ربابه اسلامی عالی درس میده بردار حتما باهاشمعدلات دیفرانسیل کدوم خوبه؟
اسلامي-ربابه حيدريان-زهرا ذاکري-علي زارع حقيقي-حبيبه شجاعي-بهروز گيلاني-عليرضا موسوي-احمد هاشمي-عليرضا
تایید می شن ایشون به شدت.ربابه اسلامی عالی درس میده بردار حتما باهاش
می خوای حالشو بگیرم دیگه فخر فروشی نکنه ؟جای این فخرفروش توی این تاپیک نیست
از پاسخ به این فخرفروش خودداری میگردد
آره دیگه کسی که فخرفروش باشه جاش اینجا نیستمی خوای حالشو بگیرم دیگه فخر فروشی نکنه ؟
پوست کن ؟ میخوای بمیری؟ :general304:علی فرخی کسی میشناسه واسه مدار ؟
سال پیش باش مدار داشتم / بچه های کامپیوتر رو اکثرا انداخته بودعلی فرخی کسی میشناسه واسه مدار ؟
سفته برای مدرکیه که باش اومدی توی دانشگاه(مدرک دیپلم مثلا)/ اگه اون ردیف باشه کاری با سفته ندارن/خیلی ممنون
میگم که ممکنه اون سفته که موقع ثبت نام دادم رو بزارن اجرا اصلا همچین چیزی امکانش هست؟
یه تاپیک تو همین بخش بود استارترش میگفت سه ترمه نرفته دانشگاه و دانشگاه هم پیگیری نکرده
ترم چندی ؟چند واحد داشتی این ترم ؟ معدل ترم چند ؟ببینم اصن فخر فروشی بوده یا نه:general711:میبخشید کجاش فخر فروشی بود واحد پاس شدن یا تابستون برنداشتن خب من چیکار کنم رشته عمران راحت میگیرن و درسا مثل هلو پاس میشه
بله میشناسم استاد پر انرژی هستش من با هاش مکانیک سیالات2 داشتم خیلی عالی درس میده - در مورد درس ماشین های حرارتی فکر کنم بار اولشه این درسو ارائه داده استادی نیس که ترم تابستون سخت بگیره اما ترمای عادی قضیه فرق داره پس باهاش بردار یکم بخونی پاسی.با تشکر از دوستان کسی علی ابجدی برای ماشین حرارتی میشناسه
بله - شما درس aرو با b هم نیاز کردی با یکبار برداشتن و حذف او و درس c که با b هم نیاز بود ترم بعد میتونی برداری -سلام دوستان، به کمکتون احتیاج دارم:
درس A پیشنیاز درس B هست و درس B همنیاز با درس C
اگر درس A رو این ترم حذف کرده باشم آیا ترم بعد میتونم درس های A و B و C رو با هم بردارم؟
ممنون
ممنونم داداش گلم خیلی کمک کردیسال پیش باش مدار داشتم / بچه های کامپیوتر رو اکثرا انداخته بود
کلا استاد سخت گیریه و دست بندازش خویه(ترم مهر فقط 3% قبولی داشت اونم برا برقیا)/ولی امتحان تابستوناش بهتره/
درسش رو خیلی خوب میده ( البته خیلیا با نحوه بیانش مشکل دارن)/ و توی ورقه فقط راه حل های خودشو قبول داره/
سر کلاس یه سوال پای تخته مینویسه و بچه ها رو میاره برای حل/اگر 2 3 نفر برن پای تخته و نتونن حل کنن یه کوییز میگیره که ایجا همه از استرس میمیرن
در کل اگه سر کلاسش درس گوش کنی و باش بری جلو نمره خوبی میتونی بگیری.
سفته برای مدرکیه که باش اومدی توی دانشگاه(مدرک دیپلم مثلا)/ اگه اون ردیف باشه کاری با سفته ندارن/
کلا توی دانشگاه آزاد تا زمانی که پول میدی میتونی هر کاری بکنی/ اگه الان درسو ول کردی و 10 سال بعد خواستی ادامه بدی شهریه ثابتای این مدت رو میدی و میشینی سر کلاس.
احمدی استاد کاملا لارژ .اخلاق شخصیش خوبه .نمره از 15 تا 20 زیاد 20 نمی ده زیادم کم نمی ده معمولا 17 تا 19 رنج نمرشه .وفاپور شنیدم از دوست نزدیکم اخلاق مزخرف نمره هم قبلن ها خوب جدیدا خیلی 20 نمی ده .امتحان احمدی تشریحی بود یادمه.سلام
اخلاق اسلامی اینا چطورن؟
احمدي-محمد
وفاپور-رحيم