• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

rahaiiiiiiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام. دوستان کسی اساتید خوب گروه برق رو میشناسه ؟
و کسی ایمان اهنیان رو میشناسه؟

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
من هرچی سعی میکنم یه برداشت دیگه بکنم نمیتونم ... (خودتون ببینید میتونید برداشت دیگه ای بکنی ؟) هر چی سعی کردم ویرگول چیزی بزارم که نشه این برداشت رو کرد ولی واقعا نمیشه ...
"چه حالی میده بقیه شب امتحان بزنن تو سر خودشون و تازه دنبال جزوه و نمونه سوالات استاد باشن تو با خیال راحت پست هاشون رو بخونی و شب با آرامش بخوابی."
من چکار دارم به ایشون که جبهه بگیرم ؟؟
ایشون نه کاری کردند که من از دستشون ناراحت باشم نه پدر کشتگی دارم باهاشون من فقط حرفی رو زدم که باید میزدم ...
(اگر قرار بود بجنگم اون وقت که اندک بودم باید با همه می جنگیدم که من اصلا اهل جنگ نیستم :D)
: ))) موضوع همینه که ببینم چرا جبهه میگیری
برداشت من اینه که خوشحاله که مثه بقیه شبه امتحان پدرش درنمیاد و لازم نیست تا صب بیدار باشه خوشحاله که یه قدم جلوتر رفته

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
: ))) موضوع همینه که ببینم چرا جبهه میگیری
برداشت من اینه که خوشحاله که مثه بقیه شبه امتحان پدرش درنمیاد و لازم نیست تا صب بیدار باشه خوشحاله که یه قدم جلوتر رفته
برخلاف همه خانم هایی که میشناسم شما عینک خوش بینی زدی به چشمت ... :cool:
خیلی خوبه به موضوعات اینجوری نگاه می کنید ...
ولی با حرفتون موافق نیستم ...
پ.ن : به خدا جبهه نگرفتم :cool: و حرفمم درسته و پاشم هستم ...

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
برخلاف همه خانم هایی که میشناسم شما عینک خوش بینی زدی به چشمت ... :cool:
خیلی خوبه به موضوعات اینجوری نگاه می کنید ...
ولی با حرفتون موافق نیستم ...
پ.ن : به خدا جبهه نگرفتم :cool: و حرفمم درسته و پاشم هستم ...
خیلی خوش بینی نیست ... حرفی زد درباره حرفش پرسیدی منظورش رو گفت مسلما ترسی نداره از کسی که بخواد دروغ بگه یا خودشو خوب نشون بده نظریه ام اینه
پ.ن : من میگم جبهه گرفتی شما میگی نه ... قبول میکنم که جبهه نگرفتی و اصراری به این موضوع ندارم

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
خیلی خوش بینی نیست ... حرفی زد درباره حرفش پرسیدی منظورش رو گفت مسلما ترسی نداره از کسی که بخواد دروغ بگه یا خودشو خوب نشون بده نظریه ام اینه
پ.ن : من میگم جبهه گرفتی شما میگی نه ... قبول میکنم که جبهه نگرفتی و اصراری به این موضوع ندارم
منم جبهه گرفته بودم میگفتم جبهه گرفتم ترسی از کسی ندارم که بخوام دروغ بگم یا اینکه خودمو خوب نشون بدم :D

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
منم جبهه گرفته بودم میگفتم جبهه گرفتم ترسی از کسی ندارم که بخوام دروغ بگم یا اینکه خودمو خوب نشون بدم :D
واسه همین گفتم که قبول میکنم و اصراری بهش نمیکنم دیگه ...

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خجالتی !!!o_Oo_Oo_O
باشه نگووو نمرتو بگو چند شدی
آخ آخ دس گذاشتی رو جای حساس :D بهترین امتحانی که دادم که دقیقا 10 ساعت و خورده ای مفید خونده بودم شدم 11 :دی
در گوشم بگو ... (یا تو پ.خ)
منکه میدونی عادت ندارم به کسی شماره بدم :D
خودت پخ بده بپرس :خخخخخخ

پ.ن
از این شکلکلا زیاد استفاده کنید من بتونم سریع بکشم تو نقل خودم یگه وختم هدر نره :دی

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
من از متن تسلا این برداشت رو نکردم که حال میکنه از غم و ناراحتیه مردم ...
ولی تا اینجا اینو گرفتم که هر پستی میده ، شما حبهه میگیری:D زیادی بچه جنگی بپا با این روحیه دچار مشکل نشی ;)

لطف داری لردسیاه. دیگه بعد از این همه پست و راهنمایی کردن در طی این چند سال، یکی مثل شما می تونه قضاوت کنه که من از بدبختی بقیه خوشحال میشم یا نه. در مورد یکسری مسائل هم باید تا جای نیاز برای خواننده بی طرف توضیح داد تا بتونه قضاوت کنه و بعدش سکوت کرد چون با توجه کردن فقط بهش قدرت میدی و وقت و انرژی ما ارزشمندتر از اینه که وارد این بحث های بی نتیجه بشیم.

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
یه روز یه حکیم پشمک موی داشته از یه دهی رد میشده ...
ولش کن بابا حالو حوصله جنگ و جدل ندارم همون پستارو بخونمو لایک کنم بهتره:cool:

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
اصغر فرهادی یه فیلم نا تموم ساخت که موفقم شد ...
حالا همه فیلم میسازند نا تموم ... سریال میسازند نا تموم ... پست هم می زنند نا تموم ... (اگر همین رویه ادامه پیدا کنه چند سال دیگه میری سینما بعد از تیتراژ ابتدا فیلم باید سینما رو ترک کنی ... :| )
اخه مخاطب تا چقدر میتونه خودش حدس بزنه بقیشو ؟ :D

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
سلام. دوستان کسی اساتید خوب گروه برق رو میشناسه ؟
و کسی ایمان اهنیان رو میشناسه؟
اساتید خوب گروه برق در چه درسی؟ مثلا صدیقه غفرانی برای سیگنال خوبه. مجدی برای الک بد نیست.
منوچهری برای مخابرات بهترین گزینه از لحاظ درس دادن هست. علایی هم برای مخابرات خوب پاس می کنه.
امیری برای مغناطیس خوبه.
ایمان آهنیان تا همین دو ترم پیش که می دونم مغناطیس درس میداد و امتحانش هم جزوه و کتاب هرچی می خواستی میتونستی سرجلسه بیاری. یکی دو تا سوال هم سرکلاس به بچه ها می گفت. ولی برای یادگیری خوب، نسرین امیری از همه بهتره چون ادامه مغناطیس، میدان و امواج برای بچه های مخابرات هست و خود میدان و امواج مقدمه ای برای درس هایی مثل مایکرویو و آنتن هست که خودش درس میده برای همین مغناطیس رو خوب درس میده.

rahaiiiiiiii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اساتید خوب گروه برق در چه درسی؟ مثلا صدیقه غفرانی برای سیگنال خوبه. مجدی برای الک بد نیست.
منوچهری برای مخابرات بهترین گزینه از لحاظ درس دادن هست. علایی هم برای مخابرات خوب پاس می کنه.
امیری برای مغناطیس خوبه.
ایمان آهنیان تا همین دو ترم پیش که می دونم مغناطیس درس میداد و امتحانش هم جزوه و کتاب هرچی می خواستی میتونستی سرجلسه بیاری. یکی دو تا سوال هم سرکلاس به بچه ها می گفت. ولی برای یادگیری خوب، نسرین امیری از همه بهتره چون ادامه مغناطیس، میدان و امواج برای بچه های مخابرات هست و خود میدان و امواج مقدمه ای برای درس هایی مثل مایکرویو و آنتن هست که خودش درس میده برای همین مغناطیس رو خوب درس میده.

بین مجدی و فرخی کدوم بهتره برای الک؟ من گرایشم الکترونیکه این ترم هم با نسرین امیری داشتم ولی حذف کردم ولی چون بچه ها گفتند امتحان سخت بوده میخوان با کس دیگه بر دارم. برای زبان تخصصی کی خوبه؟

بالا