من هر سری از هفت تیر میرم که پیاده روی در حد 10 دقیقه تا یه ربع یا کمتر داره البته با سرعت منبین علما اختلاف افتاد
7تیر یا فردوسی ؟ مسئله این است![]()
9 واحد طبق قوانین حذفهبا سلام و درود خدمت هم دانشگاهیان عزیز یه سوال هست باید بپرسم من این ترم 20 واحد داشتم (6 تا سه واحدی و یه 2 واحدی) سر امتحان 17 واحد نرفتم اصلا اون 3 واحدم با نمره 19.5 پاس کردم الان اون 6 تا درس رو برام حذف میکنن یا نه ؟
الان اومدم از عباسپور ازت بپرسم نقل قول گرفتم بعد9 واحد طبق قوانین حذفه
باقیشم اگه برات غیر موجه زدن گواهی ببر برات حذف کنن.
دوستان معذرت اینجا میپرسم ولی
من ورودی 89 هستم
درس تاریخ فرهنگ و تمدن رو پاس کردم..الان این درس برای من اختیاری میشه یا اجباری؟من 15 واحد باید اختباری پاس کنم..این که 2 واحده چجوری میشه؟![]()
ممنون
الان اومدم از عباسپور ازت بپرسم نقل قول گرفتم بعدشدم!
چ درسی باهاش داشتی؟پایگاه داده؟
اره.خخخ.حالا نمیخواستی نمرشو نمیگفتی!اوون پست منو دیدی پس :دی
گرافیک کامپیتوری
بهم 13 داده![]()
اره.خخخ.حالا نمیخواستی نمرشو نمیگفتی!
چرا؟؟؟گرافیک جزو اختیاریامون باید باشه.ن؟
کامپیوتررشتتون چیه ؟
واسه رشته کامپیوتر جزوه دروس اختیاری حساب نمیکنن
از مدیر گروه بپرسی بهتره(برای اختیاری بودن درس)کامپیوتر
یعنی جای عمومیها هم حساب نمیشه؟من الان تاریخ تحلیلم مونده..اینم باید پاس کنم یعنی؟:|
اقا دستاتوگرم کن واسه فردااختیار داری.نظر لطفته.البته خوب شد اینو گفتی وگرنه به عنوان مشتری بدحساب میخواستم اسمتو از لیست حذف کنم!!
اقا کاسبی مارو کساد نکن!چی چی پخ بدید؟![]()
جدی؟ینی اینم بد تصحیح میکنه؟برای ای تی ها اجباریه
من حداقل انتظار 15 رو داشتم
این قضایای دعا و دستای کوچولو رو امتحانایی که دادیمم موثره عایا؟اختیار داری.نظر لطفته.البته خوب شد اینو گفتی وگرنه به عنوان مشتری بدحساب میخواستم اسمتو از لیست حذف کنم!!
اقا کاسبی مارو کساد نکن!چی چی پخ بدید؟![]()
با دخترا خوبه.دوست من اینو شد 16 دی بی هم 14جدی؟ینی اینم بد تصحیح میکنه؟
ترم بعد ب احتمال زیاد با روحانی DB خواهم داشت.جدی اسون بود امتحانش؟
یه جورایی شبیه منی ولی من 21 واحد داشتم سر 4 تا درس نرفتم و 12 واحد پاس کردم 3 واحدم افتادمبا سلام و درود خدمت هم دانشگاهیان عزیز یه سوال هست باید بپرسم من این ترم 20 واحد داشتم (6 تا سه واحدی و یه 2 واحدی) سر امتحان 17 واحد نرفتم اصلا اون 3 واحدم با نمره 19.5 پاس کردم الان اون 6 تا درس رو برام حذف میکنن یا نه ؟
9تا واحده یا 3 تا درس ؟ اگه 9 تا واحد بشه کل حذقیاتم با این که 4 تا درس بود 6 واحده اینجوری باشه نیازی به گواهی ندارم ولی اگه 3 درس باشه باید گواهی ببرم مثل این که9 واحد طبق قوانین حذفه
باقیشم اگه برات غیر موجه زدن گواهی ببر برات حذف کنن.
اره.خخخ.حالا نمیخواستی نمرشو نمیگفتی!
چرا؟؟؟گرافیک جزو اختیاریامون باید باشه.ن؟
رو امتحانایی که خوب دادید...بلهاین قضایای دعا و دستای کوچولو رو امتحانایی که دادیمم موثره عایا؟![]()