نه داداش جای دیگه زدمکجا ثبت زدی ؟ حتما ری دامین ؟![]()
نه داداش جای دیگه زدمکجا ثبت زدی ؟ حتما ری دامین ؟![]()
ایده رو بیاید تدوینش کنیم خوباین ایده تدوین شده نیست ...
ایده تدوین شده یکی داشتم متاسفانه پاکش کردم مگر نه میدادم تا منظورمو درک کنی ...
باید از سیر تا پیاز مسیر کار معلوم بشه که یا استارت نخوره کار یا اگر خورد بعدا وسط کار متوقف نشه ...![]()
معلومه الکس شارژه هاا!!یا علی تو ژاپن هم واحد داشتیم ؟http://tjhelp.com/ خخخخخخخخختوی کروم زدم دامنه رو ببینم دست کسی هست یا نه اینا رو دیدم دات کامشه.استاد روحانی اونجا هم همه رو انداخته همه ازش شاکین 道超猛╊免费合成╊纯散人╊非好混-推荐 اینم نظر یکیشون درباره استاد
الان یکی میاد می گه سایت چینیه .خو چینیه که چینیه من چه می دونم .اصن سایتمو بده من برم .
بی نزاکت باز ما 2 هفته بهت نگفتیم اپسیلون ترم دور برداشتیالان این سوال پرسیدی بگی تو هم تو باغی ؟
اخه چه فرقی میکنه کجا ثبت کنی ؟
تو هم توی باغتو هم وارد
![]()
بی نزاکت باز ما 2 هفته بهت نگفتیم اپسیلون ترم دور برداشتی
من واسه این پرسیدم که گفت حدود 4 تومنی ثبت میکنه منم این قیمتی فقط ری دامین رو میشناختم فکر کردم اینم اوجا میزنه
تو باغم عمت میره بی ادب :/
حالا که من نقشم کمرنگ شده طرحای جدید میدید.عاغا کی پایس از این پس جهت سرگرمی دوستان چیستان عکسی مرتبط با یونی بزاریم ؟
منو شطرنجی کنید ...بی نزاکت باز ما 2 هفته بهت نگفتیم اپسیلون ترم دور برداشتی
من واسه این پرسیدم که گفت حدود 4 تومنی ثبت میکنه منم این قیمتی فقط ری دامین رو میشناختم فکر کردم اینم اوجا میزنه
تو باغم عمت میره بی ادب :/
از اینجا نمیریم احراد جان![]()
حالا که من نقشم کمرنگ شده طرحای جدید میدید.
چیستان؟ سایت جدید؟ من شماها رو نخوهم بخشید.اگه رفتید اونجا ومنو اینجا تنها گذاشتید!
قول دادی ها!از اینجا نمیریم احراد جاننقشت برای چی کمرنگ بشه ؟ ایده بده باو واسه سایت ؛ تو جریانش قرار گرفتی خوندی پست ها رو ؟
اینو نفهمیدم ولی فکر کنم یعنی تو بعضی از تاپیک ها معلوم شه وتو بعضی تاپیک ها نه.باید بگم همچین قابلیتی نداره.راستی یه سوال ؛ الان اگه بخوای یه جا امضات باشه یه جا نه چجوریاس ؟
بعد من تفاوت چندانی تو صفحه پیشرفته و اونی که پایین تاپیک هست نمیبینم![]()
آقا قبول نیست اینا خیلی زود به غول مرحله اخر رسیدنمعلومه الکس شارژه هاا!!
دلتنگ همین نکته پیدا کردنا شده بودیم:خخخ
انقد پشت سر روحانی حرف نزن ترم بعد باید باهاش سروکله بزنیم!![]()
اونو فعلا تو ویراشگر ها نذاشتن میشه فک کنم با کدش گذاشت البته دائم در حال تغییره باید صبر کردراستی الان یه چیزی یادم افتاد این اسپویلر(یا همچین چیزی)اون کجاس؟
اپ....... :دیبچه ها کمک:
سؤالم راجع به درخت max heap هست که توی یه آرایه ذخیره شده و میخوام پیمایش inorder و postorder اونو چاپ کنم.
مثلا اگه یه آرایه ای مثل:
a[9]={74 ,63,20,21,5,6,0,1,10}
نمایشدهنده ی یک max heap باشه ، با چه کدی میشه از رو آرایه اون دو تا پیمایش رو چاپ کرد؟؟؟
inorder: 1 , 21 , 10 , 63 , 5 , 74 , 6 , 20 , 0
postorder: 1 , 10 , 21 , 5 , 63 , 6 , 0 , 20 , 74
اگه بتونید کمکم کنید ممنون میشم ... .
من مکانیکی هستم اما با جلوه مقدم هیچ رقمه هیچ درسی برندار،من باهاش آزبرق داشتم بعد از 1ماه هنوز نمره رو اعلام نکرده.بچه ها باهاش مبانی برق2داشتند میگفتن افتضاحه.هم از لحاظ درس و هم نمره.اقایون برقی من-پروژه-راهنمایی
ابراهیمی-جلوه مقدم-حقی فام-فتح ابادی-فلاح تفتی-مدرسی-کبیری اصل