شما اون تیکه ای که بولد کردین بقلش هم یه کلمه ی دیگه بود که اونم میتونستید باهاش بولد کنیدش ها!همون تیکه ای که بولد کردم مهم بود!
من به نظر همه احترام میزارم اینا تو این چند وقته که اینجا بودم دیگه دیدن بچه ها.اما نقدم از نظرش سرجاشه.اونم نقد سنگین!
ولی فک کنم بحث فرسایشی اصلا لذن بخش نباشه.
حاجی سوالت خیلی جامع بوددوستان واسه این درس ها استاد های خوب رو معرفی کنیید ممنون:
مدار الکتریکی 1
الکترومغتاطیس
فیزیک2
محاسبات عددی
از فیزیک
ریاضی مهندسی
ضمن خسته نباشید بابت امتحانات و امید برای موفقیتتون ؛سلام
عاقا یعنی تا حالا امتحانی رو اینقدر گند نزده بودمهمه ی فرمول هارو با هم قاطی کرده بودم اصلا یه وضعی
یعنی پاس شدن یا نشدنم فقط بستگی به مرام استاد دارهکسی درباره ی تصحیح کردن ضیاء منش چیزی نمیدونه؟نمیدونم خوب تصحیح میکنه یا نه!
و اما میرسیم به بحث فرسایشی!
شما اون تیکه ای که بولد کردین بقلش هم یه کلمه ی دیگه بود که اونم میتونستید باهاش بولد کنیدش ها!
قبول دارم عقاید ادم بستگی به محیط خانواده و اینا داره ولی خب اینم در نظر بگیرید که همه جوره داریم!مثلا دختری رو داریم که مادر و پدر و هفت جد و آبادش چادریه ولی اون مانتویی!یا اینکه دختری که چادریه ولی مامان و هفت جد وآبادش مانتویین!(اینو زیاد دیدم نگید که ندیدید!)
پس میشه گفت یه درصدی هم بستگی به محیط خانواده نداره و طرز تفکر و برداشت طرفه که عقایدشو میسازه نه جوی که توشه!
.
.
. یکی هم توی پستش زده دشمنتون(همونکه میدونید)شرمنده!
یکم شفاف سازی کنید.... نکنه (همونکه میدونید=من )منو دشمن فرض کردین؟
البته یکم ذهنم درگیره اعصابم هم به خاطر امتحان داغونه شاید من اشتباه برداشت کرده باشم (امیدوارم من اشتباه برداشته باشم!)
اولا شما گوزینه شدی؟دوستان واسه این درس ها استاد های خوب رو معرفی کنیید ممنون:
مدار الکتریکی 1
الکترومغتاطیس
فیزیک2
محاسبات عددی
از فیزیک
ریاضی مهندسی
هنوز درست نشده! مدیر بخش علم و دانش بعد از عوض شدن انجمن هنوز لاگین نکرده :|اولا شما گوزینه شدی؟
دوما به تاپیک معرفی استاد مراجه کنید
سوما برای هز درس نام اساتید رو بنویسید تا بچه ها کمک کنن.اونم نه اینکه همرو با هم بپرسی ،خورد خرود وبا نظم!
بحث رو اگه ازاین شاخه به اون شاخه نپریم وچاشنی طنز هم اضافه کنیم.فرسایشیش درمیادسلام
عاقا یعنی تا حالا امتحانی رو اینقدر گند نزده بودمهمه ی فرمول هارو با هم قاطی کرده بودم اصلا یه وضعی
یعنی پاس شدن یا نشدنم فقط بستگی به مرام استاد دارهکسی درباره ی تصحیح کردن ضیاء منش چیزی نمیدونه؟نمیدونم خوب تصحیح میکنه یا نه!
.
.
.
و اما میرسیم به بحث فرسایشی!
شما اون تیکه ای که بولد کردین بقلش هم یه کلمه ی دیگه بود که اونم میتونستید باهاش بولد کنیدش ها!
قبول دارم عقاید ادم بستگی به محیط خانواده و اینا داره ولی خب اینم در نظر بگیرید که همه جوره داریم!مثلا دختری رو داریم که مادر و پدر و هفت جد و آبادش چادریه ولی اون مانتویی!یا اینکه دختری که چادریه ولی مامان و هفت جد وآبادش مانتویین!(اینو زیاد دیدم نگید که ندیدید!)
پس میشه گفت یه درصدی هم بستگی به محیط خانواده نداره و طرز تفکر و برداشت طرفه که عقایدشو میسازه نه جوی که توشه!
.
.
. یکی هم توی پستش زده دشمنتون(همونکه میدونید)شرمنده!
یکم شفاف سازی کنید.... نکنه (همونکه میدونید=من )منو دشمن فرض کردین؟
البته یکم ذهنم درگیره اعصابم هم به خاطر امتحان داغونه شاید من اشتباه برداشت کرده باشم (امیدوارم من اشتباه برداشته باشم!)
بنطر من اکثر سایتا بهتره صفحه اول نه اونقدر خالی باشه که برای رسیدن به یه چیز 50 جا رو بریم داخل تا به هدفمون برسیم .نه این که انقدر شلوغ باشه که نیم ساعت دنبال چیزی که می خوایم بگردیم .سیستم سرج چیز خوبیه ولی معمولا کسی زیاد میل به سرچ توی سایت اونم برای پیدا کردن یه بخش اصلی سایت رو نداره و کم کم از این کار دل زده می شه .دادا اگر همه امکناتاتت رو توی همون جا گذاشتی و زیاد بهم ریخته نشد مشکلی نداره ولی اگر زیاد بود و بهم ریخته شد دیگه سیستم اول زننده می شه اینا همش نطر شخصی بودابچه ها یک سوال در مورد سایت ؛
بنظرتون سایت کلا یه چارچوب کلی داشته باشه که همه امکانات و ... اش توی همون باشه بهتره یا اینکه صفحه اول که باز شده مقدمه و لینک باشه ( مثل سایت های شخصی) ؟
خخخ اینم از انتخاب مدیر!هنوز درست نشده! مدیر بخش علم و دانش بعد از عوض شدن انجمن هنوز لاگین نکرده :|
کلا نمیشه هیچ پستیو ویرایش کرد! کاربرام شکایت کردن ولی هنوز ویرایشو فعال نکردن! اگه مدیر علم و دانش انلاین میشد میتونست ویرایش پست اولو فعال کنه تا تاپیکو آپدیت کنم ولی اینطوری تاپیک بدرد نمیخورهخخخ اینم از انتخاب مدیر!
منظورم این بود این که 10تا درس رو میخواد ازهر کدوم 2تا استاد بخواد بخونه.خوب بهتره هر10صفحه روبخونه دیگه!
راستی گزینه ویرایش به جز پست اول برای بقیه هم نیستنمیتونم واسه این ترمو اضافه کنم.
امیدوارم پاس شی من دو بار معادلات با این مرتیکه عینکی ضیامنش برداشتم بار اول گفت بلد نبودی برای بار دوم که یرداشتم گفت 100 درصد باسی نمیخواد بیای سر کلاس منم رفتم جلسه اخر اومدم گفتم رو حرفتون هستید دیگه گفت چه حرفی منم معادلات رو حذفیدم ترم بیش کلا استاد نرمالی نیس میگفن برای هر انتگرال 0.25 کم میکنم اونم درسی که 80 درصدش انتگراله خلاصه دیگه باهاش برندار اگه پر کرده باشی پاست میکنهسلام
![]()
بالاخره به سایت جامع که همه چی توش باشه هم چند بخش داره ...بچه ها میخوام نظرتون رو بدونم ؛
بنظرتون یک سایت جامع که همه چیزش تو همون باشه بهتره یا اینکه چند بخش بشه و تو صفحه اول فقط لینک داده بشه به صفحات ؟ (مثل سایت های شخصی )
خیلی ممنونم منم برای شما ارزوی موفقیت میکنمضمن خسته نباشید بابت امتحانات و امید برای موفقیتتون ؛
شما تو پست قبلیتون گفتین تو پخ ادامه میدین بحث رو ! خواهشا دوباره بحث رو اینجا راه نندازین که از حوصله بچه ها خارجهو اینجام بهم میریزه و گیج کننده میشه . فک کن مثلا یکی بعد از دو ماه میاد اینجا یه سر بزنه بعد از اینکه دید انجمن تغییر شکل پیدا کرده این پست ها رو هم ببینه دیگه رسما هنگ میکنه
عاقا هر چی شما میگید قبولبحث رو اگه ازاین شاخه به اون شاخه نپریم وچاشنی طنز هم اضافه کنیم.فرسایشیش درمیاد
شمام انشاالله پاسی ریاضی رو
گفتم که فقط همون تیکش مهم بود.وگرنه کار ازاد تو همه خونواده ها هست
دشمن رو نمیدونم کی شمارو فرض کرده اما من که نبودم. چون من نظر مخالف شما یا مخالف اون طرفی ها ندارم!
چادر ومانتو هم من بازی کاری ندارم.مهم پول اون مانتو وچادره!
ببین اگه یادت باشه به تکش گفتم 3سال وبقیشو نگفتم تاخودتون باشید
من حدود2.5-3سال افرادی که پدرشون .....یودن رو انالیز کردم.بین من استادی که 16هفته که ازاین 16 هفته 12تا بهزور تشکیل میشه وهمش درسه،انالیز میکشم بیرون،اون دوستام که جای خود!
قضیه ازاین قراره
اینا به هیچی کار ندارن و هرچی بگی درجهت مخالف باتو حرف نمیزنن وحتی میخندن وهم راهی میکنن اما خدانکنه اگه منافعشون رو ببینن درخطره انتقاده یاداری درباره خونشون وپول اون ویا حقوق ومزایاشون صحبت کنی!
اون موقعس که باتمام وجود به دفاع از خود میپردازن دراین بین هرچی هم با منافعشون سازگار باشه خوب معلومه ناخوداگاه دفاع میشه ازش.
بحث کره و ژاپن ومستعمره واستعمار واینا هم جای خودش اما فعلا بحٍ نمیکنم چون باید 20صفحه بریم جلو!
ممنونم ولی امیدی به پاس شدن ندارم امیدم به استاد بود که اونم انگاری نباید ازش انتظاری داشته باشم!امیدوارم پاس شی من دو بار معادلات با این مرتیکه عینکی ضیامنش برداشتم بار اول گفت بلد نبودی برای بار دوم که یرداشتم گفت 100 درصد باسی نمیخواد بیای سر کلاس منم رفتم جلسه اخر اومدم گفتم رو حرفتون هستید دیگه گفت چه حرفی منم معادلات رو حذفیدم ترم بیش کلا استاد نرمالی نیس میگفن برای هر انتگرال 0.25 کم میکنم اونم درسی که 80 درصدش انتگراله خلاصه دیگه باهاش برندار اگه پر کرده باشی پاست میکنه
سلام نه هنوز نمره ای نیومده!مهسا خانم نمره مبانی اومد ؟
اگه برگه رو پر کرده باشی پاسی.ممنونم ولی امیدی به پاس شدن ندارم امیدم به استاد بود که اونم انگاری نباید ازش انتظاری داشته باشم!
واقعا انداختت؟با چه نمره ای(نمره رو نگفتی هم اشالی نداره)؟فکر میکردی چند میشی؟در حد پاس نوشته بودی؟
اخه تو که یه بار برداشتی باهاش چرا بار دوم هم دوباره باهاش برداشتی؟
پس اینجوری که باشه از الان باید خودمو افتاده حساب کنم
اصلا کلا از کل کلاس هایی که میزاشتش نیم ساعت اول که نبودش یک ربع هم از ته کلاس میزد بقیه اش هم چرت و پرت تحویلمون میداد!فصل انتگرال هم که کلا پیچوند و تند تند درس داداگر نمره دادنش هم مثل بقیه ی عواملش باشه حسابی باهاش کار دارم!
![]()
خب راه ندادن هم واسه ما هر کی دیر تر ازش میومد راه نمیدادش!اصلا این استاد بود باهاش برداشتم!؟اگه برگه رو پر کرده باشی پاسی.
بخاطر درس معادلات که بهم داد 4 مشروط شدم دوترم پیش اما فقط انتگرال نگرفته بودم راحت 8 یا9 میشدم.
باهاش صحبت کرده بودم گفت این ترم پاست میکنم که زد زیر حرفش.
نه اینقد نا امید نشو مطمئنا پاسی.
برا شما نیم ساعت نبود یه چیزی برای ما طرف 5 دقیقه دیر میومد میگفت کد بعد بیا را نمیداد کلاس یه همچین ادمیه کلا استادای دروس پایه پیچوندن تو خونشونه.
خوب :دوستان برای معادلات دیفرانسیل چه استادی رو پیشنهاد میدین؟هم درسش خوب باشه هم درست و حسابی نمره بده(اصلا همچین استادی توی تی جی وجود خارجی داره عایا؟)یا اینکه میشه بگین با کیا برندارم؟
کل استادایی که این ترم این درسو ارائه میدنخانم ها رو فاکتور گرفتم
)
موسوي-احمد......کرمعلي-غلامرضا......شاهرضايي-محسن....هاشمي-عليرضا......مرداد-محمد.......گيلاني-عليرضا......شفيعي موسوي-محمد......خويني-محمد.....کرمي-حامد.....سهرائي-سوان(این خانمه یا اقائه؟)......رشيد-صمد......ياراحمدي-غلامرضا....ذاکري-علي....احمدي-منصور.....ابراهيم دوست کنفي-يوسف....
شجاعي-بهروز.....آقايان-رضا....رودک-احمد....طهرانچي-عبدالرضا.....مالکي فرد-اسداله.....مغاني-علي....
این استاد رو انتگرال خیلی حساسه بیش از حدخب راه ندادن هم واسه ما هر کی دیر تر ازش میومد راه نمیدادش!اصلا این استاد بود باهاش برداشتم!؟
خب اینکه بدتر شد!هیچ کدوم از مسائل رو که تهش به انتگرال میرسید انتگرال نگرفتم!سه نمره هم که اصلا ننوشتم!
امروز مراقب ده دقیقه دیر اومد پنج دقیقه هم طول کشید تا برگه و نمونه سوال هارو بده کلا یک ربع دیر تر از بقیه شروع کردیم ولی نامرد سر ساعت ده ازمون برگه رو گرفت!منم دو تا سوالم حل نشده باقی موندش!حالا این یه طرف قضیه است!از یه طرف دیگه رفت بیرون از کلاس نشست با مراقب کلاس روبرویی صحبت کرد و به بچه ها فرصت تقلب داد ولی من صندلیم جلوی در بود هیج جوره نمیتونستم تقلب کنم
ای خدااااااخه این شانسه من دارم؟
![]()