من ریزامو پاس کردم خدا رو شکر هر دو رو خلاص شدم :/پاس کردی ؟یا برنداشتی ؟سامان تونسته باهاش بسازه پس منم تلاشم رو می کنم .
براى ريز ١ حفظ كردن حل مساله هاى جزوش كافيه تا ٢٠ بگيرين.جناب علكس كه ميخواى معدل ببرى بالا ايده آل براى شماست.جزوش حجمى هم نداره و سوالاش هم روتينه.اگه كه نرم افزارى با همين بردار چون مثل سخت افزاريا سايه ريز ٢ تهديدت نميكنه. ؛)من ریزامو پاس کردم خدا رو شکر هر دو رو خلاص شدم :/
کارگر روی اعصابه،درس نمیده،اگه م بخواد درس بده بچه ها نمیذارن انقد که روی سر و کول استاد آویزونن.انقد بدم میاد باهاش هرطور دلشون میخواد حرف میزنن!
اقایان خوبه و تایید میشه ولی اون یکی رو نمیشناسم....ریاضی2 با رضا اقایان و فیزیک با حسن علیایی برداشتم چطورن؟؟ قاتلن؟؟؟
هاشمی اصلا بنظر من خوب نیستش!بچه ها هاشمی هنوز جا داره ها بردارید از دستتون میره
معادلات
معادلات...>بهروز شجاعی
فیزیک 2....>مهدی منوچهریان
انقلاب اسلمی..>محمد حسین نجفی
.
.
.
توی این دو سال تحصیل دانشجوییم اینقدری که امروز سر انتخاب واحد اذیت شدم اذیت نشده بودم
دوستان اگر گودزیلایی توی انتخاب واحدم مشاهده کردین زودتر بهم اطلاع بدین از شرش خلاص شم:general507:با تشکر
سلام دوست عزیز
با شفیعی موسوی تا جایی که میتونید درس برندارید یه جورایی وحشتناکه! وبه احتمال زیاد اخر ترم حذفش میکنید
خخخخ تا تو باشی به انالیزای بنده ایمان راسخ بیاری.:general304::general307::general404::general406::general107::general108::general106:هاشمی اصلا بنظر من خوب نیستش!
چند جلسه ی اولش خوبه بعدش دیگه از درس چیزی حالیت نمیشه!منکه این ترم امتحانشو ندادم هیچی از معادلات درک نکردم!حدالامکان باهاش برندارین:general405:کلاسش خیلی خشکه من سر کلاساش با انرژی دوبل میرفتم ولی اخراش دیگه پنچر میشدم:general112:
8تادوستان در ترم تابستانی حداکثر 6 واحد میشه برداشت، درسته؟ این قانون تغییری نکرده که، چون شنیدم دانشجویی می گفت امسال شده 8 واحد.
کابوی رفتی جنگ؟فتح آبادیو تو حالت عادی با زور و کتک میارن دانشگاه و کلاس بهش میدن حالا تابستون ارائه داده
8تا
کاراموزی میشه با کمتر از 100 واحد پاس کرده برداشت؟
قبلنا با الان فرق داره هامورد داشتیم که کمتر از 100 واحد برداشته و روو نکرده و کسی هم نگاه نکرده و کاراموزیشو گذرونده (خودمو میگم )
چون گروه میگه پژوهش چک میکنه 100 تا واحدو پژوهش میگه گروه من فهمیدم هیچکودوم چک نمیکنن چون تنبلن نامه بیاد دستت دیگه همه چی حله
من ریسک کردمو برداشتم با اینکه با خودشونم کلی حرف زدمو و نه و نو اوردن وقتی مودبانه باهاشون حرف میزنه ناز میکنن ولی بیخیاله همشون برداشتم و اوناهم ندونسته 100 واسم رد کردن بردار
عاره! جات خالی ملت با گرز اومده بودن حالا خوبه من دست خالی رفته بودم خخخخخخخخخ. این کتیراییم رو اعصابه ها :دی بچه های کامپیوترو دیوونه کرده بود! طرف میخواست مهمان بره کرج میگفت الان نمیشه بری حالا برو یه دوسه روز دیگه سر بزن شاید نظرم عوض شد!کابوی رفتی جنگ؟
خدایی؟ پ.خ رو دریاب :دیمورد داشتیم که کمتر از 100 واحد برداشته و روو نکرده و کسی هم نگاه نکرده و کاراموزیشو گذرونده (خودمو میگم )
چون گروه میگه پژوهش چک میکنه 100 تا واحدو پژوهش میگه گروه من فهمیدم هیچکودوم چک نمیکنن چون تنبلن نامه بیاد دستت دیگه همه چی حله
من ریسک کردمو برداشتم با اینکه با خودشونم کلی حرف زدمو و نه و نو اوردن وقتی مودبانه باهاشون حرف میزنه ناز میکنن ولی بیخیاله همشون برداشتم و اوناهم ندونسته 100 واسم رد کردن بردار
من با 98 تا برداشتمکاراموزی میشه با کمتر از 100 واحد پاس کرده برداشت؟
بابا لرد خودمونه ها مثل اینکه یادت نیست :دی همین تازه فارغ التحصیل شده :دیقبلنا با الان فرق داره ها
الان روز به روز بیشتر دارن کرم میریزن
توام زیر ابی رفتی :general703: باهاشون حرف زدی یا همینجوری ورداشتی رفتی؟من با 98 تا برداشتم