• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Rookie

Registered User
لایک‌ها
822
سلام
اخلاق اسلامی اینا چطورن؟
احمدي-محمد
وفاپور-رحيم
من ترم2 با استاد وفاپور داشتم . اخلاقش در کل خوبه ولی به بعضی چیزا حساسه! و ممکنه یه پرده براتون اون روی خودشو به نمایش بذاره!تاکید میکنم اگه حرفشو گوش نکنین یا کارایی که جلسه اول میگه سر کلاسم انجام ندین رو رعایت نکنین اون وقت به عذاب الهی دچار خواهید شد!:general410:مثلا اون موقع به گوشی خیییلی حساس بود که زنگ نخوره یا تو دستتون نباشه یا با هم صحبت نکنین یا هی از کلاس نرید بیرون.خیلی هم اصرار داره ینی میبینی سر کلاس انقد تذکر میده که دوس داری خودت پا شی بری اون دانشجو رو خفه کنی تا بقیه درسو بگه!:eek: :p حالا جدیدا نمیدونم حساسیتش رو چیه؟همون ترم هم خیلی از بچه ها همین چیزای ساده رو انجام نمیدادن بعد میگفتن بداخلاقه ولی واقعا بری سر کلاسش انقد حرفای مفید و کاربردی میگه که اصن حواست سمت گوشی نمیره:general406:.کلا معجونه:rolleyes: تا جاییکه یادمه 3 تا رشته رو خونده!:confused:
فک کنم به خاطر اینکه شهید بهشتی و دانشکده های پزشکی هم تدریس میکنه توقعاتش رفته بالا!خخ:D
حضور و غیاب داره.امتحانش هم از جزوه شه که زیاد نبود و 20 شدم ولی اگه بچه هایی که خیلی جدیدأ! باهاش برداشتن نظر دیگه ای دارن بیشتر بپرس که نمره هاش تو چه رنجیه؟...در کل پیشنهاد میشه (اگه رحیم همون رحیم باشه!;))
و من ا... توفیق:)

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
برا الک2 هم همینه وضعش؟
من خودم باهاش کلاس نداشتم پس شیوه تدریسشو نمیدونم
اما نمره دادنش خیلیا باهاش مدار داشتن میگفتن پاس میشیم ولی افتادن همین ترم قبل هم یکی از دوستان باهاش الک 1 داشت میگفت بالای 12 میشم ولی 8 شد پس اگه امتحانو نمیتونی خیلی خوب بدی اصن پیشنهاد نمیشه چون اگه لب مرز باشی راحت میندازه

Eng carrier

Registered User
لایک‌ها
62
می خوای حالشو بگیرم دیگه فخر فروشی نکنه ؟:D
عمرا کسی حال منو بتونه بگیره به همین خیار باش.

آره دیگه کسی که فخرفروش باشه جاش اینجا نیست :( :( :(
شما هم واحداتو پاس کن بعد بیا فخر بفروش.

ترم چندی ؟چند واحد داشتی این ترم ؟ معدل ترم چند ؟ببینم اصن فخر فروشی بوده یا نه:general711:
ترم 2
19تا
18.64
من که رفتم تعطیلات تابستانی و ترم مهر میام تابستون خوش بگذره.:general404:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372

ترم 2
19تا
18.64
اشتباه تایپی بود ؟ترم 2 شدی 18.64 ؟نیازی نیست من کاری کنم اساتید خودشون حالت رو گرفتن. من نمی دونم چرا جدیدا دانشجو ها درس نمی خونن .وقتی ما ترم 2-3 بودیم زیر 19 قانع نبودیم .هی روزگار .هر وقت ترم 6 با درسای تخصصی با 20 واحد معدل بالای 19 گرفتی اونوقت مجوز داری فخر فروشی کنی:cool:تعطیلات خوش بگذره:general601:

shmp30

Registered User
لایک‌ها
96
دوستان کلاسای ترم تابستونی از چندم شروع میشه؟ یکی نوشته بود ۲۱ ام درسته؟

Sent from my HTC One using Tapatalk

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
تو اینرول قسمت تقویم آموزشی رو نگاه کن

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
عاغا قبضه فخر چیه ؟ من خودم عاخرت فخر فروشیم مرررررررررررررررررد میخام بیاد بگه میتونم رکورذلتو تو یونی جابه جا کنم هااا

هر وخ کسی تونست بیاد رکوردای منو جابه جا کونه اونوخ شرطه :دی

عاغا راسی مصطفی عابدی مارو پاس کرد :D وختی من با 8 ساعت درس خوندن که اونم اکثرش تو مترو هست میتونم یه درسی رو پاس کنم یعنی باید دستای اون استاد رو طلا گرفت به ولله:general404:

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61

ترم 2
19تا
18.64

باید بگم که کسب معدل 18 به استاد بستگی داره اگر استاد نمره بده باشه عمه ی فرانکی هم میتونه خیلی راحت با حفظ چند صفحه جزوه و کپی و پیست اونها تو برگه ی امتحان 20 بشه اما اگه استاد نمره بده نباشه شما در حد 20 هم بخونی بازم زیر 10 میشی :) پس به نمرت افتخار نکن چرا که نمرت رو باید مدیون استاد های ترم 2 باشی . در ضمن اعلام معدل نیازمند سند و مدرک هست شما اطلاعات اکانت سیستم آموزشی خودت رو بزار اینجا تا بتونیم نظر بدیم در غیر اینصورت کسی برای حرف شما تره هم خورد نمیکنه . تعطیلات خوش بگذره با معدل خیالیت :general304:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
عاغا قبضه فخر چیه ؟ من خودم عاخرت فخر فروشیم مرررررررررررررررررد میخام بیاد بگه میتونم رکورذلتو تو یونی جابه جا کنم هااا

عاغا راسی مصطفی عابدی مارو پاس کرد :D وختی من با 8 ساعت درس خوندن که اونم اکثرش تو مترو هست میتونم یه درسی رو پاس کنم یعنی باید دستای اون استاد رو طلا گرفت به ولله:general404:
عابدی برای ما هم درس ارائه داده بود یه ترم
اکثرا به جز دو نفر فک کنم پاس نشدن :D

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
هر چی استاد داغونه گذاشتن واسه ترم تابستون (البته نه همشون ) ! من که اعصابشو ندارم ولش کن ترمای بعد :oops:
پ.ن : بچه ها برد والیبال مبارک باشه ! صدر نشین شدیم ایول :general601:

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060

با مویی؟ :general609:
دیدی گفتم مصطفی از خودمونه؟ :دی

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
عابدی برای ما هم درس ارائه داده بود یه ترم
اکثرا به جز دو نفر فک کنم پاس نشدن :D