• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
اگه تا 1/11 نمراتت نیومد و معدلت بالای 17 موند و رکوردت بازشد انتخاب واحد کن که بعید میدونم نمرات نیان.
ساعت دقیق انتخاب واحدو توی اینرول میزنه یه چند روزدیگه منو گزینه زمانبندی انتخاب واحد -معمولا نوبت اول 8.5 یا9 و نوبت دوم 12/30 یا 13 شروع میشه

یه لحظه برو اینرول وارد شو ببین براشما هم تکمیل اطلاعات میخواد یا نه؟

خداکنه نیاد من راضیم به همین نمره ها:D
مرسی;)
رفتم دیدم برای منم تکمیل اطلاعات اومدش:D

ممکنه باز بشه .تا اون موقع هنوز مونده و نمره هات ممکنه بیان .برای من اکیپی از دیشب داره میاد .اموزش یونی می دونه شوما شهریت رو بریز باز شده بود انتخاب واحد کن نشد هم صبر کن .نوبت اول 8-9 صبحه .نوبت دوم هم بعد از طهره ساعت دقیقش یادم نیست .ینی رکورد توی اون ساعت باز می شه و قبلش شما حق انتخاب واحد نداری .منتهی رکوردت باز شد انتخاب کنیا یهو نگی من هنوز به ساعت مقرر نرسیدم پس نباید انتخاب کنما خخخخخخخخخ شوخی کردم می دونم می دونی:D

وای فرض کنید یه نگاه اکیپی همه اش امروز فردا بیادش!درجا سکته ی ناقص میزنم:oops::D
باشه ممنون از راهنمایی;)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
نه کلن در این مورد فکری نکرده بودم کیبورد لپ تاپ من حروف فارسی نداره برای همین بعضی مواقع حروف رو جابجا می زنم .منظورم همون آذری بود (ایراد املایی می گیره:mad:):D

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
نه کلن در این مورد فکری نکرده بودم کیبورد لپ تاپ من حروف فارسی نداره برای همین بعضی مواقع حروف رو جابجا می زنم .منظورم همون آذری بود (ایراد املایی می گیره:mad:):D
ایراد نمیگیرم که خب برا من پ و رو نمیزنه مهم نیس(باید کبی کنم) راستی ترک مگه آذری میشه

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
برای من می زنه منتهی روش ننوشته حروف رو باید حفظی بزنم خو ادم یبار اشتباه می کنه دیگه .حالا بیخیال .من ترک نیستم آذری هم نیستم .دوستان دیگه بهتر می تونن بگن .

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اطلاعات مام عوض شد.:cool:منم عکسمو عوض کردم.عکسی که با اسکانیا گرفتم جاش گذاشتم:D
راستی ترکی اذری نیست!باهم فرق دارن

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
برای من می زنه منتهی روش ننوشته حروف رو باید حفظی بزنم خو ادم یبار اشتباه می کنه دیگه .حالا بیخیال .من ترک نیستم آذری هم نیستم .دوستان دیگه بهتر می تونن بگن .
ناراحت نشو خودم متوجه شدم.
خب اینم یه مشکل سایت اینرول هستش برا ما که آذری زبان هستیم گزینه نداره منم زدم فارس
;)

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
اطلاعات مام عوض شد.:cool:منم عکسمو عوض کردم.عکسی که با اسکانیا گرفتم جاش گذاشتم:D
راستی ترکی اذری نیست!باهم فرق دارن
خوب کاری کردی با اسکانیا عکس گذاشتی:D
نه
به نظرت فرق ندارن؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان یه سوال اذری زیر مجموعه ترک حساب می شه ؟یا نه .اطلاعات عمومی کمه دیگه:Dچیو ناراحت نشم مگه من با اینجور چیزا ناراحت می شم باو:cool:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
دوستان یه سوال اذری زیر مجموعه ترک حساب می شه ؟یا نه .اطلاعات عمومی کمه دیگه:Dچیو ناراحت نشم مگه من با اینجور چیزا ناراحت می شم باو:cool:
ببین کسی جوابو درست میده یا نه اگه ندادن خودم داوطلبانه جواب میدم با اثبات
آذری زیر مجموعه نیست خودش یه زبانه مثل کشور آذربایجان ترکم یه زبان و زیر مجموعه نیست مثل ترکیه -حالا تو ایران قضیه چطور میشه جواب بدین با مثال قانع کننده

خوبه که ناراحت نمیشی

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بالاخره به سایت جامع که همه چی توش باشه هم چند بخش داره ...
اصلا نمیشه همه چی صفحه اول باشه که ...
دسته بندی های مختلف باید درست بشه یه جا از صفحه اصلی قرار بگیره + گلچین و آخرین مطالب هر دسته هم کم و بیش تو صفحه اول باشه ...
اگر جوابم به سوالتون نخورد یعنی من منظورتونو متوجه نشدم ... دقیقا منظورتون چی بوده ؟
بله فک کنم متوجه نشدی ؛ منظورم اینه که صفحه اول ( مثل سایت شخصیت ها مثه رییس جم.هور و ... ) که میاد میزنی فارسی و ...
گفتم سایت رو چند بخش کنم ( یکی معرفی اساتید و یکی جزوه و ...) با دیتابیس های جدا و ...
یا اینکه همشو تو یه سایت کار کنیم ؟
تو اون صفحه مقدمه یا اول لینکهاشو کار کنیم ؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
تو عموم جا افتاده ترک رو میخوان کلاس بذارن میگن آذری زبان . حالا اینکه از بعد تاریخ و فرهنگ شناسی واقعا یکین رو نمیدونم :confused:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
تو عموم جا افتاده ترک رو میخوان کلاس بذارن میگن آذری زبان . حالا اینکه از بعد تاریخ و فرهنگ شناسی واقعا یکین رو نمیدونم :confused:
کلاس چی مدرسه یا دانشگاه متن قبلیمو بخون بعد جواب بده الکی میخوای یه چیزی بگی

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بنطر من اکثر سایتا بهتره صفحه اول نه اونقدر خالی باشه که برای رسیدن به یه چیز 50 جا رو بریم داخل تا به هدفمون برسیم .نه این که انقدر شلوغ باشه که نیم ساعت دنبال چیزی که می خوایم بگردیم .سیستم سرج چیز خوبیه ولی معمولا کسی زیاد میل به سرچ توی سایت اونم برای پیدا کردن یه بخش اصلی سایت رو نداره و کم کم از این کار دل زده می شه .دادا اگر همه امکناتاتت رو توی همون جا گذاشتی و زیاد بهم ریخته نشد مشکلی نداره ولی اگر زیاد بود و بهم ریخته شد دیگه سیستم اول زننده می شه اینا همش نطر شخصی بودا:cool:
دقیقا ؛ یه اصل مهم تو طراحی همینه باید بازدید کننده راحت برسه به خواستش ؛ البته یه راه خیلی راحت سرچه که خوشبختانه تو کشور ما اصلا کسی ازش دوست نداره استفاده کنه در حالی که من خودم در روز اصل کارم با سرچه ؛ مثلا تو ویندوزم تو صفحه دستاپم فقط 4 تا شورتکاته دیگه هیچی نیست ! همه نرم افزار ها و ... رو راحت با سرچ تو استارت پیدا میکنم تو سه سوت ;)
فک کنم همش تو یه سایت باشه بهتره ولی باید طراحیش جوری باشه که دسترسی به بخش های مختلف راحت باشه .
هزار تا ایده تو ذهنمه ولی لامصب تا میخوام عملیش کنم قفل میکنم اینجوری o_O :دی

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
در مورد معادلات اگه با هاشمی نشد بردارین با صمد رشید بعدش ابراهیم دوست هم خوبه بردارین

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
کلاس چی مدرسه یا دانشگاه متن قبلیمو بخون بعد جواب بده الکی میخوای یه چیزی بگی
o_O پسر خوب میگم تو عموم اینجوری جا افتاده !
مثلا یادمه قبلنا مسابقه تلفنی میذاشت طرف ترک بود مجریه میگفت همینجا به همه آذری زبون ها و ... سلام میگیم
و من اکثرا دیدم ترک ها میخوان بگن لهجه کجایی دارن میگن آذری زبان هستیم

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
o_O پسر خوب میگم تو عموم اینجوری جا افتاده !
مثلا یادمه قبلنا مسابقه تلفنی میذاشت طرف ترک بود مجریه میگفت همینجا به همه آذری زبون ها و ... سلام میگیم
و من اکثرا دیدم ترک ها میخوان بگن لهجه کجایی دارن میگن آذری زبان هستیم
این درست که میگن اما چیزی که توی اینرول زده ترک اما نمیدونه که توی ایران به کی میگن ترک وبه کی میگن آذری خدا شفاشون نده
اگه نمیدونید بگم؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
راستی الکس عکسای قالب وبلاگتون رو تو 7آپلود آپ کردین این سایته ظاهرا ترکیده ! یه جا دیگه (مثه پرشین گیگ ) آپ کنین . چند تا عکس بیشتر که نیس . اینم بگم وبلاگ باحالیه من چند وقت یه بار سر میزنم ;)

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
این درست که میگن اما چیزی که توی اینرول زده ترک اما نمیدونه که توی ایران به کی میگن ترک وبه کی میگن آذری خدا شفاشون نده
اگه نمیدونید بگم؟
همون توضیحات پست قبلیتو میگی ؟ اگه نه بوگو بینیم چه فرقی دارن ؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
راستی الکس عکسای قالب وبلاگتون رو تو 7آپلود آپ کردین این سایته ظاهرا ترکیده ! یه جا دیگه (مثه پرشین گیگ ) آپ کنین . چند تا عکس بیشتر که نیس . اینم بگم وبلاگ باحالیه من چند وقت یه بار سر میزنم ;)
اتفاقا همین الان داشتم این کار رو می کردم اومدم اینجا رو بخونم دیدم یهو همونو گفتی راستش رو بگو منو هک کردی ؟:Dفکر کنم درست شد یه نگاه بنداز خبرش رو بده لطفا .بزودی مطالب جدید هم می زارم .ممنون که سر می زنی امیدوارم بهت خوش بگذره .

بالا