گودزیلاس.حتی الامکان دوری بشههیچکس مهتاب کریم خانی رو نمیشناسه برای آز منطقی ؟تو تی جی هلپ و حتی این تاپیک یک نفر در موردش درست و حسابی نگفته چقدر ناشناختس
به مسئله ای رو من درک نمی کنم .چرا هنوز نمره ها تکمیل نشده شروع انتخاب واحده ینی 10ام .اون وقت شروع کلاس ها 21 .دیگه این فاصله برای چیه ؟یا زودتر شروع می کردن یا انتخاب واحد رو می زاشتن دیرتروقتی نمره ها رو ندادن برای چی ترم تابستون میدن؟!
ما که تکلیف این ترممون رو نمیدونیم
تنها مزیتی که من توش میبینم اینه که 10روز وقت دارم درسایی که ترم پیش نخوندمو از اول تابستون بخونم که بعد توی ترم بردارم تا آخرتابستون بخونم پاس بشم برهبه مسئله ای رو من درک نمی کنم .چرا هنوز نمره ها تکمیل نشده شروع انتخاب واحده ینی 10ام .اون وقت شروع کلاس ها 21 .دیگه این فاصله برای چیه ؟یا زودتر شروع می کردن یا انتخاب واحد رو می زاشتن دیرتر
سلام به همگی.باز انتخاب واحد باز روز ازنو و روزی از نو
Tjhelp.ir
از هر دوستی که نقل قول کردم یه استاد انالیز شده توسط شخص شخیصAhradموجوده.
الکترونیک 3 داشتم باهاش روال خاص خودشو داره توضیح زیاد میده وقت بشه تمرینم حل میکنه (معمولا جلسه اخر)من قبل از اینکه پست بدم همه جا رو زیر و رو می کنم پست شمارم خونده بودم توضیحاتت کامل نبود من اطلاعات بیشتری می خوام
فرهاد رزاقیان کسی خبر داره برای الکترونیک 2 می خوامش.
یکی از بچه ها جواب این رو هم بی زحمت بگید مهمه .برای ورودی های قدیمی(89 و ماقبل) هم شروع انتخاب واحد ساعت 8 صبج 10 امه ؟یا مثل صنایع 2 قسمت کردن؟
تا جایی که من قبلا ها شنیده بودم همنیازی از بین نمی ره فقط پیش نیازی تبدیل به همنیازی می شه ولی همنیازی همنیازیه و تبدیل نمی شه .حالا شاید جدیدا مدل فرق کنه و گیر ندن .آقا یه سوال
سیستم و شبکه دو تا درسن که همنیازن.اگه سیستم یه بار افتاده باشیم،میشه شبکه برداشت سیستم برنداشت؟!
اگه پیشنیاز بودن که میدونم نمیشه ولی چون همنیازن شک کردم .....
توی اینرول ببین ساعت انتخاب واحد رو دیگهیکی از بچه ها جواب این رو هم بی زحمت بگید مهمه .
نمره خورش چطوره دست بندازه؟ امتحانش سخت می گیره؟ منظورم اینه که امتحانشو در حد تدریس خودش می گیره یا از ایناییه که می گه وظیفه اته بری تمرین کنی کل کتاب مرجع رو هر سوالی دادم بتونی حل کنی.الکترونیک 3 داشتم باهاش روال خاص خودشو داره توضیح زیاد میده وقت بشه تمرینم حل میکنه (معمولا جلسه اخر)
یکی از دوستان داشت می گفت هلو ئه.دوستان استاد لطفعلی شمیرانی واسه معماری خوبه یا نه ؟
توی tjhelp راجع به درس پیشرفتش نوشته بود!
عزیز من برادر من اقای من زیر ورو نکردی ! وقتی میگم تعداد حذف کرده ها وافتاده ها بالا یعنی چی! یعنی جواب همه سوالات!!!نمره خورش چطوره دست بندازه؟ امتحانش سخت می گیره؟ منظورم اینه که امتحانشو در حد تدریس خودش می گیره یا از ایناییه که می گه وظیفه اته بری تمرین کنی کل کتاب مرجع رو هر سوالی دادم بتونی حل کنی.
آره ولی به شرطی که درس دادنش رو توی کلاس گوش کنی و یکم یادداشت برداری کنی و بخصوص در مبحث جمع و تفریق روشهایی که سرکلاس میگه رو همون موقع طبقه بندی و خلاصه نویسی کنی.دوستان استاد لطفعلی شمیرانی واسه معماری خوبه یا نه ؟
توی tjhelp راجع به درس پیشرفتش نوشته بود!
توی فیث بوغ بپرس از بچه ها بازم راجبه کریم خانی خب.ولی اصولا گودزیلاس.اخلاقش هم گودزیلاییه ولی یه ترمه مثکه بهتر شدهاخه من چه گناهی مرتکب شدم که هر چی استاد بیخوده برام توی صف ایستادن ؟
رفتم سراغ آز منطقی مهتاب بود دردر می گه مز خرفه
رفتم سراغ آز الکترونیکی دیدم مهندسی و حریرچی هستن .مهندسی که تداخل داره .حریرچی هم که تو پی تی خوندم همه می گن بده خو من چه غلطی بکنم با کی بردارم پس ؟:general208:آقا من مثل ... کار می کنم برای درس با سختگیری مشکل ندارم ولی با این که خارح از چیزی که گفتن بخوان مشکل دارم .کار کنم می شه از حریرچی نمره خوب گرفت ؟یا چیزای خارج از درس می خواد منظورم اینه که امتحانش چه مدلیه ؟
یکی از بچه ها جواب این رو هم بی زحمت بگید مهمه .