• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
خوب :
علیرضا هاشمی - ذاکری -مالکی فرد-حامد کرمی-کرمعلی
بد
شفیعی موسوی - منصور احمدی -
من خودم میخوام با خانم بردارم چون خیری از اقایون ندیدم ( 5 بار معادلات برداشتم این ترم میشه 6 بار که میشه 18 واحد خودش یک ترمه)
بقیه نمیشناسم
سوان سهرایی مرد
ممنون ان شاء الله این ترم پاسی;)
خب خوبا رو میشه از خیلی خوب به خوب دسته بندیش کنی؟اول با کدوم بردارم بعدش اگر جا نبود با کی بردارم و....(یه لحظه یاد نمره های کارنامه خواهرم افتادم!:D)
راستی شما گفتی لیست کلاس و تایم هارو مینویسی میری پیش مدیر گروهت برات انتخاب واحد کنه؟یعنی باید برم ساختمان شماره 3 طبقه ی دوم؟
ممنون خداییش نمیدونستم سوان اسم مرده یا زن!اصلا معنی اسمشو نمیدونم!چه برسه به تعیین جنسیت:D

این استاد رو انتگرال خیلی حساسه بیش از حد
از جلودر گفتی 22/10 امتحان معادلات داشتم جام گوشه کلاس بود مراقبه دید کلاس خالیه از 32 نفر که باید توی کلاس میبودن 10 نفر اومده بودن منم جام عالی بود هیچی دیگه منو از جام به زور بلند کرد اورد نشوند جلو منم به امید تقلب بودم درسو افتادم البته ماده 41 خورده.

این مراقبه پایه بود من شانس نداشتم:(جات خالی برای ما هم کلی کلاس خالی بود:D
ماده 41 چیسته؟

sirius-shan

Registered User
لایک‌ها
201
بچه های عزیز... درود! :D لطفا توی انتخاب استاد برای درسهای زیر کمک کنید... واحد کم آوردم شدید!!:D
تفسیر موضوعی قرآن: هادی عظیمی، رسول محمدزاده. فقط دوتا فاکتور. یکی اینکه برای امتحان چقدر باید درس بخونیم؟ کل کتابه؟ جزوه میگه؟ جزوه نمیگه؟ سئوال مشخص میکنه؟ و دو اینکه نمره چطوری میده؟
تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی:
بهمن خوئی زاده، علی شیخ الرئیس
تفسیر مووضعی نهج الیلاغه: فقط مرتضی نوروزیه.
خلاصه من از بین درسهای بالا یه استاد میخوام! حالا شما 2-3 تا پیشنهاد بدین که اگه ساعت ها به هم نخورد یه جایگزین داشته باشم.
مررسی!

Last edited:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
ممنون ان شاء الله این ترم پاسی;)
خب خوبا رو میشه از خیلی خوب به خوب دسته بندیش کنی؟اول با کدوم بردارم بعدش اگر جا نبود با کی بردارم و....(یه لحظه یاد نمره های کارنامه خواهرم افتادم!:D)
راستی شما گفتی لیست کلاس و تایم هارو مینویسی میری پیش مدیر گروهت برات انتخاب واحد کنه؟یعنی باید برم ساختمان شماره 3 طبقه ی دوم؟
ممنون خداییش نمیدونستم سوان اسم مرده یا زن!اصلا معنی اسمشو نمیدونم!چه برسه به تعیین جنسیت:D

این مراقبه پایه بود من شانس نداشتم:(جات خالی برای ما هم کلی کلاس خالی بود:D
ماده 41 چیسته؟
انشاالله شما هم همینطور
هاشمی خوبه درسو اروم میده کثل کنندس اما نمره میده من ترم که گذشت داشتم در کل باهاش برداری خوبه.
ذاکری من باهاش نداشتم اما شنیدم مرد خوبیه.
در مورد جا الان ظرفیت 25تا30 زدن توی سایت که این بعدا میشه بالای 40 نفر
اینجوری نگفتم .گفتم واحدایی که گیرم نمیاد میرم ژیش مدیر واسم انتخاب میکنه ما دوتا مدیر داریم از هر کدون 2 تادرس بگیرم بسه.
سوان احتمالا اسم ارمنی باشه

ماده 41 یعنی یه درسی رو بیفتی دوباره یرداری بازم بیفتی برا اینکه معدلت خراب نشه ماده 41 بلا اثر میخوره

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
بچه های عزیز... درود! :D لطفا توی انتخاب استاد برای درسهای زیر کمک کنید... واحد کم آوردم شدید!!:D
تفسیر موضوعی قرآن: هادی عظیمی، رسول محمدزاده. فقط دوتا فاکتور. یکی اینکه برای امتحان چقدر باید درس بخونیم؟ کل کتابه؟ جزوه میگه؟ جزوه نمیگه؟ سئوال مشخص میکنه؟ و دو اینکه نمره چطوری میده؟
تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی:
بهمن خوئی زاده، علی شیخ الرئیس
تفسیر مووضعی نهج الیلاغه: فقط مرتضی نوروزیه.
خلاصه من از بین درسهای بالا یه استاد میخوام! حالا شما 2-3 تا پیشنهاد بدین که اگه ساعت ها به هم نخورد یه جایگزین داشته باشم.
مررسی!
من ترمی که گذشت با نوروزی تفسیر نهج البلاغه داشتم کلا از کتاب 40صفه باید بخونی یا نت برداری کلاس که میشه 4 برگ آ4 یا میشه 25 تا آیه که باید نکاتشو بلد باشی و 40 تا سوال تستی میده که اگه سر کلاس باشی راحت بالای 17 میشی حضور غیاب مهمه 5الی 6 نمره

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
انشاالله شما هم همینطور
هاشمی خوبه درسو اروم میده کثل کنندس اما نمره میده من ترم که گذشت داشتم در کل باهاش برداری خوبه.
ذاکری من باهاش نداشتم اما شنیدم مرد خوبیه.
در مورد جا الان ظرفیت 25تا30 زدن توی سایت که این بعدا میشه بالای 40 نفر
اینجوری نگفتم .گفتم واحدایی که گیرم نمیاد میرم ژیش مدیر واسم انتخاب میکنه ما دوتا مدیر داریم از هر کدون 2 تادرس بگیرم بسه.
سوان احتمالا اسم ارمنی باشه

ماده 41 یعنی یه درسی رو بیفتی دوباره یرداری بازم بیفتی برا اینکه معدلت خراب نشه ماده 41 بلا اثر میخوره

ممنون پس با هاشمی برمیدارم:)(البته اگر شانسو بیارم که طرفیتش پر نشه!:D)
اوا اینجوری که خیلی بده!:confused:حتی امکانش هست واحدی گیر آدم نیاد؟:eek:
شاید نمیدونم اطلاعی ندارم!:)
مرسی کم کم دارم با انواع و اقسام ماده ها و تبصره ها اشنا میشم:p

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
ممنون پس با هاشمی برمیدارم:)(البته اگر شانسو بیارم که طرفیتش پر نشه!:D)
اوا اینجوری که خیلی بده!:confused:حتی امکانش هست واحدی گیر آدم نیاد؟:eek:
شاید نمیدونم اطلاعی ندارم!:)
مرسی کم کم دارم با انواع و اقسام ماده ها و تبصره ها اشنا میشم:p
دروس بایه همیشه ظرفیت دارن نگران نشو برعکس عمومی که سری بر میشن.
ریاضی2 با کی برمیداری؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
دروس بایه همیشه ظرفیت دارن نگران نشو برعکس عمومی که سری بر میشن.
ریاضی2 با کی برمیداری؟
خب اونکه آره ولی خب استادهای خوب همون اول تموم میشن میره:)
نمیدونم!با چه استادی بردارم و با چه استادی برندارم؟

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
برای کنترل خطی کدوم یکی بهتر درس میده ؟
خيري زاد
شاهي
فاني صابري
نصيري سروي
و:D
برا ماشین 1 اللهورديزاده و عابدی ؟
دوستان برای معادلات دیفرانسیل.
سوان سهرایی هم استاد خوبیه / هم درس دادن هم نمره
مرداد هم زیاد جالب نیست

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
خب اونکه آره ولی خب استادهای خوب همون اول تموم میشن میره:)
نمیدونم!با چه استادی بردارم و با چه استادی برندارم؟
استادای دروس بایه ممکنه توی زمان انتخاب واحد بهت نرسه اما توی حذف اضافه درسارو بین 5تا 15 نفر ظرفیت میدن البته به ظرفیت فیزیکی کلاس هم بستگی داره.
بس هنوز نمیدونی باکی برداری من واحدام بر هستن میمونه واسه تابستان

Last edited:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
استادای دروس بایه ممکنه توی زمان انتخاب واحد بهت نرسه اما توی حذف اضافه درسارو بین 5تا 15 نفر ظرفیت میدن البته به ظرفیت فیزیکی کلاس هم بستگی داره.
بس هنوز نمیدونی باکی برداری من واحدام بر هستن میمونه واسه تابستان
خب اینجور باشه که خیلی خوبه یکم قوت قلب گرفتم:p
نه به جز دو تا درس که قبلا از بچه ها پرسیدم با کی بردارم و با کی برندارم بقیه ی واحدام رو هواست!
اینارو میخوام بردارم لطفا بگید با چه استادایی بردارم و با چه استادایی برندارم:
آز فیزیک 1
فیزیک 2
ریاضی 2
معادلات دیفرانسیل(اینکه اوکی شد)
ساختمان های گسسته
اخلاق اسلامی
آمار و احتمالات مهندسی

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
خب اینجور باشه که خیلی خوبه یکم قوت قلب گرفتم:p
نه به جز دو تا درس که قبلا از بچه ها پرسیدم با کی بردارم و با کی برندارم بقیه ی واحدام رو هواست!
اینارو میخوام بردارم لطفا بگید با چه استادایی بردارم و با چه استادایی برندارم:
آز فیزیک 1
فیزیک 2
ریاضی 2
معادلات دیفرانسیل(اینکه اوکی شد)
ساختمان های گسسته
اخلاق اسلامی
آمار و احتمالات مهندسی
اخلاق ما نداشتیم( برا شما یا با سوسن یا زهرا باید بردارید )
ریاضی 2 حیف سید محمود میرخان ارائه نمیده برای خانوما دوستم شد 17.25
دوستی برندار به هیچ وجه
غریب خواجه +زهرا حیدریان+مالکی فرد استادای نرمالین
بقیه مربوط به رشتم نیس

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
اخلاق ما نداشتیم( برا شما یا با سوسن یا زهرا باید بردارید )
ریاضی 2 حیف سید محمود میرخان ارائه نمیده برای خانوما دوستم شد 17.25
دوستی برندار به هیچ وجه
غریب خواجه +زهرا حیدریان+مالکی فرد استادای نرمالین
بقیه مربوط به رشتم نیس
ممنون از راهنماییت;)

راستی طبق این جدولی که زمان انتخاب واحد ها رو نوشته زده معدل کل بالای 17 یکم نوبت اول انتخاب واحدشونه!
منکه هنوز نمرات دروس اصلیم نیومده و فقط عمومی ها اومده و الان معدلم از 17 بالاتر شده میتونم توی این روز انتخاب واحد کنم یا اینکه باید بزارم ششم انتخاب واحد کنم؟
این نوبت اول و دومی که گذاشته اصلا یعنی چی؟

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
عاقا هر چی شما میگید قبول:D
یه هفته پیش تبادل نظرمونو کردیم و منم نتیجه امو گرفتم دیگه نیازی به ادامه اش نیستش;)
این که میگی هرچی شما بگی،یعنی یه جای کار میلنگه:cool:
اما منم از عدم ادامش استقبال میکنم.:D

شوما برو تاپیک معرفی اساتید روبخون!
علیرضا هاشمی انالیزش هست!بعد از خوندن اگه سوالی داشتی لینکشو بده بعد سوالتو بپرس

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان برین اینرول .مثل این که در حال تغییراته صفحه اطلاعات رو برام اورد تکمیل و ثبتش کردم پرید بیرون رفتم داخل به روال عادی برگشت .یکی افتاده بجونش فکر کنم انگار هی هایلایت می زنه بیکاری:p

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
ممنون از راهنماییت;)

راستی طبق این جدولی که زمان انتخاب واحد ها رو نوشته زده معدل کل بالای 17 یکم نوبت اول انتخاب واحدشونه!
منکه هنوز نمرات دروس اصلیم نیومده و فقط عمومی ها اومده و الان معدلم از 17 بالاتر شده میتونم توی این روز انتخاب واحد کنم یا اینکه باید بزارم ششم انتخاب واحد کنم؟
ممکنه باز بشه .تا اون موقع هنوز مونده و نمره هات ممکنه بیان .برای من اکیپی از دیشب داره میاد .اموزش یونی می دونه شوما شهریت رو بریز باز شده بود انتخاب واحد کن نشد هم صبر کن .نوبت اول 8-9 صبحه .نوبت دوم هم بعد از طهره ساعت دقیقش یادم نیست .ینی رکورد توی اون ساعت باز می شه و قبلش شما حق انتخاب واحد نداری .منتهی رکوردت باز شد انتخاب کنیا یهو نگی من هنوز به ساعت مقرر نرسیدم پس نباید انتخاب کنما خخخخخخخخخ شوخی کردم می دونم می دونی:D

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
ممنون از راهنماییت;)

راستی طبق این جدولی که زمان انتخاب واحد ها رو نوشته زده معدل کل بالای 17 یکم نوبت دوم انتخاب واحدشونه!
اگه تا 1/11 نمراتت نیومد و معدلت بالای 17 موند و رکوردت بازشد انتخاب واحد کن که بعید میدونم نمرات نیان.
ساعت دقیق انتخاب واحدو توی اینرول میزنه یه چند روزدیگه منو گزینه زمانبندی انتخاب واحد -معمولا نوبت اول 8.5 یا9 و نوبت دوم 12/30 یا 13 شروع میشه

یه لحظه برو اینرول وارد شو ببین براشما هم تکمیل اطلاعات میخواد یا نه؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
دوستان برین اینرول .مثل این که در حال تغییراته صفحه اطلاعات رو برام اورد تکمیل و ثبتش کردم پرید بیرون رفتم داخل به روال عادی برگشت .یکی افتاده بجونش فکر کنم انگار هی هایلایت می زنه بیکاری:p
اره برا منم محل سکونت با قومیت میخواست عجب:rolleyes:

بالا