جالا نظر خودت کدومه؟
راستی میگم زمانبندی کردن نکنه رکوردای 88ایارم زودتر ببندن؟
چی هس؟پروژه یا کارآموزی؟دوستان متخصص کسی میدونه این یدونه جایه خالیه برومندنیا جریانش چیه؟
من الان موندم میتونم برش دارم یا نه؟
من خودم به شخصه 1چون از آزفیز 1 خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی بدم میاد،از این معین تقوی هم همینطور
چی هس؟پروژه یا کارآموزی؟
پروژه .کاراموزی که رو هوا زدن:wacko:
خب برنداشتن چون رزرو نشده،بی رزرو هم که اصولا نمیشه!![]()
این که گفتی ینی چه؟:blink:
پ ن !!! وایسن یکی دیگه پر کنه :hmm:
ما که اولین سری بود گروه اول انتخاب واحد کردیم تا ترمای پیش هرچی میخواستم87ایا پر میکردن
بعدم فک نمیکردم کاراموزی انقد زود پرشه البته من وقتی رکوردم باز شد فهمیدم نمیتونم درس به لیستم اضافه کنم واسه همین مشکل پیدا کردم
موحدی چی اونم باید رزرو می کردیم من برومند رو رزرو کرده بودم رفتم برگم رو بدم پر شده بود100% رزرو میبایست میکردی چون پره.
بازم میتونی زنگ بزنی ازش بپرسی
موحدی چی اونم باید رزرو می کردیم من برومند رو رزرو کرده بودم رفتم برگم رو بدم پر شده بود
من خودم به شخصه 1چون از آزفیز 1 خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی بدم میاد،از این معین تقوی هم همینطور
چی هس؟پروژه یا کارآموزی؟
در جواب دردر من بودم گزینه 1 ولی خب من نیستیدر جواب دوستانی که می گفتن pdf بسازیم روزانه یه استاد رو دارم به لیست اصافه می کنم شما هم توضیحات اساتیدتون رو بدید بهش اضافه کنم در جواب ماسکیتر وقت کم بود یهو به ذهنم رسید نگفتم خودمم دقیقا یادم نبود چیه می خواستم حس کنحکاوی بچه ها رو هم تحریک کنم برن مطالعه کنن :graduated در حواب مرورگر هم شرمنده نبودم ولی خدا رو شکر لرد بود مشکل ورژن رو حل کرد . در جواب شناسایی اساتید هیچ کدوم رو نمی شناسم . به خصوص شیمی فیزیک اصن نمی دونم مال جه رشته ایه . از راکی هم تشکر می کنم بابت اینکه پست رو می خونه لایک می کنه و با مرامه مثل بقیه بچه ها . دیگه چیزی تو ذهنم نبوده اگر سوالی رو جواب ندادم بگید
.شرمنده اون دنیا دسترسی یکم سخته دیر به دیر جواب می دم .فقط فرشته می زاره پیام هاتون رو بخونم .![]()
والا من نمیدونستم بچه ها میگن مثل ابنکه حذف میکننموحدی پرنمیشه
من که دوستم الان همینظوری بدون رزرو برومند برداشته ینی حذفش میکنن؟اگه اره بهش بگم با کسه دیگه ای برداره؟
والا من نمیدونستم بچه ها میگن مثل ابنکه حذف میکنن
سلام
من الان 8 تا ورداشتم!
اما وقتی میخوام تغییرش بدم میگه شما بیشتر از حد مجاز انخاب کردید وقتی ثبت رو میزنم
چیکار کنم بتونم درستش کنم
ممنون