من ترم2 با استاد وفاپور داشتم . اخلاقش در کل خوبه ولی به بعضی چیزا حساسه! و ممکنه یه پرده براتون اون روی خودشو به نمایش بذاره!تاکید میکنم اگه حرفشو گوش نکنین یا کارایی که جلسه اول میگه سر کلاسم انجام ندین رو رعایت نکنین اون وقت به عذاب الهی دچار خواهید شد!:general410:مثلا اون موقع به گوشی خیییلی حساس بود که زنگ نخوره یا تو دستتون نباشه یا با هم صحبت نکنین یا هی از کلاس نرید بیرون.خیلی هم اصرار داره ینی میبینی سر کلاس انقد تذکر میده که دوس داری خودت پا شی بری اون دانشجو رو خفه کنی تا بقیه درسو بگه! حالا جدیدا نمیدونم حساسیتش رو چیه؟همون ترم هم خیلی از بچه ها همین چیزای ساده رو انجام نمیدادن بعد میگفتن بداخلاقه ولی واقعا بری سر کلاسش انقد حرفای مفید و کاربردی میگه که اصن حواست سمت گوشی نمیره:general406:.کلا معجونه تا جاییکه یادمه 3 تا رشته رو خونده!سلام
اخلاق اسلامی اینا چطورن؟
احمدي-محمد
وفاپور-رحيم
فک کنم به خاطر اینکه شهید بهشتی و دانشکده های پزشکی هم تدریس میکنه توقعاتش رفته بالا!خخ
حضور و غیاب داره.امتحانش هم از جزوه شه که زیاد نبود و 20 شدم ولی اگه بچه هایی که خیلی جدیدأ! باهاش برداشتن نظر دیگه ای دارن بیشتر بپرس که نمره هاش تو چه رنجیه؟...در کل پیشنهاد میشه (اگه رحیم همون رحیم باشه!)
و من ا... توفیق