• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

plamber

Registered User
لایک‌ها
479

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
با علیرضا هاشمی -تقریبا سوالات از کتابش بود اما من نسبت به درس معادلات دیفرانسیل هیچ حسی ندارم وگرنه توی این 5 ترم پاسش میکردم این ترم اومدم یه حرکتی بزنم بعد 5 ترم رفتم سر جلسه تا سوالات رو دیدم پاشدم برم مراقبه مثل گرگ جلومو گرفت گفت شما سوالات رو دیدی نمیشه منم نشستم فقط نگاشون کردم :(
معادلات رو گروه طرح میکنه
فقط شیدخ با دانشمند داشته میگفت دانشمند خودش طرح میکنه
رفیق منم نشست سر مغناطیس تا برگه رو دادن پاشد فرار کرد ! البته قبل از امضا کردن لیست و..... و یه جوری در میرفتی که مراقبا حواسشون نبود یا فوقش میگفتی ب ر ب ب
:D
خب البته با این فرق که اون موقع ما خودمون به این اطلاعات دست پیدا نمیکردیم و همه چیز رو دو دستی تقدیممون میکردن و یه جورایی حالت منتاژ کاری داشتش و تازمانیکه ا.م.ر.ی.ک.ا میخواستش و میتونستش از منابعمون استفاده کنه اون اطلاعات و امکانات رو در اختیارمون میزاشت ولی الان هر چی داریم با زحمت و تلاش مهندس ها و دانشمندان و دکترها و.... بدست اومده و دیگه دستمون جلوی بقیه دراز نیستش!(این ارزشش بیشتره)(البته اگر همینجوری بمونه !فعلا که همینجوری داریم همه چی روداریم دو دستی تقدیم enemy میکنیم !)
(مثلا الان اگر کره ی جنوبی (یا هر کشور دیگه ای که خودشو به ا.م.ر.ی.کا میچسبونه) رو دقت کرده باشین فکر میکنن همه چیز دارن ولی در حقیقت همه چیزشونو از دست دادن و هیچی ندارن جز وابستگی!)
البته این نظر منه ها!هر کسی واسه خودش نظری داره نظر هر کسی هم مهم و قابل احترامه!
این مترو هم درسته دیر داریم بهش میرسیم ولی خب خودمون روی پای خودمون وایسادیم و بهش داریم دست پیدا میکنیم!
البته این دیدگاه شماست ! حتی با 1% حرفات موافق نیستم
ولی به نظرتون احترام میزارم
البته اگر نظرتون همینجوری نباشه و با مطالعه و تحقیق یا حداقل تفکر بهشون بدست اومده باشه
;)
وگرنه سرکاار الیه خعلی ببخشید بهتون بر نخوره ولی این دیدگاه رو عموما از دهن آدمای بی سواد و عقب مونده میشنویم یا کسایی که تو این اوضاع از هر بدبختی و تحریمی خدا تومان سود نصیبشون میشه وگرنه ...............
من هی میخوام بخونم تعداد صفحاتشو که میبینم بیخیال میشم :)
اوایل به نظر چرند میاد بخصوص من بعد از کتابای رمان و داستانی خوندم اصلا نوع نگارش به دلم نمینشست نمیتونستم ارتباط برقرار کنم ولی رفته رفته حرفای متفاوت و.... آدمو جذبش میکنه
اگرچه ایشونم 100% اغراق و خالی بندی میکنه مثل بقیه ولی در کل باعث پیدایش یه باب تازه تو نگاهمون به کشور میشه

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
بابا اینطوری که اینا زمان بندی کردن مطمئنا معدلم که 17 به بالا نمیشه پس جزء اخرین نفراتی میشیم که انتخاب واحد میکنیم!!!یعنی همه ی استادای خوب پر!روز و ساعت خوب پر!وای از الان افسردگی گرفتم!
عادت میکنی
فکر نکن منم ترم 8 اممه استاد راحت گیر میارم.فقط دروس پایه الان خوب گیرم میاد.همین

این جملات رو اصلا باهاش موافق نیستم!اگه قدیم به یک کشور باج میدادیم الان به همه باج میدیم.
جنسمون را به همه ارزون مجبوریم بدیم،ازهمه کشورا گرون تر بخریم.بابت یه چیزایی باید پول بدیم که خدمتشو نمیگیریم
جملات شما مثل صحبتای تلویزیونه!
چی رو خودمون تولید کردیم؟نیروگاه ؟یا همین مترو؟
کره ای که الان جاش به جایی رسیده که تو کشور امریکا داره جنساشو میفروشه.ژاپن هم همین طوره.
من بیشتر دوست دارم نوکر یک کشور باشم تا محتاج 100کشور.
البته ناگفته نماند،من مخالف اصول کلی **** نیستم اما خب انتقاد که میشه کرد!
الانم ارزویه هر ثانیه وهردیقه شونه وبعضا دیده شده دعای قنوتشونه که امریکا با ما خوب شه

صنایع دستی :دی

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
معادلات رو گروه طرح میکنه
فقط شیدخ با دانشمند داشته میگفت دانشمند خودش طرح میکنه
رفیق منم نشست سر مغناطیس تا برگه رو دادن پاشد فرار کرد ! البته قبل از امضا کردن لیست و..... و یه جوری در میرفتی که مراقبا حواسشون نبود یا فوقش میگفتی ب ر ب ب
:D
اره میدونم گروه طرح میکنه.
مرتیکه درو بست برگه سوالارو پخش کرد اکثر بچه ها هم حذف کرده بودن تعدادمون توی کلاس زیاد نبود بهمین خاطر نشد که بشه

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
خب البته با این فرق که اون موقع ما خودمون به این اطلاعات دست پیدا نمیکردیم و همه چیز رو دو دستی تقدیممون میکردن و یه جورایی حالت منتاژ کاری داشتش و تازمانیکه ا.م.ر.ی.ک.ا میخواستش و میتونستش از منابعمون استفاده کنه اون اطلاعات و امکانات رو در اختیارمون میزاشت ولی الان هر چی داریم با زحمت و تلاش مهندس ها و دانشمندان و دکترها و.... بدست اومده و دیگه دستمون جلوی بقیه دراز نیستش!(این ارزشش بیشتره)(البته اگر همینجوری بمونه !فعلا که همینجوری داریم همه چی روداریم دو دستی تقدیم enemy میکنیم !)
(مثلا الان اگر کره ی جنوبی (یا هر کشور دیگه ای که خودشو به ا.م.ر.ی.کا میچسبونه) رو دقت کرده باشین فکر میکنن همه چیز دارن ولی در حقیقت همه چیزشونو از دست دادن و هیچی ندارن جز وابستگی!)
البته این نظر منه ها!هر کسی واسه خودش نظری داره نظر هر کسی هم مهم و قابل احترامه!
این مترو هم درسته دیر داریم بهش میرسیم ولی خب خودمون روی پای خودمون وایسادیم و بهش داریم دست پیدا میکنیم!
منظورت از رسیدن و دست پیدا کردن دقیقا چیه ؟!
نکنه این مهندسی معکوس و واکس زدن ها رو میگی ؟
اینجا منتاژ و ... حکم تولید و نوآوری داره ! نمونش همون گوشیه که میگفتن کاملا ساخت ایرانه و اتفاقا تو جیبم جا میشد که صداش در اومد چینیه و ...
الان 35 سال گذشته ما چه پیشرفتی کردیم ؟
این همه سال وقت داشتیم پیشرفت کنیم ولی فقط درگیر س.یy.ا.س.ت و ... شدیم !
الانم ...
بیخیال س.ی.ا.30 میشه :)
پ.ن: ناراحت نشیا منم فقط نظرمو میدم . نظر شمام ارزشمنده ;)

F A R Z A D

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,582
این جملات رو اصلا باهاش موافق نیستم!اگه قدیم به یک کشور باج میدادیم الان به همه باج میدیم.
جنسمون را به همه ارزون مجبوریم بدیم،ازهمه کشورا گرون تر بخریم.بابت یه چیزایی باید پول بدیم که خدمتشو نمیگیریم
جملات شما مثل صحبتای تلویزیونه!
چی رو خودمون تولید کردیم؟نیروگاه ؟یا همین مترو؟
کره ای که الان جاش به جایی رسیده که تو کشور امریکا داره جنساشو میفروشه.ژاپن هم همین طوره.
من بیشتر دوست دارم نوکر یک کشور باشم تا محتاج 100کشور.
البته ناگفته نماند،من مخالف اصول کلی **** نیستم اما خب انتقاد که میشه کرد!
الانم ارزویه هر ثانیه وهردیقه شونه وبعضا دیده شده دعای قنوتشونه که امریکا با ما خوب شه
واقعا الان به خیلی کشور های مثلا دوست و همسایه داریم ب..ا..ج میدیم .
من واقعا شوکه شدم از اون حرفا
واقعا ما چی داریم ؟
ما تو ایران امروز هیچی نیستیم و هیچی نداریم جز 4 تا مو-شک روسی که فقط اسمشون رو عربی کردیم تا باهاش دیگران رو بترسونیم
هر روز هم بدبخت تر و محتاج تر و مفلوک تریم
اگر دیروز ما دست بوس عم . ریکا بودیم خیلی ببخشید ولی امروز ........ تو یه کاریکاتور خعلی قشنگ نشون دادن که چین درحال دست بوسی عم.ری. کاست و ما درحال ماتحت بوسی چین و... هستیم !!!!!!
واقعیت امروز اقتدار ما اینه عزیز
ما یه بدخت تو سری خور از تمام دنیا بیش نیستیم
هر کی میاد میزنه تو سر ایران ! اروپا میزنه ! عمر-یکا میزنه ! چین و هند و روسیه و پاکستان و ترکیه و بحرین و افغانستان و هر کشور بدبختی میزنه تو سرمون
امارات و مالزی و....... هم که جای خود ! میگن ایرانی ها حیوونن بلکم بی ارزش تر
این چیزی بود که ما امروز بدست اوردیم
همون اندازه رو پای خودمون ایستادیم که یه گوسفند وای میسه تا پروار شه برای سر بریدن
خیالت راحت نمیزارند پروار بشه همین جوری دارند گوشتشو می برند میبرند ... (یکی دیگه منابع کشور دوست رو میبره ما باید کشور دوست رو بسازیم در واقعا داریم اون اولی رو میسازیم)
منظورت از رسیدن و دست پیدا کردن دقیقا چیه ؟!
نکنه این مهندسی معکوس و واکس زدن ها رو میگی ؟
اینجا منتاژ و ... حکم تولید و نوآوری داره ! نمونش همون گوشیه که میگفتن کاملا ساخت ایرانه و اتفاقا تو جیبم جا میشد که صداش در اومد چینیه و ...
الان 35 سال گذشته ما چه پیشرفتی کردیم ؟
این همه سال وقت داشتیم پیشرفت کنیم ولی فقط درگیر س.یy.ا.س.ت و ... شدیم !
الانم ...
بیخیال س.ی.ا.30 میشه :)
پ.ن: ناراحت نشیا منم فقط نظرمو میدم . نظر شمام ارزشمنده ;)
اگر یه c یا sat مثبت و سازنده بود خیلی هم خوب بود ... (مثل سواری گرفتن از ابر قدرت ها برای پیشرفت)
ولی مال این حرفا نبودیم که ...

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
خوب من عموما تلویزیون و ماهواره نگاه نمیکنم بنظرم هر جفتشون چیزهای مزخرفی هستن!هر چیزی که بخوام نگاه کنم رو انتخاب میکنم و دی الش میکنم به همین راحتی!
همین جنس هایی که میگین ارزون میفروشیم و .... اونا هم یه زمانی ارزون میفروختن تا بازار دستشون بیاد و مشتری کسب کنن ولی الان بازار رو بدست اوردن و دیگه نیازی ندارن خودشونو اثبات کنن ولی ما الان در دوره ای هستیم که باید خودمون رو اثبات کنیم ومسلما بعد از اینکه جهان نسبت به اجناسمون اطمینان پیدا کردن هر چیزی رو میتونیم با قیمت واقعیش بفروشیمش....
اون ژاپن هم که میگید اصلا تحت سلطه ی ا.م.ر.ی.ک.ا نیستش و خود ا.م.ر.ی.ک.ا داره ازش حساب میبره و خود ژاپن قطبیه واسه خودش!
اینکه جهان درباره ی ایران و ایرانی چی فکر میکنی برای چی باید برامون مهم باشه؟؟!!چرا همه اش باید خودمون رو دست کم بگیریم ؟!چرا نباید اعتماد به نفس داشته باشیم؟اگر همین جهان اینقدر مته به خشاش ا.م.ری.کا نذاشته بودن الان اونم اینقدر جو گیر نمیشد که فکر کنه کل جهان زیر دستاشه!مهم اینه که ما بدونم کی هستیم!از کجا اومدیم!هدفمون از زندگی چیه!قراره چه کارهایی انجام بدیم و در اخر قراره کجا بریم!این هدف اصلیمونه!!!!(نه اینکه مردم جهان بشناسمون!)
شما اگر یکم دقت کنید خود اون کره ی جنوبی هم برای اینکه خودشو بچسبونه به ا.م.ر.یکا مردم خودشو فروخته!کشورش دو نصفه شده!یه طرف کشورش در کمال اسایش زندگی میکنن ولی نصف دیگه اش در کمال بدبختی زندگی میکنن و در حقیقت اینا مردمشونو فروختن تا بخوان سلطه ی ا.م.ری.کا رو بدست بیارن!دقت کنین سلطه!نه دوستی!
اون جنس هایی هم که میگین مال کره است و داره توی امریکا فروخته میشه باید بگم که همون اجناس منتاژ شده ی ام.ری.کا هستش و بلاخره باید کره یه دلخوشی ای داشته باشه دیگه!
اون دوستی ای هم که همه از امر.یک.ا میخوایم دوستی ای نیستش که یه کشور سود کنه و طرف دیگه به ضررش بشه!ما دوستی میخوایم نه تحت سلطه قراره گرفتن!که اونم ا.م.ری.کا نمیخواد!(به هر حال باید یه سودی بدست بیاره و توی هر چیزی مثلا از صد درصد اون 80 درصدشو ببره و به ما هم کلی لطف کنه 20 درصدشو بزاره ما استفاده کنیم!(اعداد واقعی نیستن و فقط در حد مثاله!)
یه قضیه ی دیگه ای که نمیشه ما با ا.م.ریکا دوست باشیم(دقت کنید دوستی رو میگم)اس.رائیله!چون ما میدونیم که واقعا حکومتش حق نیستش و هدفش هم نابودی هر چی ایرانی و(شیعه )هستش!و در حقیقت میشه گفت که خود ام.ری.کا هم زیر سلطه ی اس.رائیله!
قضیه ی دیگه اش هم قضیه ی آرماگدون هستش!با یه سری افکار و پیشگویی های پوچ نظر و افکار جهان رو نسبت به ما خراب کردن!(پیشنهاد میکنم یه سرچی درباره اش توی گوگل بزنید تا یکم با حقیقت جامعه و جهان آشنا بشین!)
نظر تک تکتونو خوندم و یکم با عقایدتون آشنا شدم و نظر همتون مهم و قابل احترامه .....
ولی خب بنظرم بهتره یکم اطلاعات و سطح توقع و تفکرتون رو ببرید بالا,این به نفع کشومون و استقلالمونه!
متاسفانه خیلی زود دیر میشه!

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
سلام به همه
اگه تو یه امتحان شرکت نکنیم چی میشه ؟ صفر میدن ؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
خوب من عموما تلویزیون و ماهواره نگاه نمیکنم بنظرم هر جفتشون چیزهای مزخرفی هستن!هر چیزی که بخوام نگاه کنم رو انتخاب میکنم و دی الش میکنم به همین راحتی!
همین جنس هایی که میگین ارزون میفروشیم و .... اونا هم یه زمانی ارزون میفروختن تا بازار دستشون بیاد و مشتری کسب کنن ولی الان بازار رو بدست اوردن و دیگه نیازی ندارن خودشونو اثبات کنن ولی ما الان در دوره ای هستیم که باید خودمون رو اثبات کنیم ومسلما بعد از اینکه جهان نسبت به اجناسمون اطمینان پیدا کردن هر چیزی رو میتونیم با قیمت واقعیش بفروشیمش....
اون ژاپن هم که میگید اصلا تحت سلطه ی ا.م.ر.ی.ک.ا نیستش و خود ا.م.ر.ی.ک.ا داره ازش حساب میبره و خود ژاپن قطبیه واسه خودش!
اینکه جهان درباره ی ایران و ایرانی چی فکر میکنی برای چی باید برامون مهم باشه؟؟!!چرا همه اش باید خودمون رو دست کم بگیریم ؟!چرا نباید اعتماد به نفس داشته باشیم؟اگر همین جهان اینقدر مته به خشاش ا.م.ری.کا نذاشته بودن الان اونم اینقدر جو گیر نمیشد که فکر کنه کل جهان زیر دستاشه!مهم اینه که ما بدونم کی هستیم!از کجا اومدیم!هدفمون از زندگی چیه!قراره چه کارهایی انجام بدیم و در اخر قراره کجا بریم!این هدف اصلیمونه!!!!(نه اینکه مردم جهان بشناسمون!)
شما اگر یکم دقت کنید خود اون کره ی جنوبی هم برای اینکه خودشو بچسبونه به ا.م.ر.یکا مردم خودشو فروخته!کشورش دو نصفه شده!یه طرف کشورش در کمال اسایش زندگی میکنن ولی نصف دیگه اش در کمال بدبختی زندگی میکنن و در حقیقت اینا مردمشونو فروختن تا بخوان سلطه ی ا.م.ری.کا رو بدست بیارن!دقت کنین سلطه!نه دوستی!
اون جنس هایی هم که میگین مال کره است و داره توی امریکا فروخته میشه باید بگم که همون اجناس منتاژ شده ی ام.ری.کا هستش و بلاخره باید کره یه دلخوشی ای داشته باشه دیگه!
اون دوستی ای هم که همه از امر.یک.ا میخوایم دوستی ای نیستش که یه کشور سود کنه و طرف دیگه به ضررش بشه!ما دوستی میخوایم نه تحت سلطه قراره گرفتن!که اونم ا.م.ری.کا نمیخواد!(به هر حال باید یه سودی بدست بیاره و توی هر چیزی مثلا از صد درصد اون 80 درصدشو ببره و به ما هم کلی لطف کنه 20 درصدشو بزاره ما استفاده کنیم!(اعداد واقعی نیستن و فقط در حد مثاله!)
یه قضیه ی دیگه ای که نمیشه ما با ا.م.ریکا دوست باشیم(دقت کنید دوستی رو میگم)اس.رائیله!چون ما میدونیم که واقعا حکومتش حق نیستش و هدفش هم نابودی هر چی ایرانی و(شیعه )هستش!و در حقیقت میشه گفت که خود ام.ری.کا هم زیر سلطه ی اس.رائیله!
قضیه ی دیگه اش هم قضیه ی آرماگدون هستش!با یه سری افکار و پیشگویی های پوچ نظر و افکار جهان رو نسبت به ما خراب کردن!(پیشنهاد میکنم یه سرچی درباره اش توی گوگل بزنید تا یکم با حقیقت جامعه و جهان آشنا بشین!)
نظر تک تکتونو خوندم و یکم با عقایدتون آشنا شدم و نظر همتون مهم و قابل احترامه .....
ولی خب بنظرم بهتره یکم اطلاعات و سطح توقع و تفکرتون رو ببرید بالا,این به نفع کشومون و استقلالمونه!
من برم و بیام ج میدم :)

Sent from my SM-N900

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
تا کی وقت داره ؟
واقیتش نمیدونم تاکی وقت داره!اما چیز مهمی نیست.من کارامو کردم واومدم خونه،دیدم تقسیط درست شده.
برای اینکه این ترم میخواد سریع شروع شه.تاریخ شروعش افتاده تو امتحانا:D

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
چرا برخی فکر میکنن طرز فکرشون بالاترینه و بقیه باید خودشونو برسونن به اونا ؟

خیلی جالبه که شما استقلال و نفع کشور رو اینجور میبینی ! اونها هم اینجوری دیدن که الان وضمون اینه
در ضمن اینکه بیایم و تجربه رو هم در نظر بگیریم
تجربه نشون داده مملکتی که طبق گفته های شما پیش میره و استدلال هاش ایناس آیندش فساد و تباهیه ! نمونش امروزمون
همچین میخاستم چیزی بگم ولی چون ممکنه به خودتون بگیرید و ناراحت بشید از گفتنش منصرف شدم
در کل نمیگم همه حرفاتون ولی اکثر حرفاتون خیلی از شمای دانشجو بعید بود !

Last edited:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
چرا برخی فکر میکنن طرز فکرشون بالاترینه و بقیه باید خودشونو برسونن به اونا ؟

خیلی جالبه !
من نگفتم طرز فکرتون رو مثل من بکنید!تو جمله ام اصلا همچین چیزی رو ننوشتم!
فقط دارم میگم طرز فکرتون نسبت به کشور واقعا داغونه و بدبختی ما هم همینه که الان همه نسبت به کشورمون همچین نظری رو دارن و میخوایم فقط خودمون رو به یکی بچسبونیم و اصلا سعی و تلاشی نمیکنیم که خودمون یکی از اونایی بشیم که بقیه خودشون رو بهمون میچسبونن!
اینکه رابطه با ا.م.ر.یکا خوب بشه الان این باید بشه هدف؟
بابا از این واضح تر!خواهش میکنم درباره ی آرماگدون یکم اطلاعات جمع کنید اونوقت میفهمید چرا اون رابطه ای که میخوایم به حقیقت نمیپیونده!
یعنی نمیزارن که بشه!الان یه نمونه پنج به علاوه 1 رو یکم اگر پیگیرش باشین میفهمین که اونا نمیخوان باهامون دوست باشن میخوان بشن اربابمون و ما هم نوکرشون!(البته فکر کنم الان به هدفشون رسیدن متاسفانه!ما قول و قرارامون پابرجاست ولی اونا چیزی رو رعایت نمیکنن!)

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
دوستان یه ذره بحث c یا c شد اینکه ما بخایم با همه کشورا دوست باشیم خیلیم خوبه حالا آ.م.ر.ی.ک.ا یا هرکس دیگه ای ولی باید نیگا کرد هدف خودمون از این کار چیه و اون چیه ...که فعلا برادر ا.م.ر.ی.ک.ا میخاد سوار شه و یه عده هم خیلی راحت میگن ایشون یه ربعه کشور ما رو میگیره(من خودم با این توافقی که شده از بیخ مشکل دارم)
اینکه میگیم رو پای خودمون وایسادیم هم الکیه چون اگه مثلا بخایم از علم خودمون استفاده کنیم میشه نتیجه اینکه الان با چیزایی که خودمون ساختیم (بنزین)داریم خودمونو خفه میکنیم یا یهو دیدی کار ملت ب.س.ی.ج.ی پرور چینه
در ضمن کدوم کالای کره رو ا.م.ر.ک.ا میسازه اگه بگین ممنون میشم

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من نگفتم طرز فکرتون رو مثل من بکنید!تو جمله ام اصلا همچین چیزی رو ننوشتم!
فقط دارم میگم طرز فکرتون نسبت به کشور واقعا داغونه و بدبختی ما هم همینه که الان همه نسبت به کشورمون همچین نظری رو دارن و میخوایم فقط خودمون رو به یکی بچسبونیم و اصلا سعی و تلاشی نمیکنیم که خودمون یکی از اونایی بشیم که بقیه خودشون رو بهمون میچسبونن!
اینکه رابطه با ا.م.ر.یکا خوب بشه الان این باید بشه هدف؟
بابا از این واضح تر!خواهش میکنم درباره ی آرماگدون یکم اطلاعات جمع کنید اونوقت میفهمید چرا اون رابطه ای که میخوایم به حقیقت نمیپیونده!
یعنی نمیزارن که بشه!الان یه نمونه پنج به علاوه 1 رو یکم اگر پیگیرش باشین میفهمین که اونا نمیخوان باهامون دوست باشن میخوان بشن اربابمون و ما هم نوکرشون!(البته فکر کنم الان به هدفشون رسیدن متاسفانه!ما قول و قرارامون پابرجاست ولی اونا چیزی رو رعایت نمیکنن!)
من پست قبلیم رو قبل دیدن این پستتون ویرایش کردم ! ولی فک کنم جوابتون توش باشه
طرز فکر ما پس داغونه !! خیلی جالبه
من نمیخام بهتون توهین کنم اهل خرافات ودیگر ذهن درگیر کن برای عوام و... هم نیستم !
ولی تجربه یه چیزی رو ثابت کرده ! اینجور بحث ها ....... فرسایشی و بی فایدست !
ما اینجا یه کاربر به اسم عنصار داریم بی نهایت طرز فکرش به شما شبیه ! واسه همین یاد اون افتادم که میگم بحث فرسایشی و بی فایدست

جمله آخرم هم میگم موفق باشید . همه ما آرزومون افتخار برای کشورمونه حالا شما اونجوری فکر میکنید مفتخر میشیم ما هم اینجوری !
کشور که نزدیک به 4 دهه طبق نظرات امثال شوما پیش رفت تا امروز به اینجا رسیدیم از این پس هم ادامه بدید تا ببینیم به کجا میرسیم

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
این چه وضعیه الان کلاسای ترم بعدو نیگا کردم یا عین ترم پیش امتحاناش تو پاچه همه یا تو دوشنبه 7.30 تا 12.20 کلاساش برگزار میشه:mad:
ن دهنی از اینا...:mad:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
دوستان یه ذره بحث c یا c شد اینکه ما بخایم با همه کشورا دوست باشیم خیلیم خوبه حالا آ.م.ر.ی.ک.ا یا هرکس دیگه ای ولی باید نیگا کرد هدف خودمون از این کار چیه و اون چیه ...که فعلا برادر ا.م.ر.ی.ک.ا میخاد سوار شه و یه عده هم خیلی راحت میگن ایشون یه ربعه کشور ما رو میگیره(من خودم با این توافقی که شده از بیخ مشکل دارم)
اینکه میگیم رو پای خودمون وایسادیم هم الکیه چون اگه مثلا بخایم از علم خودمون استفاده کنیم میشه نتیجه اینکه الان با چیزایی که خودمون ساختیم (بنزین)داریم خودمونو خفه میکنیم یا یهو دیدی کار ملت ب.س.ی.ج.ی پرور چینه
در ضمن کدوم کالای کره رو ا.م.ر.ک.ا میسازه اگه بگین ممنون میشم
از یه ذره که چه عرض کنم!به هرحال باید شفاف سازی بشه دیگه!
دقیقا!بابا هشت سال تحریم رو تحمل نکردیم که اینجوری تهش همه چی روبه باد فنا بدن!(البته هنوز توافقات تموم نشده ولی خب یه حسی دارم که این توافقه درست بشو نیستش!اونم فقط و فقط به خاطر د.ش.م.نی قومیه به نام اس.را.ئی.ل!)
کی گفته الکیه؟!ما خودمون وقتی خودمون رو قبول نداریم میخواین کی قبولمون داشته باشه!اگر از وسایل کشور خودمون خریداری کنیم مسلما پول بین خودمون پخش و رد و بدل میشه و همین میشه یه کمک به پیشرفت کشور!شاید اولاش یکم مشکل داشته باشه کارمون ولی مسلما تجربه بدست میاریم و کارمون بهتر میشه!!این تیکه رو نگرفتم!
من که توی کشورشون نیستم که بدونم!ولی خب خود کره هم بخواد یه معدنی رو حفاری کنه یا هر غلطی توی کشورش بخواد انجام بده باید اول جیب های ام.ری.ک.ایی هارو پر کنه و از اونا اجازشو بگیره بعدا کاری رو انجام بده!(این مورد و موارد دیگه رو خودشون دارن توی فیلم و سریال هاشون جار میزنن و شکایت خودشونو از ام.ر.یک.ا میکنن!)

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
از یه ذره که چه عرض کنم!به هرحال باید شفاف سازی بشه دیگه!
دقیقا!بابا هشت سال تحریم رو تحمل نکردیم که اینجوری تهش همه چی روبه باد فنا بدن!(البته هنوز توافقات تموم نشده ولی خب یه حسی دارم که این توافقه درست بشو نیستش!اونم فقط و فقط به خاطر د.ش.م.نی قومیه به نام اس.را.ئی.ل!)
کی گفته الکیه؟!ما خودمون وقتی خودمون رو قبول نداریم میخواین کی قبولمون داشته باشه!اگر از وسایل کشور خودمون خریداری کنیم مسلما پول بین خودمون پخش و رد و بدل میشه و همین میشه یه کمک به پیشرفت کشور!شاید اولاش یکم مشکل داشته باشه کارمون ولی مسلما تجربه بدست میاریم و کارمون بهتر میشه!!این تیکه رو نگرفتم!
من که توی کشورشون نیستم که بدونم!ولی خب خود کره هم بخواد یه معدنی رو حفاری کنه یا هر غلطی توی کشورش بخواد انجام بده باید اول جیب های ام.ری.ک.ایی هارو پر کنه و از اونا اجازشو بگیره بعدا کاری رو انجام بده!(این مورد و موارد دیگه رو خودشون دارن توی فیلم و سریال هاشون جار میزنن و شکایت خودشونو از ام.ر.یک.ا میکنن!)
ببینید اگه اشتباه نکنم شما رشتتون کامپیوته میخام در حضور علمای کامپیوتر (الکس) یه مثال بزنم:D
ما تو مبانی باید کتد sin رو خودمون طراحی میکردیم در حالی که تو پیشرفته یا درسای بالاتر دیگه نیازی نبود خود #c متد آمادشو داره
حالا ببین یکی یه علمیو زحمت کشیده قبلا بهش رسیده دیگه کسی لازم نیست اینکارو بکنه میتونه از اون استفاده کنه و اگه میتونه که ما میتونیم بهترش کنه که الان تو تجهیزات جنگی میبینیم دارن اینکارو میکنن حالا بهش اشاره نمیکنم که خطر گونی:Dوجود داره
حالا که ما رو تحریم کردن یه بحث دیگس:cool:
در مورد باد فنا هم چی بگم که کلامت حقه

بالا