باور کن استرس بالاس یه انتخاب واحد ت...می کردم حالا توش موندم هیچی عمومی بر نداشتم.
آخه امروز آخرین روزی هست که میتونم تجدید نظر بزنم.
واسه مشروط نشدن به یکی دو نمره احتیاج دارم.
برم پیش استادا بهتره؟
ببین تا تو سایت اعتراض نزنی هیچ کاری نمیتونی بکنی!
من یه بار قبلا توضیح دادم یه بار دیگه توضیح میدم.
استاد نمرات رو وقتی تو سایت ثبت میکنه.نمیتونه پرینت بگیره مگه ثبت نهایی کنه ووقتی ثبت نهایی میکنه دیگه نمرات حالت خاموش وغیر فعال میگیرن ویعنی استاد هم نمیتونه تغییری درنمره بده.حالا من هی بگم نمیشه شما هی حرف خودتو بزن.
حالا به فرض اشتباهی رخ داده باشه.شما باید توسایت اعتراض بزنی.
استاد میاد میخونه.بعد اگه برگه پیشش باشه دوباره نگاه میکنه واگه برگه دانشگاه تحویل داده باید بیاد تحویل بگیره(نظر من اینه تو اون یه هفته برگه دست خودشونه وبه دانشگاه تحویل ندادن)و دوباره تصحیح کنه
حالا یا نمرت تغییر میکنه یانه
اگه تغییر واشتباهی رخ نداده باشه که هیچ
اگه تغییر واشتباه شده باشه. ازاینجا مسولین دانشگاه چشاشون رو مثل عقاب باز میکنن که کدوم یک ازاین دوحالت رخ داده؟
1 دانشجو مشروط بوده وبااین تغییر از مشروطی در میاد
2 دانشجو مشروط نبوده واین نمره فقط معدلشو بهتر میکنه
حالافرض کن شما راست بگی و استاد اشتباه کرده باشه
ازاینجا به بعد استاد میخوام که جرات داشته باشه وبره بگه من اشتباه کردم!مسولین دانشگاه هم میگن حواست کجا بوده؟؟؟؟؟
اساتید اگه اشتباه هم کرده باشن برا اینکه سابقشون بد نشه عمرا دست تو نمره ببرن.
حالا بااین اوصاف وقتت رو تلف نکن.
حالا انور قضیه
ما استادا نمرات رو به 3 دسته تقسیم میکنیم تا اشباهات تاثیر گذار نداشته باشیم!!
1 اونایی که معمول بالا 10 هستن
2اونایی که برگشون مثل دلشون پاکه وبهزور2-3 میشن
3اونایی که نوشتن اما تو منطقه خطر هستن.یعنی نمرشون بین6-7تا10 هستش.معمولا ما این برگه هارو دوبار تصحیح میکنیم. که مثلا اگه 6 شد بیفته واگه8-9 شد قبول بشه
حالا فرض کن شما 10 بشی و اعتراض بزنی،به محض مشاهده توسط استاد میفهمه که شما جزو دسته سوم بودی و برگت دوبار تصحیح شده وبا ارفاق 10 داده ووقتی اعتراض بزنی دوتا فحشم بهت میده
دسته 1 معمولا اعتراضشون کمه(البته ما توی دانشگاهای تاپ مثل شریف وتهران با اینا بیشتر مشکل داریم")
دسته 2 هم معمولا اعتراض میکنن ومیگن استاد 9 بده که مشروط نشیم که جواب همه اساتید "نه "هستش.
الان قانع شدی یا بگم تکش قانعت کنه