• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اتفاقا فرزاد جان من هم معتقدم بسیار رشد هرز گونه ای پیدا کرده سایت و ... و این اصلا خوب نیست . مثال خودت که خبرگزاریا ؛ انقد زیاد شدن آدم گیج میشه ! رشد بی رویه ای داشته و هر روز هم موازی کاری بیشتر میشه ! تا موقعی که وضعیت تحصیل کرده های ما این باشه مجبورن از هر راهی پول در بیارن ...
گنجایش اینترنت خیلی بیشتر از وضع موجود هست ...
به وب خارجی یه نگاه بنداز ... (هرچند میدونم در جریان مسائل هستی)
نمیشه گفت موازی کاری ...
بالاخره وب فارسی هم یه کودک تا میاد رشد کنه یه مشکلاتی هم داره ...
ولی هنوز کودکِ اگر ما الان 1000 تا خبرگزاری داریم گنجایش داره تا 100 ها برابر هم بیشتر بشه ... (البته این یه نظر شخصی)
گیج کننده نیست باید ببینی سلیقه به کدوم میخوری همونو انتخاب کنی ... (مثلا من خودم خبرآنلاین و ورزش3 رو دوست دارم)
در صورتی جفتشون کپی کار هستند ... (ورزش 3 اکثرا از روی گل و خبرآنلاین تقریبا همه کپی میکنه + یه سری خبر از خودش)

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
فرزاد پاکش کردی ؟ :خخخخخخخخ
نترس بابا حالا کی از تو خاست بیای سایت داری کنی

هه

بچه ها شب همگی به نیکی و خوشی باشه
خدا نگهدار
شب بخیر , خوابای خوب ببینی
w40.gif

:دی

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
فرزاد پاکش کردی ؟ :خخخخخخخخ
نترس بابا حالا کی از تو خاست بیای سایت داری کنی

هه

بچه ها شب همگی به نیکی و خوشی باشه
خدا نگهدار
نه دیدم اونایی که تو سایت و اینا دست دارند میدونند پس لازم نبود باشه ...
شب بخیر ...

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
گنجایش اینترنت خیلی بیشتر از وضع موجود هست ...
به وب خارجی یه نگاه بنداز ... (هرچند میدونم در جریان مسائل هستی)
نمیشه گفت موازی کاری ...
بالاخره وب فارسی هم یه کودک تا میاد رشد کنه یه مشکلاتی هم داره ...
ولی هنوز کودکِ اگر ما الان 1000 تا خبرگزاری داریم گنجایش داره تا 100 ها برابر هم بیشتر بشه ... (البته این یه نظر شخصی)
گیج کننده نیست باید ببینی سلیقه به کدوم میخوری همونو انتخاب کنی ... (مثلا من خودم خبرآنلاین و ورزش3 رو دوست دارم)
در صورتی جفتشون کپی کار هستند ... (ورزش 3 اکثرا از روی گل و خبرآنلاین تقریبا همه کپی میکنه)
واقعا از سایت های ایرانی سر و تهشو بزنی به صد تا سایت درست و حسابی نمیرسی !
بله خبرگزاری یا هر جور سایت دیگه زیاد بشه عیبی نداره ولی به شرطی که مطالب و ... رو هر روز تو 1000 تا سایت عین همونو نبینی ! اگه همشون تولید محتوای درست و حسابی تو حیطه کاری خودشون داشته باشن استاندارده و میگی مناسبه ولی الان نگا کنی وضعیت افتضاحه !
چند تا جمله نوشتم که پاکش کردم بیخیال ولی اصلا الان وضعیت خوبی نداره ! حتی تجارت الکترونیک هم اینجا پر از دزدی و دوز و کلکه ;)

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
اگر همه مثل شما فکر میکردند هیچ وقت سایت های اینترنتی رشد نمی کردند . (فلسفه سایت زدن رو زیر سوال بردید)
این همه خبرگزاری نداشتیم ...
و ...
..
.

یعنی ایشون می تونه در حد خبرگزاری تی جی فعالیت کنه؟ ایشون اخبارش رو از کجا می گیره؟ یک ایده باید درست پرورش داده بشه و روش فکر بشه. با توجه به مواردی که ایشون گفتند سایت زدن ایشون فقط اتلاف وقت و موازی کاری هست و من اصلا فکر نمی کنم روش جدی فکر کرده باشه مگر اینکه بیشتر در مورد ایده شون توضیح بدن. توی دنیای امروز باید ایده بدردبخور داشته باشی وگرنه به اندازه کافی سایت و وبلاگ مثل قارچ سبز شده. همین در مورد تی جی ببین چند تا وبلاگ و سایت و پیج بوده که توسط دانشگاه یا خود بچه ها راه اندازی شده و به خاطر کمبود ایده و منابع، الان خبری ازشون نیست.

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
واقعا از سایت های ایرانی سر و تهشو بزنی به صد تا سایت درست و حسابی نمیرسی !
بله خبرگزاری یا هر جور سایت دیگه زیاد بشه عیبی نداره ولی به شرطی که مطالب و ... رو هر روز تو 1000 تا سایت عین همونو نبینی ! اگه همشون تولید محتوای درست و حسابی تو حیطه کاری خودشون داشته باشن استاندارده و میگی مناسبه ولی الان نگا کنی وضعیت افتضاحه !
چند تا جمله نوشتم که پاکش کردم بیخیال ولی اصلا الان وضعیت خوبی نداره ! حتی تجارت الکترونیک هم اینجا پر از دزدی و دوز و کلکه ;)
درسته که وضع خرابه ولی نمیشه گفت چون تولید محتوا کمه این عامله اصلیه ...
عامل اصلی نبود فرهنگ درسته مگر نه خارجی ها هم که همه محتوا تولید نمی کنند خیلیاشون کپی کار هستند ...
ولی بالاخره فرهنگ میره بالا و اینم درست میشه ...

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
اره اینش کمه نمیشه پست از صفحه های مختلف نقل کنی

چند جا رزومه فرستادم و یه جا واسه مصاحبه رفتم که خوشبختانه بیخیالش شدم ... کلاس هم درسی نبود ورزشی بود ... پیشنهاد پروژه دانشگاهی از طرف خود دوستام بود ولی چون درس داشتم قبول نکردم ... من تا آّبان تو رفت و آمد واسه سی دی پروژم بودم که در آخر وقتی فهمیدم مادرم مریضه فرداش رفتم یونی که استادم سی دی رو امضا کنه بنده خدا استاد هم متوجه اوضاع شد (پروژه ام چیزی کم نداشت ولی واسه اینکه مستندم بهتر باشه یه سری اشکالات ساختاری میگرفت) امضا کرد و گفت بهتر شدش رو واسش بفرستم ولی هنوز فرصت نشده
تو همین شرایط با اصرار خواهرم ارشد شرکت کردم و کتاب سفارش دادم برام آوردن از درسهای مورد علاقم شروع به خوندن کردم تا 17 اذر که مادرم بستری شد همه چی اینجا تموم شد زندگی در بیمارستان شروع شد تا 17 دی و ...
برنامم اول رسیدگی به خونوادمه فعلا نمیتونم بیرون کار کنم شاید 2سالی طول بکشه درمان اصلی مادرم ...مگر نصفه شبا درس یا انجام پروژه (که امکان داره از خستگی یه جاهایی رو خراب کنم واسه همین سعی میکنم فعلا گند به رزومه ام نزنم)
در وهله دوم خیلی علاقه به کار پشت میزی ندارم چون حوصله ام رو سر میبره ولی شاید مجبور شم واسه تجربه پروژه دوست دارم و کار گروهی و اینا ولییی هر کاری مربوط به کامپیوتر رو دوست دارم
دوستات شاید واقعا برد کردن من خودم از سال دوم اصلا پشیمون شدم چرا اومدم دانشگاه به خونوادمم میگفتم که اگه جنسیتم متفاوت بود قید درس رو میزدم چون من درس خوندنو دوست ندارم ولی وقتی میخونی گاهی مجبور میشی تا تهش بری
یه چندتا موضوع رو روشن کنم شاید سوال پیش بیاد واسه کسی که پستو میخونه میبینید که مدت یه هفته ای هست اینجام چون خواهرم تا 30 ام مرخصی گرفته شاید بگید پس چرا درس نمیخونی یا هر چیزی جز اینکه تو نت باشی راستش نت گردی باعث میشه فکر بیخود نکنی و نیاز به تمرکز زیاد نداره

شرمنده زیاد شد خصوصی و غیر خصوصی شد

درس رو ولش کن. بهت توصیه میکنم این فضاهای خالی رو با زبان و کتاب خوندن پر کنی.

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
رشد بی رویه دلیلش استقبال بی رویه کاربره! شما 10 تا سایت با یه موضوع و یه محتوا بزن و روش کار کن تو همش موفق میشی :دی
در مورد سایت واسه تی جیم شما خواستی روش کار کن . من تا کنکور ارشد سال دیگه قصد ندارم سایت جدید بزنم...
ای کاش همشون کاربر بودن ! همه میخوان سایت بزنن و مدیر باشن ! من چند سال پیش البته نه خیلیا اون موقعا که تازه اینترنت داشت میومد رو بورس یه طرحهایی داشتم که اگه اجراشون کرده بودم الان وضم خیلی خوب بود ولی متاسفانه درگیریای دیگه نذاشت ! حالا امروز همه میخوان سایت بزنن همه میخوان از تو اینترنت پول دربیارن اصلا انقد دست زیاد شده آدم بیخیالش میشه :|

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
درسته که وضع خرابه ولی نمیشه گفت چون تولید محتوا کمه این عامله اصلیه ...
عامل اصلی نبود فرهنگ درسته مگر نه خارجی ها هم که همه محتوا تولید نمی کنند خیلیاشون کپی کار هستند ...
ولی بالاخره فرهنگ میره بالا و اینم درست میشه ...
امیدوارم !! من آرزومه که این اتفاق هم در محیط حقیقی و هم در محیط مجازی بیفته ولی خوشبین نیستم !

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سایتش خیلی ضعیفه بنظرم
معرفی اساتید هم با مشکل مواجه شده بنده خدا کابوی هم این همه زحمت کشید حالا اینجوری شد !
نه اینا حواشی غیر ضروری نیست واسه من ؛ من اتفاقا فوق العاده سرم شلوغه و زیاد وقت ندارم ولی اینا هم یه تجربه و رزومه واسم میشه . در ضمن قرار نیست من بتنهایی بچرخونمش که چند نفر میگردوننش . البته حق با شماس ولی تو این دوره زمونه درس خوندن تنها به درد نمیخوره ;)

ببین من جزو افرادی هستم که همیشه افراد رو تشویق می کنم ایده هاشون رو اجرا کنند. همیشه دوست دارم بهشون انگیزه و انرژی بدم چون میدونم حداقلش اینه که طرف تجربه کسب میکنه. اگر این کار در راستای اهداف شغلی و تحصیلی شماست و یه تجربه و رزومه مناسب میشه حتما انجامش بدید ولی من فکر کردم داری بهش به چشم یک جور سرگرمی نگاه می کنی. فقط امیدوارم ایده های خوب داشته باشی و آدمای مناسب داشته باشی که بتونند این ایده ها رو عملی کنند. به قول پائولو کوییلو شجاع باش و ریسک کن. هیچ چیزی جای تجربه کردن رو نمیگیره!

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
ای کاش همشون کاربر بودن ! همه میخوان سایت بزنن و مدیر باشن ! من چند سال پیش البته نه خیلیا اون موقعا که تازه اینترنت داشت میومد رو بورس یه طرحهایی داشتم که اگه اجراشون کرده بودم الان وضم خیلی خوب بود ولی متاسفانه درگیریای دیگه نذاشت ! حالا امروز همه میخوان سایت بزنن همه میخوان از تو اینترنت پول دربیارن اصلا انقد دست زیاد شده آدم بیخیالش میشه :|
کلا تو هرکاری اونایی موفقن که بیخیال نشن و تو اوج ناامیدی به کارشون ادامه بدن! اگه اولین هدفت تو راه اندازی یه کاری پولدار شدن باشه نمیتونی ادامه بدی...
کلا صبر حلال مشکلاته.

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
یعنی ایشون می تونه در حد خبرگزاری تی جی فعالیت کنه؟ ایشون اخبارش رو از کجا می گیره؟ یک ایده باید درست پرورش داده بشه و روش فکر بشه. با توجه به مواردی که ایشون گفتند سایت زدن ایشون فقط اتلاف وقت و موازی کاری هست و من اصلا فکر نمی کنم روش جدی فکر کرده باشه مگر اینکه بیشتر در مورد ایده شون توضیح بدن. توی دنیای امروز باید ایده بدردبخور داشته باشی وگرنه به اندازه کافی سایت و وبلاگ مثل قارچ سبز شده. همین در مورد تی جی ببین چند تا وبلاگ و سایت و پیج بوده که توسط دانشگاه یا خود بچه ها راه اندازی شده و به خاطر کمبود ایده و منابع، الان خبری ازشون نیست.
من نمیخوام تجارت کنم یا تو دل استادا و مسئولین جا کنم و برای رقابت اینو نمیخوام بزنم تسلا جان ؛
میخوام فقط یه کمکی به بچه های دانشگاه و نه فقط بچه هایی که الان در حال تحصیل هستن بلکه برای ورودیای بعدی و ... باشه همچنین یه رزومه یا تجربه هم برای خودم باشه در ضمن بچه ها میتونن بگردوننش و ایده هاشون رو توش پیاده کنن .
ایده بدید خوب ؟ من ایده اصلیم در واقع مثل دفترچه راهنماس ولی بصورت سایت که دانشجوها گیج نشن و به جاهاش مختلف نرن یه جا جمع باشه همش ;)
در ضمن منابع درسی مثل جزوه و نمونه سوال و اینا هم میتونه توش کار بشه

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
درس رو ولش کن. بهت توصیه میکنم این فضاهای خالی رو با زبان و کتاب خوندن پر کنی.
فعلا که درسه ول شده اینجارو داشته باش توضیح میدم
زبان رو میخونم حالا مانگا یا فیلم و اینا با زیر نویس انگلیسی یا 504 و لغات تافل رو یا از یه سایت که هر روز میل زبان میزنه اگه خواستی بگو که سایتش رو برات بفرستم به من خیلی کمک کرده
ولی کتاب مربوط به رشتم نمیتونم بخونم چون ناخواسته تایم میگیره بخودم میام میبینم کلی گذشته

بالایی رو که داشتی بچه یکی از دوستای خونوادگیمون سن برادر بزرگتره منو داره هم رشته من بود این الان داره فوق میخونه علمی کاربردی این خیلی روی فوق و دکترا تاکید داشت واسه حقوق و پیدا کردن کار مخصوصا استاد دانشگاه شدن حرفاشو که گوش دادم دیدم یه جاهایی راست میگه ...

ویرایش : این لینکه سایته است اگه نیاز به معرف داشت میتونید بگید که من بفرستم

Last edited:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
زبان رو میخونم حالا مانگا یا فیلم و اینا با زیر نویس انگلیسی یا 504 و لغات تافل رو یا از یه سایت که هر روز میل زبان میزنه اگه خواستی بگو که سایتش رو برات بفرستم به من خیلی کمک کرده
ولی کتاب مربوط به رشتم نمیتونم بخونم چون ناخواسته تایم میگیره بخودم میام میبینم کلی گذشته

بالایی رو که داشتی بچه یکی از دوستای خونوادگیمون سن برادر بزرگتره منو داره هم رشته من بود این الان داره فوق میخونه علمی کاربردی این خیلی روی فوق و دکترا تاکید داشت واسه حقوق و پیدا کردن کار مخصوصا استاد دانشگاه شدن حرفاشو که گوش دادم دیدم یه جاهایی راست میگه ...
همین کامنتارو ملت میخونن فکر میکنن پسری دیگه:D

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
کلا تو هرکاری اونایی موفقن که بیخیال نشن و تو اوج ناامیدی به کارشون ادامه بدن! اگه اولین هدفت تو راه اندازی یه کاری پولدار شدن باشه نمیتونی ادامه بدی...
کلا صبر حلال مشکلاته.
اتفاقا کمترین چیزی که بهش فکر میکنم پوله ، نه به خاطر اینکه مرفه هستما نه بخاطر اینکه اعتقاد دارم وقتی زحمت بکشی و با فکر بری جلو پول هم میاد ;) منظورم از اینکه وضم خیلی بهتر بود از جهت مادی نبود

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
همین کامنتارو ملت میخونن فکر میکنن پسری دیگه:D

متوجه نشدم مشکلش کجاس مگه ؟!! خب طرف حکم برادر بزرگتره منو داره مسلما نمیتونه خواهرم باشه :D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
متوجه نشدم مشکلش کجاس مگه ؟!! خب طرف حکم برادر بزرگتره منو داره مسلما نمیتونه خواهرم باشه :D
کلا لحن لاتی و بی اعصابی داشت! فکر کنم تسلا لاگوت کرد :دی

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
کلا لحن لاتی و بی اعصابی داشت! فکر کنم تسلا لاگوت کرد :دی
o_O لات بوددددد؟؟؟ عیب نداره بعدا میخونه
لحنم مدل نوشتنمه ولی لات و بی اعصاب نیست راستش ;)

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943

من به فکر اینم که بتونم اپلای کنم و یه دانشگاه توی آمریکا کانادا یا استرالیا برم. برای همین روی چند تا پروژه کار می کنم. حتما در زمان باقی مونده میخوام آیلتس و GRE بگیرم. بهت توصیه می کنم برای مدرک بخونی. من خیلی آدم بیسوادتر از خودم دیدم فقط به خاطر مدرک زبان مشغول کارهستند. من الان شیوه زبان خوندنم، دیدن اخبار بی بی سی یا راشا تودی RT و FRANCE24 هست به همراه کتاب های آیلتس و کتاب WORDSKILL. مطالعه فروم های خارجی هم برای پیشرفت زبان موثره. من دوست دارم زبان عملی PRACTICAL یاد بگیرم که بتونم صحبت کنم و بفهمم طرف چی میگه.

بالا