• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
منم فقط اسمش رو شنیدم و اصلا یادم نیست چجور ادمی بود .در این گونه مواقع معمولا توصیه به عدم ریسک می شه انتخاب با خود یو

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
واقعا دمتون گرم.مرسی
بدبختی اینه که ریاضی1 پیشنیاز سه تا درس ترم بعدمه.
پس واجب شد یه توضیحی در مورد رودک بدم که دوستانی که قصد دارن باهاش ور دارن ور ندارن
کلا بهتره هیچی نگم فقط اینو بگم که تا جایی که میتونید باهاش ور ندارین چون اصلا خوب نی

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
من با احمد رودک دارم
با خوب استادی داری :دی نه از لحاظ تدریس.میگم...
نمره دادنش که در حد امار پاسی بالاس.منو هم خیلی شیک پاس کرد! البته همونطور که بچه ها گفتن ریسکه دیگه.این استادا هم همه از بن بگیر نگیر دارن ینی رو ثبات روحیشون اصلا حساب نکن.چه تو این درس چه بقیه ی درسا.از همین تریبون اعلام میکنم به شخصه هیچ مسولیت یا ضمانتی قبول نمیکنم.فقط یه تجربه ی شخصی رو گفتم:)
موفق باشی...

hesipesi

Registered User
لایک‌ها
41
با خوب استادی داری :دی نه از لحاظ تدریس.میگم...
نمره دادنش که در حد امار پاسی بالاس.منو هم خیلی شیک پاس کرد! البته همونطور که بچه ها گفتن ریسکه دیگه.این استادا هم همه از بن بگیر نگیر دارن ینی رو ثبات روحیشون اصلا حساب نکن.چه تو این درس چه بقیه ی درسا.از همین تریبون اعلام میکنم به شخصه هیچ مسولیت یا ضمانتی قبول نمیکنم.فقط یه تجربه ی شخصی رو گفتم:)
موفق باشی...
من چندتا از دوستامم ترمای پیش باهاش داشتن همینو میگن
فقط یه چیزی شما دقیقا فکر میکردی چند میشی بهت چند داد؟
راستی میگن سر ریاضی نمیشه تقلب کرد حقیقت داره؟:)

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
بستگی به مهارتت داره :)
استاد معمولا کاری نداره ولی مراقب بگیزه نمره 0.25 میره تو کارنامت

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
خب خیالم راحت شد دیگه هر اتفاقی افتاد برو دوستاتو بزن!!:D
واسه چنـــــــــد ترم پیشه راستشو بخوای دقیق یادم نمیاد ولی یادمه خیلی فرمول نوشتم براش!فقط 2 تا سوالو به جواب آخر رسیدم بقیه ش کپی پیست تمام فرمولای جزوه بود:D جای شما خالی تو اون کلاسی که من بودم بچه ها به شدت با هم مشورت میکردنo_O دیگه بستگی به مراقبای محترم داره که به صورت روزافزون گنگستر تر! میشن:cool:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان من تازه این تاپیکو دیدم !
امسال کنکور دارم ، شاید بیام آزاد تهران جنوب ، بنظرتون چجور دانشگاهیه تو رشته نرم افزار و آی تی ؟
خیلی سخت میگیرن ؟!
و اینکه موندم آی تی برم یا نرم افزار
خب چون هنوز قبول نشدی گوزینه نمیخواد بدی.
من بودم ازبین این دوتامیرفتم نرم افزار.
سختیش به کنار،زبون نفهم بودن کارمندا واساتید وجو بدازلحاظ درسی ادمو ازهمه چیز سیر میکنه

send from 1100

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
ترمام زیااااااااااااااااد و حالا حالا ها وقت دارم :دی البته فک کنم **** وظیفه بیاد شوتمون کنه بیرون :oops:
کار رو غیر حضوری حساب کن . یه سری از درساشو پاس کردم و اونا رو خوب یاد گرفتم . هدفمم بهترین جایی که در حد توانمه و قبول بشم وگرنه ادامه تحصیل نمیدم لااقل پولمو تو حلق آزاد و اینا نمیریزم همین لیسانس بسشونه .
کلاسم اگه لازم باشه میرم . میخوام یه راه رو برم که جای خیلی خوب قبول شم . چه کنیم حالا استاد ؟
میخواستم صبح ازکامپیوت ج بدم اما ازهمینجا مینویسم
اولا بقیه نخونن چون هزینه روندادن،حرومه اگه استفاده کنن:D
ببین هر درسی رو خوندی کتاب کنکورشو بگیروشروع کن به خوندنش ودرحین خوندن خلاصه شو بنویس.ببین خلاصه نه نکات مهم.یعنی اگه کتاب برای یه فصل100صفحه نوشته شمااونو طوری بنویسی که اولا همه مطالب توش باشه وازطرفی تعداد صفحات هرچی کمتربهتر.سپس بدون حل تستای اون فصل میری سراغ فصل بعد والی اخر.تاکتاب تموم شه.این مرحله بهقدری سخت وطاقت فرساس که کم میاری. وولش میکنی امااکه هدف داشته باشی.دوباره ادامه میدی.
سپس کتاب بعدی والااخر
حالا اولاشمایه جزوه خلاصه ازدرس داری که همه چیزدوره لیسانس توشه نه جزوه استاد که حذفیات داره وپیچیوندن.دوماحالا برای خوندن ارشد انگال سوارجت اسکی هستی.باچه سرعتی میتونی فصلاروبخونی وتستاشو بزنی
اگه خوب برنامه ریزی کنی تستاروچندبارمیتونی بزنی.درترم اخر هم میتونی ازمون ازمایشی شرکت کنی.
این کارو که نوشتم اگه کسی کرد قبوله اونم دولتی.اینوازیک انالیزور پیر بپزیرید.البته فوق العاده سخته خودم میدونم
درضمن بقیه دوستان نمیتونن ازاین انالیز استفاده کنن چون لایسنس داره برای گرفتن لایسنس پخ بدید!
این روش کلاس کنکور نمیخواد.

send from 1100

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
اساتید واقعا این ترم گند زدن با این نمره دادنشون
همه یا تک رقمی میدن یا زیر دوازده
خاک تو سرا :mad::mad::mad::mad:
من که 14تا حذف کردم از 6واحدی که دادم یکیش آشنایی با قرآن بود + 2تا آز که نمره همش اومده! فقط یه سه واحدی میمونه که امید زیادی به پاس کردنش ندارم:cool:
ببین تی جی آدمو به کجاها که نمیکشونه :دی

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
اساتید واقعا این ترم گند زدن با این نمره دادنشون
همه یا تک رقمی میدن یا زیر دوازده
خاک تو سرا :mad::mad::mad::mad:
نمره ريز ٢ رو كي ميخواد بده.دق كرديم از نگرانى!!

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
من که 14تا حذف کردم از 6واحدی که دادم یکیش آشنایی با قرآن بود + 2تا آز که نمره همش اومده! فقط یه سه واحدی میمونه که امید زیادی به پاس کردنش ندارم:cool:
ببین تی جی آدمو به کجاها که نمیکشونه :دی
این طور که تو و دور دوری گفتی ادم احساس میکنه استادا دارن انتقام ترم پیش رو میگیرن :دی

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
برقی های عزیز!
آقا یعنی ماشین 2 واقعاً در انحصار احمد ابراهیمی میباشد همیشه؟!!؟!؟
به نظرتون کبیری اصل ارائه نمیده؟ (با توجه به اینکه ترم قبل ماشین 1 ارائه داده بود...)
ممکنه تو حذف و اضافه بیاد؟ و در این صورت، به نظرتون ارزش داره توی انتخاب واحد ماشین 2 برندارم و صبر کنم تا حذف و اضافه...؟(این ترم اگه بهم نرسه بد بخ میشم!:D من باید ماشین 2 رو ترم قبل پاس میکردم!! اصلاً نتونستم بردارم!!!)
خلاصه نظرتون؟! :D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
این طور که تو و دور دوری گفتی ادم احساس میکنه استادا دارن انتقام ترم پیش رو میگیرن :دی
واقعا اگه ترم پیش 40 واحدم داشتم همش پاس بود
اصلا ادم میرفت سرجلسه نیگا سوالا میکرد جیگرش حال میومد.عین ابتدایی درحد جزوه .اسون
البته من سرجلسه ازتوچهره استاد میدیدم داره حرص میخوره وبه فکر جبرانه!

send from 1100

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
میخواستم صبح ازکامپیوت ج بدم اما ازهمینجا مینویسم
اولا بقیه نخونن چون هزینه روندادن،حرومه اگه استفاده کنن:D
ببین هر درسی رو خوندی کتاب کنکورشو بگیروشروع کن به خوندنش ودرحین خوندن خلاصه شو بنویس.ببین خلاصه نه نکات مهم.یعنی اگه کتاب برای یه فصل100صفحه نوشته شمااونو طوری بنویسی که اولا همه مطالب توش باشه وازطرفی تعداد صفحات هرچی کمتربهتر.سپس بدون حل تستای اون فصل میری سراغ فصل بعد والی اخر.تاکتاب تموم شه.این مرحله بهقدری سخت وطاقت فرساس که کم میاری. وولش میکنی امااکه هدف داشته باشی.دوباره ادامه میدی.
سپس کتاب بعدی والااخر
حالا اولاشمایه جزوه خلاصه ازدرس داری که همه چیزدوره لیسانس توشه نه جزوه استاد که حذفیات داره وپیچیوندن.دوماحالا برای خوندن ارشد انگال سوارجت اسکی هستی.باچه سرعتی میتونی فصلاروبخونی وتستاشو بزنی
اگه خوب برنامه ریزی کنی تستاروچندبارمیتونی بزنی.درترم اخر هم میتونی ازمون ازمایشی شرکت کنی.
این کارو که نوشتم اگه کسی کرد قبوله اونم دولتی.اینوازیک انالیزور پیر بپزیرید.البته فوق العاده سخته خودم میدونم
درضمن بقیه دوستان نمیتونن ازاین انالیز استفاده کنن چون لایسنس داره برای گرفتن لایسنس پخ بدید!
این روش کلاس کنکور نمیخواد.
send from 1100
ممنونم استاد احراد عزیز ؛ شکلک قلب و بوس نداره من خودم میذارم برات : [بوسه بر گونه استاد :دی] [قلب]
با این روش سعی ام رو میکنم جلو برم من چون تو این چند ده ساله ( از اول ابتدایی تا حالا ) چون یه ترم هم مثه آدم درس نخوندم الان انگیزم برای ارشد بالاس خدا کنه بتونم عملیش کنم ...

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
برقی های عزیز!
آقا یعنی ماشین 2 واقعاً در انحصار احمد ابراهیمی میباشد همیشه؟!!؟!؟
به نظرتون کبیری اصل ارائه نمیده؟ (با توجه به اینکه ترم قبل ماشین 1 ارائه داده بود...)
ممکنه تو حذف و اضافه بیاد؟ و در این صورت، به نظرتون ارزش داره توی انتخاب واحد ماشین 2 برندارم و صبر کنم تا حذف و اضافه...؟(این ترم اگه بهم نرسه بد بخ میشم!:D من باید ماشین 2 رو ترم قبل پاس میکردم!! اصلاً نتونستم بردارم!!!)
خلاصه نظرتون؟! :D
وایسا حذف و اضافه اگر عابدی یا کبیری ارائه دادن با اونا بردار. اگرم نه برو پیش علمایی بگو یه جا برات پیش احمد باز کنه.

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
آره عزیز جان ؛
تازه یک ماده جدیدم دانشجو ها خودشون تصویب کردن که صد تا درسم نری سر جلسه حذف میکنن و موردی نداره ;)
فهمیدم قضیه چیه .
تنکس A lot

Last edited:
بالا