• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
برای ورودی های قدیمی(89 و ماقبل) هم شروع انتخاب واحد ساعت 8 صبج 10 امه ؟یا مثل صنایع 2 قسمت کردن؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
هیچکس مهتاب کریم خانی رو نمیشناسه برای آز منطقی ؟تو تی جی هلپ و حتی این تاپیک یک نفر در موردش درست و حسابی نگفته چقدر ناشناختس:D
گودزیلاس.حتی الامکان دوری بشه

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
وقتی نمره ها رو ندادن برای چی ترم تابستون میدن؟!
ما که تکلیف این ترممون رو نمیدونیم :mad:
به مسئله ای رو من درک نمی کنم .چرا هنوز نمره ها تکمیل نشده شروع انتخاب واحده ینی 10ام .اون وقت شروع کلاس ها 21 .دیگه این فاصله برای چیه ؟یا زودتر شروع می کردن یا انتخاب واحد رو می زاشتن دیرتر

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23
اقا من ترم ۶ کامپیوترم و دو ترم هم مشروطی دارم و از ۶ تا امتحان این ترم هم فقط یه امتحان سه واحدی رو رفتم حالا میخوام انصراف بدم و برم سربازی
چند تا سوال دارم یکی اینکه گفتن باید ۱/۵ برابر شهریه ثابت رو بریزم تا درست بشه الان شهریه ثابت ۲۵۰ هست ولی این ترم ۶ من اولش ۳۴۸ ریختم حالا مبنا رو کدوم میگیرن
بعد حالا اگه انصراف ندم و برم دنبال کارای سربازی مشکلی داره؟
Sent from my LUMIA 520 using Tapatalk

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
به مسئله ای رو من درک نمی کنم .چرا هنوز نمره ها تکمیل نشده شروع انتخاب واحده ینی 10ام .اون وقت شروع کلاس ها 21 .دیگه این فاصله برای چیه ؟یا زودتر شروع می کردن یا انتخاب واحد رو می زاشتن دیرتر
تنها مزیتی که من توش میبینم اینه که 10روز وقت دارم درسایی که ترم پیش نخوندمو از اول تابستون بخونم که بعد توی ترم بردارم تا آخرتابستون بخونم پاس بشم بره :D
البته مزیت بزرگتر اینه که یه دو هفته از ماه رمضون میره،بهتره اوضاع.مخ کمتر آبپز میشه :D :D :D :D

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
سلام به همگی.باز انتخاب واحد باز روز ازنو و روزی از نو

Tjhelp.ir

از هر دوستی که نقل قول کردم یه استاد انالیز شده توسط شخص شخیصAhradموجوده.

من قبل از اینکه پست بدم همه جا رو زیر و رو می کنم پست شمارم خونده بودم توضیحاتت کامل نبود من اطلاعات بیشتری می خوام
فرهاد رزاقیان کسی خبر داره برای الکترونیک 2 می خوامش.

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
من قبل از اینکه پست بدم همه جا رو زیر و رو می کنم پست شمارم خونده بودم توضیحاتت کامل نبود من اطلاعات بیشتری می خوام
فرهاد رزاقیان کسی خبر داره برای الکترونیک 2 می خوامش.
الکترونیک 3 داشتم باهاش روال خاص خودشو داره توضیح زیاد میده وقت بشه تمرینم حل میکنه (معمولا جلسه اخر)

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آقا یه سوال
سیستم و شبکه دو تا درسن که همنیازن.اگه سیستم یه بار افتاده باشیم،میشه شبکه برداشت سیستم برنداشت؟!
اگه پیشنیاز بودن که میدونم نمیشه ولی چون همنیازن شک کردم .....

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
آقا یه سوال
سیستم و شبکه دو تا درسن که همنیازن.اگه سیستم یه بار افتاده باشیم،میشه شبکه برداشت سیستم برنداشت؟!
اگه پیشنیاز بودن که میدونم نمیشه ولی چون همنیازن شک کردم .....
تا جایی که من قبلا ها شنیده بودم همنیازی از بین نمی ره فقط پیش نیازی تبدیل به همنیازی می شه ولی همنیازی همنیازیه و تبدیل نمی شه .حالا شاید جدیدا مدل فرق کنه و گیر ندن .

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
یکی از بچه ها جواب این رو هم بی زحمت بگید مهمه .
توی اینرول ببین ساعت انتخاب واحد رو دیگه
ترم تابستون اصولا همه انتخاب واحدشون با همدیگه س

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
الکترونیک 3 داشتم باهاش روال خاص خودشو داره توضیح زیاد میده وقت بشه تمرینم حل میکنه (معمولا جلسه اخر)
نمره خورش چطوره دست بندازه؟ امتحانش سخت می گیره؟ منظورم اینه که امتحانشو در حد تدریس خودش می گیره یا از ایناییه که می گه وظیفه اته بری تمرین کنی کل کتاب مرجع رو هر سوالی دادم بتونی حل کنی.

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
دوستان استاد لطفعلی شمیرانی واسه معماری خوبه یا نه ؟
توی tjhelp راجع به درس پیشرفتش نوشته بود!

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نمره خورش چطوره دست بندازه؟ امتحانش سخت می گیره؟ منظورم اینه که امتحانشو در حد تدریس خودش می گیره یا از ایناییه که می گه وظیفه اته بری تمرین کنی کل کتاب مرجع رو هر سوالی دادم بتونی حل کنی.
عزیز من برادر من اقای من زیر ورو نکردی !:D وقتی میگم تعداد حذف کرده ها وافتاده ها بالا یعنی چی! یعنی جواب همه سوالات!!!
دقیقا به ما میگفت.یا سر جلسه امتحان نیایید یا اگه اومدید در اندازه 20خونده باشید که من هر سوالی از هر جایی دادم بتونید حل کنید!

اما از حق نگذریم استاده! همین الان داشتم تدریس استاد شریف که میگن نفر اول تو انالوگه وامریکا بوده و....رو میدیدم. سبک درس دادنش عین اون وچیزی از اون کم نداره.البت اینم بگم الک 3 با 2 خیلی فرق داره.
الک 3 یعنی بدبختی مجتمع اما الک 2 یعنی بدبختی گسترده(اینم توضیح نمیدم چون تکش ناراحت میشه)

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اخه من چه گناهی مرتکب شدم که هر چی استاد بیخوده برام توی صف ایستادن ؟
رفتم سراغ آز منطقی مهتاب بود دردر می گه مز خرفه
رفتم سراغ آز الکترونیکی دیدم مهندسی و حریرچی هستن .مهندسی که تداخل داره .حریرچی هم که تو پی تی خوندم همه می گن بده خو من چه غلطی بکنم با کی بردارم پس ؟:general208:آقا من مثل ... کار می کنم برای درس با سختگیری مشکل ندارم ولی با این که خارح از چیزی که گفتن بخوان مشکل دارم .کار کنم می شه از حریرچی نمره خوب گرفت ؟یا چیزای خارج از درس می خواد منظورم اینه که امتحانش چه مدلیه ؟

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
دوستان استاد لطفعلی شمیرانی واسه معماری خوبه یا نه ؟
توی tjhelp راجع به درس پیشرفتش نوشته بود!
آره ولی به شرطی که درس دادنش رو توی کلاس گوش کنی و یکم یادداشت برداری کنی و بخصوص در مبحث جمع و تفریق روشهایی که سرکلاس میگه رو همون موقع طبقه بندی و خلاصه نویسی کنی.
در این صورت با خوندن حتما نمره ی بالایی ازش میگیری.
سوالاش هم مشخصه،البته خودت هم در طول تدریس میفهمی کدوم قسمتا حتما سواله.آخر ترم خواستی ازم بپرس بهت بگم

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
اخه من چه گناهی مرتکب شدم که هر چی استاد بیخوده برام توی صف ایستادن ؟
رفتم سراغ آز منطقی مهتاب بود دردر می گه مز خرفه
رفتم سراغ آز الکترونیکی دیدم مهندسی و حریرچی هستن .مهندسی که تداخل داره .حریرچی هم که تو پی تی خوندم همه می گن بده خو من چه غلطی بکنم با کی بردارم پس ؟:general208:آقا من مثل ... کار می کنم برای درس با سختگیری مشکل ندارم ولی با این که خارح از چیزی که گفتن بخوان مشکل دارم .کار کنم می شه از حریرچی نمره خوب گرفت ؟یا چیزای خارج از درس می خواد منظورم اینه که امتحانش چه مدلیه ؟
توی فیث بوغ بپرس از بچه ها بازم راجبه کریم خانی خب.ولی اصولا گودزیلاس.اخلاقش هم گودزیلاییه ولی یه ترمه مثکه بهتر شده
حریرچی ترم پیش شنیدم از بچه ها که خوب بوده و زیاد کاری به کسی نداشته

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
بالا