takesh
Registered User
- نوشتهها
- 5,312
- لایکها
- 4,325
عمرا اگه حدس بزنی یاد کی افتادم -که دیوونه شد از دستمون و فرار کردتا دیوونش نکنیم ول کن نیستیم
عمرا اگه حدس بزنی یاد کی افتادم -که دیوونه شد از دستمون و فرار کردتا دیوونش نکنیم ول کن نیستیم
:lol::lol::lol::lol:کی؟؟!! یادم نمیاد
آقا از همه این حرفها گذشته؛ واقعاً ترم تابستون حذف و اضافه نداره!؟؟؟؟؟ واقعاً؟
من پارسال برداشتم ترم تابستون، فکر کنم داشتا!!! نداشت!؟؟!
دوستان جریان طرح ضیافت دانشگاه چیه ؟ واحد اضافه برای ترم تابستان میدن؟
دیگه خالی به این گندگی که نمیتونن ببندن.ثبت نام با تاخیر داره.
اگه قرار باشه چیزیم که تو سایته درست نباشه که
اونوقت حذف و اضافه رو نداره ولی حذفو داره دیگه اره؟(نرفتن سر کلاس یا امتحان منظورمه)
به لطف دوستان دیشب مطلبو عمیق عمیق متوجه شدم!حذف داره
به لطف دوستان دیشب مطلبو عمیق عمیق متوجه شدم!
ممنون:specool:
نابودم کردند!:lol:نمره هامم نیومده حالم خوب نیست.الان حالت خوبه؟ :happy: بنظر میاد نابود شدی :happy:
نابودم کردند!:lol:نمره هامم نیومده حالم خوب نیست.
دوستان بی اعصاب اعصاب داشته باشید نمره است دیگه
غرغر : آز کامپیوتر معمولا میان مهارت های 7 گانه رو آموزش میدن یعنی کمیشونو زیاد نمیتونن بازش کنن
دیشب 2 ساعت بحث کردیم سر ترم تابستون که میخوام بردارم.اگه نمرهام نیاد نمیتونم درسارو بردارم چون پیش نیازن!دوستان بی اعصاب اعصاب داشته باشید نمره است دیگه
دیشب 2 ساعت بحث کردیم سر ترم تابستون که میخوام بردارم.اگه نمرهام نیاد نمیتونم درسارو بردارم چون پیش نیازن!
کدوم استاد از ؟کی این استاده ، هانیه مقدسی رو واسه آزفیزیک1 میشناسه؟
یه توضیحی هم راجبه این درس مزخرف آزکامپیوتر بدین ببینم چی هستش !!!!!
فک کنم درسارو پاس کردمولی از شانس ما نمره ها رو شاید دیر بدن و گروه تا اون موقع حذف کرده باشهپس برندار :hmm: چون بعد یهو میاد،بعد حذف میکنن واحدتو پولت هم میپره :hmm: بشین خونه راحت :hmm:
کدوم استاد از ؟
فک کنم درسارو پاس کردمولی از شانس ما نمره ها رو شاید دیر بدن و گروه تا اون موقع حذف کرده باشه
فعلا که تا آخر امروز امیدوارم.