رو انتخاب می کنه مثل سیستم عامل .مانیتور و... هر هفته یا هر بار یکی میاد در موردش کنفرانس می ده بعد از کنفرانس اون شخص از بقیه هم سوال می کنه می گه شما در مورد این موضوع چی در اوردید جلسات اخر هم ورد و پاور پوینت و اینجور چرت و پرت ها رو می گه نمرت مجموع نمره کنفرانست و اون حملاتی که بعد از کنفرانس یکی دیگه می گی و یه امتحان از ورد و اینجور چیزاست کنفرانس دهنده هم معمولا باید ویدیو پروژکتور بگیره . کلن شبیه درس 1 واحدی نیست البته تابستون نمی دونم چجوری رفتار می کنه ترمی که ما داشتیم باهاش خوش رفتار بودیم یکی از بچه ها همایش داد ما هم باهاش کمک کردیم به همه 20 داد ولی به رفیقام که بعدا باهاش داشتن 17-18 می داد . کلن باهاش بر می داری باهاش کل ننداز در نیفت . اخلاقش بگیر نگیر داره .امیدوارم کامل بوده باشه

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
الان نگاه کردم تابستون فقط اینه ولی کلا چند تا استادن . معین تقوی میاد یه سری موضوع می ده هر نفر یکی رو انتخاب می کنه مثل سیستم عامل .مانیتور و... هر هفته یا هر بار یکی میاد در موردش کنفرانس می ده بعد از کنفرانس اون شخص از بقیه هم سوال می کنه می گه شما در مورد این موضوع چی در اوردید جلسات اخر هم ورد و پاور پوینت و اینجور چرت و پرت ها رو می گه نمرت مجموع نمره کنفرانست و اون حملاتی که بعد از کنفرانس یکی دیگه می گی و یه امتحان از ورد و اینجور چیزاست کنفرانس دهنده هم معمولا باید ویدیو پروژکتور بگیره . کلن شبیه درس 1 واحدی نیست البته تابستون نمی دونم چجوری رفتار می کنه ترمی که ما داشتیم باهاش خوش رفتار بودیم یکی از بچه ها همایش داد ما هم باهاش کمک کردیم به همه 20 داد ولی به رفیقام که بعدا باهاش داشتن 17-18 می داد . کلن باهاش بر می داری باهاش کل ننداز در نیفت . اخلاقش بگیر نگیر داره .امیدوارم کامل بوده باشه

اخلاق گندشو که شنیدم :hmm:
:hmm: :hmm: :hmm:
حالا پروژکتور از کجا بیارم بگیرم :hmm: من که کارت دانشجویی ندارم :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
یعنی باید راجبه اون موضوعی که میده پاورپوینت درست کنم ببرم؟ :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بنظر میاد نتیجه اخلاقی این باشه که کارگاه برداریم :lol:
یا !!! تربیت بدنی!!! واویلا :lol:
حالا یکی بیاد بگه واثقی میشناسه؟ :lol:
یکی از یکی بدتر :lol:
دیگه دارم هیستیریک میشم :lol:

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
اخلاق گندشو که شنیدم :hmm:
:hmm: :hmm: :hmm:
حالا پروژکتور از کجا بیارم بگیرم :hmm: من که کارت دانشجویی ندارم :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
یعنی باید راجبه اون موضوعی که میده پاورپوینت درست کنم ببرم؟ :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

اخلاق خودت گنده که هرچی استاد میگی گند :eek: یه نفر گند، دو نفر گند... دیگه همه که گند نمیشن. این معین تقوی خوب بود

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
اخلاق خودت گنده که هرچی استاد میگی گند :eek: یه نفر گند، دو نفر گند... دیگه همه که گند نمیشن. این معین تقوی خوب بود

من کی گفتم به همه استادا؟ :hmm:

حالا تو بگو ببینم سرکلاسش چیکار کردی خودت ؟ :hmm:

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
من کی گفتم به همه استادا؟ :hmm:

حالا تو بگو ببینم سرکلاسش چیکار کردی خودت ؟ :hmm:

یدونه عباس شکری رو تعریف کردی. همرو دیگه میگی بد.
من سر کلاسش warcraft و counter بردم. همایشم ایکس باکس بردیم والیبال بازی کردیم :eek: استاد اخلاقش گند باشه اجازه میده؟ آخرشم 20 داد.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
یدونه عباس شکری رو تعریف کردی. همرو دیگه میگی بد.
من سر کلاسش warcraft و counter بردم. همایشم ایکس باکس بردیم والیبال بازی کردیم :eek: استاد اخلاقش گند باشه اجازه میده؟ آخرشم 20 داد.

چرت نگو دیگه :hmm: من خیلیا رو تعریف کردم :hmm:

آخه با پسرا خوبه آقا جان :hmm: الان اینایی که گفتی چی هست؟ تو جیب جامیشن؟ :hmm:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من نمیدونم چرا هر درسی باز میکنم کد داره واسه بردران،ماکزیمم یه دونه واسه خواهران!!! خیلی از درسا هم که اصن هیچی :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
این چه وضیه آخه؟؟؟؟؟؟ :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
دیشب 2 ساعت بحث کردیم سر ترم تابستون که میخوام بردارم.اگه نمرهام نیاد نمیتونم درسارو بردارم چون پیش نیازن!:(

پس برندار :hmm: چون بعد یهو میاد،بعد حذف میکنن واحدتو پولت هم میپره :hmm: بشین خونه راحت :hmm:

کامیار :D شما که مرفه بی دردی بردار :D

بنظر میاد نتیجه اخلاقی این باشه که کارگاه برداریم :lol:
یا !!! تربیت بدنی!!! واویلا :lol:
حالا یکی بیاد بگه واثقی میشناسه؟ :lol:
یکی از یکی بدتر :lol:
دیگه دارم هیستیریک میشم :lol:
غرغر :: از الان بگم معین تقوی با پسرا بهتره رفتی قاطی نکنی ... البته با من مشکلی نداشت :D

واثقی خوبه دوتاشو این ترم که گذشت باهاش داشتم ... ماه هستن ایشون

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
غرغر :: از الان بگم معین تقوی با پسرا بهتره رفتی قاطی نکنی ... البته با من مشکلی نداشت :D

واثقی خوبه دوتاشو این ترم که گذشت باهاش داشتم ... ماه هستن ایشون

میدونی که من قاطیم :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:

بدبختی اینه که یه ربعه فهمیدم نه کارگاه میتونم بردارم نه تربیت :( با آز معماری متداخل میشه :(

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آره میدونم اعصابت ضعیفه :D
پس موفق باشیی شما ...:thumbsup:

چرا من از هرچی بدم میاد باید سرم بیاد ؟؟؟ :hmm:
کنفرانس متنفرم ، هم اندیشه 1 داشتم،هم قراره آز کامپ و شیوه داشته باشم :hmm:
از این دوتا درس 8ترمه به شدت دوری کردم :hmm::hmm::hmm:
البته یه چیزیم هست که تابستون بردارم با این اعصاب ضعیفم بهتره :hmm:
کلا یه ماه تحملش میکنم و تموم میشه،نه؟ :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
بهتر از اینه که 4ماه ببینمش و بره روی مخم :hmm:
نظر تو چیه؟ :hmm:

ali1221

Registered User
لایک‌ها
75
wچه ها برای برداشتن پروژه و کارآموزی باید رفت دانشگاه یا همون 4ام از طریق سایت میشه؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
چرا من از هرچی بدم میاد باید سرم بیاد ؟؟؟ :hmm:
کنفرانس متنفرم ، هم اندیشه 1 داشتم،هم قراره آز کامپ و شیوه داشته باشم :hmm:
از این دوتا درس 8ترمه به شدت دوری کردم :hmm::hmm::hmm:
البته یه چیزیم هست که تابستون بردارم با این اعصاب ضعیفم بهتره :hmm:
کلا یه ماه تحملش میکنم و تموم میشه،نه؟ :hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
بهتر از اینه که 4ماه ببینمش و بره روی مخم :hmm:
نظر تو چیه؟ :hmm:
استاد بزرگ مشاوره اومد :cool:. ماسکیتر استاد ترم ما و بخصوص تایم ما خیلی راه اومد منم اون موقع به خیلی ها توصیش کردم ولی ترم بعد بچه ها برداشتن زیاد بهشون حال نداده بود . با هر پسری خوب نیست یا باید حالیت باشه یا باید اخلاقت باحال باشه که تو جفتش بودی . پاور پوینت اجباری نیست ولی بسازی بهتره ولی دلیلی نمیشه مطلبت رو صعیف ارائه بدی بگی داشتم پاور پوینت می ساختم . در کل خودت رو گیج نشون نده و هر چی گفت یه جواب از خودت بساز شده علم کامپیوتر رو ببری زیر سوال یا یه نوع حدید از خودت بسازی :D در مورد ایکس باکس و کانتر هم راست می گه هر ترم یه کاری می کنه مثلا ترم قبل هر جلسه یکی از بچه ها شیرینی می گرفته نصف زنگ می خوردن و صحبت می کردن ولی با بعضی تایم ها به شدت بدرفتاره تایم صبح بودیم ما 8و15 می اومدیم بدون ویدیو پروژکتور خیلی خون سرد ارائه می دادیم می اومدیم ولی ما ماسکیتر رو داشتیم . لامصب نمی دونم چجوریه هر کی نگاش میکنه در اوج عصبانیت اروم می شه و می خنده . سر یه کلاس دیگه یکی عین چی اومد تو گفت قلانی بیا توپت رو بگیر استاد جوش اورد گفت مال کیه و فلان .... دید مال ماسکیتره زد زیر خنده بی خیال شد .

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
استاد بزرگ مشاوره اومد :cool:. ماسکیتر استاد ترم ما و بخصوص تایم ما خیلی راه اومد منم اون موقع به خیلی ها توصیش کردم ولی ترم بعد بچه ها برداشتن زیاد بهشون حال نداده بود . با هر پسری خوب نیست یا باید حالیت باشه یا باید اخلاقت باحال باشه که تو جفتش بودی . پاور پوینت اجباری نیست ولی بسازی بهتره ولی دلیلی نمیشه مطلبت رو صعیف ارائه بدی بگی داشتم پاور پوینت می ساختم . در کل خودت رو گیج نشون نده و هر چی گفت یه جواب از خودت بساز شده علم کامپیوتر رو ببری زیر سوال یا یه نوع حدید از خودت بسازی :D در مورد ایکس باکس و کانتر هم راست می گه هر ترم یه کاری می کنه مثلا ترم قبل هر جلسه یکی از بچه ها شیرینی می گرفته نصف زنگ می خوردن و صحبت می کردن ولی با بعضی تایم ها به شدت بدرفتاره تایم صبح بودیم ما 8و15 می اومدیم بدون ویدیو پروژکتور خیلی خون سرد ارائه می دادیم می اومدیم ولی ما ماسکیتر رو داشتیم . لامصب نمی دونم چجوریه هر کی نگاش میکنه در اوج عصبانیت اروم می شه و می خنده . سر یه کلاس دیگه یکی عین چی اومد تو گفت قلانی بیا توپت رو بگیر استاد جوش اورد گفت مال کیه و فلان .... دید مال ماسکیتره زد زیر خنده بی خیال شد .

ایششششش اینکه بحای تعریف از استاد تعریف از این پسرک دیلاق بود :hmm:
تازه بنده هم که بانو هستم،پس اصن ترم خوبی رو پیش بینی ندارم،امیدوارم عمومی پیداکنم بردارم :hmm:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
ایششششش اینکه بحای تعریف از استاد تعریف از این پسرک دیلاق بود :hmm:
خو استاد تعریف نداره با توجه به دانشجو شخصیتش عوض می شه . با عصابی که از تو دیدم پنجه بکس یادت نره :lol:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
خو استاد تعریف نداره با توجه به دانشجو شخصیتش عوض می شه . با عصابی که از تو دیدم پنجه بکس یادت نره :lol:

منو دیدی مگه بی اعصاب بودم؟ :hmm:
کف گرگی رو ترجیح میدم :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
منو دیدی مگه بی اعصاب بودم؟ :hmm:
کف گرگی رو ترجیح میدم :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
نه:hmm:
به قیافت نمی خورد انقدر اعصاب داعون باشی ولی هستی دیگه کاریشم نمی شه کرد . اگر برداشتی اینو بدون عادت داره هر ترم یه جلسه بجه ها رو خورد می کنه بدل نگیر بعدش اخلاقش خوب می شه .

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
نه:hmm:
به قیافت نمی خورد انقدر اعصاب داعون باشی ولی هستی دیگه کاریشم نمی شه کرد . اگر برداشتی اینو بدون عادت داره هر ترم یه جلسه بجه ها رو خورد می کنه بدل نگیر بعدش اخلاقش خوب می شه .

کلا روحیات ضد و نقیضی دارم:D:D:D
بیخود کرده :hmm: پررو شدن این استادا :hmm:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
یه عمومی بدین واسه خواهران شنبه عصر که موفق بشم ترم تابستون بردارم :( نمیمیرید که :(

بالا