lordesiah
Registered User
شما زود حالا بخوای به فکر شیرینی باشیداداش آدرس قنادی رو گرفتی به منم بده ...
شیرینیش داغ بود بعد توی دهن آب می شد اصلا یه وضعی ...![]()
همون طعمش کافیته
شما زود حالا بخوای به فکر شیرینی باشیداداش آدرس قنادی رو گرفتی به منم بده ...
منم یه روز بزرگ میشم ...باز پریدی وسط حرف چارتا بزرگتر؟![]()
آرزو بر جوانان عیب نیست ...شما زود حالا بخوای به فکر شیرینی باشیادرسشم بدن بهت تا اون موقع یادت میره
همون طعمش کافیته![]()
دیگه ازاین کلمه استفاده نکن!احساس میکن یکی دستشو کرده تو جیبماین تبادل نظر دیگه داره تبدیل به بحث میشه .....!
نظر تک تکتون برام مهم بود و کلی به انالیزم از جامعه کمک کرد!(عاقا این انالیز شد تیکه کلامم!)
از همکاریتون کمال تشکر رو دارم و....به من که چیزی برنخورد و به خودم نگرفتم امیدوارم بقیه هم چیزی ازم به دل نگرفته باشن...
...
..
.
لردی به خاطر من ببخشش.سی.یا.ست و اینجور موارد بزرگی و کوچیکی حالیش نیست ولی با این حال من جواب ایشون رو ندادم در صورتی که نظر من اینه که با هر کسی باید مثل خودش بر خورد بشه!(چیزی که گفتن یه جورایی بهم برخورد ولی با ت.جه به جنبه ام بی خیالش شدم)
خب ما چیزی خلاف عنوان تاپیک حرف نزدیم که!تبادل نظر دانشجوهای دانشکده فنی بودش دیگه!
مگه ما با هم پدر کشتگی ای چیزی داریم که رابطمون با هم خوب نباشه؟!مسلما ایشون جنبه اشون بالائه و سن و سالی ازشون گذشته و میدونن که صحبت ما تبادل نظر بود نه چیز دیگه ای!(این مورد رو از شما توقع نداشتم که بگید!)
کی گفته کسی نبودنتون رو حس نکرده؟ایام امتحاناته و هر کسی درگیر درس و مشخشه!
این بود ارمانهای امام راحل ؟؟!!!آرزو بر جوانان عیب نیست ...
تو دفترچه خاطراتم مینویسم یادم نره شما ادرس بده![]()
مگه من باید شیرینی بدم ؟این بود ارمانهای امام راحل ؟؟!!!
آرزو؟؟ دفترچه خاطرات ؟؟ آدرس؟؟
پ.ن : واسه اینکه دیگه اسپم نشه میگم شیرینی فروشی بی بی خواستی بگیری کیک شکلاتی بگیرچون من دوست دارم
شما اگر هنوز درس وصایا یا آشنایی با قرآن رو پاس نکردی همین ترم پیش رو می تونی اضافه بر 20 واحدت برداری. اگر 1 واحد رو کم کنیم می مونه 30 واحد که 6 واحد تابستون برمیداری 24 واحد هم به ترم آخریا میدن. اگر هم این دو درس رو پاس کردی مطمئن باش 25 واحد برای ترم آخر بهت میدن. البته اگر ترم قبلش مشروط نشده باشی که شاید اذیت کنند.من ترم مهر 93 ترم آخرمه اگه تابستون 8 تا بهم بدن و توی ترمم 23 تا بردارم دیگه تمومم
http://enroll.azad.ac.ir/homepage.aspx
شرمنده دیر شد جای دیگه بودم
اینم مرورگر
http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=91dbf1420ec404ea09a02c9b9cf1cd11
یا
mx_2.5.13.166.zip
داداش من که توچند پست قبل لینکشو دادم
بابا دشمنتون (همونکه میدونید :دی) شرمنده بشه !شرمنده تکش 2 ساعت پیش اومدم ج بدم مورد اورژانسی پیش اومد و... لینک بالا میاره کارنامه رو ولی اگه نتونستی بی شوخی بده من برات اسکرین شات میگیرم از کارنامت خیالت تخت به چیز دیگه ای هم نگاه نمیکنم ... باز خود دانی
پ چرا اونکه من برداشتم توش چسب زخم بود ؟داداش آدرس قنادی رو گرفتی به منم بده ...
عاغا این احسان آخه ............. که شوما بهش پیام میدی !بیاین آخر هر هفته یه موضوع انتخاب کنیم سرش بحث کنیم :دی (30ya30 ممنوع )
باز پریدی وسط حرف چارتا بزرگتر؟![]()
هرجا منو میفرستن یه اینترنت بدن!بسه!دعا : احراد زود لیسانس بگیره بفرستنش سربازیآمین
شما کجا بودی ؟اون موقع که لردی شیرینی داد شما تو دوران جمع بندی کنکور بودیداداش آدرس قنادی رو گرفتی به منم بده ...
هرجا منو میفرستن یه اینترنت بدن!بسه!
باید امتیاز رو بدی تا نمره اگه اومده معلوم شه معمولا تا امیتاز ندی کارنامه بالا نمیاد و اینکه امیتاز همه رو بدی تا نمره ها (حتی نمره درس بی مربوط به امتیاز دهی)معلوم شهبابا دشمنتون (همونکه میدونید :دی) شرمنده بشه !
والا اصن منو درگیر مرامتون کردید
فقط یه سوال الان اگه نمره اومده باشه علامتی میاد ؟ که بگه بعد از امتیاز دهی نمایش میده یا نه شانسی باید امتیاز رو بدم یا اومده یا نیومده
کنکور چیه ؟هرجا منو میفرستن یه اینترنت بدن!بسه!
شما کجا بودی ؟اون موقع که لردی شیرینی داد شما تو دوران جمع بندی کنکور بودی![]()
محمد احمدی؟اگه اونه که کویته!نه من با احمدیم .تا الانم هیچی نخوندم .تا شب ببینم می تونم یه خاکی تو سر خودم بریزم![]()
پس من جایی نمیرماسمش سربازیه هااا کویت که نیست
شما بنا به درخواست خودتون شطرنجی شدید!کنکور چیه ؟
من کجام ؟
پ.ن : مگه واقعا شیرینی دادند ؟من فکر کردم اون تیکه بود خواستم خودمو قاطی بحث کنم (چون حوصلم سر رفته بود)
(صداقت رو حال کردید ؟)
پ.ن : اگر شیرینی واقعی بود منو شطرنجی کنید ...![]()
کاش یه ترم صبر میکردید منم از راه برسم ...شما بنا به درخواست خودتون شطرنجی شدید!
بله شیرینی بود.اتفاقا چون خونه الکسینا نزدیک بود همه رفته بودیم اونجا.اصلا جشن فارق التحصیلی به اون خوبی من ندیده بودم
البته شما نگران نرو واسه خودمو میام خونه شما.شنیدم زیاد دور نی!![]()
خ خ رم دعوت ببریمپس من جایی نمیرم
شما بنا به درخواست خودتون شطرنجی شدید!
بله شیرینی بود.اتفاقا چون خونه الکسینا نزدیک بود همه رفته بودیم اونجا.اصلا جشن فارق التحصیلی به اون خوبی من ندیده بودم
البته شما نگران نرو واسه خودمو میام خونه شما.شنیدم زیاد دور نی!![]()
رفیق همین بود
نه کو چن گانه ؟الان یه چیزی یادم افتاد ... تکش و احراد مشکلتون با نقل قول چیه ؟؟ اینکه چندگانه داره موردی نداره !!
رو دکمه پاسخ با نقل قول پستهایی که میخوای میزنی همه رو پشت هم اضافه میکنه فقط صب کن تا اضافه کن بعد پست بعدی رو بزن تا به پایین پست قبلی اضافه کنهنه کو چن گانه ؟
الان من مجبورم برای چن گانه هی روی پاسخ ها کلیک کنم و ..... قبلا یه تیک میزدی همو جم میکردی