• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
بچه ها میخواستم یه مطلب به تایپم ولی کار بهم خورده بود و...نتونستم الان یادم افتاد
اولا واقعا دستای راکی رو کوچیک فرض نکنید.دستش طلاس.اصلا دستش گندس اندازه راکی اصلی:p.به ازای هر واحد10000تومن میگیره دعا میکنه:D.برای سفارش به من پخ بدید:cool:
اما ما چهارشنبه اگزم داشتیم.سالن غذا خوری.قسمت اقایون .طبقه بالا اون ته ته من بودم.یکی از دختران همکلاسی بقلم نشسته بود ومعلوم بود هیچی بلد نیست.این ازاون دخترایی بود که در تمام این 2-3 سال مغرور -پررو و...بود:eek:ما که خودمون چیزی حالیمون نبود ولی چه حالی میداد ازتو اون چشاش وصورتش التماس میریخت ومیخواست درتمام ایام امتحان ازرودست من بنویسه(البته عمرا که نمیتونست.با اون دست خطم:cool:)
با این که سوالای استاد خرکی بود ما هم طبق معمول دست وپا شکسته بلد بودیم.اما در طول امتحان در پوست خود نمگنجیدم که این یارو داره حرص میخوره:D
البته درتمام طول امتحان برگم باز بود اما نمیتونست چیزی بخونه:p
نتیجه اخلاقی: شمام ازاین کارا بکنید خیلی لذت میده:D
سر امتحان مدار منطقی یه خانومی بغل دستم بود بهش میگم فلان سوالو حل کردی با غرور میگه آره و کارشو ادامه میده آخه نکبت مگه میخام تو خبرگزاری بنویسم برسون دیگه:mad: آیکیو در حد جلبک:p

sanandreas

Registered User
لایک‌ها
32
بچه ها به این فرناز محمدیه چی بگم پاسم کنه؟ بدم ننوشته بودم اما انداخته. یه راهی بذارید پیش پام

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ببینید فقط تکش مفهوم رو درک کرد.
عراد حال میده جدا از بحث نشون ندادن و ضد حال و....... برگردی و بهش این جوری زبون دربیاری
n4q13jnxeucc4717bod.gif

آی حال میده :D

2nE9

Registered User
لایک‌ها
93
نمره پولادی هم اومد خوب صحیح کرده بود و پرونده این ترمم خداروشکر احتمالا بسته شد فقط سر 4 تا امتحان نرفتم که البته از 4تا یکیش کارگاهه یکیش آز خداکنه حذف کنن برام

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دوستان آدرس این ساختمون ایرانشهر رو دارید ؟ کسی تازگیا رفته اونجا واسه امضا و مدرکش ؟!!

خ-ایرانشهر میری بالا دیگه ( مترو فردوسی )
ساختمونش شبیه شکوهه یجورایی ! پیداش میکنی راحته

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
خ-ایرانشهر میری بالا دیگه ( مترو فردوسی )
ساختمونش شبیه شکوهه یجورایی ! پیداش میکنی راحته
مطمئنی؟ یه سریا میگفتن ساختمونش هفت تیره :confused:

پ.ن: بالاخره سایت اومد بالا
تهران- خیابان ایرانشهر شمالی - نبش آذرشهر- پلاک 223
حالا بگو چه جوری برم اینجا :D اولش با مترو شروع شه

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
مطمئنی؟ یه سریا میگفتن ساختمونش هفت تیره :confused:

پ.ن: بالاخره سایت اومد بالا
تهران- خیابان ایرانشهر شمالی - نبش آذرشهر- پلاک 223
حالا بگو چه جوری برم اینجا اولش با مترو شروع شه
7تیر باووووووووووووووووووووووووووووووووو از شوما بعید بود بعد از 4-5 سال :خخخخخخخ

هیچی دیگه مترو فردوسی پیاده شدی 2 قدم به سمت همون شکوه و لاله زار و.... میری خ ایرانشهره بورس کارتریج و پرینتر و....... هست تابلوعه بعد ازش میکشی میری بالا تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا میرسی به مرکز
البته یادم نیست 4 قدم راه بو یا 4 کیلومتر :دی
آدرس رو تو نقشه های آنلاین مثل گوگل مپ بزنی میاد:D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
7تیر باووووووووووووووووووووووووووووووووو از شوما بعید بود بعد از 4-5 سال :خخخخخخخ

هیچی دیگه مترو فردوسی پیاده شدی 2 قدم به سمت همون شکوه و لاله زار و.... میری خ ایرانشهره بورس کارتریج و پرینتر و....... هست تابلوعه بعد ازش میکشی میری بالا تــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا میرسی به مرکز
البته یادم نیست 4 قدم راه بو یا 4 کیلومتر :دی
آدرس رو تو نقشه های آنلاین مثل گوگل مپ بزنی میاد:D

واقعا بعد 4-5 سال تاحالا پامو به ساختمون اصلی نذاشتم
احتمالا همون 4 کیلومتره
مرسی دمت گرم ;)

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام لردی.
اقا من یه بار رفتم اگه یه بار دیگه بخوام برم مطمنا 7تیر پیاده میشم!!
رفتنی گفتن برو نمیدونم فردوسی ودروازه دولت وتاکسی و....
اما برگشتی دیدم 7تیرنزدیک بود. هم بهتر بود هم ارزون تر.نه تاکسی میخواد نه اتوبوس فقط یکم خط 11 داره.البته هرمسیری بری خط 11 داره!
از من میشنوی برو 7تیر.یکمم پالتو ومانتو هم ببین،جیگرت حال بیاد:D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
سلام لردی.
اما برگشتی دیدم 7تیرنزدیک بود. هم بهتر بود هم ارزون تر.نه تاکسی میخواد نه اتوبوس فقط یکم خط 11 داره.البته هرمسیری بری خط 11 داره!
از من میشنوی برو 7تیر.یکمم پالتو ومانتو هم ببین،جیگرت حال بیاد:D

سلام
پس از 7تیر نزدیکتره ...
علاقه ای به دیدن اینجور مغازه ها ندارم :D
مرسی احراد

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام
پس از 7تیر نزدیکتره ...
علاقه ای به دیدن اینجور مغازه ها ندارم :D
مرسی احراد
به نظر خودم بهتر بود
چون این جوری هم باید تاکسی سوار میشدی سراون پل فلزی سبزه که نزدیک 7تیره پیاده میشدی بعد پیاده روی میکردی.
برگشتنی برگشتم دم اون پل اما رفتم سمت هفت تیر.
حالا نمیدونم چقدر پیاده رویش بود(انالیز نکردم:cool:).واسه من پیاده روی یعنی هیچی!واسه رفیقم یعنی مرگ!نهایت پیاده روی اون 2دیقس:Dباید این پارامتر روهم درنظر بگیری.
ولی فک کنم خرامان خرامان 20دیقه نهایت بشه.
فردا نری فحشمون بدی.حدس میزنم 20دیقه بود:D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
سلام لردی.
از من میشنوی برو 7تیر.یکمم پالتو ومانتو هم ببین،جیگرت حال بیاد
بین علما اختلاف افتاد :D

7تیر یا فردوسی ؟ مسئله این است:D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
جاتون خالی یه امحان ماشین مخصوص دادم با احمد پٍ سٍ سٍن اصن یه وضی :eek:
دیشب ساعت 4 برای اولین در طول ترم لای کتابو باز کردم و تا ساعت 6 خوندم , 6 خوابیدم 7 پاشدم شروع کردم خوندن تا 1. ساعت 1 با هزار بدبختی زیر برف و بوران رفتن یونی , برگرو دادن دستمون دیدم o_O سوالا مثل هر ترم نیست:eek:. فکر کنم این اتفاق هر 80 سال یبار بیوفته که این موجود سوالاشو تغییر بده که اَد سر من افتاد :| تا حالا تو زندگیم انقد تقلب نکرده بودم! حجم نوشته هام دوبرابر توضیحات خود کتاب شده بود:confused: خلاصه :oops:

پ.ن: تازه دارم با اسمایلای اینجا انس میگیرم :دی

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
جاتون خالی یه امحان ماشین مخصوص دادم با احمد پٍ سٍ سٍن اصن یه وضی :eek:
دیشب ساعت 4 برای اولین در طول ترم لای کتابو باز کردم و تا ساعت 6 خوندم , 6 خوابیدم 7 پاشدم شروع کردم خوندن تا 1. ساعت 1 با هزار بدبختی زیر برف و بوران رفتن یونی , برگرو دادن دستمون دیدم o_O سوالا مثل هر ترم نیست:eek:. فکر کنم این اتفاق هر 80 سال یبار بیوفته که این موجود سوالاشو تغییر بده که اَد سر من افتاد :| تا حالا تو زندگیم انقد تقلب نکرده بودم! حجم نوشته هام دوبرابر توضیحات خود کتاب شده بود:confused: خلاصه :oops:

پ.ن: تازه دارم با اسمایلای اینجا انس میگیرم :دی
منظورت احمد علماییه ؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
نعمت احمد ابراهیمی هیچوقت نصیب شما ناپیوسته ها نشده و نخواهد شد:rolleyes:
همیشه این سوال برام بوده که این بیشورا چرا استادا رو اینجوری تقسیم میکنن ! چرا برخی استادا برای ما نیست !!

Last edited:

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
بچه ها میخواستم یه مطلب به تایپم ولی کار بهم خورده بود و...نتونستم الان یادم افتاد
اولا واقعا دستای راکی رو کوچیک فرض نکنید.دستش طلاس.اصلا دستش گندس اندازه راکی اصلی:p.به ازای هر واحد10000تومن میگیره دعا میکنه:D.برای سفارش به من پخ بدید:cool:
اما ما چهارشنبه اگزم داشتیم.سالن غذا خوری.قسمت اقایون .طبقه بالا اون ته ته من بودم.یکی از دختران همکلاسی بقلم نشسته بود ومعلوم بود هیچی بلد نیست.این ازاون دخترایی بود که در تمام این 2-3 سال مغرور -پررو و...بود:eek:ما که خودمون چیزی حالیمون نبود ولی چه حالی میداد ازتو اون چشاش وصورتش التماس میریخت ومیخواست درتمام ایام امتحان ازرودست من بنویسه(البته عمرا که نمیتونست.با اون دست خطم:cool:)
با این که سوالای استاد خرکی بود ما هم طبق معمول دست وپا شکسته بلد بودیم.اما در طول امتحان در پوست خود نمگنجیدم که این یارو داره حرص میخوره:D
البته درتمام طول امتحان برگم باز بود اما نمیتونست چیزی بخونه:p
نتیجه اخلاقی: شمام ازاین کارا بکنید خیلی لذت میده:D
اختیار داری.نظر لطفته.البته خوب شد اینو گفتی وگرنه به عنوان مشتری بدحساب میخواستم اسمتو از لیست حذف کنم!!:eek:
اقا کاسبی مارو کساد نکن!چی چی پخ بدید؟:confused:;)

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بین علما اختلاف افتاد :D

7تیر یا فردوسی ؟ مسئله این است:D
من هر سری از هفت تیر میرم که پیاده روی در حد 10 دقیقه تا یه ربع یا کمتر داره البته با سرعت من :) (چون تند راه میرم ).
الان تو گوگل مپ دیدم ایستگاه نجات الهی نزدیک تره ولی این ایستگاه رو تو نقشه های مترو پیدا نکردم :|

بالا