Gizmo89
Registered User
سلام،دوستان كتابخانه بين ترم بازه؟؟منظورم،مسئولش هست؟؟
سلام،دوستان كتابخانه بين ترم بازه؟؟منظورم،مسئولش هست؟؟
باید باز باشه.چرا که کتابهایی که در اخر ترم واسه امتحان میگیریم.تاریخ تحویلشو میزنن بعد اخرین امتحان.پس بازنسلام،دوستان كتابخانه بين ترم بازه؟؟منظورم،مسئولش هست؟؟
چند روز عین اهو نشستم درس خوندم ینی برای کنکور اینجوری نخونده بودم .دهنم اسفالت شد الان که دارم این پست رو می نویسم .چشمام بزور بازه دیشب کلن 1 ساعت خوابیدم .خدا رو شکر تموم شد .به تلافی این که این چند وقته پست ها رو خوندم ولی لایک نکردم یه چند صفحه اتوبوسی لایک کردمترم خیلی سنگینی داشتم ولی خدا رو شکر بی حذفی تموم شد .حالا نمره ها بیاد ببینم چه گندی زدم
توی این چند وقت خیلی پست ها رو که می خواستم جواب بدم ولی اصلا وقتش نبود .بعضیا سوال داشتن من می دونستم بعضی اوقات موضوعی بود دوست داشتم شرکت کنم ولی بزور جلوی خودمو گرفتم چون هر بار شروع می کنم زیر 2-3 ساعت ول کن سایت نیستم وقت نداشتم برای همین بیخیال سایت شدم .منی که این ترم از 24 ساعت 20 ساعت
انلاین بودم .کلن روزی 10 دقیقه هم انلاین نبودم .خیلی سخت بود جدایی از اینترنت خیلیییییییییییییییی
ولی تحمل کردم .یه ترم گفتم مثل ادم درس بخونم ببینم چی می شه .
شما جز دسته دوم هستی ؟به این میگن یه آدم با شخصیت استوار و اراده محکم که از لذت های زودگذر میگذره تا به موفقیت های دراز مدت برسه.ولی از ترم بعد دیگه خداییش درست درس بخون که شب امتحان راحت بخوابی. چه حالی میده بقیه شب امتحان بزنن تو سر خودشون و تازه دنبال جزوه و نمونه سوالات استاد باشن تو با خیال راحت پست هاشون رو بخونی و شب با آرامش بخوابی.
![]()
شما جز دسته دوم هستی ؟
بقیه بزنند تو سرشون شما حال میکنی ؟
کاش میگفتی چه لذتی داره شب امتحان با خیال راحت بخوابی نه اینکه از سختی بقیه لذت ببری ... (مگه اصلا لذت داره ؟)
1. اگر به نظر میرسه بیکار باشم که بشینم پست های شما رو بررسی کنم نه اشتباه کردید نیستم ...1 نشستی ببینی چه ایرادی می تونی از پست من بگیری کوت کنی؟![]()
2 من ترم های قبل جزو دسته اول بودم که شب امتحان می زدم تو سر خودم ولی این ترم جزو دسته دوم بودم برای همین از این موضوع خوشحال بودم که موفقیت درازمدت رو فدای لذت زودگذر نکردم و نتیجه اش رو دیدم. از اینکه متفاوت با اکثریت عمل کردم خوشحال بودم. حس برنده بودن به من داد.
من کجا گفتم از اینکه بقیه توی سرشون بزنن خوشحال میشم؟ شما جمله من رو برش دادید! لذت من از اینه که دیگه توی این دسته نیستم. این دسته رو می بینم و خوشحالم که دیگه بینشون نیستم. خوشحالم که از یک چرخه باطل اومدم بیرون.1. اگر به نظر میرسه بیکار باشم که بشینم پست های شما رو بررسی کنم نه اشتباه کردید نیستم ...
2. الان این دلیل بر اون موضوع نمیشه ... اینکه درستون رو در طول ترم خوندید باعث نمیشه با سختی دیگری تو شب امتحان به قول خودتون حال کنید ...
پ.ن : قدیم هم گفتم شما فقط با کلمات بازی می کنید و دلیل منطقی برای حرفتون ندارید ...
پ.ن 2 : اگر اشتباه میکنم یه دلیل منطقی بیارید که چرا بقیه سختی بکشند و توی سرشون بزنند برای شما لذت داره ؟
تسلا شاید باورت نشه (چرا باید باورت نشه؟!نشستی ببینی چه ایرادی می تونی از پست من بگیری کوت کنی؟![]()
من ترم های قبل جزو دسته اول بودم که شب امتحان می زدم تو سر خودم ولی این ترم جزو دسته دوم بودم برای همین از این موضوع خوشحال بودم که موفقیت درازمدت رو فدای لذت زودگذر نکردم و نتیجه اش رو دیدم. از اینکه متفاوت با اکثریت عمل کردم خوشحال بودم. حس برنده بودن به من داد.
زهرا چراغی...خوب بچه ها يه استاد فيزيك 2 خوب رو ميشناسين براي ترم بعدي خواستم انتخاب كنم حواسم باشه....ترم يك كه با سلام و صلوات پاس شد..به هر كسي ميگم با فلاني پاس كردم باورش نميه..خدايي براش خيلي زحمت كشيدم تا پاس بشه...هميشه براي گرتن نمره خوب زحمت ميكشيديم حالال براي پاس....امروز اولياي يكي از شاگرداش اومده بودن براي گرفتن 1.5 نمره تا پسرشون پاس كنه...
عجب دنياي شده..
هنوز پستتون این بالا هست دارید انکار می کنید ...من کجا گفتم از اینکه بقیه توی سرشون بزنن خوشحال میشم؟ شما جمله من رو برش دادید! لذت من از اینه که دیگه توی این دسته نیستم. این دسته رو می بینم و خوشحالم که دیگه بینشون نیستم. خوشحالم که از یک چرخه باطل اومدم بیرون.
من زیاد توی فضاهای گفتگو بودم و دیگه میدونم وارد چه بحث هایی بشم که مفید و موثر باشه و چه بحث هایی فقط وقت تلف کردنه. شما که میگی من فقط با کلمات بازی می کنم و دلیل منطقی برای حرفم ندارم پس شما که بریدی و دوختی واقعا دنبال یک بحث سازنده هستی؟ اصلا از این بحث چی گیر من و شما میاد؟ وقتت رو جاهای بهتری سرمایه گذاری کن و وقت بقیه رو هم تلف نکن.
میدونی چرا بریدم و دوختم ؟ چون هیچ دلیل انسانی و منطقی وجود نداره که از سختی دیگران بشه لذت برد ...من کجا گفتم از اینکه بقیه توی سرشون بزنن خوشحال میشم؟ شما جمله من رو برش دادید! لذت من از اینه که دیگه توی این دسته نیستم. این دسته رو می بینم و خوشحالم که دیگه بینشون نیستم. خوشحالم که از یک چرخه باطل اومدم بیرون.
من زیاد توی فضاهای گفتگو بودم و دیگه میدونم وارد چه بحث هایی بشم که مفید و موثر باشه و چه بحث هایی فقط وقت تلف کردنه. شما که میگی من فقط با کلمات بازی می کنم و دلیل منطقی برای حرفم ندارم پس شما که بریدی و دوختی واقعا دنبال یک بحث سازنده هستی؟ اصلا از این بحث چی گیر من و شما میاد؟ وقتت رو جاهای بهتری سرمایه گذاری کن و وقت بقیه رو هم تلف نکن.
تسلا شاید باورت نشه (چرا باید باورت نشه؟!...بگذریم) ولی من این ترم 1-2 تا از درسامو که خعلی هم دوستشون میداشتم در طول ترم خوندم.یکیش خوب شد اماباقی اون جور که باید نتیجه نگرفتم
ن اینکه نمره ش خیلی بد باشه نه در اون حدی که از خودم انتظار داشتم نبود و این خیلی اعصاب ادمو به هم میریزه!حس میکنی باید بری تست ای کیو بدی!
اخه ازین درسایی که میفهمیشون نمره نگیری دیگه با درسای داغون ترم اخر چ جوری میشه کنار اومد؟؟
تسلا شاید باورت نشه (چرا باید باورت نشه؟!...بگذریم) ولی من این ترم 1-2 تا از درسامو که خعلی هم دوستشون میداشتم در طول ترم خوندم.یکیش خوب شد اماباقی اون جور که باید نتیجه نگرفتم
ن اینکه نمره ش خیلی بد باشه نه در اون حدی که از خودم انتظار داشتم نبود و این خیلی اعصاب ادمو به هم میریزه!حس میکنی باید بری تست ای کیو بدی!
اخه ازین درسایی که میفهمیشون نمره نگیری دیگه با درسای داغون ترم اخر چ جوری میشه کنار اومد؟؟
مرسی بابت پست قبلی و فعلی.کامپیوتم.اتفاقا تو یکی از این درسا همه رو بلد بودم ولی نمونه سوالای پایانیشو حل نکرده بودم.بعد امتحان دیدم همه ش شبیه اونا بود و بسی سوختم!!:دیاولا من نمیدونم چه رشته ای هستی ولی با توجه به اینکه در میانه تحصیل هستی من که فکر نمی کنم درسای ترم آخر داغون یا سخت تر باشن.
دوما حتما سعی کن اونطوری که استاد حل میکنه توی برگه بنویسی. مختصر و مفید. به خصوص وقتی زیاد بلدی وسوسه انگیزه که زیاد هم توی برگه بنویسی تا خودی نشون بدی ولی اینکار میتونه نتیجه عکس توی نمره ات داشته باشه.
سوما بعضی وقتا زیاد خوندن میتونه موجب بدفهمیدن و قاطی کردن بشه. واقعا وقتی که به جزوه و مطالب گفته سرکلاس مسلط شدی بیشتر بخون.
عاشق این اساتید بی وجدان کامپیوترم همشون ماهارو به چشم استیو جابز و همکاراش میبیننمرسی بابت پست قبلی و فعلی.کامپیوتم.اتفاقا تو یکی از این درسا همه رو بلد بودم ولی نمونه سوالای پایانیشو حل نکرده بودم.بعد امتحان دیدم همه ش شبیه اونا بود و بسی سوختم!!:دی
خدارو شکر اینجوری نیستم که زیاد بخونم قاطی کنم.نمیخوام تقصیر استادا بندازم و خودمو تبرئه! کنم ولی واقعا یکی از درسا این ترم سوالاش بدون در نظر گرفتن وجدان انسانی طرح شده بود![]()
عاشق این اساتید بی وجدان کامپیوترم همشون ماهارو به چشم استیو جابز و همکاراش میبینن
پ.ن : الان فرزاد میاد میگه دلیل منطقی بیار چرا عاشقشونی![]()
ببینید این درس یکی از درس های کارشناسی ارشد هست اگه میخوای ارشد بخونی با زرین بردار سخت گیره ها و کمی درگیره با خودش ولی نسبتا خوبه (خودم باهاش داشتم)دوستان برای "گسسته" کدوم استاد بهتره از نظر نمره دادن؟
معین تقوی/ فیضیان/کاشفی/ زرین زاد... ؟!
من از متن تسلا این برداشت رو نکردم که حال میکنه از غم و ناراحتیه مردم ...
این احساس شما غیرانسانی نیست خب خوشتون میاد دیگه ... (لازم به دلیل نیست)
ولی اخه انسان دل داره از سختی دیگران باید ناراحت بشه نه اینکه حال کنه و لذت ببره ...
سعدی الکی نگفته که :
تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی
(تازه گفته بی غمی اگر تو این دور زمونه می دید که بعضیا حال هم می کنند نمیدونم دیگه چه شعری میخواست بگه)
![]()
من هرچی سعی میکنم یه برداشت دیگه بکنم نمیتونم ... (خودتون ببینید میتونید برداشت دیگه ای بکنی ؟) هر چی سعی کردم ویرگول چیزی بزارم که نشه این برداشت رو کرد ولی واقعا نمیشه ...من از متن تسلا این برداشت رو نکردم که حال میکنه از غم و ناراحتیه مردم ...
ولی تا اینجا اینو گرفتم که هر پستی میده ، شما حبهه میگیریزیادی بچه جنگی بپا با این روحیه دچار مشکل نشی
![]()