• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

bimbo

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان متخصص کسی میدونه این یدونه جایه خالیه برومندنیا جریانش چیه؟

من الان موندم میتونم برش دارم یا نه؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
جالا نظر خودت کدومه؟:)

راستی میگم زمانبندی کردن نکنه رکوردای 88ایارم زودتر ببندن؟

من خودم به شخصه 1 :) چون از آزفیز 1 خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی بدم میاد،از این معین تقوی هم همینطور

دوستان متخصص کسی میدونه این یدونه جایه خالیه برومندنیا جریانش چیه؟

من الان موندم میتونم برش دارم یا نه؟
چی هس؟پروژه یا کارآموزی؟

bimbo

Registered User
لایک‌ها
74
من خودم به شخصه 1 :) چون از آزفیز 1 خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی بدم میاد،از این معین تقوی هم همینطور

چی هس؟پروژه یا کارآموزی؟

من استاداشو نمیشناسم واسه همین گفتم:p
پروژه .کاراموزی که رو هوا زدن:wacko:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370

bimbo

Registered User
لایک‌ها
74
:)در اینجا از لرد عزیز تشکر میکنم که برای من انتخاب واحد کرد چون من با اینترنت اکسپلورری که همیشه کار میکردم نتونستم انتخاب واحد کنم
hfgj.gif

دوستان لطف کردن در عرص 10مین همه چیو پر کردن اینجا از همه اون افراد هم تشکر میکنم:hmm:
:hmm:

bimbo

Registered User
لایک‌ها
74
پ ن !!! وایسن یکی دیگه پر کنه :hmm:

ما که اولین سری بود گروه اول انتخاب واحد کردیم تا ترمای پیش هرچی میخواستم87ایا پر میکردن

بعدم فک نمیکردم کاراموزی انقد زود پرشه البته من وقتی رکوردم باز شد فهمیدم نمیتونم درس به لیستم اضافه کنم واسه همین مشکل پیدا کردم

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
ما که اولین سری بود گروه اول انتخاب واحد کردیم تا ترمای پیش هرچی میخواستم87ایا پر میکردن

بعدم فک نمیکردم کاراموزی انقد زود پرشه البته من وقتی رکوردم باز شد فهمیدم نمیتونم درس به لیستم اضافه کنم واسه همین مشکل پیدا کردم

اصولا مورچه چیه که کله پاچه ش چی باشه!
یه ترم تابستونه همچین تا بخوای شروعش کنی تموم شده،واحدم که نمیدن،اصولا خالیه همه چی! همین یه ذره رو روی هوا میزنن دیگه،بعدم کارآموزی و پروژه رو اصولا خیلی میذارن تابستون برمیدارن پس معلومه این دوتا درس رو هوا میره :)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
در جواب دردر من بودم گزینه 1 ولی خب من نیستی :rolleyes: در جواب دوستانی که می گفتن pdf بسازیم روزانه یه استاد رو دارم به لیست اصافه می کنم شما هم توضیحات اساتیدتون رو بدید بهش اضافه کنم در جواب ماسکیتر وقت کم بود یهو به ذهنم رسید نگفتم خودمم دقیقا یادم نبود چیه می خواستم حس کنحکاوی بچه ها رو هم تحریک کنم برن مطالعه کنن :graduated در حواب مرورگر هم شرمنده نبودم ولی خدا رو شکر لرد بود مشکل ورژن رو حل کرد . در جواب شناسایی اساتید هیچ کدوم رو نمی شناسم . به خصوص شیمی فیزیک اصن نمی دونم مال جه رشته ایه . از راکی هم تشکر می کنم بابت اینکه پست رو می خونه لایک می کنه و با مرامه مثل بقیه بچه ها . دیگه چیزی تو ذهنم نبوده اگر سوالی رو جواب ندادم بگید
.شرمنده اون دنیا دسترسی یکم سخته دیر به دیر جواب می دم .فقط فرشته می زاره پیام هاتون رو بخونم .0xmmasp6cm5ut9tgsgg.gif

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
من باز اینجا پست دادم
خداییش از تاپیکتون خوشم میاد
روزی یبار میام میخونم پستارو روحم به گردش در میادش دم شوما گرم خعلی باهالید...
مارم ببخشید هی بی ربط اینجا پست میدیم ما قسمت نشد اونجا باشیم کمونه کردیم :D:D:D

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

bimbo

Registered User
لایک‌ها
74
موحدی چی اونم باید رزرو می کردیم من برومند رو رزرو کرده بودم رفتم برگم رو بدم پر شده بود

موحدی پرنمیشه

من که دوستم الان همینظوری بدون رزرو برومند برداشته ینی حذفش میکنن؟اگه اره بهش بگم با کسه دیگه ای برداره؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143

چی هس؟پروژه یا کارآموزی؟

به هر حال که باید بر داری پاسشون کنی
پس تو دو ماه به خودت رجز بده بهتر از 4 ماهه که :)
در جواب دردر من بودم گزینه 1 ولی خب من نیستی :rolleyes: در جواب دوستانی که می گفتن pdf بسازیم روزانه یه استاد رو دارم به لیست اصافه می کنم شما هم توضیحات اساتیدتون رو بدید بهش اضافه کنم در جواب ماسکیتر وقت کم بود یهو به ذهنم رسید نگفتم خودمم دقیقا یادم نبود چیه می خواستم حس کنحکاوی بچه ها رو هم تحریک کنم برن مطالعه کنن :graduated در حواب مرورگر هم شرمنده نبودم ولی خدا رو شکر لرد بود مشکل ورژن رو حل کرد . در جواب شناسایی اساتید هیچ کدوم رو نمی شناسم . به خصوص شیمی فیزیک اصن نمی دونم مال جه رشته ایه . از راکی هم تشکر می کنم بابت اینکه پست رو می خونه لایک می کنه و با مرامه مثل بقیه بچه ها . دیگه چیزی تو ذهنم نبوده اگر سوالی رو جواب ندادم بگید
.شرمنده اون دنیا دسترسی یکم سخته دیر به دیر جواب می دم .فقط فرشته می زاره پیام هاتون رو بخونم .

برو FB پیچ ostadtj
اکثر استادا اوونجا معرفی شدن

bimbo

Registered User
لایک‌ها
74
میخوای به کارگر زنگ بزن شاید به 3نفر برگه پروژه داده تو هم بتونی برداری!!!!

naz.bano0o

Registered User
لایک‌ها
445
موحدی پرنمیشه

من که دوستم الان همینظوری بدون رزرو برومند برداشته ینی حذفش میکنن؟اگه اره بهش بگم با کسه دیگه ای برداره؟
والا من نمیدونستم بچه ها میگن مثل ابنکه حذف میکنن

sormob

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
من الان 8 تا ورداشتم!
اما وقتی میخوام تغییرش بدم میگه شما بیشتر از حد مجاز انخاب کردید وقتی ثبت رو میزنم
چیکار کنم بتونم درستش کنم
ممنون

bimbo

Registered User
لایک‌ها
74
سلام
من الان 8 تا ورداشتم!
اما وقتی میخوام تغییرش بدم میگه شما بیشتر از حد مجاز انخاب کردید وقتی ثبت رو میزنم
چیکار کنم بتونم درستش کنم
ممنون

من نمیدونم ولی از دردری بپرس اون متخصص تو این چیزا:)

بالا