• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
من پست قبلیم رو قبل دیدن این پستتون ویرایش کردم ! ولی فک کنم جوابتون توش باشه
طرز فکر ما پس داغونه !! خیلی جالبه
من نمیخام بهتون توهین کنم اهل خرافات ودیگر ذهن درگیر کن برای عوام و... هم نیستم !
ولی تجربه یه چیزی رو ثابت کرده ! اینجور بحث ها ....... فرسایشی و بی فایدست !
ما اینجا یه کاربر به اسم عنصار داریم بی نهایت طرز فکرش به شما شبیه ! واسه همین یاد اون افتادم که میگم بحث فرسایشی و بی فایدست

جمله آخرم هم میگم موفق باشید . همه ما آرزومون افتخار برای کشورمونه حالا شما اونجوری فکر میکنید مفتخر میشیم ما هم اینجوری !
کشور که نزدیک به 4 دهه طبق نظرات امثال شوما پیش رفت تا امروز به اینجا رسیدیم از این پس هم ادامه بدید تا ببینیم به کجا میرسیم
بله کاملا مشخصه!
ببین من که نخواستم نظرمو به کسی تحمیل کنم!الان هم با هم بحث و جدلی نداشتیم فقط تبادل نظر کردیم و به هر حال هر کسی نظری داره و نظر هر کسی هم مهم و قابل احترامه!اصلا اینکه هر کسی به فکر جامعه اش باشه و درباره ی اینده ی کشورش و آینده ی جایی که قراره در نوادگانش توش زندگی کنن فکر کنه خودش کلیه!اینکه اصلا ادم نظری داشته باشه و نگه نظری ندارم خودش یه جور اهمیت دادن به کشوره و در همین حدش کافیه!
الان کی گفته با این طرز فکر(به قول شما طرز فکر امثال من!) داریم پیش میریم!الان بدبختی ما اینه که نه اینوری ایم و نه اونوری!وسط گیر کردیم و همه چیز رو با هم قاطی کردیم!خدا اخر و عاقبتمون رو بخیر کنه!
منم برای شما و همه ی جوان ها و مهندسین و دکتر ها و ...(سخته تک تک شغل هارو نام ببرم!)کشورمون ارزوی موفقیت هر چه بیشتر و بیشتر رو دارم!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
مهسا خانوم
من سه خط اول نوشته طولانیتون رو خوندم.یه سوال برام پیش اومد اگه مایل بودید جواب بدید(چون شخصیه)بعد با توجه به جووابتون یاجواب اون پست طولانیتون رو میدم واز هرخطش نکاتی رو خواهم گفت که احتمالا خیلی وقت میگیره اما مینویسم
شما پدرتون شغلش چیه؟یعنی نظامی و موارد مشابه یا ازاد؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
از یه ذره که چه عرض کنم!به هرحال باید شفاف سازی بشه دیگه!
دقیقا!بابا هشت سال تحریم رو تحمل نکردیم که اینجوری تهش همه چی روبه باد فنا بدن!(البته هنوز توافقات تموم نشده ولی خب یه حسی دارم که این توافقه درست بشو نیستش!اونم فقط و فقط به خاطر د.ش.م.نی قومیه به نام اس.را.ئی.ل!)
کی گفته الکیه؟!ما خودمون وقتی خودمون رو قبول نداریم میخواین کی قبولمون داشته باشه!اگر از وسایل کشور خودمون خریداری کنیم مسلما پول بین خودمون پخش و رد و بدل میشه و همین میشه یه کمک به پیشرفت کشور!شاید اولاش یکم مشکل داشته باشه کارمون ولی مسلما تجربه بدست میاریم و کارمون بهتر میشه!!این تیکه رو نگرفتم!
من که توی کشورشون نیستم که بدونم!ولی خب خود کره هم بخواد یه معدنی رو حفاری کنه یا هر غلطی توی کشورش بخواد انجام بده باید اول جیب های ام.ری.ک.ایی هارو پر کنه و از اونا اجازشو بگیره بعدا کاری رو انجام بده!(این مورد و موارد دیگه رو خودشون دارن توی فیلم و سریال هاشون جار میزنن و شکایت خودشونو از ام.ر.یک.ا میکنن!)
کلا نمیدونم چه گیری به دشمن خارجی دادی !؟ اسرائیل و انگلیس اعراب و....... هرچی هستن اسمشون روشه
از اونا خطرناک تر دشمن داخلیه و مسلما افراطیون و ..... هستن که مثل ذهر تو رگ و ریشه این مملکت دارن رشد پیدا میکنن ! و اینا از 1000 تا اسرائیل خطرناکترن
بله منم موافقم خودمون از محصولات خودمون خرید کنیم ! ولی افسوس ................. اقسوس که هم خریدار هم فروشنده و تولید کننده ایرانی همگی فقط دنبال تو سر زدن هستن
در مورد کره و... هم در مورد جایگاهشون تو دنیا که کاملا مشخصه حداقل از ما خیلی بالاترن و شکی نیست
اما در مورد اینکه آیا زیر سلطه تر از ما هستن ....... ! باید یه ایرانی بره اونجا زندگی کنه و بعد نتیجه قیاسش رو شفاف بگه که متاسفانه اکثریت گفتن که قطعا در هر موردیی ما از اونا بیچاره تریم و این حرفا شما درست نیست
شما نگاه کن تو ملکت ما اومدن ملیاردها خوردن اصن کسی صداش در نیومد -تو ترکییه مشابهش شد یه کشور بهم ریخت و کلی وزیر و... استفا دادن و کلی آدم سرشناس دستگیر شد
آیا مملکتی مثل ما ارزش قیاس شدن حتی داره ؟
شاید برای مردم کره جزئی ترین مسایل مهم و حیاتی واکنش نشون بدن برای ملتی مثل ما که 100 سال یبار اعتراض میکنن معلومه که خیلی عجیبه

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
مهسا خانوم
من سه خط اول نوشته طولانیتون رو خوندم.یه سوال برام پیش اومد اگه مایل بودید جواب بدید(چون شخصیه)بعد با توجه به جووابتون یاجواب اون پست طولانیتون رو میدم واز هرخطش نکاتی رو خواهم گفت که احتمالا خیلی وقت میگیره اما مینویسم
شما پدرتون شغلش چیه؟یعنی نظامی و موارد مشابه یا ازاد؟
اتفاقا منم همینو میخاستم بپرسم که تو همون پست قبلیام گفتم شاید ناراحت شه !
پس باهم هم نظریم :D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
اتفاقا منم همینو میخاستم بپرسم که تو همون پست قبلیام گفتم شاید ناراحت شه !
پس باهم هم نظریم :D
ناراحتی نداره.یا میگه اره یا میگه نه.یام میگه بتوچه:D
اخر من حدود 3سال......بقیشو نمیگم تا بیاد وجواب سوالمو بده بعد بقیه شو میگم.:p

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
بله کاملا مشخصه!
ببین من که نخواستم نظرمو به کسی تحمیل کنم!الان هم با هم بحث و جدلی نداشتیم فقط تبادل نظر کردیم و به هر حال هر کسی نظری داره و نظر هر کسی هم مهم و قابل احترامه!اصلا اینکه هر کسی به فکر جامعه اش باشه و درباره ی اینده ی کشورش و آینده ی جایی که قراره در نوادگانش توش زندگی کنن فکر کنه خودش کلیه!اینکه اصلا ادم نظری داشته باشه و نگه نظری ندارم خودش یه جور اهمیت دادن به کشوره و در همین حدش کافیه!
الان کی گفته با این طرز فکر(به قول شما طرز فکر امثال من!) داریم پیش میریم!الان بدبختی ما اینه که نه اینوری ایم و نه اونوری!وسط گیر کردیم و همه چیز رو با هم قاطی کردیم!خدا اخر و عاقبتمون رو بخیر کنه!
منم برای شما و همه ی جوان ها و مهندسین و دکتر ها و ...(سخته تک تک شغل هارو نام ببرم!)کشورمون ارزوی موفقیت هر چه بیشتر و بیشتر رو دارم!
من هدفم توهین نبوده اگه شما همچین برداشتی داشتی ببخش منو

بله به هر حال راه های رسیدن به جایگاه والا مثل راه های رسیدن به خدا زیاده ولی مهم اینه بی راهه نباشه

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
کلا نمیدونم چه گیری به دشمن خارجی دادی !؟ اسرائیل و انگلیس اعراب و....... هرچی هستن اسمشون روشه
از اونا خطرناک تر دشمن داخلیه و مسلما افراطیون و ..... هستن که مثل ذهر تو رگ و ریشه این مملکت دارن رشد پیدا میکنن ! و اینا از 1000 تا اسرائیل خطرناکترن
بله منم موافقم خودمون از محصولات خودمون خرید کنیم ! ولی افسوس ................. اقسوس که هم خریدار هم فروشنده و تولید کننده ایرانی همگی فقط دنبال تو سر زدن هستن
در مورد کره و... هم در مورد جایگاهشون تو دنیا که کاملا مشخصه حداقل از ما خیلی بالاترن و شکی نیست
اما در مورد اینکه آیا زیر سلطه تر از ما هستن ....... ! باید یه ایرانی بره اونجا زندگی کنه و بعد نتیجه قیاسش رو شفاف بگه که متاسفانه اکثریت گفتن که قطعا در هر موردیی ما از اونا بیچاره تریم و این حرفا شما درست نیست
شما نگاه کن تو ملکت ما اومدن ملیاردها خوردن اصن کسی صداش در نیومد -تو ترکییه مشابهش شد یه کشور بهم ریخت و کلی وزیر و... استفا دادن و کلی آدم سرشناس دستگیر شد
آیا مملکتی مثل ما ارزش قیاس شدن حتی داره ؟
شاید برای مردم کره جزئی ترین مسایل مهم و حیاتی واکنش نشون بدن برای ملتی مثل ما که 100 سال یبار اعتراض میکنن معلومه که خیلی عجیبه

دانشجو مملکت به علت عجله کردن زهر و غلط مینویسه بعد همین دانشجو میشه مهندس بعد همین مهندس میره یک جا کار میکنه بعد جنس رو با عجله خراب میکنه بعد میگن جنس ایرانی اشغاله
از طرفی اوون یکی دانشجو مملکت یک چیز دیگه رو غلط مینویسه (خودم) بعد میشه مدیر بعد همین مدیر به اوون مهندس هیچی نمیگه (به هر علتی) بعد جنس ایرانی به همون وضع خراب ادامه پیدا میکنه .به انتقاد مشتری هم گوش نمیده
نتیجه میگیریم که الکی نمیگن جنس ایرونی بده
اوون از محصولات فرغون ملی که در یک حرکت ناب هنگام تولید محصول جدید دنده عقب و از ماشین حذف کردن
اوون از محصولات سایپا زیادی مطمئن که از تیر اهن 16 محکم تره ولی نمیدونم چرا تو تصادف راننده میمیره
هرچند که من کفش تولید ایرانو فقط قبول دارم(ریبوک یا ادیداس یا برند های مارک دار دیگه که کپیشون میکنن تو ایران).لامصب سگ جونه-همین مارک ها رو از هر جای خارج ایران گرفتم کمتر از 3 ماه پاره شد
فراسو رو هم توی کامپیوتر خیلی قبول دارم

به مباحث سیـاسـیتون هم من کار ندارم ولی بحثاتون جالب بود.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دانشجو مملکت به علت عجله کردن زهر و غلط مینویسه بعد همین دانشجو میشه مهندس بعد همین مهندس میره یک جا کار میکنه بعد جنس رو با عجله خراب میکنه بعد میگن جنس ایرانی اشغاله
از طرفی اوون یکی دانشجو مملکت یک چیز دیگه رو غلط مینویسه (خودم) بعد میشه مدیر بعد همین مدیر به اوون مهندس هیچی نمیگه (به هر علتی) بعد جنس ایرانی به همون وضع خراب ادامه پیدا میکنه .به انتقاد مشتری هم گوش نمیده
نتیجه میگیریم که الکی نمیگن جنس ایرونی بده
اوون از محصولات فرغون ملی که در یک حرکت ناب هنگام تولید محصول جدید دنده عقب و از ماشین حذف کردن
اوون از محصولات سایپا زیادی مطمئن که از تیر اهن 16 محکم تره ولی نمیدونم چرا تو تصادف راننده میمیره
هرچند که من کفش تولید ایرانو فقط قبول دارم(ریبوک یا ادیداس یا برند های مارک دار دیگه که کپیشون میکنن تو ایران).لامصب سگ جونه-همین مارک ها رو از هر جای خارج ایران گرفتم کمتر از 3 ماه پاره شد
فراسو رو هم توی کامپیوتر خیلی قبول دارم

به مباحث سیـاسـیتون هم من کار ندارم ولی بحثاتون جالب بود.
الان تو خودتو مدیر من فرض کردی:confused:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
خوب من عموما تلویزیون و ماهواره نگاه نمیکنم بنظرم هر جفتشون چیزهای مزخرفی هستن!هر چیزی که بخوام نگاه کنم رو انتخاب میکنم و دی الش میکنم به همین راحتی!
همین جنس هایی که میگین ارزون میفروشیم و .... اونا هم یه زمانی ارزون میفروختن تا بازار دستشون بیاد و مشتری کسب کنن ولی الان بازار رو بدست اوردن و دیگه نیازی ندارن خودشونو اثبات کنن ولی ما الان در دوره ای هستیم که باید خودمون رو اثبات کنیم ومسلما بعد از اینکه جهان نسبت به اجناسمون اطمینان پیدا کردن هر چیزی رو میتونیم با قیمت واقعیش بفروشیمش....
اون ژاپن هم که میگید اصلا تحت سلطه ی ا.م.ر.ی.ک.ا نیستش و خود ا.م.ر.ی.ک.ا داره ازش حساب میبره و خود ژاپن قطبیه واسه خودش!
اینکه جهان درباره ی ایران و ایرانی چی فکر میکنی برای چی باید برامون مهم باشه؟؟!!چرا همه اش باید خودمون رو دست کم بگیریم ؟!چرا نباید اعتماد به نفس داشته باشیم؟اگر همین جهان اینقدر مته به خشاش ا.م.ری.کا نذاشته بودن الان اونم اینقدر جو گیر نمیشد که فکر کنه کل جهان زیر دستاشه!مهم اینه که ما بدونم کی هستیم!از کجا اومدیم!هدفمون از زندگی چیه!قراره چه کارهایی انجام بدیم و در اخر قراره کجا بریم!این هدف اصلیمونه!!!!(نه اینکه مردم جهان بشناسمون!)
شما اگر یکم دقت کنید خود اون کره ی جنوبی هم برای اینکه خودشو بچسبونه به ا.م.ر.یکا مردم خودشو فروخته!کشورش دو نصفه شده!یه طرف کشورش در کمال اسایش زندگی میکنن ولی نصف دیگه اش در کمال بدبختی زندگی میکنن و در حقیقت اینا مردمشونو فروختن تا بخوان سلطه ی ا.م.ری.کا رو بدست بیارن!دقت کنین سلطه!نه دوستی!
اون جنس هایی هم که میگین مال کره است و داره توی امریکا فروخته میشه باید بگم که همون اجناس منتاژ شده ی ام.ری.کا هستش و بلاخره باید کره یه دلخوشی ای داشته باشه دیگه!
اون دوستی ای هم که همه از امر.یک.ا میخوایم دوستی ای نیستش که یه کشور سود کنه و طرف دیگه به ضررش بشه!ما دوستی میخوایم نه تحت سلطه قراره گرفتن!که اونم ا.م.ری.کا نمیخواد!(به هر حال باید یه سودی بدست بیاره و توی هر چیزی مثلا از صد درصد اون 80 درصدشو ببره و به ما هم کلی لطف کنه 20 درصدشو بزاره ما استفاده کنیم!(اعداد واقعی نیستن و فقط در حد مثاله!)
یه قضیه ی دیگه ای که نمیشه ما با ا.م.ریکا دوست باشیم(دقت کنید دوستی رو میگم)اس.رائیله!چون ما میدونیم که واقعا حکومتش حق نیستش و هدفش هم نابودی هر چی ایرانی و(شیعه )هستش!و در حقیقت میشه گفت که خود ام.ری.کا هم زیر سلطه ی اس.رائیله!
قضیه ی دیگه اش هم قضیه ی آرماگدون هستش!با یه سری افکار و پیشگویی های پوچ نظر و افکار جهان رو نسبت به ما خراب کردن!(پیشنهاد میکنم یه سرچی درباره اش توی گوگل بزنید تا یکم با حقیقت جامعه و جهان آشنا بشین!)
نظر تک تکتونو خوندم و یکم با عقایدتون آشنا شدم و نظر همتون مهم و قابل احترامه .....
ولی خب بنظرم بهتره یکم اطلاعات و سطح توقع و تفکرتون رو ببرید بالا,این به نفع کشومون و استقلالمونه!
متاسفانه خیلی زود دیر میشه!
چرا نباید برامون مهم باشه جهان در موردمون چی فکر میکنن ؟!! یعنی شما برات مهم نیست نیمه وحشی حسابت میکنن ؟!
همین اعتماد به نفس زیاده که کار دست آدم میده ! اعتماد به نفس لازمه ولی از اون مهم تر تلاش و با فکر جلو رفتنه .
35 سال پیش یک اتفاق در کشور ما افتاد ، ح.ک.و.م.ت دی.نی بر این کشور حکم فرما شد ، ولی متاسفانه چیزی که الان نمیبینیم همینه ! شما زحمت بکشید برید تحقیق کنید تو ادارات دستتون میاد چی میگم .
مهمترین مشکل ما نفهمیدن اصل د.ی.n و درست عمل نکردن به اونه .
زمان کمی نیست این همه سال ؛ ما تو بعضی موارد پسرفت هم داشتیم ! هنوز بعد از این همه سال یدونه ورزشگاه مثل آزادی نمیتونیم بسازیم .
اون کشور ها اقتصادشونو و قدرتشونو تقویت کردن و به بالا رسوندن حالا ارباب شدن و بقیه هم نوکرشون . ببینم میشه با اقتصاد داغون ما حکمفرمایی هم بکنیم ؟!! سطح توقع رو باید آورد پایین دیگه .
همین ruسیه رو ببین چون اقتصاد و قدرتشو بالا برده راحت حرفشو مییزنه کسی هم کاری باهاش نمیتونه بکنه با اینکه روابطش با A.m ر.ی.کا هم خوب نیست .
پس به جای رویا پردازی واقع بین باشین
پ.ن : ما اینجا از هر عقیده ای داریم و عقیده افراد هم برام با ارزشه ، هر کس هم نظرشو میده پس هیچکی از کس دیگه نباید دلخور بشه ;)

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
بله به هر حال راه های رسیدن به جایگاه والا مثل راه های رسیدن به خدا زیاده ولی مهم اینه بی راهه نباشه
kitgjwqcilg1h692h8s9.jpg

:D
یه چیزی رو میدونی تکش بحث سیاسی فایده نداره فقط نفست رو حروم میکنی نظریه ها و اعتقادات اینقدر فاصله داره که تنها پست اول کافیه دیگه ادامش ندید که اعصاب خودتون خورد میشه
(دوست داشتید هم ادامه بدید من فیض ببرم ):cool:

Last edited:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
بچه ها یه برنامه فاکتور نمیشناسید که رایگان باشه ومثل ادم باشه.
میخوام یه پیش فاکتور بدم اما اینی که دارم درس حسابی نیست!

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
خوب تو مدیر من مهندس.فحشای پشت سر مدیریتم مال تو :دی
اصن من نخام در ککنار شوما باشم کی روو ببینم :D
یه چیزی رو میدونی تکش بحث سیاسی فایده نداره فقط نفست رو حروم میکنی نظریه ها و اعتقادات اینقدر فاصله داره که تنها پست اول کافیه دیگه ادامش ندید که اعصاب خودتون خورد میشه
(دوست داشتید هم ادامه بدید من فیض ببرم ):cool:
عه پس مفتی میخای فیض ببری :D
نه پس من دیگه ادامه نمیدم اون قبلیارم دیگه از حلقومت بعده ها میکشم بیرون :D

ولی خارج از شوخی درس میگی البته منم قبلش اشاره کردم که بحث فرسایشیه و بی نتیجه ولی خوب ......
واقعا اگه این بحثا اثر بخش بود الان وض مملکت این نبود :(

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

ولی خارج از شوخی درس میگی البته منم قبلش اشاره کردم که بحث فرسایشیه و بی نتیجه ولی خوب ......
وض مملکت درست نمیشه چون هیچ کس سرش تو کار خودش نیست! ماشالا کل مملکت منتقد سیاسین :دی یه نفر نمیشینه خودشو نقد کنه و ببینه مشکل کار خودش کجاس!o_O
این وسطم اونایی که مارو درگیر این بحثای چرت و پرت میکنن با خیال راحت بیشترین سود و از این درگیریای ذهنی ما میبرن! وقتشم برسه صداتو میبرن میگن همینی که هست ! بعد خیلی اروم میشینی سرجات و به گذشتت نگاه میکنی میبینی چیکارا میتونستی بکنیو نکردی! عمرو فکرتو سر چه چیزای بی ارزشی که تهش هیچکاری از دستت برنمیاد هدر دادی!

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260

میخواستم مفتی فیض ببرم ببینم بالاخره میتونی راضیش کنی چی میگی یا نه
اره واقعا وضعش این نبود
واسه تغییر دادن این مملکت هرکس باید اول از خودش شروع کنه چون این خونه از بیس مورد داره :D

وض مملکت درست نمیشه چون هیچ کس سرش تو کار خودش نیست! ماشالا کل مملکت منتقد سیاسین :دی یه نفر نمیشینه خودشو نقد کنه و ببینه مشکل کار خودش کجاس!o_O
این وسطم اونایی که مارو درگیر این بحثای چرت و پرت میکنن با خیال راحت بیشترین سود و از این درگیریای ذهنی ما میبرن! وقتشم برسه صداتو میبرن میگن همینی که هست ! بعد خیلی اروم میشینی سرجات و به گذشتت نگاه میکنی میبینی چیکارا میتونستی بکنیو نکردی! عمرو فکرتو سر چه چیزای بی ارزشی که تهش هیچکاری از دستت برنمیاد هدر دادی!

:D اخه هر چی بگی میشی منتقد سیاسی چون همه چی ربط به مملکت پیدا میکنه ...
ولی خداییش یه موضوع مهم اینه که دولت و .. و اینا هم عوض شه این فرهنگمون عوض بشو نیست چون دیگه این ربط به مردم داره حداقل تو این وضعیت اسفناک مردم کمی پشت هم بودن به هم دیگه اهمیت میدادن خوب بود
پ.ن : اینکه میگی به گذشتت نگاه میکنی و اینا ... یه دوستی دارم عزیزش و زندگیشو سال 88 از دست داد الان همچنان رو حرفش هست و مبارزه با اینکه خونوادشم مخالفشن :D البته این بنده خدا کلا سرش رو تنش زیادیه ... سیاست واقعا بی پدر مادره ولی بیخیال هم نمیتونی باشی

من یه خبر مربوط به تاپیک بدم جاتون خالی مدرک اصلیم رو گرفتم دیروز :cool:

Last edited:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
منم نظرم اینه که مردم مشکل دارن و بی فرهنگن که ..... هم دزد میشن .
مسئول و مدیر که از فضا نیومدن . یکی هستن مثل من سالها منتقد بودن بعد که به قدرت رسیدن تا جایی که تونستن بردن و گفتن گور %$^& مملکت و ملت..................

نمیشه رزومه بفرستیم :دی
میخواستم مفتی فیض ببرم ببینم بالاخره میتونی راضیش کنی چی میگی یا نه
اره واقعا وضعش این نبود
واسه تغییر دادن این مملکت هرکس باید اول از خودش شروع کنه چون این خونه از بیس مورد داره :D
اخه هر چی بگی میشی منتقد سیاسی چون همه چی ربط به مملکت پیدا میکنه ...
ولی خداییش یه موضوع مهم اینه که دولت و .. و اینا هم عوض شه این فرهنگمون عوض بشو نیست چون دیگه این ربط به مردم داره حداقل تو این وضعیت اسفناک مردم کمی پشت هم بودن به هم دیگه اهمیت میدادن خوب بود
پ.ن : اینکه میگی به گذشتت نگاه میکنی و اینا ... یه دوستی دارم عزیزش و زندگیشو سال 88 از دست داد الان همچنان رو حرفش هست و مبارزه با اینکه خونوادشم مخالفشن :D البته این بنده خدا کلا سرش رو تنش زیادیه ... سیاست واقعا بی پدر مادره ولی بیخیال هم نمیتونی باشی

من یه خبر مربوط به تاپیک بدم جاتون خالی مدرک اصلیم رو گرفتم دیروز :cool:
آخ آخ به قول کابوی الان به این داشتم فک میکردم که اگه مث بچه آدم نشسته بودم سر درسام الان باهم مدرک میگرفتیم :(

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
کی گفت محسن راد نمره دادنش بر خلاف اخلاقش خوبه؟؟؟
دستم بهش برسه خفش میکنم. ~x( :mad:

بالا