• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بچه ها تو فکرش بودم یه سایت واسه دانشجوهای تی جی بزنم پشیمون شدم . نظر شما چیه ؟ فک کنم قبل من صد نفر خواستن این کار رو بکنن درسته ؟ :) :rolleyes:

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
بچه ها تو فکرش بودم یه سایت واسه دانشجوهای تی جی بزنم پشیمون شدم . نظر شما چیه ؟ فک کنم قبل من صد نفر خواستن این کار رو بکنن درسته ؟ :) :rolleyes:
من خواستم انجمن بزنم ... یه چند روز بالا پایین کردم دیدم خیلی سخته بچه های همین تاپیک رو ببریم اونجا چه برسه به کسایی که اهل فروم نیستند رو ببری اونجا ...

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
من خواستم انجمن بزنم ... یه چند روز بالا پایین کردم دیدم خیلی سخته همین بچه های تاپیک رو ببریم اونجا چه برسه به کسایی که اهل فروم نیستند رو ببری اونجا ...
نه انجمن نمیخوام بزنم . یک سایته که با امکان عضویت معرفی اساتید و راهنما و اخبار و لینک اینجا و ... توش قرار بگیره

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
نه بابا اون تیکه مربوط به پست ها خودته
آره اشتباه شد
اینجوری اصن بدرد نمیخوره ! پست صفحه قبلتو نشد با این پست بیارم
قبلا تیک داشت میزدی سریع تر بود :(
به همین چیزاشه بیحیال زنفورو شدم !
نه بابا 100 نفر کجا بود 1000 نفر حداقل از این فکرا کردن ! نمونش همین خودم و فرزاد و........
بی فایدست
من البته موضوع انجمنم رو بلخره پیدا کردم :دی آی پی بی هم میخام بزنم :دی

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
k-boy تو فکرش بود و انجام داد سایت در دست تعمیر است بریزید سرش تا زود انجام بده :D پسر فروردینی کجایی که جوابگوو باشی

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
واسه همین میگم پست اول کافیه دیگه چون از پست دوم معلوم میشه هدف طرف چیه یا میخواد القا کنه یا به حقیقت برسه ;)
1- بخاطر خودت زندگی کن و درست زندگی کن این مردم هرکاری کنی یه چیزی پشتت میگن و به چشمه دیگه نگاه میکنن :D با وجدانت تصمیم گیری کن
:)
بدترین کار اینه که سعی کنی برای بقیه زندگی کنی و برای راضی کردن بقیه نقاب بزنی. خودت باش.
اگه اشتباه نکنم یه بار احراد بود گفت "وقتی همه با نظرم موافقم احساس میکنم یه جای کارم اشتباهه" :D این جمله یه ادم مشهور ی هستااا ولی خداییش به حرف و حدیثی که از کار درست منحرفت میکنه گوش نده
این جمله باز هم از مارک تواین هست که چند پست قبل یه جمله زیبای دیگه ازش نقل کردم. واقعا باهاش حال می کنم.
“Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.”
4
- والا اینقدر نرفتم مدرک موقتمو بگیرم آخر اصلش صادر شد حس اینکه یه مقوا A4 تو کشوم اضافی شد :D

در این مدت چکار کردی؟ کلاسی؟ پروژه ای؟ کاری؟ ادامه تحصیلی؟ برنامه ات چیه؟
من چند تا دوست دوران مدرسه داشتم که وارد کسب و کار شدن و الان وضعشون واقعا خوبه. اوایل براشون ناراحت بودم که بیخیال درس شدن ولی الان شاید برای خودم احساس ناراحتی بکنم! نکته اینجاست که توی هرکاری وارد بشی باید انرژی و تمرکزت رو روش بذاری وگرنه اصلا چرا باید وارد این راه بشی.
واقعا حس اینکه آدم برای پاس کردن بخونه و یه مشت مطلب رو بریزه توی مغزش بعد از فارغ التحصیلی هم به مرور همه اش فراموش بشه اصلا خوب نیست. فکر کنم بیشتر ما بعد از فارغ التحصیلی بتونیم یک کتاب بنویسیم. نام کتاب هم "چگونه با ترفندهایی درسی رو در کمترین زمان ممکن پاس کنیم" هست.

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
نه انجمن نمیخوام بزنم . یک سایته که با امکان عضویت معرفی اساتید و راهنما و اخبار و لینک اینجا و ... توش قرار بگیره
اگر بتونی تولید محتوا داشته باشی من خودم استقبال میکنم ... ولی تولید محتوا واسه همچین سایتی سخته ...
ولی جمع بندی نظرات راجب اساتید خوبه به نظر من ...

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
نه بابا 100 نفر کجا بود 1000 نفر حداقل از این فکرا کردن ! نمونش همین خودم و فرزاد و........
بی فایدست
من البته موضوع انجمنم رو بلخره پیدا کردم :دی آی پی بی هم میخام بزنم :دی
:) آی پی بی رو خیلی دوس دارم اگه یه روزی انجمن بزنم با اون یا همین زنفورو میزنم ;)
k-boy تو فکرش بود و انجام داد سایت در دست تعمیر است بریزید سرش تا زود انجام بده :D پسر فروردینی کجایی که جوابگوو باشی
آخه دامنه اش رو هم خریدم :) 4 تومن رفت تو ...ــم
اینه : tjhelp.ir :rolleyes::)

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
راهنما و لینک و اخبار که خود سایت تی جی هست و موثق ترین هست. معرفی اساتید هم که تاپیکش اینجا هست. یه نصیحت دوستانه: روی درست تمرکز کن و تا می تونی حواشی غیرضروری رو از زندگی ات حذف کن. ;)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
:) آی پی بی رو خیلی دوس دارم اگه یه روزی انجمن بزنم با اون یا همین زنفورو میزنم ;)

آخه دامنه اش رو هم خریدم :) 4 تومن رفت تو ...ــم
اینه : tjhelp.ir :rolleyes::)
کلا همه چی جز این وی بی مسخره خوبه ! هرکی میبینم میناله ازش
زنفورو هم خوبه ولی خدایی آی پی بی داره سریع میاد بالا بخصوص ورژن جدیداش اجتمل 5 هست و......
تو مقایسه ها کلا بالاتر از همس
و بخصوص کاربر ایرانی با زنفورو اخ نمیگیره ! باز آی پی بی یه چیزی !

ای بابا من 10-15 تا دامنه ثبت کردم یکیش هنوز واسم پول نشد :خخخخخخخخخخ

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
راهنما و لینک و اخبار که خود سایت تی جی هست و موثق ترین هست. معرفی اساتید هم که تاپیکش اینجا هست.
اگر همه مثل شما فکر میکردند هیچ وقت سایت های اینترنتی رشد نمی کردند . (فلسفه سایت زدن رو زیر سوال بردید)
این همه خبرگزاری نداشتیم ...
و ...
..
.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
الان یه چیزی یادم افتاد ... تکش و احراد مشکلتون با نقل قول چیه ؟؟ اینکه چندگانه داره موردی نداره !!
نقل قول چنگانه خیلی خوب بود.این طوری باید یه بار نقل قول بزنی بعد اتومات میپره پایین بعد دوباره برگردی بالا وبعدی رو پیدا کنیو ....
این اعصاب ادمو خورد میکنه وخیلی هم وقت گیره

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
نه منم بیخیال اون شدم. پول دراوردنو ترجیح دادم :دی
فعلا رویه پروزه دیگه (که برای اعضا عجز دنیویم داشته باشه) تمرکز کردم واسه تی جی اگه جواب داد انجمنم بهش وصل میکنم...

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اگر همه مثل شما فکر میکردند هیچ وقت سایت های اینترنتی رشد نمی کردند . (فلسفه سایت زدن رو زیر سوال بردید)
و ...
..
.
دقیقا
تو نت وختی یه ایده زد به سرت باید همون لحظه انجامش بدی ! ندی فقط حسرت میخوری

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
راهنما و لینک و اخبار که خود سایت تی جی هست و موثق ترین هست. معرفی اساتید هم که تاپیکش اینجا هست. یه نصیحت دوستانه: روی درست تمرکز کن و تا می تونی حواشی غیرضروری رو از زندگی ات حذف کن. ;)
سایتش خیلی ضعیفه بنظرم
معرفی اساتید هم با مشکل مواجه شده بنده خدا کابوی هم این همه زحمت کشید حالا اینجوری شد !
نه اینا حواشی غیر ضروری نیست واسه من ؛ من اتفاقا فوق العاده سرم شلوغه و زیاد وقت ندارم ولی اینا هم یه تجربه و رزومه واسم میشه . در ضمن قرار نیست من بتنهایی بچرخونمش که چند نفر میگردوننش . البته حق با شماس ولی تو این دوره زمونه درس خوندن تنها به درد نمیخوره ;)

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
نه منم بیخیال اون شدم. پول دراوردنو ترجیح دادم :دی
فعلا رویه پروزه دیگه (که برای اعضا عجز دنیویم داشته باشه) تمرکز کردم واسه تی جی اگه جواب داد انجمنم بهش وصل میکنم...
پس من بیخیال بشم موازی کاری نشه ؟ یا بیام کمکت البته اگه بر بیاد ;)

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
آره اشتباه شد
اینجوری اصن بدرد نمیخوره ! پست صفحه قبلتو نشد با این پست بیارم
قبلا تیک داشت میزدی سریع تر بود :(
به همین چیزاشه بیحیال زنفورو شدم !

اره اینش کمه نمیشه پست از صفحه های مختلف نقل کنی
:)
بدترین کار اینه که سعی کنی برای بقیه زندگی کنی و برای راضی کردن بقیه نقاب بزنی. خودت باش.

این جمله باز هم از مارک تواین هست که چند پست قبل یه جمله زیبای دیگه ازش نقل کردم. واقعا باهاش حال می کنم.
“Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect.”

در این مدت چکار کردی؟ کلاسی؟ پروژه ای؟ کاری؟ ادامه تحصیلی؟ برنامه ات چیه؟
من چند تا دوست دوران مدرسه داشتم که وارد کسب و کار شدن و الان وضعشون واقعا خوبه. اوایل براشون ناراحت بودم که بیخیال درس شدن ولی الان شاید برای خودم احساس ناراحتی بکنم! نکته اینجاست که توی هرکاری وارد بشی باید انرژی و تمرکزت رو روش بذاری وگرنه اصلا چرا باید وارد این راه بشی.
واقعا حس اینکه آدم برای پاس کردن بخونه و یه مشت مطلب رو بریزه توی مغزش بعد از فارغ التحصیلی هم به مرور همه اش فراموش بشه اصلا خوب نیست. فکر کنم بیشتر ما بعد از فارغ التحصیلی بتونیم یک کتاب بنویسیم. نام کتاب هم "چگونه با ترفندهایی درسی رو در کمترین زمان ممکن پاس کنیم" هست.
چند جا رزومه فرستادم و یه جا واسه مصاحبه رفتم که خوشبختانه بیخیالش شدم ... کلاس هم درسی نبود ورزشی بود ... پیشنهاد پروژه دانشگاهی از طرف خود دوستام بود ولی چون درس داشتم قبول نکردم ... من تا آّبان تو رفت و آمد واسه سی دی پروژم بودم که در آخر وقتی فهمیدم مادرم مریضه فرداش رفتم یونی که استادم سی دی رو امضا کنه بنده خدا استاد هم متوجه اوضاع شد (پروژه ام چیزی کم نداشت ولی واسه اینکه مستندم بهتر باشه یه سری اشکالات ساختاری میگرفت) امضا کرد و گفت بهتر شدش رو واسش بفرستم ولی هنوز فرصت نشده
تو همین شرایط با اصرار خواهرم ارشد شرکت کردم و کتاب سفارش دادم برام آوردن از درسهای مورد علاقم شروع به خوندن کردم تا 17 اذر که مادرم بستری شد همه چی اینجا تموم شد زندگی در بیمارستان شروع شد تا 17 دی و ...
برنامم اول رسیدگی به خونوادمه فعلا نمیتونم بیرون کار کنم شاید 2سالی طول بکشه درمان اصلی مادرم ...مگر نصفه شبا درس یا انجام پروژه (که امکان داره از خستگی یه جاهایی رو خراب کنم واسه همین سعی میکنم فعلا گند به رزومه ام نزنم)
در وهله دوم خیلی علاقه به کار پشت میزی ندارم چون حوصله ام رو سر میبره ولی شاید مجبور شم واسه تجربه پروژه دوست دارم و کار گروهی و اینا ولییی هر کاری مربوط به کامپیوتر رو دوست دارم
دوستات شاید واقعا برد کردن من خودم از سال دوم اصلا پشیمون شدم چرا اومدم دانشگاه به خونوادمم میگفتم که اگه جنسیتم متفاوت بود قید درس رو میزدم چون من درس خوندنو دوست ندارم ولی وقتی میخونی گاهی مجبور میشی تا تهش بری
یه چندتا موضوع رو روشن کنم شاید سوال پیش بیاد واسه کسی که پستو میخونه میبینید که مدت یه هفته ای هست اینجام چون خواهرم تا 30 ام مرخصی گرفته شاید بگید پس چرا درس نمیخونی یا هر چیزی جز اینکه تو نت باشی راستش نت گردی باعث میشه فکر بیخود نکنی و نیاز به تمرکز زیاد نداره

شرمنده زیاد شد خصوصی و غیر خصوصی شد

Last edited:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
اتفاقا فرزاد جان من هم معتقدم بسیار رشد هرز گونه ای پیدا کرده سایت و ... و این اصلا خوب نیست . مثال خودت که خبرگزاریا ؛ انقد زیاد شدن آدم گیج میشه ! رشد بی رویه ای داشته و هر روز هم موازی کاری بیشتر میشه !

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اتفاقا فرزاد جان من هم معتقدم بسیار رشد هرز گونه ای پیدا کرده سایت و ... و این اصلا خوب نیست . مثال خودت که خبرگزاریا ؛ انقد زیاد شدن آدم گیج میشه ! رشد بی رویه ای داشته و هر روز هم موازی کاری بیشتر میشه ! تا موقعی که وضعیت تحصیل کرده های ما این باشه مجبورن از هر راهی پول در بیارن ...
رشد بی رویه دلیلش استقبال بی رویه کاربره! شما 10 تا سایت با یه موضوع و یه محتوا بزن و روش کار کن تو همش موفق میشی :دی
در مورد سایت واسه تی جیم شما خواستی روش کار کن . من تا کنکور ارشد سال دیگه قصد ندارم سایت جدید بزنم...

بالا