ببین چقدر خوند وچجوری رو باید خوند.رو من نمیتونم بگم.شاید هیچ کس نتونه بگه!اما کمکی میتونم بکنمدمت مرسی داداش ؛
فعلا بذار همین واحدایی که توش زاییدم رو بزرگ کنم بعد میام پیشت ارشد به امید خدا
اگه بخوای یه یونی درست و حسابی قبول بشی چقد باید خوند ؟ چجوری باید خوند ؟
تو یه گرایش شرکت کردن ریسکه آره ؟ باید تو چند تا گرایش شرکت کرد تا یکیش قبول شد ؟ بعد اونوقت تو گرایشای دیگم میخوای شرکت کنی تایم کم نمیاری ؟ مثلا ریاضی نمیخواد بزنی ولی وقتی تو چند تا گرایش دیگه میخوای بشرکتی باید ریاضی بزنی وقتت کم نمیاد ؟
بعد یه سوال دیگه ؛ آزادش چجوریاس ؟ آزاد کنکورش جداس یا با همه ؟ آزادش راحته قبولیش آره ؟ رلس ؟
ببخشید سوالام زیاد شد![]()
راستش من 90درصد شرکت نمیکنم.بنابراین اخبارش رو دنبال نمیکنم.اما هنوز ثبت نامش شروع نشده.شنیدم 30-40ت هزینشه!ازاد کنکور ارشدش کی هست؟ثبت نامش کی بود ؟اصن نفهمیدم اومده نیومده .اهراد جان این رو هم بوگو .سراسری رو فهمیدم ازمایشی هم شرکت کردم ولی ازاد رو نمی دونم چرا هیچی دربارش نشنیدم .
مرسی احراد جون کلی استفاده کردیم هیچی نمیدونستم ...ببین چقدر خوند وچجوری رو باید خوند.رو من نمیتونم بگم.شاید هیچ کس نتونه بگه!اما کمکی میتونم بکنم.سعی کن منفی نزنی که خیلی تاثیر بدی میزاره .اما به طور میانگین 60درصد زدی،شریف جاته
شما حتی واسه یه گرایش خوب درس بخونی،چندتا گرایش مجاز به انتخاب میشی.زیاد بهش فک نکن.پس شما درسایی رو که بلدی ودر دانشگاه خوندی روبزن.وقت رو برای تمام سوالا تنظیم کردن.پس شما میتونی همه سوالای گرایشارو تواون وقت زنیسوالا انقدر سخته ودرسا زیاده که شما اگه واسه یه گرایشم بخوای شرکت کنی ودرس بخونی،نمیتونی همرو بخونی وبه همه پاسخ بدی!
ازاد کنکورش جداس.البته فعلا.قبولش شدن تو معمولیاش راحته مثل اسلامشهر وخارج تهران اماعلوم تحقیقات نه!البته باز نباید منفی بزنی!
سلامسلام دوستان
یه مدت نیومدم توی تاپیک امتحان ریاضی دارم وقت برای اینجور کارها نداشتم!
یه سری ها ارسال هامو نقل قول کردن حیفه بی جواب بمونن جوابشونو میدم ولی فردا بعد از امتحان!اونم اینجا نمیزارم براشون پ.خ میکنم جو اینجا دوباره بهم نریزه
از این کلمه ی انالیز خوشم اومده بود ولی خب چون صاحبش گفتش خوشش نمیاد ازش استفاده کنم منم ازش استفاده ای نمیکنمو دستم توی جیب خودم بره خودش کلیه!
سوال های ریاضی رو یکم بررسی کردم و تا یه حدودی نحوه ی سوال و بارم بندی ها دستم اومدش اینم مثل فیزیک توی paint نکات و سوال ها رو نوشتم امیدوارم بدردتون بخوره
پ.ن:
دوستان برام دعا کنید امتحانو خوب بدم(خوب بودن همون پاس شدنه
)هنوزنصف کتاب مونده و نخوندمشون
![]()
خواهش میکنم.مرسی احراد جون کلی استفاده کردیم هیچی نمیدونستم ...
پس به این نتیجه میرسیم درسای مهم رو که تو گرایشایی که مهمه رو خوب یاد بگیریم و اگرم استاد بد گیرمون اومد ( که تو 99.99 درصد همین اتفاق میفته :دی) سر کلاسای استادای خوب بشینم تا جا بیفته .
حالا از کی بشینیم تست بزنیم ؟ بذاریم واسه دو ترم آخر ؟
دولتی تاپ دولتی معمولی ازاد تاپ ازاد معمولی یاهر دوقوز ابادی که ارشد داره
اینا ودهها عامل دگه مهمه
راستی کلک داری مشاوره رایگان کنکور میگیری اونم با انالیز های یک رتبه تک رقمیشوخی کردم.هر سوالی داری بپرس.واسه بقیه هم خوبه.
ترمام زیااااااااااااااااد و حالا حالا ها وقت دارم :دی البته فک کنم **** وظیفه بیاد شوتمون کنه بیرونخواهش میکنم.
بله.
اما برای این که کی شروع کنی .چند ده عامل داره.
ترم چندی وچند ترم دیگه مونده
سر کار میری
کلاس کنکور میخوای بری
درسای که توکنکور میاد چندتاشو تاحالا پاس کردی
وضعیت مالی
وازهمه مهتر هدف چیه
دولتی تاپ دولتی معمولی ازاد تاپ ازاد معمولی یاهر دوقوز ابادی که ارشد داره
اینا ودهها عامل دگه مهمه
راستی کلک داری مشاوره رایگان کنکور میگیری اونم با انالیز های یک رتبه تک رقمیشوخی کردم.هر سوالی داری بپرس.واسه بقیه هم خوبه.
سلام
اقا برای اینکه یه درسو همنیاز کنی باید حتما بری سر جلسه امتحان؟
اقا خدا خیرت بده.میتونی نری
مشکلی نداره
اقا خدا خیرت بده.
فقط یه چیزی من ریاضیو نتونستم بخونم.
الان در حد 7 یا 8 نمره راحت میتونم بنویسم
میخواستم بدونم استادای اینجا ممکنه مثلا نمره 8 تو 10 بدن؟
یا بهتره نرم؟