mahsa728
Registered User
- نوشتهها
- 226
- لایکها
- 400
بله کاملا مشخصه!من پست قبلیم رو قبل دیدن این پستتون ویرایش کردم ! ولی فک کنم جوابتون توش باشه
طرز فکر ما پس داغونه !! خیلی جالبه
من نمیخام بهتون توهین کنم اهل خرافات ودیگر ذهن درگیر کن برای عوام و... هم نیستم !
ولی تجربه یه چیزی رو ثابت کرده ! اینجور بحث ها ....... فرسایشی و بی فایدست !
ما اینجا یه کاربر به اسم عنصار داریم بی نهایت طرز فکرش به شما شبیه ! واسه همین یاد اون افتادم که میگم بحث فرسایشی و بی فایدست
جمله آخرم هم میگم موفق باشید . همه ما آرزومون افتخار برای کشورمونه حالا شما اونجوری فکر میکنید مفتخر میشیم ما هم اینجوری !
کشور که نزدیک به 4 دهه طبق نظرات امثال شوما پیش رفت تا امروز به اینجا رسیدیم از این پس هم ادامه بدید تا ببینیم به کجا میرسیم
ببین من که نخواستم نظرمو به کسی تحمیل کنم!الان هم با هم بحث و جدلی نداشتیم فقط تبادل نظر کردیم و به هر حال هر کسی نظری داره و نظر هر کسی هم مهم و قابل احترامه!اصلا اینکه هر کسی به فکر جامعه اش باشه و درباره ی اینده ی کشورش و آینده ی جایی که قراره در نوادگانش توش زندگی کنن فکر کنه خودش کلیه!اینکه اصلا ادم نظری داشته باشه و نگه نظری ندارم خودش یه جور اهمیت دادن به کشوره و در همین حدش کافیه!
الان کی گفته با این طرز فکر(به قول شما طرز فکر امثال من!) داریم پیش میریم!الان بدبختی ما اینه که نه اینوری ایم و نه اونوری!وسط گیر کردیم و همه چیز رو با هم قاطی کردیم!خدا اخر و عاقبتمون رو بخیر کنه!
منم برای شما و همه ی جوان ها و مهندسین و دکتر ها و ...(سخته تک تک شغل هارو نام ببرم!)کشورمون ارزوی موفقیت هر چه بیشتر و بیشتر رو دارم!