jkm
Registered User
- نوشتهها
- 84
- لایکها
- 51
ممنون از استرس نجاتم دادیچرت گفته.فقط مشروط حساب میشی و باید ترم بعد تا سقف 14واحد درس برداری.بیخود به این چیزا گوش نکن
ممنون از استرس نجاتم دادیچرت گفته.فقط مشروط حساب میشی و باید ترم بعد تا سقف 14واحد درس برداری.بیخود به این چیزا گوش نکن
سلامسلام دوستان قضیه مشروطی و مردودی چیه معدل این ترمم حدود 9 خورده ای یکی از دوستان میگه مردود شدی یعنی باید دوباره همه درس ها رو برداری چه اون هایی که پاس کردی! راست میگه؟
بهش گفتم از کجا در اوردی گفت یکی بهش گفته نابودم کردندسلام
من نمیدونم این قوانین رو از کجاشون در میارن.یحتمل از مغزشون که نیست
بهش گفتم از کجا در اوردی گفت یکی بهش گفته نابودم کردند
دوستان یکم میشه در مورد مشروطی و قوانین توضیح بدید؟ من زیاد سر در نمیارم
می تونم بپرسم شما با معدل 9 خورده ای چند واحد پاس کردی که نگرانشون هستی ؟؟سلام دوستان قضیه مشروطی و مردودی چیه معدل این ترمم حدود 9 خورده ای یکی از دوستان میگه مردود شدی یعنی باید دوباره همه درس ها رو برداری چه اون هایی که پاس کردی! راست میگه؟
5 واحد پاس کردم نگران واحد ها نیستم آخه میگفتن اگه مردود شی 2 تا مشروطی حساب میشه منم میخواستم وام دانشجویی بگیرم شرایط وام هم 1 مشروطی بودhttp://edu.iauctb.ac.ir/Files/156/News/bakhshnameamoozeshi.tif
می تونم بپرسم شما با معدل 9 خورده ای چند واحد پاس کردی که نگرانشون هستی ؟؟
دوستان انتخاب واحد از دهم شروع میشه و شروع کلاسا هم از 21 تیر هستش....خودم از اموزش پرسیدم خبر کاملا قطعیه!
برای از کامپیتور اگه میتونی با مریم رفیق شی نمره 20 تضمینه.اینارو کسی میشناسه ؟
آزمايشگاه مدارهاي الكتريكي (1)موسوي انزهايي-سيدمحمد
آزمايشگاه كامپيوترمعين تقوي-مريم
پیشنهاد میشه باهاشون برداریم ؟
Tjhelp.irکسی در مورد استاد فرهاد رزاقیان اطلاعی داره؟
اخلاق و طرز نمره دادن و تدریس و حضور و غیاب و ...
چرا هیچی ارائه نشده به جز چند تا درس پایه که اونارم همه رو پاس کردم؟!
Tjhelp.irاینارو کسی میشناسه ؟
آزمايشگاه مدارهاي الكتريكي (1)موسوي انزهايي-سيدمحمد
آزمايشگاه كامپيوترمعين تقوي-مريم
پیشنهاد میشه باهاشون برداریم ؟
Tjhelp.irریاضی 2 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
رضا آقایان
زهرا حیدریان
سعید خاکی
احمد رازقی
محسن شاهرضایی
محمد شفیعی موسوی
ناصر غفوری عدل
احمد موسوی
یه سوال دیگه هم بپرسم : چرا فیزیک ارائه نشده ؟
نه الان فک کردی یا هرچی به ذهنت رسید پرسیدی؟آقا یه سوال آماتوری اگه من مشروط بشم و فقط یه درسو بیفتم همشونو باید دوباره بردارم یا فقط اونی که رد شدم؟
بعد اگه مشرو بشم باید ترم بعد 14 واحد بردام تابستون هم اینو محسوب میکنن که کمتر از 14 تاس؟
بعد میشه با تبصره ای چیزی بیشتر از 14 تا برداشت؟
آقا دمت گرم خیالم راحت شد.نه الان فک کردی یا هرچی به ذهنت رسید پرسیدی؟
از یکی از دوستام که رشته برق (الکترونیک) پرسیدم :کسی مهرزاد قربانی برای امار و احتمالات کاربردی میشناسه؟