• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
اتفاقا من اگه گیر سربازی بودم همین محرک میشد زودتر تموم کنم :(
همچین بدم نیس ها انقدر ازش متنفرید :دی
خداییش اگه نرفته بودی و الان میخواستی تازه بری هم همین حرف رو میزدی ؟ :دی
لامصب ( روزگار رو میگم :دی ) ، سر لیسانس به اندازه کافی عمرمون رفت و داره میره دو سالم سربازی روش دیگه واویلا :(

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
آخر قرار شد بزنید ؟
دامنه رو گرفته بودم قبلش ؛ آره تو فکرشم . چند نفر پایه باید بیان کمک وگرنه نمیرسم چون سرم شلوغه
یعنی هر چی کمک بیشتر باشه زودتر میشه راه انداخت الان در حال حاضر فقط در حد ایده است اونم ایده اولیه;)

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
نه باوو اتفاقا دامنش زیاد به دلم نمیشینه
یه دامین شاخ تو ذهنمه هنوز هویز نگرفتم ببینم هس یانه :دی
خداییش اگه نرفته بودی و الان میخواستی تازه بری هم همین حرف رو میزدی ؟ :دی
لامصب ( روزگار رو میگم :دی ) ، سر لیسانس به اندازه کافی عمرمون رفت و داره میره دو سالم سربازی روش دیگه واویلا :(

خوب رفیق وختی نرفتم که نمیتونم نصیحت کنم به چیزی که تجربش نکردم ! چیزی رو میگم که تجربه کردم خودم

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دامنه رو گرفته بودم قبلش ؛ آره تو فکرشم . چند نفر پایه باید بیان کمک وگرنه نمیرسم چون سرم شلوغه
یعنی هر چی کمک بیشتر باشه زودتر میشه راه انداخت الان در حال حاضر فقط در حد ایده است اونم ایده اولیه;)
اگر بچه ها رو از دانشکده بتونی بکشی تو سایت امید به موفقیت هست ... (یعنی تبلیغات مستقیم)
بخش گوگل کار سختی نیست ...
مورد اول میتونی ؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
نه باوو اتفاقا دامنش زیاد به دلم نمیشینه
یه دامین شاخ تو ذهنمه هنوز هویز نگرفتم ببینم هس یانه :دی
خوب رفیق وختی نرفتم که نمیتونم نصیحت کنم به چیزی که تجربش نکردم ! چیزی رو میگم که تجربه کردم خودم
چرا به دلت نمیشینه ؟ باید حتما فانتزی یا ... باشه ؟ میخوام یه چیز نیمه رسمی باشه و راحت تو ذهن بمونه
چیه میخوای دامین بگیری گرون بدی به من ؟ :D چرا ؟ من که نیتم خیره :دی

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
من کاری به دووندنا و ... اش ندارم فقط بحث عمر آدم که دو سالش میره خیلی رو اعصابه

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
دامنه خوبیه ولی دامنه های بهترم هست ... (البته این یه قانون کلی تو ثبت دامنه ، همیشه یه دامنه بهتر هم هست که ممکنه آزاد باشه ...)

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
بین مجدی و فرخی کدوم بهتره برای الک؟ من گرایشم الکترونیکه این ترم هم با نسرین امیری داشتم ولی حذف کردم ولی چون بچه ها گفتند امتحان سخت بوده میخوان با کس دیگه بر دارم. برای زبان تخصصی کی خوبه؟

انتخاب بین مجدی و فرخی یک انتخاب سلیقه ای هست. من این بحث رو زیاد دیدم بین بچه ها که یکی مجدی رو ترجیح میده دیگری فرخی رو. فرخی زیاد مسئله حل میکنه ولی خب برای بعضی بچه ها زیاد درس دادنش مفهوم نیست و میگن سخت گیره. مجدی انتخاب مطمئن تری به نظر میرسه ولی به نظر من فرخی بهتر و کامل تر درس میده. اون زمان که من با جباری زبان تخصصی پاس کردم و راضی نبودم. شناختی ندارم فقط بهتره با جباری برنداری.
اگر با امیری سخت بوده پس با کیقباد بردار. هرکی برای نمره میخواد المغ رو پاس کنه میره سراغ کیقباد. یکی می گفت آخر ترم نمونه سوال داده از همون امتحان گرفته طرف هم چرت توی برگه نوشته شده 14.

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
دامنه خوبیه ولی دامنه های بهترم هست ... (البته این یه قانون کلی تو ثبت دامنه ، همیشه یه دامنه بهتر هم هست که ممکنه آزاد باشه ...)
کشتین ما رو o_O
خوب اگه بهتر سراغ دارین بگین مقایسه کنیم
اگرم میخواید خودتون مدیر باشید بگید من همینجا مدیریت رو تقدیم کنم بهتون

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
چند تا دیگه هم تو ذهنمه که خالی هم هستن
اگه این خوب نیست بگین

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
چند تا دیگه هم تو ذهنمه که خالی هم هستن
اگه این خوب نیست بگین
موضوع مدیریت چی بود گفتی ؟ :D
هنوز سایت نه به دار نه به باره سر مدیریتش دعوا کنیم ... :D
به نظر من اول ایده رو کامل تدوین کن ... (تا جزئی ترین مسائل حتی منبع و تیم مدیریتی)
بعد اون هایی که قراره نقشی داشته باشند یه جلسه بزارید تعیین کنید دامنه چی باشه ...

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
چرا به دلت نمیشینه ؟ باید حتما فانتزی یا ... باشه ؟ میخوام یه چیز نیمه رسمی باشه و راحت تو ذهن بمونه
چیه میخوای دامین بگیری گرون بدی به من ؟ :D چرا ؟ من که نیتم خیره :دی
نه باووو فانتیزی شیه ! باید کاربردی و .. باشه و من رو هجی راحت شدن خیلی حساسم
من کاری به دووندنا و ... اش ندارم فقط بحث عمر آدم که دو سالش میره خیلی رو اعصابه
اینم خودش یه بحثی داره که قبلا گفتم در موردش

کشتین ما رو o_O
خوب اگه بهتر سراغ دارین بگین مقایسه کنیم
اگرم میخواید خودتون مدیر باشید بگید من همینجا مدیریت رو تقدیم کنم بهتون

رو من که حساب نکن :دی

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
موضوع مدیریت چی بود گفتی ؟ :D
هنوز سایت نه به دار نه به باره سر مدیریتش دعوا کنیم ... :D
به نظر من اول ایده رو کامل تدوین کن ... (تا جزئی ترین مسائل حتی منبع و تیم مدیریتی)
بعد اون هایی که قراره نقشی داشته باشند یه جلسه بزارید تعیین کنید دامنه چی باشه ...
موضوع مدیریت رو برای این گفتم که بگم من مدیر سایت نیستم من فقط ایده پرداز و استارتر این کارم و همه مدیریم و باید دل بسوزونیم واسش البته به درسامون هم اصلا نباید لطمه بزنه ( البته ما که درس نمیخونیم در هر صورت :دی )
ایده : یک نقشه راهنما و مرجع مناسب واسه دانشجویان دانشگاه تهران جنوب که شامل : معرفی اساتید ، لینک به انجمن اینجا و آخرین اخبار دانشگاه ( اخبارهای مهم نه مثلا ممد کشکول نژاد گفت فلان از این بازیای مجله بازی و اینا نه ) ، جزوات و معرفی بهترین منابع برای دروس مختلف و اگه اگه این کار بگیره پاسخگویی به سوالات درسی و ...
نه باووو فانتیزی شیه ! باید کاربردی و .. باشه و من رو هجی راحت شدن خیلی حساسم
اینم خودش یه بحثی داره که قبلا گفتم در موردش
رو من که حساب نکن :دی
این که خیلی راحته .کاربردیم هست . میخواستم چیزای دیگه بزارم ولی همین راحتتر تو ذهن میمونه . tjhelp

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
یا علی تو ژاپن هم واحد داشتیم ؟http://tjhelp.com/ خخخخخخخخخ:Dتوی کروم زدم دامنه رو ببینم دست کسی هست یا نه اینا رو دیدم دات کامشه.استاد روحانی اونجا هم همه رو انداخته همه ازش شاکین 道超猛╊免费合成╊纯散人╊非好混-推荐 اینم نظر یکیشون درباره استاد:pالان یکی میاد می گه سایت چینیه .خو چینیه که چینیه من چه می دونم .اصن سایتمو بده من برم .

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
موضوع مدیریت رو برای این گفتم که بگم من مدیر سایت نیستم من فقط ایده پرداز و استارتر این کارم و همه مدیریم و باید دل بسوزونیم واسش البته به درسامون هم اصلا نباید لطمه بزنه ( البته ما که درس نمیخونیم در هر صورت :دی )
ایده : یک نقشه راهنما و مرجع مناسب واسه دانشجویان دانشگاه تهران جنوب که شامل : معرفی اساتید ، لینک به انجمن اینجا و آخرین اخبار دانشگاه ( اخبارهای مهم نه مثلا ممد کشکول نژاد گفت فلان از این بازیای مجله بازی و اینا نه ) ، جزوات و معرفی بهترین منابع برای دروس مختلف و اگه اگه این کار بگیره پاسخگویی به سوالات درسی و ...
tjhelp
این ایده تدوین شده نیست ... :D
ایده تدوین شده یکی داشتم متاسفانه پاکش کردم مگر نه میدادم تا منظورمو درک کنی ... :cool:
باید از سیر تا پیاز مسیر کار معلوم بشه که یا استارت نخوره کار یا اگر خورد بعدا وسط کار متوقف نشه ... ;)

F A R Z A D

کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
یا علی تو ژاپن هم واحد داشتیم ؟http://tjhelp.com/ خخخخخخخخخ:Dتوی کروم زدم دامنه رو ببینم دست کسی هست یا نه اینا رو دیدم دات کامشه.استاد روحانی اونجا هم همه رو انداخته همه ازش شاکین 道超猛╊免费合成╊纯散人╊非好混-推荐 اینم نظر یکیشون درباره استاد:pالان یکی میاد می گه سایت چینیه .خو چینیه که چینیه من چه می دونم .اصن سایتمو بده من برم .
اون عکس حراست جدیده نیست ؟ :D (تو هدر سایت)
چقدر شبیه هستند ها :D

بالا