• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
نطریه زبان چه طوریه؟؟ حفظیه؟؟
فوامی ارائه داده واسه تابستون، بردارم باهاش یا نه به نطرتون؟

meatboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
معدلات دیفرانسیل کدوم خوبه؟
اسلامي-ربابه حيدريان-زهرا ذاکري-علي زارع حقيقي-حبيبه شجاعي-بهروز گيلاني-عليرضا موسوي-احمد هاشمي-عليرضا

m-cmp

Registered User
لایک‌ها
41
معدلات دیفرانسیل کدوم خوبه؟
اسلامي-ربابه حيدريان-زهرا ذاکري-علي زارع حقيقي-حبيبه شجاعي-بهروز گيلاني-عليرضا موسوي-احمد هاشمي-عليرضا
ربابه اسلامی عالی درس میده بردار حتما باهاش

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
بچه ها کسی محمود شاهی برای الکترومغناطیس می شناسه؟

meatboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با تشکر از دوستان کسی علی ابجدی برای ماشین حرارتی میشناسه

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
علی فرخی کسی میشناسه واسه مدار ؟
سال پیش باش مدار داشتم / بچه های کامپیوتر رو اکثرا انداخته بود
کلا استاد سخت گیریه و دست بندازش خویه(ترم مهر فقط 3% قبولی داشت اونم برا برقیا)/ولی امتحان تابستوناش بهتره/
درسش رو خیلی خوب میده ( البته خیلیا با نحوه بیانش مشکل دارن)/ و توی ورقه فقط راه حل های خودشو قبول داره/
سر کلاس یه سوال پای تخته مینویسه و بچه ها رو میاره برای حل/اگر 2 3 نفر برن پای تخته و نتونن حل کنن یه کوییز میگیره که ایجا همه از استرس میمیرن
در کل اگه سر کلاسش درس گوش کنی و باش بری جلو نمره خوبی میتونی بگیری.
خیلی ممنون
میگم که ممکنه اون سفته که موقع ثبت نام دادم رو بزارن اجرا اصلا همچین چیزی امکانش هست؟
یه تاپیک تو همین بخش بود استارترش میگفت سه ترمه نرفته دانشگاه و دانشگاه هم پیگیری نکرده
سفته برای مدرکیه که باش اومدی توی دانشگاه(مدرک دیپلم مثلا)/ اگه اون ردیف باشه کاری با سفته ندارن/
کلا توی دانشگاه آزاد تا زمانی که پول میدی میتونی هر کاری بکنی/ اگه الان درسو ول کردی و 10 سال بعد خواستی ادامه بدی شهریه ثابتای این مدت رو میدی و میشینی سر کلاس.

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
میبخشید کجاش فخر فروشی بود واحد پاس شدن یا تابستون برنداشتن خب من چیکار کنم رشته عمران راحت میگیرن و درسا مثل هلو پاس میشه
ترم چندی ؟چند واحد داشتی این ترم ؟ معدل ترم چند ؟ببینم اصن فخر فروشی بوده یا نه:general711:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
با تشکر از دوستان کسی علی ابجدی برای ماشین حرارتی میشناسه
بله میشناسم استاد پر انرژی هستش من با هاش مکانیک سیالات2 داشتم خیلی عالی درس میده - در مورد درس ماشین های حرارتی فکر کنم بار اولشه این درسو ارائه داده استادی نیس که ترم تابستون سخت بگیره اما ترمای عادی قضیه فرق داره پس باهاش بردار یکم بخونی پاسی.

bernadot

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوستان، به کمکتون احتیاج دارم:
درس A پیشنیاز درس B هست و درس B همنیاز با درس C
اگر درس A رو این ترم حذف کرده باشم آیا ترم بعد میتونم درس های A و B و C رو با هم بردارم؟

ممنون

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
سلام دوستان، به کمکتون احتیاج دارم:
درس A پیشنیاز درس B هست و درس B همنیاز با درس C
اگر درس A رو این ترم حذف کرده باشم آیا ترم بعد میتونم درس های A و B و C رو با هم بردارم؟

ممنون
بله - شما درس aرو با b هم نیاز کردی با یکبار برداشتن و حذف او و درس c که با b هم نیاز بود ترم بعد میتونی برداری -
بزار واضح بگم مشکلی نیس 3 تا درس رو باهم بردار .

mosolini

Registered User
لایک‌ها
23
سال پیش باش مدار داشتم / بچه های کامپیوتر رو اکثرا انداخته بود
کلا استاد سخت گیریه و دست بندازش خویه(ترم مهر فقط 3% قبولی داشت اونم برا برقیا)/ولی امتحان تابستوناش بهتره/
درسش رو خیلی خوب میده ( البته خیلیا با نحوه بیانش مشکل دارن)/ و توی ورقه فقط راه حل های خودشو قبول داره/
سر کلاس یه سوال پای تخته مینویسه و بچه ها رو میاره برای حل/اگر 2 3 نفر برن پای تخته و نتونن حل کنن یه کوییز میگیره که ایجا همه از استرس میمیرن
در کل اگه سر کلاسش درس گوش کنی و باش بری جلو نمره خوبی میتونی بگیری.

سفته برای مدرکیه که باش اومدی توی دانشگاه(مدرک دیپلم مثلا)/ اگه اون ردیف باشه کاری با سفته ندارن/
کلا توی دانشگاه آزاد تا زمانی که پول میدی میتونی هر کاری بکنی/ اگه الان درسو ول کردی و 10 سال بعد خواستی ادامه بدی شهریه ثابتای این مدت رو میدی و میشینی سر کلاس.
ممنونم داداش گلم خیلی کمک کردی
من کپی مدرک دیپلم رو دادم و خوده مدرک تو هنرستان
پس اینجور خیلم راحت شد بزار تو کما بمونن دیگه یه پول سیاه هم بهشون نمیدم

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
سلام
اخلاق اسلامی اینا چطورن؟

احمدي-محمد

وفاپور-رحيم

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
سلام
اخلاق اسلامی اینا چطورن؟

احمدي-محمد

وفاپور-رحيم
احمدی استاد کاملا لارژ .اخلاق شخصیش خوبه .نمره از 15 تا 20 زیاد 20 نمی ده زیادم کم نمی ده معمولا 17 تا 19 رنج نمرشه .وفاپور شنیدم از دوست نزدیکم اخلاق مزخرف نمره هم قبلن ها خوب جدیدا خیلی 20 نمی ده .امتحان احمدی تشریحی بود یادمه.

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
خودتون با احمدی پاس کردین ؟ چند شدید؟؟
حاضر و غیاب چطوری هستن؟؟

الان جای من بودی با کی برمیداشتی؟

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
خودم احمدی داشتم .تا جایی که یادمه زیاد گیر نبود ولی اینجوریم نیست که کلن نری .روی حضور و غیاب تاکید داره ولی روی تایم کلاسش نه .دیر بری سر کلاس مشکلی نداره تایم دیگه بری مشکلی نداره اما فکر کنم برای تغییر تایم باید بهش می گفتی یادم نیست خداییش .کلن ادمیه که باهاش حرف بزنی بهش امید هست .من چون اعصاب استاد بیخود و بد اخلاق ندارم تفسیرم رو 2 ترم پیش هم دوباره با احمدی گرفتم .من باشم احمدی می گیرم ولی وفاپور هم خیلی خواهان داره .می گن امتحانش ساده تره .حالا خودت انتخاب کن .

بالا