lordesiah
Registered User
نه بابا اون تیکه مربوط به پست ها خودتهعه چه جالب الان تیک اومد :0
تا الان نبودش
نه بابا اون تیکه مربوط به پست ها خودتهعه چه جالب الان تیک اومد :0
تا الان نبودش
من خواستم انجمن بزنم ... یه چند روز بالا پایین کردم دیدم خیلی سخته بچه های همین تاپیک رو ببریم اونجا چه برسه به کسایی که اهل فروم نیستند رو ببری اونجا ...بچه ها تو فکرش بودم یه سایت واسه دانشجوهای تی جی بزنم پشیمون شدم . نظر شما چیه ؟ فک کنم قبل من صد نفر خواستن این کار رو بکنن درسته ؟![]()
![]()
نه انجمن نمیخوام بزنم . یک سایته که با امکان عضویت معرفی اساتید و راهنما و اخبار و لینک اینجا و ... توش قرار بگیرهمن خواستم انجمن بزنم ... یه چند روز بالا پایین کردم دیدم خیلی سخته همین بچه های تاپیک رو ببریم اونجا چه برسه به کسایی که اهل فروم نیستند رو ببری اونجا ...
آره اشتباه شدنه بابا اون تیکه مربوط به پست ها خودته
نه بابا 100 نفر کجا بود 1000 نفر حداقل از این فکرا کردن ! نمونش همین خودم و فرزاد و........بچه ها تو فکرش بودم یه سایت واسه دانشجوهای تی جی بزنم پشیمون شدم . نظر شما چیه ؟ فک کنم قبل من صد نفر خواستن این کار رو بکنن درسته ؟![]()
![]()
k-boy تو فکرش بود و انجام داد سایت در دست تعمیر است بریزید سرش تا زود انجام بدهبچه ها تو فکرش بودم یه سایت واسه دانشجوهای تی جی بزنم پشیمون شدم . نظر شما چیه ؟ فک کنم قبل من صد نفر خواستن این کار رو بکنن درسته ؟![]()
![]()
واسه همین میگم پست اول کافیه دیگه چون از پست دوم معلوم میشه هدف طرف چیه یا میخواد القا کنه یا به حقیقت برسه
1- بخاطر خودت زندگی کن و درست زندگی کن این مردم هرکاری کنی یه چیزی پشتت میگن و به چشمه دیگه نگاه میکننبا وجدانت تصمیم گیری کن
این جمله باز هم از مارک تواین هست که چند پست قبل یه جمله زیبای دیگه ازش نقل کردم. واقعا باهاش حال می کنم.اگه اشتباه نکنم یه بار احراد بود گفت "وقتی همه با نظرم موافقم احساس میکنم یه جای کارم اشتباهه"این جمله یه ادم مشهور ی هستااا ولی خداییش به حرف و حدیثی که از کار درست منحرفت میکنه گوش نده
4
- والا اینقدر نرفتم مدرک موقتمو بگیرم آخر اصلش صادر شد حس اینکه یه مقوا A4 تو کشوم اضافی شد![]()
اگر بتونی تولید محتوا داشته باشی من خودم استقبال میکنم ... ولی تولید محتوا واسه همچین سایتی سخته ...نه انجمن نمیخوام بزنم . یک سایته که با امکان عضویت معرفی اساتید و راهنما و اخبار و لینک اینجا و ... توش قرار بگیره
نه بابا 100 نفر کجا بود 1000 نفر حداقل از این فکرا کردن ! نمونش همین خودم و فرزاد و........
بی فایدست
من البته موضوع انجمنم رو بلخره پیدا کردم :دی آی پی بی هم میخام بزنم :دی
آخه دامنه اش رو هم خریدمk-boy تو فکرش بود و انجام داد سایت در دست تعمیر است بریزید سرش تا زود انجام بدهپسر فروردینی کجایی که جوابگوو باشی
راهنما و لینک و اخبار که خود سایت تی جی هست و موثق ترین هست. معرفی اساتید هم که تاپیکش اینجا هست. یه نصیحت دوستانه: روی درست تمرکز کن و تا می تونی حواشی غیرضروری رو از زندگی ات حذف کن.نه انجمن نمیخوام بزنم . یک سایته که با امکان عضویت معرفی اساتید و راهنما و اخبار و لینک اینجا و ... توش قرار بگیره
کلا همه چی جز این وی بی مسخره خوبه ! هرکی میبینم میناله ازشآی پی بی رو خیلی دوس دارم اگه یه روزی انجمن بزنم با اون یا همین زنفورو میزنم
آخه دامنه اش رو هم خریدم4 تومن رفت تو ...ــم
اینه : tjhelp.ir![]()
اگر همه مثل شما فکر میکردند هیچ وقت سایت های اینترنتی رشد نمی کردند . (فلسفه سایت زدن رو زیر سوال بردید)راهنما و لینک و اخبار که خود سایت تی جی هست و موثق ترین هست. معرفی اساتید هم که تاپیکش اینجا هست.
نقل قول چنگانه خیلی خوب بود.این طوری باید یه بار نقل قول بزنی بعد اتومات میپره پایین بعد دوباره برگردی بالا وبعدی رو پیدا کنیو ....الان یه چیزی یادم افتاد ... تکش و احراد مشکلتون با نقل قول چیه ؟؟ اینکه چندگانه داره موردی نداره !!
نه منم بیخیال اون شدم. پول دراوردنو ترجیح دادم :دیk-boy تو فکرش بود و انجام داد سایت در دست تعمیر است بریزید سرش تا زود انجام بدهپسر فروردینی کجایی که جوابگوو باشی
دقیقااگر همه مثل شما فکر میکردند هیچ وقت سایت های اینترنتی رشد نمی کردند . (فلسفه سایت زدن رو زیر سوال بردید)
این همه خبرگزاری نداشتیم ...
و ...
..
.
سایتش خیلی ضعیفه بنظرمراهنما و لینک و اخبار که خود سایت تی جی هست و موثق ترین هست. معرفی اساتید هم که تاپیکش اینجا هست. یه نصیحت دوستانه: روی درست تمرکز کن و تا می تونی حواشی غیرضروری رو از زندگی ات حذف کن.![]()
پس من بیخیال بشم موازی کاری نشه ؟ یا بیام کمکت البته اگه بر بیادنه منم بیخیال اون شدم. پول دراوردنو ترجیح دادم :دی
فعلا رویه پروزه دیگه (که برای اعضا عجز دنیویم داشته باشه) تمرکز کردم واسه تی جی اگه جواب داد انجمنم بهش وصل میکنم...
آره اشتباه شد
اینجوری اصن بدرد نمیخوره ! پست صفحه قبلتو نشد با این پست بیارم
قبلا تیک داشت میزدی سریع تر بود
به همین چیزاشه بیحیال زنفورو شدم !
چند جا رزومه فرستادم و یه جا واسه مصاحبه رفتم که خوشبختانه بیخیالش شدم ... کلاس هم درسی نبود ورزشی بود ... پیشنهاد پروژه دانشگاهی از طرف خود دوستام بود ولی چون درس داشتم قبول نکردم ... من تا آّبان تو رفت و آمد واسه سی دی پروژم بودم که در آخر وقتی فهمیدم مادرم مریضه فرداش رفتم یونی که استادم سی دی رو امضا کنه بنده خدا استاد هم متوجه اوضاع شد (پروژه ام چیزی کم نداشت ولی واسه اینکه مستندم بهتر باشه یه سری اشکالات ساختاری میگرفت) امضا کرد و گفت بهتر شدش رو واسش بفرستم ولی هنوز فرصت نشده
بدترین کار اینه که سعی کنی برای بقیه زندگی کنی و برای راضی کردن بقیه نقاب بزنی. خودت باش.
این جمله باز هم از مارک تواین هست که چند پست قبل یه جمله زیبای دیگه ازش نقل کردم. واقعا باهاش حال می کنم.
“Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.”
در این مدت چکار کردی؟ کلاسی؟ پروژه ای؟ کاری؟ ادامه تحصیلی؟ برنامه ات چیه؟
من چند تا دوست دوران مدرسه داشتم که وارد کسب و کار شدن و الان وضعشون واقعا خوبه. اوایل براشون ناراحت بودم که بیخیال درس شدن ولی الان شاید برای خودم احساس ناراحتی بکنم! نکته اینجاست که توی هرکاری وارد بشی باید انرژی و تمرکزت رو روش بذاری وگرنه اصلا چرا باید وارد این راه بشی.
واقعا حس اینکه آدم برای پاس کردن بخونه و یه مشت مطلب رو بریزه توی مغزش بعد از فارغ التحصیلی هم به مرور همه اش فراموش بشه اصلا خوب نیست. فکر کنم بیشتر ما بعد از فارغ التحصیلی بتونیم یک کتاب بنویسیم. نام کتاب هم "چگونه با ترفندهایی درسی رو در کمترین زمان ممکن پاس کنیم" هست.
اتفاقا فرزاد جان من هم معتقدم بسیار رشد هرز گونه ای پیدا کرده سایت و ... و این اصلا خوب نیست . مثال خودت که خبرگزاریا ؛ انقد زیاد شدن آدم گیج میشه ! رشد بی رویه ای داشته و هر روز هم موازی کاری بیشتر میشه !اگر همه مثل شما فکر میکردند هیچ وقت سایت های اینترنتی رشد نمی کردند . (فلسفه سایت زدن رو زیر سوال بردید)
این همه خبرگزاری نداشتیم ...
رشد بی رویه دلیلش استقبال بی رویه کاربره! شما 10 تا سایت با یه موضوع و یه محتوا بزن و روش کار کن تو همش موفق میشی :دیاتفاقا فرزاد جان من هم معتقدم بسیار رشد هرز گونه ای پیدا کرده سایت و ... و این اصلا خوب نیست . مثال خودت که خبرگزاریا ؛ انقد زیاد شدن آدم گیج میشه ! رشد بی رویه ای داشته و هر روز هم موازی کاری بیشتر میشه ! تا موقعی که وضعیت تحصیل کرده های ما این باشه مجبورن از هر راهی پول در بیارن ...