با خوب استادی داری :دی نه از لحاظ تدریس.میگم...من با احمد رودک دارم
من چندتا از دوستامم ترمای پیش باهاش داشتن همینو میگنبا خوب استادی داری :دی نه از لحاظ تدریس.میگم...
نمره دادنش که در حد امار پاسی بالاس.منو هم خیلی شیک پاس کرد! البته همونطور که بچه ها گفتن ریسکه دیگه.این استادا هم همه از بن بگیر نگیر دارن ینی رو ثبات روحیشون اصلا حساب نکن.چه تو این درس چه بقیه ی درسا.از همین تریبون اعلام میکنم به شخصه هیچ مسولیت یا ضمانتی قبول نمیکنم.فقط یه تجربه ی شخصی رو گفتم
موفق باشی...
بستگی به مهارتت دارهمن چندتا از دوستامم ترمای پیش باهاش داشتن همینو میگن
فقط یه چیزی شما دقیقا فکر میکردی چند میشی بهت چند داد؟
راستی میگن سر ریاضی نمیشه تقلب کرد حقیقت داره؟![]()
اساتید واقعا این ترم گند زدن با این نمره دادنشون
همه یا تک رقمی میدن یا زیر دوازده
خاک تو سرا![]()
خب خیالم راحت شد دیگه هر اتفاقی افتاد برو دوستاتو بزن!!من چندتا از دوستامم ترمای پیش باهاش داشتن همینو میگن
فقط یه چیزی شما دقیقا فکر میکردی چند میشی بهت چند داد؟
راستی میگن سر ریاضی نمیشه تقلب کرد حقیقت داره؟![]()
خب چون هنوز قبول نشدی گوزینه نمیخواد بدی.دوستان من تازه این تاپیکو دیدم !
امسال کنکور دارم ، شاید بیام آزاد تهران جنوب ، بنظرتون چجور دانشگاهیه تو رشته نرم افزار و آی تی ؟
خیلی سخت میگیرن ؟!
و اینکه موندم آی تی برم یا نرم افزار
میخواستم صبح ازکامپیوت ج بدم اما ازهمینجا مینویسمترمام زیااااااااااااااااد و حالا حالا ها وقت دارم :دی البته فک کنم **** وظیفه بیاد شوتمون کنه بیرون
کار رو غیر حضوری حساب کن . یه سری از درساشو پاس کردم و اونا رو خوب یاد گرفتم . هدفمم بهترین جایی که در حد توانمه و قبول بشم وگرنه ادامه تحصیل نمیدم لااقل پولمو تو حلق آزاد و اینا نمیریزم همین لیسانس بسشونه .
کلاسم اگه لازم باشه میرم . میخوام یه راه رو برم که جای خیلی خوب قبول شم . چه کنیم حالا استاد ؟
من که 14تا حذف کردم از 6واحدی که دادم یکیش آشنایی با قرآن بود + 2تا آز که نمره همش اومده! فقط یه سه واحدی میمونه که امید زیادی به پاس کردنش ندارماساتید واقعا این ترم گند زدن با این نمره دادنشون
خاک تو سرا![]()
نمره ريز ٢ رو كي ميخواد بده.دق كرديم از نگرانى!!اساتید واقعا این ترم گند زدن با این نمره دادنشون
خاک تو سرا![]()
این طور که تو و دور دوری گفتی ادم احساس میکنه استادا دارن انتقام ترم پیش رو میگیرن :دیمن که 14تا حذف کردم از 6واحدی که دادم یکیش آشنایی با قرآن بود + 2تا آز که نمره همش اومده! فقط یه سه واحدی میمونه که امید زیادی به پاس کردنش ندارم
ببین تی جی آدمو به کجاها که نمیکشونه :دی
واقعا اگه ترم پیش 40 واحدم داشتم همش پاس بوداین طور که تو و دور دوری گفتی ادم احساس میکنه استادا دارن انتقام ترم پیش رو میگیرن :دی
آره عزیز جان ؛حذف ماده 35 هنوز پابرجاست ؟
ریاضی 1 رو نرفتم![]()
ممنونم استاد احراد عزیز ؛ شکلک قلب و بوس نداره من خودم میذارم برات : [بوسه بر گونه استاد :دی] [قلب]میخواستم صبح ازکامپیوت ج بدم اما ازهمینجا مینویسم
اولا بقیه نخونن چون هزینه روندادن،حرومه اگه استفاده کنن
ببین هر درسی رو خوندی کتاب کنکورشو بگیروشروع کن به خوندنش ودرحین خوندن خلاصه شو بنویس.ببین خلاصه نه نکات مهم.یعنی اگه کتاب برای یه فصل100صفحه نوشته شمااونو طوری بنویسی که اولا همه مطالب توش باشه وازطرفی تعداد صفحات هرچی کمتربهتر.سپس بدون حل تستای اون فصل میری سراغ فصل بعد والی اخر.تاکتاب تموم شه.این مرحله بهقدری سخت وطاقت فرساس که کم میاری. وولش میکنی امااکه هدف داشته باشی.دوباره ادامه میدی.
سپس کتاب بعدی والااخر
حالا اولاشمایه جزوه خلاصه ازدرس داری که همه چیزدوره لیسانس توشه نه جزوه استاد که حذفیات داره وپیچیوندن.دوماحالا برای خوندن ارشد انگال سوارجت اسکی هستی.باچه سرعتی میتونی فصلاروبخونی وتستاشو بزنی
اگه خوب برنامه ریزی کنی تستاروچندبارمیتونی بزنی.درترم اخر هم میتونی ازمون ازمایشی شرکت کنی.
این کارو که نوشتم اگه کسی کرد قبوله اونم دولتی.اینوازیک انالیزور پیر بپزیرید.البته فوق العاده سخته خودم میدونم
درضمن بقیه دوستان نمیتونن ازاین انالیز استفاده کنن چون لایسنس داره برای گرفتن لایسنس پخ بدید!
این روش کلاس کنکور نمیخواد.
send from 1100
وایسا حذف و اضافه اگر عابدی یا کبیری ارائه دادن با اونا بردار. اگرم نه برو پیش علمایی بگو یه جا برات پیش احمد باز کنه.برقی های عزیز!
آقا یعنی ماشین 2 واقعاً در انحصار احمد ابراهیمی میباشد همیشه؟!!؟!؟
به نظرتون کبیری اصل ارائه نمیده؟ (با توجه به اینکه ترم قبل ماشین 1 ارائه داده بود...)
ممکنه تو حذف و اضافه بیاد؟ و در این صورت، به نظرتون ارزش داره توی انتخاب واحد ماشین 2 برندارم و صبر کنم تا حذف و اضافه...؟(این ترم اگه بهم نرسه بد بخ میشم!من باید ماشین 2 رو ترم قبل پاس میکردم!! اصلاً نتونستم بردارم!!!)
خلاصه نظرتون؟!![]()
فهمیدم قضیه چیه .آره عزیز جان ؛
تازه یک ماده جدیدم دانشجو ها خودشون تصویب کردن که صد تا درسم نری سر جلسه حذف میکنن و موردی نداره![]()