• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
اتفاقا کمترین چیزی که بهش فکر میکنم پوله ، نه به خاطر اینکه مرفه هستما نه بخاطر اینکه اعتقاد دارم وقتی زحمت بکشی و با فکر بری جلو پول هم میاد ;) منظورم از اینکه وضم خیلی بهتر بود از جهت مادی نبود

دقیقا همینطوره. ولی بهت توصیه می کنم واقعا بشینی فکر کنی و اولویت های زندگیت رو تعیین کنی. ببین واقعا وقتی برای اینکار داری. بعضیا داغن یه کاری می کنن زود هم خاموش میشن.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
من به فکر اینم که بتونم اپلای کنم و یه دانشگاه توی آمریکا کانادا یا استرالیا برم. برای همین روی چند تا پروژه کار می کنم. حتما در زمان باقی مونده میخوام آیلتس و GRE بگیرم. بهت توصیه می کنم برای مدرک بخونی. من خیلی آدم بیسوادتر از خودم دیدم فقط به خاطر مدرک زبان مشغول کارهستند. من الان شیوه زبان خوندنم، دیدن اخبار بی بی سی یا راشا تودی RT و FRANCE24 هست به همراه کتاب های آیلتس و کتاب WORDSKILL. مطالعه فروم های خارجی هم برای پیشرفت زبان موثره. من دوست دارم زبان عملی PRACTICAL یاد بگیرم که بتونم صحبت کنم و بفهمم طرف چی میگه.

خیلییی خوبههه
منم دوست دارم بفهمم طرف چی میگه و صحبت کنم ولی خیلی سخته برام چون خیلی تند و زبون عامیانه صحبت میکنن سخت میشه
من قبلا که وقت میکردم از نرم افزار روستا استفاده میکردم هم تلفظ چک میشد هم گرامر و مکالمه و ... بنظرم بد نبود اگه کسی تایم میذاشت مناسب بود اگه نرم افزار خواستی چیز بدی نیست

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
من نمیخوام تجارت کنم یا تو دل استادا و مسئولین جا کنم و برای رقابت اینو نمیخوام بزنم تسلا جان ؛
میخوام فقط یه کمکی به بچه های دانشگاه و نه فقط بچه هایی که الان در حال تحصیل هستن بلکه برای ورودیای بعدی و ... باشه همچنین یه رزومه یا تجربه هم برای خودم باشه در ضمن بچه ها میتونن بگردوننش و ایده هاشون رو توش پیاده کنن .
ایده بدید خوب ؟ من ایده اصلیم در واقع مثل دفترچه راهنماس ولی بصورت سایت که دانشجوها گیج نشن و به جاهاش مختلف نرن یه جا جمع باشه همش ;)
در ضمن منابع درسی مثل جزوه و نمونه سوال و اینا هم میتونه توش کار بشه

من فعلا ایده خاصی به ذهنم نمیرسه هیچ وقت اشتیاقی برای کار کردن در این زمینه نداشتم ولی ایده تو مناسب به نظر میرسه. حتما باید منابع درسی توی سایت باشه تا دانشجو رو جذب کنه. ببین الان یکسری سوالات هست که هر ترم توی این تاپیک پرسیده میشه میتونی یه بخش FAQ درست کنی و جواب این سوالات رو هم توی سایت بذاری. اگر تیمی که باهات همکاری می کنند بتونند به سوالات درسی بعضی دروس هم جواب بدن، میتونه خیلی در جذب بقیه به سایت کمک کنه. با فکر کردن میشه ایده های خوب زیادی رو که موازی کاری نباشه و طرف رو جذب کنه، پرورش داد.

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
خیلییی خوبههه
منم دوست دارم بفهمم طرف چی میگه و صحبت کنم ولی خیلی سخته برام چون خیلی تند و زبون عامیانه صحبت میکنن سخت میشه
من قبلا که وقت میکردم از نرم افزار روستا استفاده میکردم هم تلفظ چک میشد هم گرامر و مکالمه و ... بنظرم بد نبود اگه کسی تایم میذاشت مناسب بود اگه نرم افزار خواستی چیز بدی نیست

فیلم با زیرنویس انگلیسی ببین. نرم افزارهای اخبار هم هست که اخبار خارجی رو میتونی کند کنی تا بفهمی چی میگه. LISTENING SPEAKING READING WRITING مهارت های اصلی زبان هستند. الان من چهار تا کتاب در این زمینه ها گرفتم و شروع به خوندن آیلتس کردم. کتاب WORD SKILL سطح متوسط و پیشرفته اش رو بگیر. خیلی به پیشرفت لغات PRACTICAL زبان کمک میکنه. 504 و از این دست کتابا به اندازه این کتاب موثر نیست.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
فیلم با زیرنویس انگلیسی ببین. نرم افزارهای اخبار هم هست که اخبار خارجی رو میتونی کند کنی تا بفهمی چی میگه. LISTENING SPEAKING READING WRITING مهارت های اصلی زبان هستند. الان من چهار تا کتاب در این زمینه ها گرفتم و شروع به خوندن آیلتس کردم. کتاب WORD SKILL سطح متوسط و پیشرفته اش رو بگیر. خیلی به پیشرفت لغات PRACTICAL زبان کمک میکنه. 504 و از این دست کتابا به اندازه این کتاب موثر نیست.
با زیر نویس انگلیسی میبینم معلوما
504 که واسه گسترش دامنه لغته بیشتر واسه مهارت های دیگه خیلی موثر نیست

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
با زیر نویس انگلیسی میبینم معلوما
504 که واسه گسترش دامنه لغته بیشتر واسه مهارت های دیگه خیلی موثر نیست
برای گسترش لغت هم زیاد خوب نیست. WORDSKILL در هر درس در مورد یک موضوع بخصوص صحبت میکنه و کلمه ها و اصطلاحات ضروری مربوط به موضوع رو میگه. به مراتب منسجم تر و عملی تر هست. 504 به درد کسی میخوره که دنبال یک برخورد اورژانسی با زبان هست. یعنی مثلا 1 ماه دیگه مصاحبه داره ازش امتحان زبان می گیرند میخواد زورکی لغات رو یادبگیره و زورکی امتحان رو قبول بشه.

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
مرسی تسلا ایده خوبی دادی وقت کنم پیگیرش میشم
تسلا ، کابوی (ناپدید شدی یهووو) ، MNE و بقیه که نیستیددد شبتون خوش ...
سبز و پیروز باشید ;)

71shahab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
بچه های گل
پروژه و کاراموزی با کی ورداریم اذیت نشیم 3-4 نفر معرفی کنید لدفن قدرتم من

gtx346

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان اگر سنوات تحصیلی تموم بشه اخراج میکنن تعهد میگرن چه شرایطی پیش میاد من ورودی 86 هستم 25 واحدم مونده میخوام ببینم به من اجازه تحصیل میدن معدل کلم نزدیک 14 هست و معافی کفالت دارم فقط اگه به من اجازه تحصیل بدن مدرکم عادی هست یا معادل .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
سلام
دوستان اگر سنوات تحصیلی تموم بشه اخراج میکنن تعهد میگرن چه شرایطی پیش میاد من ورودی 86 هستم 25 واحدم مونده میخوام ببینم به من اجازه تحصیل میدن معدل کلم نزدیک 14 هست و معافی کفالت دارم فقط اگه به من اجازه تحصیل بدن مدرکم عادی هست یا معادل .
دانشگاه ازاد اگه مشکل سربازی نداشته باشی.شما 20سال طولش بده.براشون مهم نیست!

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
دانشگاه ازاد اگه مشکل سربازی نداشته باشی.شما 20سال طولش بده.براشون مهم نیست!
اخ گفتی سربازی داخ دلم تازه شد(اگه یه معافی بهم میخورد به همتون یه ولیمه میدادم)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
چند روز عین اهو نشستم درس خوندم ینی برای کنکور اینجوری نخونده بودم .دهنم اسفالت شد الان که دارم این پست رو می نویسم .چشمام بزور بازه دیشب کلن 1 ساعت خوابیدم .خدا رو شکر تموم شد .به تلافی این که این چند وقته پست ها رو خوندم ولی لایک نکردم یه چند صفحه اتوبوسی لایک کردم:Dترم خیلی سنگینی داشتم ولی خدا رو شکر بی حذفی تموم شد .حالا نمره ها بیاد ببینم چه گندی زدم:pتوی این چند وقت خیلی پست ها رو که می خواستم جواب بدم ولی اصلا وقتش نبود .بعضیا سوال داشتن من می دونستم بعضی اوقات موضوعی بود دوست داشتم شرکت کنم ولی بزور جلوی خودمو گرفتم چون هر بار شروع می کنم زیر 2-3 ساعت ول کن سایت نیستم وقت نداشتم برای همین بیخیال سایت شدم .منی که این ترم از 24 ساعت 20 ساعت:eek:انلاین بودم .کلن روزی 10 دقیقه هم انلاین نبودم .خیلی سخت بود جدایی از اینترنت خیلیییییییییییییییی:(ولی تحمل کردم .یه ترم گفتم مثل ادم درس بخونم ببینم چی می شه .

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اخ گفتی سربازی داخ دلم تازه شد(اگه یه معافی بهم میخورد به همتون یه ولیمه میدادم)
اتفاقا من اگه گیر سربازی بودم همین محرک میشد زودتر تموم کنم :(
همچین بدم نیس ها انقدر ازش متنفرید :دی

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
چند روز عین اهو نشستم درس خوندم ینی برای کنکور اینجوری نخونده بودم .دهنم اسفالت شد الان که دارم این پست رو می نویسم .چشمام بزور بازه دیشب کلن 1 ساعت خوابیدم .خدا رو شکر تموم شد .به تلافی این که این چند وقته پست ها رو خوندم ولی لایک نکردم یه چند صفحه اتوبوسی لایک کردمترم خیلی سنگینی داشتم ولی خدا رو شکر بی حذفی تموم شد .حالا نمره ها بیاد ببینم چه گندی زدم:pتوی این چند وقت خیلی پست ها رو که می خواستم جواب بدم ولی اصلا وقتش نبود .بعضیا سوال داشتن من می دونستم بعضی اوقات موضوعی بود دوست داشتم شرکت کنم ولی بزور جلوی خودمو گرفتم چون هر بار شروع می کنم زیر 2-3 ساعت ول کن سایت نیستم وقت نداشتم برای همین بیخیال سایت شدم .منی که این ترم از 24 ساعت 20 ساعت:eek:انلاین بودم .کلن روزی 10 دقیقه هم انلاین نبودم .خیلی سخت بود جدایی از اینترنت خیلیییییییییییییییی:(ولی تحمل کردم .یه ترم گفتم مثل ادم درس بخونم ببینم چی می شه .

حالا این همه زور زدی آی همشو بیفتی .....:D

شوخی کردما ایشالا همه رو پاس شی ! میفهم شب نخابیدن یعنی چی :(

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
اتفاقا من اگه گیر سربازی بودم همین محرک میشد زودتر تموم کنم :(
همچین بدم نیس ها انقدر ازش متنفرید :دی
بله خب کسایی که رفتن خدمت والان دارن ادامه تحصیل میدن واسشون خوبه اما برای من که 94 درسم تموم شه 96 از خدمت بیام میشه 29سال کارکنم یه دوسال میشم 31 کی میخوام به زندگیم برسم با این وضع موجود جامعه

بالا