خوب نمیشه ج هم ندیم قبول نداری ؟
1 - من نگفتم الان اشتباه زندگی میکنم ، میگم بعضی تغییرات که تو خودم دادم ج نداد بیخیال فرهنگسازی و این حرفا شدم وگرنه اگه بعضی وقتا حس شوماخری وول وول نکنه توم نرمال رانندگی میکنم
من سعی میکنم کار درست رو انجام بدم همیشه و اصلا هم برام مهم نیس چی در موردم فک میکنن ولی دوست هم ندارم منو ببخشید احمق فرض کنن( هر چند که به قول خودت در هر صورت یه چیزی پشت آدم میگن )
4 -( اون شکلک خنده باحاله نیست بذارم بجاش دو تا از این گذاشتم ) . یعنی قشنگترین توصیفی بود که از مدرک گرفتن تا حالا شنیدم
نزدیک به 10 روزه پست ندادم ولی مطالب رو خوندم تا الان دیگه نمی شد چیزی نگفت .باید بگم اولا لرد هر کاری می کنه خوب کاری می کنه ایشون حق اب و گل دارن توی این فروم دوما این فروم در مورد دانشکده فنی هستش .پس صحبت در مورد بقیه مسائل زیاد جالب نیست .اگرم لازم باشه جاش اینجا نیست .ولی می خواید ادامه بدید دوشواری نداریم ادامه بدید ولی خو به دیگران هم حق دادن نظرشون و مخالفت با بحث رو بدید .در ضمن شوما که کامپیوتی باید رابطت رو با لرد حسنه کنی هر چی باشه هم رشته ایه و فارع التحصیل همین یونیه .
اینا به کنار اوایل داشتم فکر می کردم این چند روز پست ندادم یکی یه خبری از ما نگرفت ولی بعد دیدم توی پستای بچه ها اسمم بودهبرای همین کسی نبودم رو حس نکرده .
سی.یا.ست و اینجور موارد بزرگی و کوچیکی حالیش نیست ولی با این حال من جواب ایشون رو ندادم در صورتی که نظر من اینه که با هر کسی باید مثل خودش بر خورد بشه!(چیزی که گفتن یه جورایی بهم برخورد ولی با ت.جه به جنبه ام بی خیالش شدم)
خب ما چیزی خلاف عنوان تاپیک حرف نزدیم که!تبادل نظر دانشجوهای دانشکده فنی بودش دیگه!
مگه ما با هم پدر کشتگی ای چیزی داریم که رابطمون با هم خوب نباشه؟!مسلما ایشون جنبه اشون بالائه و سن و سالی ازشون گذشته و میدونن که صحبت ما تبادل نظر بود نه چیز دیگه ای!(این مورد رو از شما توقع نداشتم که بگید!)
کی گفته کسی نبودنتون رو حس نکرده؟ایام امتحاناته و هر کسی درگیر درس و مشخشه!
مرسی... حالا مگه چند شدی ؟؟ (شما آی تی ها به نمره زیر 19.75 عادت ندارید نه ؟؟
)
کلا تکش میطلبه که بهش گیر بدیجزوه خواصشه
![]()
تفسیر قران باعظیمی گرکانیامیر تفسیر با کی داری ؟
خسته نباشی داداشنزدیک به 10 روزه پست ندادم ولی مطالب رو خوندم تا الان دیگه نمی شد چیزی نگفت .باید بگم اولا لرد هر کاری می کنه خوب کاری می کنه ایشون حق اب و گل دارن توی این فروم دوما این فروم در مورد دانشکده فنی هستش .پس صحبت در مورد بقیه مسائل زیاد جالب نیست .اگرم لازم باشه جاش اینجا نیست .ولی می خواید ادامه بدید دوشواری نداریم ادامه بدید ولی خو به دیگران هم حق دادن نظرشون و مخالفت با بحث رو بدید .در ضمن شوما که کامپیوتی باید رابطت رو با لرد حسنه کنی هر چی باشه هم رشته ایه و فارع التحصیل همین یونیه .
اینا به کنار اوایل داشتم فکر می کردم این چند روز پست ندادم یکی یه خبری از ما نگرفت ولی بعد دیدم توی پستای بچه ها اسمم بودهبرای همین کسی نبودم رو حس نکرده .
نه من با احمدیم .تا الانم هیچی نخوندم .تا شب ببینم می تونم یه خاکی تو سر خودم بریزمتفسیر قران باعظیمی گرکانی
باهمیم؟
همین جا داخل فروم هم از شما عذر خواهی می کنم در مورد اون فضیه واقعا نرسیدم خودمم حلشون کنم .گفته بودم که امتحان دیگه هم داشتم .شرکت کردی یا حذفیدی ؟... خیلی سخت داده بود .خیلی خیلی سخت .خیلی خیلی خیلی سخت .سوالی رو که خودش بلد نبود داده بود تازه با کمی تغییر و سخت تر کردن .خسته نباشی داداش
چرا باو ذکر خیرت بود![]()
نه باو این چه حرفیه خواهش میکنم آره گفته بودی که ممکنه نرسیهمین جا داخل فروم هم از شما عذر خواهی می کنم در مورد اون فضیه واقعا نرسیدم خودمم حلشون کنم .گفته بودم که امتحان دیگه هم داشتم .شرکت کردی یا حذفیدی ؟... خیلی سخت داده بود .خیلی خیلی سخت .خیلی خیلی خیلی سخت .سوالی رو که خودش بلد نبود داده بود تازه با کمی تغییر و سخت تر کردن .
نه من با احمدیم .تا الانم هیچی نخوندم .تا شب ببینم می تونم یه خاکی تو سر خودم بریزم![]()
به همون کسی که معلوم نیست کیهنه باو این چه حرفیه خواهش میکنم آره گفته بودی که ممکنه نرسی
مثل یه مررررررررررررررررررد حذف کردم البته با یکی از بچه های اینجا حذفیدیم که اصلا هم معلوم نیست کیه
اصلا قول میدم بهت این درس رو ازش یه امتحان بگیری خودش میفته چون همه درس رو از روی کتاب رونویسی میکرد اون هم با غلط ! تو معرفی اساتید یه پست به افتخارش دادم
وقتی شما میگی خیلی خیلی خیلی سخت دیگه ببین چی بودهپس خوب شد حذفیدیم ولی واقعا نه درس رو فهمیده بودم نه نمونه سوال درست و حسابی داشت نه میشد بهش اعتماد کرد !
اگه نمونه سوال داشت باز یجوری جمش میکردم
حالا به امید خدا که بپاسی بره![]()
http://forum.persiantools.com/threads/معرفی-اساتید-تهران-جنوب.417679/سلام خدا قوت دوستان چقدر پست های زیادی زدید ماشاالله
دوستان لیست استاد های خوب درس بده رو دارید؟
لیست که نه یه چندتا اسم![]()
واسه من میاد بالا از کرومعاغا انرول شما میاد بالا ؟
واس من فقط تو موزیلا میاد بالا که لینکاش اصن کار نمیکنن ! تو کروم و اکسپلورر هم اصن ارور میده
کسی لینکه صفحه کارنامه رو داره بریم ببینیم چه گندی زدیم ؟
خدایا![]()
اول من گفتمواسه من میاد بالا از کروم
بده من برم ببینم