نه.ولی به مرور تو کارنامت میاد.فعلا خیلی زوده.دوستان نمره های شما وارد کارنامتون شده ؟؟الان من فقط 9واحدم تو کارنامه ست ...
یعنی چی؟ چرا اینو زده بهت ؟
کارشناس آموزش؟منظورت نیمکت ذخیره هاس؟پشت زمین چمن؟اخه زنگ زدم اداره امتحانات میگه استادت باید بیاد تایید نهایی کنه:blink:...زنگ زدم گروه میگه به من چه:hmm:..زنگ زدم کارشناس اموزشی تلفن و قط میکنه روم:lol:
هیچی همه جلسه ها روبودم اونم باشلوار بدون تاخیر تازه واسش سوپری هم رفتمچیکارش کردی 15 داد ؟؟!!
کارشناس آموزش؟منظورت نیمکت ذخیره هاس؟پشت زمین چمن؟
کلا اونا خیلی باحالن.کلا هر سوالی ازشون بپرسی میگه برو ساختون فلان طبقه فلان پیش اقای فلان.
وقتیم میری اونجا میگن به ما مربوط نیست.
lol
..زنگ زدم کارشناس اموزشی تلفن و قط میکنه روم
نه کی میگه برداری مگه خل شدی؟ واسه توضیحات این درس باید منتظر بمونی چون اونور به مشکل برخوردماصن از تربیت بدنی خوشم نمیاد
به توهم 18 داده یعنی میگی با جباری بردارم
کسی میدونه ماده 41 یا 14 چیه؟
هیچی همه جلسه ها روبودم اونم باشلوار بدون تاخیر تازه واسش سوپری هم رفتم
نکتشو این بود که فکر میکرد دارم میرم المپیک ازم یه ادم حرفه ای میخواست بسازه![]()
2تا حالت داره یا میشناسنت و از ترس روت قطع میکنن یا نمیشناسنت و قطع میکنن
اینبار تو 0.1 ثانیه که قبل قطع شدن باشه سریع خودتو معرفی کن بگو = گودی هستم از PTشاید جواب داد :lol:
بابا وزن توپ وارتفاع تور روتوی سالن نوشته بود سخت نبود اصلاآخ آخ داغ دلمو تازه کردی.منم این ترم باهاش داشتم.
جالب اینجاس که به منم داد 15تو کل ترم هیچ کاری باهات نداره.بچه ها زیر پنجره ی سالن که از تو راهرو ی تربیت بدنی خانوما میگذره داشتن .....
کلا وله وله.از جهت غیبت و اینا اگه پیرمرد :happy:باشی باهاش صحبت کنی میذاره کل ترم نیای!
ولی امان از امتحانش.چند تا از سوالاش یادمه.جدیه جدی!1.وزن توپ چقدره؟2.خط سفید وسط میز برای چیه؟3.ارتفاع تور چقده؟
و البته سوالای مفهومی که احراد گفتدر کل جواب ول بودن ترمو داد.دوستانی که تا حالا تربیت 2 ور نداشتن اصلا سمتش نرن.
پ.س:این پنجره ی سالن پینگ پنگ هم داستانیه ها!:lol:
ناراحت نباش واسه منم همین طوره خودم دستی معدل میگیرمدوستان نمره های شما وارد کارنامتون شده ؟؟الان من فقط 9واحدم تو کارنامه ست ...
ناراحت نباش واسه منم همین طوره خودم دستی معدل میگیرم![]()
تاپ میخوام چه کارفقط شلوار ؟!!:blink: بلوزی تاپی چیزی؟؟؟
خب امیدش رو ناامید کردی واسه این 15 داده
این نوری که گفتی خیلی حال داد!!بابا وزن توپ وارتفاع تور روتوی سالن نوشته بود سخت نبود اصلا
اما مردک دلقک به یکی گفت نور استاندارد سالن باید چند دسیبل هستش؟میخواستم گوششو بگیرم بپیچونم بگم واحد نور دسیبله!بعد بگم تو کدوم واحد دانشگاه ازاد بودی بی سواد
امضای شما روزیاد مراجعه کردم !نکتشو هم دراوردم################
راستی اهی یادم نبود --لـــــــــــــــــــــــــــنـــــــــــــــــــــــــــــــگ باید لنگ میپوشیدی -اینروزا لنگ هم برای آقایون هم برای خانوما معجزه میکنه:lol:
پ.ن: مراجعه شود به امضام![]()
نرمش رو یادته!تاپ میخوام چه کار
حداقلش شلواره حالا اگه تی شرت داشتی یانداشتی کاری نداشت اگه شلوار نداشتی منفی میداد
اما پیرهن میرفتم چیزی نمیگفت یه بهر اخر جلسه گفتی لباس راحت تر بپوش. گفتم من بااین راحتم. گفت این واسه پلو خوریه البته خندید وهفته بعد با تی شرت رفتم خو
ولی همش کشک بود وشانسی اگر ازت میپرسید وزن توپ یه دفعه نمرت 4نمره عوض میشد اگه یدونه ازاون تحلیلی ها میپرسید 4نمره میومدی پایین!
دست به استرست خیلی قویه دقت کردی ؟؟!!