• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
با سلام و درود خدمت هم دانشگاهیان عزیز یه سوال هست باید بپرسم من این ترم 20 واحد داشتم (6 تا سه واحدی و یه 2 واحدی) سر امتحان 17 واحد نرفتم اصلا اون 3 واحدم با نمره 19.5 پاس کردم الان اون 6 تا درس رو برام حذف میکنن یا نه ؟
ترم های پیش که بدون مشکل هرچند واحد رو که نمیرفتی، حذف می کردند.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دوستان معذرت اینجا میپرسم ولی
من ورودی 89 هستم
درس تاریخ فرهنگ و تمدن رو پاس کردم..الان این درس برای من اختیاری میشه یا اجباری؟من 15 واحد باید اختباری پاس کنم..این که 2 واحده چجوری میشه؟
02.gif

ممنون
این دروس اختیاری و اجباری عمومی (مربوط دروس اسلامی) خیلی کارو پیچیده کردن :| شیخ الرئیس یه نیم ساعتی توضیح داده بود ولی هیشکی هیچی نفهمیده بود :|
درسای عمومیو برداشتن تقسیم بندی کردن مثلا (دقیقشو برو بپرس یادم نیست)
دسته اول: تاریخ فرهنگ - تاریخ امامت - تاریخ تحلیلی
دسته دو: اندیشه1 - اندیشه2 -اخلاق اسلامی - اخلاق خانواده
دسته سه : ...
بخش اجباری کار اینه که باید 14 واحد درس عمومی (مباحث اسلامی) پاس کنی و از هر دسته باید چنتاش پاس بشه. فرضا از دسته اول اگر تاریخ تمدن رو پاس کردی دیگه نیازی نیست اون دوتای دیگه رو پاس کنی و اگر پاس کنی جزو اون 14 واحد اجباری حساب نمیکنن!
از اونورم نمیتونی یه دسته رو نادیده بگیری و هیچی ازش برنداری!
امیدوارم یه چیزایی فهمیده باشی:D . درکل ترم بعد جلسه اول کلاس شیخ الرئیس رو شرکت کن (حتما! چون این قانون برای ورودیای مختلف فرق میکنه! مثلا 88 یا 12 اجباری دارن و 90یا 14 تا) تا به مشکل نخوری...!
پ.ن: این عددایی که من گفتم فکر نکنم درست باشه. چون منم از بچه ها پرسیدم و دست و پا شکسته جواب دادن! ولی حتما پیگیری کن و برو سر کلاسش...

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
یه جورایی شبیه منی ولی من 21 واحد داشتم سر 4 تا درس نرفتم و 12 واحد پاس کردم 3 واحدم افتادم

9تا واحده یا 3 تا درس ؟ اگه 9 تا واحد بشه کل حذقیاتم با این که 4 تا درس بود 6 واحده اینجوری باشه نیازی به گواهی ندارم ولی اگه 3 درس باشه باید گواهی ببرم مثل این که
2-3 ترم پیش که 3 تا درسو حذف کردم میخواستم گواهی ببرم قانونو نمیدونستم رفتم به دکتره گفتم گواهی بده نداد :)

من یادمه یکی از استادا (مدیر گروهم بود)گفت 9 واحد اما اینجا اینو زده:

ماده 35: غیبت موجه در جلسه امتحان هر درس و نیز غیبت غیر موجه تا 3 درس موجب حذف آن درس یا دروس می شود.

تبصره 1- غیبت غیر موجه در جلسه امتحان بیش از 3 درس به منزله نمره صفر در امتحان آن درس یا دروس خواهد بود.

تبصره 2-تعیین غیبت موجه و غیر وجه به عهده شورای آموزشی واحد دانشگاهی است.

تبصره 3- در صورت استفاده از ماده 35 رعایت حداقل 12 واحد در نیمسال(موضوع ماده 19 لازم نیست.

دوستان از همین جا برای تک تکتون آرزوی موفقیت و سربلندی در امتحانارو دارم (حتی با وجود اینکه 1ریال هم به حساب مذکور واریز نشد!;)خخخ)
ایشالا که دعاها برای شما جواب بده...من که خودم دارم امتحانارو یکی پس از دیگری شاهکار میزنم!فقط امیدوارم هرچه زودتر این ترم کذایی تموم شه!:(

انشا... و برای شما هم همینطور

jkm

Registered User
لایک‌ها
51
سلام دوستان در مورد امتحان فیزیک و ریاضی 1 هر چی می دونید بفرمایید شخته ، آسونه ، از کجا بیشتر مطلب میدن و.....

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
سلام دوستان در مورد امتحان فیزیک و ریاضی 1 هر چی می دونید بفرمایید شخته ، آسونه ، از کجا بیشتر مطلب میدن و.....
فیزیک هالیدی
ریاضی یادم نیست منبعشو
نه سخته نه اسونه
سوالا رو گروه طرح میکنه و مشابه سال های قبله
نمونه سوالا رو بگیری خیلی کمکت میکنه

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
اولا بگو با کیا داری;)
فیزیک که اونجاهایی که نیم ترم دادین حذفه بشین اون مطالب اصلی رو بخون حالا یادم نی چیا بود چون یه سری از سوالاش دقیقا همون چیزاییه که به عنوان درس بهتون گفتن(اثبات فرمول یادم اومد برا ما ترمودینامیک بود) اگه نمونه سوالاشو نیگا کنی میبینی 10 نمره از 15 راحت همیشه تکرار میشه اون 5 نمرشم خیلی زور نداره اصولا تو فیزیک طراح سوال خلاقیتی به خرج نداده و نمیده تو این چن ساله... ولی حدودا 30 درصد برای افراد متوسط به پایین استاد اذیت میکنه وگرنه خیلی راحت پاسه با نمره خوب:)
ریاضی 1 هم یکی که یادشه بیاد آنالیز کنه ولی میدونم همیشه سخت میگیرن در حد بروسلی اساتید ریاضی البته آدمن و بیشتر نمره خودتو میدن

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
کامپیوتر
یعنی جای عمومیها هم حساب نمیشه؟من الان تاریخ تحلیلم مونده..اینم باید پاس کنم یعنی؟:|
2واحد اضافی برداشتی فقط تو معدلت تاثیر داره جای چیزه دیگه حساب نمیشه حداقلش فعلا حساب نشده
امیر راست میگه باز از گروه بپرس

jkm

Registered User
لایک‌ها
51
فیزیک رو با عارف بنداز
ریاضی هم ایوب خواجه
یعنی میگید سوال های سال قبل رو کار کنم پاس میشم من رفتم گرفتم سوال ها رو ولی مال 85 ، 84 و ... اون موقع بود واسه پارسال پیارسال نبود

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
فیزیک رو با عارف بنداز
ریاضی هم ایوب خواجه
یعنی میگید سوال های سال قبل رو کار کنم پاس میشم من رفتم گرفتم سوال ها رو ولی مال 85 ، 84 و ... اون موقع بود واسه پارسال پیارسال نبود

زمانی که فیزیک با عارف داشتم سوالا از بین نمونه سوالا و سوال اضافیای هالیدی بود ... هالیدی رو تمرین کنی نمره قابل قبولی میگیری

• Like
Reactions: jkm

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
فقط تمرین های اضافیش کافیه؟!

چون خوندن هالیدی زمان بر هست بچه ها بهت نمونه سوالای قدیمی را پیشنهاد میکنن چون نمونه سوالا مشخص میکنه که چه مبحث هایی هدف اصلیشونه اگه وقت و حال داری اول نمونه سوالارو بخون بعد برو سراغ تمرین اضافیای هالیدی تا مشابه نمونه سوالارو حل کنی و یه سری سوال نکته دار حل کن

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
من هر سری از هفت تیر میرم که پیاده روی در حد 10 دقیقه تا یه ربع یا کمتر داره البته با سرعت من :) (چون تند راه میرم ).
الان تو گوگل مپ دیدم ایستگاه نجات الهی نزدیک تره ولی این ایستگاه رو تو نقشه های مترو پیدا نکردم :|
نجات الهی ایستگاه نداره که!ایستگاهه که نزدیک خیابان نجات الهی هستش در حقیقت بقل ساختمان لانه ی جاسوسیه!اسمشو یادم نیست متاسفانه!:|ولی خب فکر کنم یکی دو تایی قبل تر از مفتح بود!(در مسیر به سمت تجریش ).
میرید توی مترو از اون راهنما ها بپرسید که میخواید برید لانه ی جاسوسی اونوقت ایستگاه رو بهتون میگن اسمش چیه دیگه!

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
ممنون لرد سیاه ، درمورد درس ریاضی1 نظری نداری؟

نظری ندارم
والا من یه استادی داشتم که به گونه ای درس داد که سر جلسه امتحان تمام دانشجوهای اون استاد به برگه خیره شده بودن فکر میکردن سوالا اشتباهی رسیده دستشون
ریاضی دانشگاه ما سخته ولی با تمرین میتونی مشکل رو حل کنی که تمرین هم نمونه سوال و اینا بدست میاد

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
این دروس اختیاری و اجباری عمومی (مربوط دروس اسلامی) خیلی کارو پیچیده کردن :| شیخ الرئیس یه نیم ساعتی توضیح داده بود ولی هیشکی هیچی نفهمیده بود :|
درسای عمومیو برداشتن تقسیم بندی کردن مثلا (دقیقشو برو بپرس یادم نیست)
دسته اول: تاریخ فرهنگ - تاریخ امامت - تاریخ تحلیلی
دسته دو: اندیشه1 - اندیشه2 -اخلاق اسلامی - اخلاق خانواده
دسته سه : ...
بخش اجباری کار اینه که باید 14 واحد درس عمومی (مباحث اسلامی) پاس کنی و از هر دسته باید چنتاش پاس بشه. فرضا از دسته اول اگر تاریخ تمدن رو پاس کردی دیگه نیازی نیست اون دوتای دیگه رو پاس کنی و اگر پاس کنی جزو اون 14 واحد اجباری حساب نمیکنن!
از اونورم نمیتونی یه دسته رو نادیده بگیری و هیچی ازش برنداری!
امیدوارم یه چیزایی فهمیده باشی:D . درکل ترم بعد جلسه اول کلاس شیخ الرئیس رو شرکت کن (حتما! چون این قانون برای ورودیای مختلف فرق میکنه! مثلا 88 یا 12 اجباری دارن و 90یا 14 تا) تا به مشکل نخوری...!
پ.ن: این عددایی که من گفتم فکر نکنم درست باشه. چون منم از بچه ها پرسیدم و دست و پا شکسته جواب دادن! ولی حتما پیگیری کن و برو سر کلاسش...
برای رشته ی نرم افزار (واحد های اختیاری و اجباری و عمومی و ... رو مال ورودی های امسال و سال های قبل رو اومده گفته)
http://s5.picofile.com/file/8108522900/123.rar.html

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
نجات الهی ایستگاه نداره که!ایستگاهه که نزدیک خیابان نجات الهی هستش در حقیقت بقل ساختمان لانه ی جاسوسیه!اسمشو یادم نیست متاسفانه!:|ولی خب فکر کنم یکی دو تایی قبل تر از مفتح بود!(در مسیر به سمت تجریش ).
میرید توی مترو از اون راهنما ها بپرسید که میخواید برید لانه ی جاسوسی اونوقت ایستگاه رو بهتون میگن اسمش چیه دیگه!
همین دیگه ! تو گوگل مپ نزدیک ایرانشهر زیر پل کریم خان زده ایستگاه مترو نجات الهی ولی در حالی که این ایستگاه اصلا وجود خارجی نداره :|

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
یکی از بچه ها سوال کرده بود من نشد نقل قول کنم ؛
ریاضی تو این یونی جزو سختترین درساس و بعدشم فیزیک و ...
سعی کنید حتما با استادایی بردارین که فقط راحت تصحیح میکنن و نمره خوب میدن یاد گرفتنش تو طول ترم برید سر کلاس یه استاد درست و حسابی یاد بگیرید . فیزیکم منبعش هالیدی و سوالای ته هر فصلشو بعضی مواقع عینشو بعضی موافق عدداشو عوض میکنن میدن .
فقط اینم بگم که یه دفعه یکی از رفیقام که رتبه 200 کنکور بود اومد سوالای ریاضی اینجا رو دیده بود قفل کرد...

mohmrg

Registered User
لایک‌ها
393
حل تمرینای صدیقه غفرانی فصل 5 ( پیوسته و گسسته ) کسی داره ؟؟؟؟؟
خواهش میکنم همینجا اپلود کنه اگه کسی داره فردا امتحانه

رو سایت بود اما سایت خراب شده منم فکر میکردم دارم

بالا