DORDORI
Registered User
چی برمیداری؟به امید خدا آره .دارم خودم رو برای جنگ آماده می کنم.
چی برمیداری؟به امید خدا آره .دارم خودم رو برای جنگ آماده می کنم.
نچچچچچچچچچچچکاراموزی میشه با کمتر از 100 واحد پاس کرده برداشت؟
جدی؟ :| هیچ جوری راه نداره؟ 90تا پاس کردم!نچچچچچچچچچچچ
مورد داریم 99تا رو ندادن! چی میگی داداش؟!جدی؟ :| هیچ جوری راه نداره؟ 90تا پاس کردم!
الان وقته بروزر نصب کردنه؟!!؟!؟!؟!اول با کروم رفتم انرول بعد فهمیدم با این نمیشه انتخاب واحد کرد VMware نصب کردم تا بتونم ویندوز 7 نصب کنم و با آی ای 7 برم سایت!
الانم که سایت ترکیده، قشنگ ماجراجویی میکنیم ما برای انتخاب واحد.
خب بدبخ شدم رف که :|مورد داریم 99تا رو ندادن! چی میگی داداش؟!
ولی بازم حالا با گروه خودت وراجی کن شاید اوکی دادنخب بدبخ شدم رف که :|
حالا کیف میده بعدا بفهمیم 10واحد میدادن :general304::general710:اوف دیگه رکورد زدم زیر 10 ثانیه انتخاب واحد کردم .انتخاب واحدم تموم شد دیدم سایت ترکید .ینی انقدر تند بودم سایت نرسید هنگ کنه
کارآموزی و ریز1 و تاریخ تحلیلی گرفتم 7 واحد
آقا میدونم اینو توی سایت نوشته ولی یادم نبود خوب :general208:الان وقته بروزر نصب کردنه؟!!؟!؟!؟!
خب دوستِ عزیزِ ایرانی حداقل سایتو بخون،خودش گفته اینترنت اکسپلورر زیر9
چجوری میخوای بمیری مرگت طبیعی جلوه کنه؟!آقا میدونم اینو توی سایت نوشته ولی یادم نبود خوب :general208:
الانم سایت باز نمیشه اصلا :general503:
خودم رفتم پرسیدم از اموزشا!حداکثر هشت واحد میدن!:general105:با خیالی اسوده انتخاب واحد کنید(البت اگر این انرول اجازه ی انتخاب واحدو بده:general507حالا کیف میده بعدا بفهمیم 10واحد میدادن :general304::general710:
چهار ساله توی این خراب شده دارم درس میخونم هر ترم همین اتفاق میوفته.خاک تو سر این دانشگاه و سایتش
برداشتن ریز رو تسلیت میگم بهت راستی :general304::general304::general304:اوف دیگه رکورد زدم زیر 10 ثانیه انتخاب واحد کردم .انتخاب واحدم تموم شد دیدم سایت ترکید .ینی انقدر تند بودم سایت نرسید هنگ کنه
کارآموزی و ریز1 و تاریخ تحلیلی گرفتم 7 واحد