• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

shamoun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با دخترا خوبه.دوست من اینو شد 16 دی بی هم 14

اما روحانی
با نمونه سوالاش 180 درجه فرق داشت
سوال،یک 4 تا قسمت داشت
قسمت اول تعریفی
قسمت دوم گفته بود در چه شرایطی روابطوزیر برقراره
قسمت سوم mvd
قسمت چهارم یک سوال از کلید و نرمال سازی
سوال دو نرمال سازی با قواعد ارمسترناگ که خیلی اسون بود
سوال سه همین طور
سوال 4 جبر رابطه ای بود که یک قسمتشو ندیدم فکر کنم غلط حل کرده باشم سر همون
سوال 5 sql که پیچیده بود ولی قابل حل
ولی در کمال تعجب 30 دقیقه وقت زیاد اوردم
مجموع نمره هاشم از 21 بود

حالا باید بریم سر ورقه صحیح کردن نمره بگیربم :دی
برگه ها رو کی تصحیح میکنه ؟ یعنی از کجا باید بدونیم که چه روزی بریم دانشگاه جلوی خودمون صحیح کنه ؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
بچه ها یه سوال

امتحان فیزیک ۱ فقط ۷ تا مساله هست یا تعریفی هم داره؟
طبق سوالاتی که من دیدم خبری از تعریفی و اینجور چیزها نبودش!ولی اثباتی حدود 2 تا 2و نیم نمره حتما میادش!اونم تا الان هر چی برگه رو دیدم از ترمودینامیک سوال میادش ولی یه دو سه تایی هم بودش که از قسمت های انبساط خطی و از اینجور چیزها سوال اثباتی داده بودن!
اینا فرمول هایی هستن که اثباتشونو توی ترم های مختلف داده بودن(توی paint نوشتمشون)4 تا سوال اول که کنارشون ستاره زدم تکرارشون حدود دو سه باره و یحتمل از یکی از همینا سوال اثباتی میادش):
http://s5.picofile.com/file/8108689818/FORMUL.rar.html

پ.ن1:دوستان برام دعا کنید پاس شم خیلی از این فیزیکه میترسم:(

برگه ها رو کی تصحیح میکنه ؟ یعنی از کجا باید بدونیم که چه روزی بریم دانشگاه جلوی خودمون صحیح کنه ؟

مگه میشه بریم دانشگاه استاد جلوی چشممون برگه هارو صحیح کنه؟:eek:

Last edited:

ebony

Registered User
لایک‌ها
36
سلام برای فیزیک کرانيان-سيدعيسي چطوره نمره و درس؟؟؟؟؟ بیشتر البته نمره برام مهمه؟؟؟؟؟

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
امروز معادلات دیفرانسیل داشتم سوالاتش اینقد سخت بود که تا ساعت 12 فقط نگاشون می
اینا فرمول هایی هستن که اثباتشونو توی ترم های مختلف داده بودن(توی paint نوشتمشون)4 تا سوال اول که کنارشون ستاره زدم تکرارشون حدود دو سه باره و یحتمل از یکی از همینا سوال اثباتی میادش):
فایل مشکل داره یه جا دیگه آپ کن

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
دوستان آزاد:
هزینه 1 ترم رشته عمران حدود؟ ؟

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400

خدا اخر و عاقبتمونو به خیر کنه با این نمونه سوالاشون!

مشکلی نداره ها!همین الان ازش دانلود کردم!ولی خب به هر حال علاوه بر اون دو جای دیگه هم آپشون کردم!
http://uploadboy.com/tpkxxq7fztcj.html

فایل های ضمیمه

• FORMUL.png
    FORMUL.png
    48.3 KB · نمایش ها: 5

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ایرانیه?نویسندش کیه?فکرکنم60 سال واسه متروچیزی نباشه.حتی فک کنم روسیه داشته ازاون موقع
محمدرضا پ.ه.ل.و.ی
نمیدونم مترو که امروز شاهد گسترشش هستیم مربوط به چندسال پیشه تاریخش ولی میدونم و نیز شما و همه که چیزایی که امروز دارن به خاطرش گدایی میکنن و به خاطرش ..........
قبل 57 یا داشتیمش یا داشتیم به سمتش میرفتیم
نمونش برنامه هسته ای
که یادمه اون زمان کلی ایشون رو میکوبیدن که چرا میره دنبال این تکنولوژی ها وختی رو نفت خابیدیم و.....
(من سنم بالاس بابا عنقلاب رو یادمه:D)
کلا دانلود کن بخونش خیلی جالبه ! البته حسرتت هم بیشتر میشه ها اینم بگم
بنابراین اگه نمیخای بیشتر از این حرص و حسرت بخوری پس نخونش :دی
:D

با کی معادلات داشتی ؟
اتفاقا این ترم بسیار آیون طرح شده بود ! ترم قبل میومدی سری نداده بودن
پوستمون رو کندن

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
مشکلی نداره ها!همین الان ازش دانلود کردم!ولی خب به هر حال علاوه بر اون دو جای دیگه هم آپشون کردم!
http://uploadboy.com/tpkxxq7fztcj.html

دستت درد نکنه not found 404 میزد الان به سوال نگاه کردم اینکه خیلی راحته حالا اگه خود درس ترمودینامیک رو پاس میکردید که مربوط به رشتتون نیس خب اینجور سوالات واستون میشد جک و سر امتحان به طراح سوال میخندید)واسه همین میخوام درس محاسبات عددی برندارم بجاش فیزیک 1 بردارم )

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
با کی معادلات داشتی ؟
پوستمون رو کندن
با علیرضا هاشمی -تقریبا سوالات از کتابش بود اما من نسبت به درس معادلات دیفرانسیل هیچ حسی ندارم وگرنه توی این 5 ترم پاسش میکردم این ترم اومدم یه حرکتی بزنم بعد 5 ترم رفتم سر جلسه تا سوالات رو دیدم پاشدم برم مراقبه مثل گرگ جلومو گرفت گفت شما سوالات رو دیدی نمیشه منم نشستم فقط نگاشون کردم :(

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143

هفته ای که میاد گفته
باید زنگ بزنی ازش بپرسی.از دوستایی که داشتی امتحان دادن هم بپرس.
من هم فهمیدم همینجا میگم

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
محمدرضا پ.ه.ل.و.ی
نمیدونم مترو که امروز شاهد گسترشش هستیم مربوط به چندسال پیشه تاریخش ولی میدونم و نیز شما و همه که چیزایی که امروز دارن به خاطرش گدایی میکنن و به خاطرش ..........
نمونش برنامه هسته ای
که یادمه اون زمان کلی ایشون رو میکوبیدن که چرا میره دنبال این تکنولوژی ها وختی رو نفت خابیدیم و.....

با کی معادلات داشتی ؟
پوستمون رو کندن
من هی میخوام بخونم تعداد صفحاتشو که میبینم بیخیال میشم :)

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
محمدرضا پ.ه.ل.و.ی
نمونش برنامه هسته ای

خب البته با این فرق که اون موقع ما خودمون به این اطلاعات دست پیدا نمیکردیم و همه چیز رو دو دستی تقدیممون میکردن و یه جورایی حالت منتاژ کاری داشتش و تازمانیکه ا.م.ر.ی.ک.ا میخواستش و میتونستش از منابعمون استفاده کنه اون اطلاعات و امکانات رو در اختیارمون میزاشت ولی الان هر چی داریم با زحمت و تلاش مهندس ها و دانشمندان و دکترها و.... بدست اومده و دیگه دستمون جلوی بقیه دراز نیستش!(این ارزشش بیشتره)(البته اگر همینجوری بمونه !فعلا که همینجوری داریم همه چی روداریم دو دستی تقدیم enemy میکنیم !)
(مثلا الان اگر کره ی جنوبی (یا هر کشور دیگه ای که خودشو به ا.م.ر.ی.کا میچسبونه) رو دقت کرده باشین فکر میکنن همه چیز دارن ولی در حقیقت همه چیزشونو از دست دادن و هیچی ندارن جز وابستگی!)
البته این نظر منه ها!هر کسی واسه خودش نظری داره نظر هر کسی هم مهم و قابل احترامه!
این مترو هم درسته دیر داریم بهش میرسیم ولی خب خودمون روی پای خودمون وایسادیم و بهش داریم دست پیدا میکنیم!

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
بابا اینطوری که اینا زمان بندی کردن مطمئنا معدلم که 17 به بالا نمیشه پس جزء اخرین نفراتی میشیم که انتخاب واحد میکنیم!!!یعنی همه ی استادای خوب پر!روز و ساعت خوب پر!وای از الان افسردگی گرفتم!

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
بابا اینطوری که اینا زمان بندی کردن مطمئنا معدلم که 17 به بالا نمیشه پس جزء اخرین نفراتی میشیم که انتخاب واحد میکنیم!!!یعنی همه ی استادای خوب پر!روز و ساعت خوب پر!وای از الان افسردگی گرفتم!
نگران نباش نمدونم مدیر گروه شما چطوریه اما من هر ترم اینطوری انتخاب واحد میکنم اول توی مشاهد میهمان میرم و درس و روزهایی که میخوامو توی یه برگه مینویسم بعد روز انتخاب واحد یه سریشو بر میدارم مابقیشم میرم موقعی که سر مدیرگروه خلوته روی مخش و واحدامو میگیرم به همین راحتی توی این 5 ترمه غیر ترم 1 که اشنا نبودم از ترم 2 کارم این بود و 100 درصد واحدایی که میخواستم با اساتید تاپ گیرم اومده البته درسایی اصلی و تخصصی نه درسای پایه با عمومی.

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
خب البته با این فرق که اون موقع ما خودمون به این اطلاعات دست پیدا نمیکردیم و همه چیز رو دو دستی تقدیممون میکردن و یه جورایی حالت منتاژ کاری داشتش و تازمانیکه ا.م.ر.ی.ک.ا میخواستش و میتونستش از منابعمون استفاده کنه اون اطلاعات و امکانات رو در اختیارمون میزاشت ولی الان هر چی داریم با زحمت و تلاش مهندس ها و دانشمندان و دکترها و.... بدست اومده و دیگه دستمون جلوی بقیه دراز نیستش!(این ارزشش بیشتره)(البته اگر همینجوری بمونه !فعلا که همینجوری داریم همه چی روداریم دو دستی تقدیم enemy میکنیم !)
(مثلا الان اگر کره ی جنوبی (یا هر کشور دیگه ای که خودشو به ا.م.ر.ی.کا میچسبونه) رو دقت کرده باشین فکر میکنن همه چیز دارن ولی در حقیقت همه چیزشونو از دست دادن و هیچی ندارن جز وابستگی!)
البته این نظر منه ها!هر کسی واسه خودش نظری داره نظر هر کسی هم مهم و قابل احترامه!
این مترو هم درسته دیر داریم بهش میرسیم ولی خب خودمون روی پای خودمون وایسادیم و بهش داریم دست پیدا میکنیم!
این جملات رو اصلا باهاش موافق نیستم!اگه قدیم به یک کشور باج میدادیم الان به همه باج میدیم.
جنسمون را به همه ارزون مجبوریم بدیم،ازهمه کشورا گرون تر بخریم.بابت یه چیزایی باید پول بدیم که خدمتشو نمیگیریم
جملات شما مثل صحبتای تلویزیونه!
چی رو خودمون تولید کردیم؟نیروگاه ؟یا همین مترو؟
کره ای که الان جاش به جایی رسیده که تو کشور امریکا داره جنساشو میفروشه.ژاپن هم همین طوره.
من بیشتر دوست دارم نوکر یک کشور باشم تا محتاج 100کشور.
البته ناگفته نماند،من مخالف اصول کلی **** نیستم اما خب انتقاد که میشه کرد!
الانم ارزویه هر ثانیه وهردیقه شونه وبعضا دیده شده دعای قنوتشونه که امریکا با ما خوب شه

بالا