plamber
Registered User
- نوشتهها
- 415
- لایکها
- 479
مگه هنوز تمرتو ندیدی؟حاجی لینک پیدا نکردی برم ؟ دستت طلا ردیفش کن
یا یه راهی بهم نشون بده![]()
مگه هنوز تمرتو ندیدی؟حاجی لینک پیدا نکردی برم ؟ دستت طلا ردیفش کن
ارور میده دیه باووو خووو گفم که :دیمگه هنوز تمرتو ندیدی؟
میخوای مرورگر maxton بهت بدم بااین برو یا لینک نمرات رو بدم کدومش؟ارور میده دیه باووو خووو گفم که :دی
من یک حالی از تو بگیرم خودم براش گفتمبه همون کسی که معلوم نیست کیهیه سری از سوالا رو گفتم پشت تلفن داشت سنگ کپ می کرد
الان میاد می گه نه من اصلا
خدا کنه پاس شم .
فک کنم لینک ساده ترین راهه ! اگه اونو اول بی زحمت بدی و در ادامش مرورگر رو بزاری خعلی گل میشی :دیمیخوای مرورگر maxton بهت بدم بااین برو یا لینک نمرات رو بدم کدومش؟
http://enroll.azad.ac.ir/homepage.aspxفک کنم لینک ساده ترین راهه ! اگه اونو اول بی زحمت بدی و در ادامش مرورگر رو بزاری خعلی گل میشی :دی
سرچ خرابه گویا :|بچه ها من چجوری سرچ کنم مث قبلنا نیست نمیاد؟
حاجی لینک پیدا نکردی برم ؟ دستت طلا ردیفش کن
واسه من کار میکنه هااا پارتی بازیه ؟!!سرچ خرابه گویا :|
سرچ کردی نتیجه داده؟ تا چندروز پیش خراب بود!واسه من کار میکنه هااا پارتی بازیه ؟!!
سرچ کردی نتیجه داده؟ تا چندروز پیش خراب بود!
پ.ن: دوستان من درخواست مجوز ویرایش پست اول تاپیک معرفی اساتید رو دادم ولی هنوز جوابی نیومده :|
الان یه پیغام به احسان دادم.اگه تا امشب جواب نداد همین کارو میکنم...آره بابا ، یه بار بعد دیدن پست شهاب سرچ کردم واسه اطمینان یکبارم بعد دیدن پست شما گفتم شاید اشتباه کردمم دیدم ج داد
کابوی میخوای یه پست جدید دیگه بذار لینکارو درست کن پست استارتر رو ولش کن چون معلوم نیست کی ج بدن
مرسی احرادان شا.. نوبت شما ها
شیرینی یادتون نره
![]()
دعا : احراد زود لیسانس بگیره بفرستنش سربازی
شما دعا کن تموم بره.از همون قنادی که شما گرفتی منم میگیرم.انصافا هم تازه بود هم خوشمزه![]()
همون تیکه ای که بولد کردم مهم بود!ببین عاقا احراد منظورتونو متوجه شدم!ولی خب طرز فکر هر کسی بستگی به خانواده یا شغل پدر و مادرش بستگی نداره که!
ما تو خانوادمون هم نظامی داریم و هم شغل ازاد !ولی هر دو خانواده نظرشون یکیه!
داداش آدرس قنادی رو گرفتی به منم بده ...
شما دعا کن تموم بره.از همون قنادی که شما گرفتی منم میگیرم.انصافا هم تازه بود هم خوشمزه![]()
داداش آدرس قنادی رو گرفتی به منم بده ...
شیرینیش داغ بود بعد توی دهن آب می شد اصلا یه وضعی ...![]()
این به خاطر تجربه بالاشه.الکی انرژی صرف کارش نمیکنهشما نظری ندارین و توی بحث شرکت نمیکنید چرا بقیه رو از این کار منع میکنید؟
اگر کسی توی این جامعه داره زندگی میکنه و آینده ی مملکتش براش مهمه بلاخره باید از خودش یه واکنشی نشون بده,نه؟؟
بلاخره باید کار رو از یه جایی شروع کردش!