• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بچه ها ناپیوسته ورودی 90 کی انتخاب واحدش شروع میشه ؟
سایت واسه من بالا نمیاد
تو لینکی که یکی از بچه ها داده بود تو جدول مخصوص دانشکده فنی زده کلیه ورودیای 90 چهارشنبه 11/2 نوبت دوم ( نوبت اول 89 یان ) و فقط 92یا رو ناپیوسته شون رو جدا کرده

jij40

Registered User
لایک‌ها
41
سلام
کسی مهدی اسداله زاده رو میشناسه؟؟؟؟؟؟
برای آزمایشگاه میگم

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
دوستان ما که قبلا تقسیط کردیم دیگه این ترم که نباید بریم دانشگاه واسش؟ آخه دیدم مبلغ سفته ها بیشتر شده 1 میلیونه

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها در مورد ارشد من تعطیلم !
چجوریه ؟ کامل برام توضیح میدین ؟ منظورم اینه که من میخوام ببینم چه رشته هایی داره و برای این رشته ها چه درسایی رو باید بلد باشیم و تو آزمونش میاد ؟ آزمون هر رشته جداس ؟
ببین من یکمکی بلتم.:cool:
هر ازمونش برای یک رشتس(مثلا رشته برق که شامل گرایش های الکترونیک قدرت مخابرات کنترل و...میشه).بعد چندتا درس تو امتحان میاد که ظریب هر درس برای گرایش های مختلف از یک گرایش ،متفاوته
مثلا کسی که میخواد از رشته برق،گرایش الکترونیک رو ارشد قبول بشه.لازم نیست دروس قدرت رو بزنه چون براش ضریب صفر در نظر گرفته میشه.اما اگه همین طرف بخواد ارشدش رو قدرت بخونه خوب معلومه که دروس الکترونیک به کارش نمیاد
پس یک سری درسا برای بعضی از گرایشها در ارشد ضریبش صفره .همون درس شاید برای گرایش دیگه بالاترین ضریب رو داشته باشه!
بعضی درسا مشترکه با ظرایب متفاوت.مثلا برای یک گرایش ضریب 2 وبرای یک گرایش ضریب3
بعضی درسا هم ثابته.مثلا مثل درس ریاضی یا مدار الکتریکی
ازمون هر رشته جداس اما ازمون های اون گرایش سوالاش یکیه وبا توجه به ضرایب که گفتم جواب داده میشه.
.
امابرای بقیه سوالات که برای رشته شما ضرایب به چه صورته وچه گرایشی تو ارشد هست.دفترچه شماره 1 رو ازسایت سنجش بدانلود!:D

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
عظیمی گرگانی برای تفسیر خوبه ؟

احمدی بهتره
اگه با گرکانی برداشتی با اینکه امتحانش تستیه ولی فوق العاده جوابا به هم نزدیکه و نمره بالا نمیشه راحت گرفت مگر اینکه کتابو خورده باشی

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
ببین من یکمکی بلتم.:cool:
هر ازمونش برای یک رشتس(مثلا رشته برق که شامل گرایش های الکترونیک قدرت مخابرات کنترل و...میشه).بعد چندتا درس تو امتحان میاد که ظریب هر درس برای گرایش های مختلف از یک گرایش ،متفاوته
مثلا کسی که میخواد از رشته برق،گرایش الکترونیک رو ارشد قبول بشه.لازم نیست دروس قدرت رو بزنه چون براش ضریب صفر در نظر گرفته میشه.اما اگه همین طرف بخواد ارشدش رو قدرت بخونه خوب معلومه که دروس الکترونیک به کارش نمیاد
پس یک سری درسا برای بعضی از گرایشها در ارشد ضریبش صفره .همون درس شاید برای گرایش دیگه بالاترین ضریب رو داشته باشه!
بعضی درسا مشترکه با ظرایب متفاوت.مثلا برای یک گرایش ضریب 2 وبرای یک گرایش ضریب3
بعضی درسا هم ثابته.مثلا مثل درس ریاضی یا مدار الکتریکی
ازمون هر رشته جداس اما ازمون های اون گرایش سوالاش یکیه وبا توجه به ضرایب که گفتم جواب داده میشه.
.
امابرای بقیه سوالات که برای رشته شما ضرایب به چه صورته وچه گرایشی تو ارشد هست.دفترچه شماره 1 رو ازسایت سنجش بدانلود!:D
کامل و جامع ؛ مرسی احراد جان ;)
خب حالا اگه بخوایم بصورت آزمایشی شرکت کنیم چجوریه ؟ اگه جایی قبول بشیم امکان رزرو و این حرفا رو داره ؟ اگه قبول بشیم و نریم مثه کارشناسی دوشواری نداره که ؟
چه بسته های آموزشی بهتره ؟ اصلا بدرد میخورن این بسته ها ؟!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
کامل و جامع ؛ مرسی احراد جان ;)
خب حالا اگه بخوایم بصورت آزمایشی شرکت کنیم چجوریه ؟ اگه جایی قبول بشیم امکان رزرو و این حرفا رو داره ؟ اگه قبول بشیم و نریم مثه کارشناسی دوشواری نداره که ؟
چه بسته های آموزشی بهتره ؟ اصلا بدرد میخورن این بسته ها ؟!
نوکرم!
واسه دولتی که ازمونش یه ماه دیگس(الان یادم افتاد که منم شرکت کردم.وای خدا منو الان استرس گرفت:Dمن برم واسه کنکور درس بخونم پستت نصفه موند.ببخشید:p)
ازمون ارشد دومرحله ایه.یعنی یه بار کنکور میدی بعدکه کارنامه اومد.انتخاباتت رو انجام میدی البته اگه مجاز بشه طرف!
پس من یه بار گفتم اما بازم میگم
شما هم میتونی به عنوان یه دانشجوی ترم اخر بیای ونهایتش مرحله دومش که انتخاب رشته وایناس رو شرکت نمیکنی! یا تو این مرحله هم شرکت میکنی وروزانه های دولتی رو نمیزنی!
اما راه دومش که الکسینا(الکس +رفیقاش:D)رفتن انتخاب دوره ازمون المپیاد کشوری رو شرکت کردن(همون ازمون وهمون سوالا اما دانشگاه نمیتونن اتخاب کنن)
در دانشگاه دولتی فقط اگه کسی ازمون بده وفقط وفقط روزانه دولتی قبول شه ،جریمش میکننن.توجه کنید،روزانه دولتی!
یه لحظه فکر کردم دکتر توکلیم:cool:
ازادم که هیچی.نه درداره نه پیکر:D
رزرو رو دقیقا نمیدونم ،شاید بشه اما مثلا یه ترم نه چندین ترم.
بسته اموزشی چیه ؟:Dکتاب کنکور خودمون رومیگی:pاینم باید بگم اره دیگه مگه میشه بدرد نخوره!اما بهترینش رو نمیدونم کدومه.البته به نظر من بسته نگیر چون کتاب های تاریخ گذشته رو میریزن اون تو.اگه برنامه خاصی نداری وایستا اردیبهشت نمایشگاه بگیر با تخفیف وبن کتاب.:cool:
سوالی بود بپرس:)

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
نوکرم!
واسه دولتی که ازمونش یه ماه دیگس(الان یادم افتاد که منم شرکت کردم.وای خدا منو الان استرس گرفت:Dمن برم واسه کنکور درس بخونم پستت نصفه موند.ببخشید:p)
ازمون ارشد دومرحله ایه.یعنی یه بار کنکور میدی بعدکه کارنامه اومد.انتخاباتت رو انجام میدی البته اگه مجاز بشه طرف!
پس من یه بار گفتم اما بازم میگم
شما هم میتونی به عنوان یه دانشجوی ترم اخر بیای ونهایتش مرحله دومش که انتخاب رشته وایناس رو شرکت نمیکنی! یا تو این مرحله هم شرکت میکنی وروزانه های دولتی رو نمیزنی!
اما راه دومش که الکسینا(الکس +رفیقاش:D)رفتن انتخاب دوره ازمون المپیاد کشوری رو شرکت کردن(همون ازمون وهمون سوالا اما دانشگاه نمیتونن اتخاب کنن)
در دانشگاه دولتی فقط اگه کسی ازمون بده وفقط وفقط روزانه دولتی قبول شه ،جریمش میکننن.توجه کنید،روزانه دولتی!
یه لحظه فکر کردم دکتر توکلیم:cool:
ازادم که هیچی.نه درداره نه پیکر:D
رزرو رو دقیقا نمیدونم ،شاید بشه اما مثلا یه ترم نه چندین ترم.
بسته اموزشی چیه ؟:Dکتاب کنکور خودمون رومیگی:pاینم باید بگم اره دیگه مگه میشه بدرد نخوره!اما بهترینش رو نمیدونم کدومه.البته به نظر من بسته نگیر چون کتاب های تاریخ گذشته رو میریزن اون تو.اگه برنامه خاصی نداری وایستا اردیبهشت نمایشگاه بگیر با تخفیف وبن کتاب.:cool:
سوالی بود بپرس:)
پس با این حساب قبل از ترم آخرم باید فقط المپیادی شرکت کنم . حالا میشه مثلا بیشتر از یه بار المپیادی شرکت کرد دیگه موردی نداره ؟
یا چند بار آدم شرکت کنه ولی انتخاب رشته نکنه ( از روی بیکاری :) ) البته واسه ریختن استرس و تجربه خوبه دیگه ;)
الان من رشته مورد علاقه ام رو برای فوق دیدم . پس فقط همون درسایی که نوشته با ضریبش میاد بقیه رو نمیخواد ج بدیم .
راستی امسال که گذشت ثبت نام بعدی کی ؟

mahdi.z8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
سلام دوستان
به نظرتون ریاضی 2 با کی بردارم ؟ هم عالی درس بده هم نمره خوب بده . عقده ای هم نباشه ...
معدلم احتمالا بالای 17 میشه

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
پس با این حساب قبل از ترم آخرم باید فقط المپیادی شرکت کنم . حالا میشه مثلا بیشتر از یه بار المپیادی شرکت کرد دیگه موردی نداره ؟
یا چند بار آدم شرکت کنه ولی انتخاب رشته نکنه ( از روی بیکاری :) ) البته واسه ریختن استرس و تجربه خوبه دیگه ;)
الان من رشته مورد علاقه ام رو برای فوق دیدم . پس فقط همون درسایی که نوشته با ضریبش میاد بقیه رو نمیخواد ج بدیم .
راستی امسال که گذشت ثبت نام بعدی کی ؟
اره اگه میخوای ریکس نکنی.المپیاد بده-محدودیت نداره
اونا از پول بدشون نمیاد شما 200بار شرکن کن.اصلا شما دکترا بگیر باز بیا ارشد امتحان بده دی: ادما در دو حالت استرس ندارن!وقتی که خوب خوندی ووقتی چیزی نخوندی!همیشه استرس واسه حالیته که نصفه نیمه خونده باشی!
ثبت نام بعدی سال دیگه دوماه قبل:Dیعنی برج 8 سال 93
اگه فقط میخوای تک گرایش شرکت کنی بله فقط همون درسارو کتابش رو بخر.بخون وتستاشو بزن وانشاالله قبولی وسال دیگه پیش خودم یه جا واست میزارمم کنار:D

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
اره اگه میخوای ریکس نکنی.المپیاد بده-محدودیت نداره
اونا از پول بدشون نمیاد شما 200بار شرکن کن.اصلا شما دکترا بگیر باز بیا ارشد امتحان بده دی: ادما در دو حالت استرس ندارن!وقتی که خوب خوندی ووقتی چیزی نخوندی!همیشه استرس واسه حالیته که نصفه نیمه خونده باشی!
ثبت نام بعدی سال دیگه دوماه قبل:Dیعنی برج 8 سال 93
اگه فقط میخوای تک گرایش شرکت کنی بله فقط همون درسارو کتابش رو بخر.بخون وتستاشو بزن وانشاالله قبولی وسال دیگه پیش خودم یه جا واست میزارمم کنار:D
دمت مرسی داداش ؛
فعلا بذار همین واحدایی که توش زاییدم رو بزرگ کنم بعد میام پیشت ارشد به امید خدا :D
اگه بخوای یه یونی درست و حسابی قبول بشی چقد باید خوند ؟ چجوری باید خوند ؟
تو یه گرایش شرکت کردن ریسکه آره ؟ باید تو چند تا گرایش شرکت کرد تا یکیش قبول شد ؟ بعد اونوقت تو گرایشای دیگم میخوای شرکت کنی تایم کم نمیاری ؟ مثلا ریاضی نمیخواد بزنی ولی وقتی تو چند تا گرایش دیگه میخوای بشرکتی باید ریاضی بزنی وقتت کم نمیاد ؟
بعد یه سوال دیگه ؛ آزادش چجوریاس ؟ آزاد کنکورش جداس یا با همه ؟ آزادش راحته قبولیش آره ؟ رلس ؟
ببخشید سوالام زیاد شد ;)

sadegh-a

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان تاريخ تحليلي كدوم خوبتره ؟

جباري نصير-حسن
جليلي شاني-سيد جواد
سليمي-عليرضا
شيخ الرئيس-علي

jij40

Registered User
لایک‌ها
41
احمدی بهتره
اگه با گرکانی برداشتی با اینکه امتحانش تستیه ولی فوق العاده جوابا به هم نزدیکه و نمره بالا نمیشه راحت گرفت مگر اینکه کتابو خورده باشی
احمدی که فعلا ارایه نداده
ممنون

jij40

Registered User
لایک‌ها
41
فقط یک سوال دیگه
عظیمی گرگانی به حضور غیاب گیر میده؟
احتمالا 3 هفته ای نتونم برم باید برم کاراموزی

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان تاريخ تحليلي كدوم خوبتره ؟

جباري نصير-حسن
جليلي شاني-سيد جواد
سليمي-عليرضا
شيخ الرئيس-علي
جباری روبرات حذف میکنم
شیخ الرییس در شرایطی خوبه.دقیق بگید شروع انتخاب واحد این ترم کیه.تا انالیز روشروع کنم

send from 1100

بالا