• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
اره از راکی یاد گرفتم دیگهههه
حواسم نبود الان انتخاب واحده شرمنده وسط بحس درسی:D

چیوووووو از من یاد گرفتی؟؟؟؟؟؟؟!!!! (الان نکنه یه حرکتی از ما یاد گرفته پس فردا مامانش میاد جیغ و دعوا ک بچه مو بی ادب کردی!!:blink::eek:;))
...ولی نه ادامه بده بلکم فراگیر بشه:lol:
ولی اصن جمیعا اندر کف مرام و مروت من باقی خواهید ماند!که با وجود تحریم ها همچنان به کار خودم ادامه میدم!!:D

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
چیوووووو از من یاد گرفتی؟؟؟؟؟؟؟!!!! (الان نکنه یه حرکتی از ما یاد گرفته پس فردا مامانش میاد جیغ و دعوا ک بچه مو بی ادب کردی!!:blink::eek:;))
...ولی نه ادامه بده بلکم فراگیر بشه:lol:
ولی اصن جمیعا اندر کف مرام و مروت من باقی خواهید ماند!که با وجود تحریم ها همچنان به کار خودم ادامه میدم!!:D

شخصا پشتتکارتو تو خوندن پست ها تحسین کردم همین!!!
مامانش میاد جیغ و دعوا!!!!:lol::lol:

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
من فریب خوردم :blink: پولشونو ریختم رکوردم باز نشد، فهمیدم تیر ماه چهارمه نه پنجم :eek: و امروز چهارمه نه پنجم :lol:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نمیدونم بچه ها توجه کردید یانه!
ازاین ترم زمان بندی فقط ورودی خودتون رومی بینید تادیگه نتونید اعتراض کنید!:hmm:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان میخواستم قبل شروع ترم تابستون این کارو بکنم اما نشد الانم یکی دوتا درس میزنم تا انشاالله تا شب تموم شه

تربيت بدني 2 ياور قضائي عنبران (درس تنیس روی میز): استادی که یه ذره اصرار کنی کد کلاست روعوض میکنه اگر هم عوض نکرد هرکدی دلت خواست برو حاضری میزنه:D امتحان سخت میگره هم عملی وهم ازقوانین تنیس میپرسه .فکر میکنه المپیکه. امتحانشم شامل تمام فور هند وبک هند و....واسه عملی! وتئوری هم یه دفعه میپرسه ارتفاع سالن چندمتره:blink: یامیگه اگر توپ روانداختی بالا واسه شروع بازی اما برق رفت چکار باید بکنی(ادامه یا توقف بازی)؟:blink:
اعتراض هم بکنی اینا چیه داری میپرسی! میگه باید درطول ترم مطالعه داشته باشید
grrr.gif
یکی نی بگه دلقک ماواسه 3واحدی تخصصی درطول ترم کتاب نمیخونیم حالا واسه این بخونیم .یایکی نی بگه خوب این اول ترم میگفتی نه حالا که روز امتحانه
grrr.gif

درکل اگه تنیستون هم خوب باشه یه چیزایی ازت میپرسه که نتونی جواب بدی! راستی برای امتحان عملی هم باید تمام قوانین رورعایت کنید اونم در حین بازی یعنی داری بک هند میزنی، چرخش بدن،چرخش پا،جهت تنیس و... رو نگاه میکنه ونمره میده!
بنابراین نمره بالا ازش انتظار نداشته باشید!
پیشنهاد من: مگه مغز ادمو###گاز گرفته که باهاش برداشت .اصلا نمره خوب نمیده پس باهاش برندارید
........................................
دوستان این نظرات منه پس ازیک ترم بااستاد بودن. ممکنه نظر شما مخالف نظر من باشه پس به من مربوط نمیشه! اگه نظری دارید شمام بنویسید تاآیندگان که اینارو میخونن خودشون باخواندن تمام نظرات تصمیم بگیرن:blush:
خودمم درپایان همه اساتیدی که دربارشون نظر دادم رویک جا جمع میکنم.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
به هر حال که باید بر داری پاسشون کنی
پس تو دو ماه به خودت رجز بده بهتر از 4 ماهه که :)
ن

آره خب :) دو ماه نیست و یه ماهه
ولی باید کتی رو هم پاس کنم :) یعنی باید بشینم خوب بخونمش،بعد اگه بخوام هم کتی خر بزنم،هم بگردم هرهفته دنبال مطلب واسه آزکامپیوتر،هم یه عالمه گزارش کار فیزیک بنویسم،میشه؟ :)
بنظر یه مقداری حجم زیادی درس میاد واسه ی فقط یه ماه :)

jij40

Registered User
لایک‌ها
41
در مورد تربیت 2 اگه خواستید بردارید با طباطبایی بردارید (تنیس روی میز)
تغییر کد مجازه
فقط امتحان عملی
خیلی سخت نمیگیره
آخرش هم من که اولین بار بود راکت دستم گرفتم 18 شدم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
در مورد تربیت 2 اگه خواستید بردارید با طباطبایی بردارید (تنیس روی میز)
تغییر کد مجازه
فقط امتحان عملی
خیلی سخت نمیگیره
آخرش هم من که اولین بار بود راکت دستم گرفتم 18 شدم

واسه تایستون ؟
زنونس یا مردونه؟ مختلطه؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
آره خب :) دو ماه نیست و یه ماهه
ولی باید کتی رو هم پاس کنم :) یعنی باید بشینم خوب بخونمش،بعد اگه بخوام هم کتی خر بزنم،هم بگردم هرهفته دنبال مطلب واسه آزکامپیوتر،هم یه عالمه گزارش کار فیزیک بنویسم،میشه؟ :)
بنظر یه مقداری حجم زیادی درس میاد واسه ی فقط یه ماه :)

از فیز که همه جا ریخته
اینترنت - پاساژ پس وقتتو علف نکن (تلف نیستا :دی)

از کامپیوتر
تا اوونجایی که من میدونم مریم که کار نمیخواهد فلان چیزو بلد باش برو سر کلاسش

معماری
کتی هم نمیخواهد خر بزنی
یک مطالعه قبل کلاس داشته باش با یک مطالعه بعد کلاس
تمام کلا وقتتو بیشتر از 3 ساعت تو هفته نمیگیره(با توجه به اینکه فشرده است)

بخدا اوونقدر که میگن کتی ترسناک نیست مثل روحانی هم خر کاری نمیخواهد براش بکنی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
واسه تایستون ؟
زنونس یا مردونه؟ مختلطه؟
اقاس فکر کنم اسمش هم حمید باشه .نمیدونم تابستون باشه یا نه به رفیق منم 19 داده ولی این نامرد به من داده 15:( جالبیش اینه جباری به هم از کنترل داده 18

jij40

Registered User
لایک‌ها
41
90 ایها هم امروز انتخاب واحد کردن؟؟؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اقاس فکر کنم اسمش هم حمید باشه .نمیدونم تابستون باشه یا نه به رفیق منم 19 داده ولی این نامرد به من داده 15 جالبیش اینه جباری به هم از کنترل داده 18

اصن از تربیت بدنی خوشم نمیاد :(
به توهم 18 داده یعنی میگی با جباری بردارم
کسی میدونه ماده 41 یا 14 چیه؟

kamyarjonoob

Registered User
لایک‌ها
451
دوستان میخواستم قبل شروع ترم تابستون این کارو بکنم اما نشد الانم یکی دوتا درس میزنم تا انشاالله تا شب تموم شه

تربيت بدني 2 ياور قضائي عنبران (درس تنیس روی میز): استادی که یه ذره اصرار کنی کد کلاست روعوض میکنه اگر هم عوض نکرد هرکدی دلت خواست برو حاضری میزنه:D امتحان سخت میگره هم عملی وهم ازقوانین تنیس میپرسه .فکر میکنه المپیکه. امتحانشم شامل تمام فور هند وبک هند و....واسه عملی! وتئوری هم یه دفعه میپرسه ارتفاع سالن چندمتره:blink: یامیگه اگر توپ روانداختی بالا واسه شروع بازی اما برق رفت چکار باید بکنی(ادامه یا توقف بازی)؟:blink:
اعتراض هم بکنی اینا چیه داری میپرسی! میگه باید درطول ترم مطالعه داشته باشید
grrr.gif
یکی نی بگه دلقک ماواسه 3واحدی تخصصی درطول ترم کتاب نمیخونیم حالا واسه این بخونیم .یایکی نی بگه خوب این اول ترم میگفتی نه حالا که روز امتحانه
grrr.gif

درکل اگه تنیستون هم خوب باشه یه چیزایی ازت میپرسه که نتونی جواب بدی! راستی برای امتحان عملی هم باید تمام قوانین رورعایت کنید اونم در حین بازی یعنی داری بک هند میزنی، چرخش بدن،چرخش پا،جهت تنیس و... رو نگاه میکنه ونمره میده!
بنابراین نمره بالا ازش انتظار نداشته باشید!
پیشنهاد من: مگه مغز ادمو###گاز گرفته که باهاش برداشت .اصلا نمره خوب نمیده پس باهاش برندارید
........................................
دوستان این نظرات منه پس ازیک ترم بااستاد بودن. ممکنه نظر شما مخالف نظر من باشه پس به من مربوط نمیشه! اگه نظری دارید شمام بنویسید تاآیندگان که اینارو میخونن خودشون باخواندن تمام نظرات تصمیم بگیرن:blush:
خودمم درپایان همه اساتیدی که دربارشون نظر دادم رویک جا جمع میکنم.
آخ آخ داغ دلمو تازه کردی.منم این ترم باهاش داشتم.
جالب اینجاس که به منم داد 15:(تو کل ترم هیچ کاری باهات نداره.بچه ها زیر پنجره ی سالن که از تو راهرو ی تربیت بدنی خانوما میگذره داشتن .....:eek:کلا وله وله.از جهت غیبت و اینا اگه پیرمرد :happy:باشی باهاش صحبت کنی میذاره کل ترم نیای!
ولی امان از امتحانش.چند تا از سوالاش یادمه.جدیه جدی!1.وزن توپ چقدره؟2.خط سفید وسط میز برای چیه؟3.ارتفاع تور چقده؟
و البته سوالای مفهومی که احراد گفت:Dدر کل جواب ول بودن ترمو داد.دوستانی که تا حالا تربیت 2 ور نداشتن اصلا سمتش نرن.
پ.س:این پنجره ی سالن پینگ پنگ هم داستانیه ها!:lol:

kamyarjonoob

Registered User
لایک‌ها
451
اصن از تربیت بدنی خوشم نمیاد :(
به توهم 18 داده یعنی میگی با جباری بردارم
کسی میدونه ماده 41 یا 14 چیه؟
ماده 14: هر درس از نظر ارتباط با درس یا دروس دیگر به دو صورت وابسته و مستقل تقسیم می شود.
ماده 41: حداقل نمره قبولی در هر درس از دروس 10(استثناً درس آشنایی با قرآن کریم 12) می باشد.دانشجویی که در هر یک از دروس الزامی حداقل نمره قبولی را کسب نکند ملزم به تکرار آن درس است.
از انرول کپی پیسیدم!منظورت یکی از این دوتاست؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ماده 14: هر درس از نظر ارتباط با درس یا دروس دیگر به دو صورت وابسته و مستقل تقسیم می شود.
ماده 41: حداقل نمره قبولی در هر درس از دروس 10(استثناً درس آشنایی با قرآن کریم 12) می باشد.دانشجویی که در هر یک از دروس الزامی حداقل نمره قبولی را کسب نکند ملزم به تکرار آن درس است.
از انرول کپی پیسیدم!منظورت یکی از این دوتاست؟

فکر کنم همون دومیس چون اعتراض زده بودم بی همه چیی اینو برام نوشته

بالا