• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
بچه ها هاشمی هنوز جا داره ها بردارید از دستتون میره
معادلات

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
پاس کردی ؟یا برنداشتی ؟سامان تونسته باهاش بسازه پس منم تلاشم رو می کنم .
من ریزامو پاس کردم خدا رو شکر هر دو رو خلاص شدم :/
کارگر روی اعصابه،درس نمیده،اگه م بخواد درس بده بچه ها نمیذارن انقد که روی سر و کول استاد آویزونن.انقد بدم میاد باهاش هرطور دلشون میخواد حرف میزنن!

Gizmo89

Registered User
لایک‌ها
302
من ریزامو پاس کردم خدا رو شکر هر دو رو خلاص شدم :/
کارگر روی اعصابه،درس نمیده،اگه م بخواد درس بده بچه ها نمیذارن انقد که روی سر و کول استاد آویزونن.انقد بدم میاد باهاش هرطور دلشون میخواد حرف میزنن!
براى ريز ١ حفظ كردن حل مساله هاى جزوش كافيه تا ٢٠ بگيرين.جناب علكس كه ميخواى معدل ببرى بالا ايده آل براى شماست.جزوش حجمى هم نداره و سوالاش هم روتينه.اگه كه نرم افزارى با همين بردار چون مثل سخت افزاريا سايه ريز ٢ تهديدت نميكنه. ؛)

meatboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ریاضی2 با رضا اقایان و فیزیک با حسن علیایی برداشتم چطورن؟؟ قاتلن؟؟؟
o_O

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
معادلات...>بهروز شجاعی
فیزیک 2....>مهدی منوچهریان
انقلاب اسلمی..>محمد حسین نجفی
.
.
.
توی این دو سال تحصیل دانشجوییم اینقدری که امروز سر انتخاب واحد اذیت شدم اذیت نشده بودم:cool:
دوستان اگر گودزیلایی توی انتخاب واحدم مشاهده کردین زودتر بهم اطلاع بدین از شرش خلاص شم:general507:با تشکر:oops:

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
ریاضی2 با رضا اقایان و فیزیک با حسن علیایی برداشتم چطورن؟؟ قاتلن؟؟؟
o_O
اقایان خوبه و تایید میشه ولی اون یکی رو نمیشناسم....

بچه ها هاشمی هنوز جا داره ها بردارید از دستتون میره
معادلات
هاشمی اصلا بنظر من خوب نیستش!
چند جلسه ی اولش خوبه بعدش دیگه از درس چیزی حالیت نمیشه!منکه این ترم امتحانشو ندادم هیچی از معادلات درک نکردم!حدالامکان باهاش برندارین:general405:کلاسش خیلی خشکه من سر کلاساش با انرژی دوبل میرفتم ولی اخراش دیگه پنچر میشدم:general112:

sormob

Registered User
لایک‌ها
28
ریاضی مهندسی کی خوبه؟!
ساعتچی
ابراهیم دوست
صفدری
بهم بگید تا پر نشده
6 واحد بیشتر نمیدن ؟!
ممنون

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
معادلات...>بهروز شجاعی
فیزیک 2....>مهدی منوچهریان
انقلاب اسلمی..>محمد حسین نجفی
.
.
.
توی این دو سال تحصیل دانشجوییم اینقدری که امروز سر انتخاب واحد اذیت شدم اذیت نشده بودم:cool:
دوستان اگر گودزیلایی توی انتخاب واحدم مشاهده کردین زودتر بهم اطلاع بدین از شرش خلاص شم:general507:با تشکر:oops:

دو سه نفر تو fb گروه استاد شناسی میگفتن که بهروز شجاعی خیلی عقده ایه . اگه باهات لج کنه که دیگه بدتر !
زودتر عوضش کن جا هست !

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
دوستان نظرتون چیه ؟

معادلات --------> علیرضا گیلانی

ریاضی 2 -------> سعید خاکی

maysamkhosravi

Registered User
لایک‌ها
315
سلام دوست عزیز
با شفیعی موسوی تا جایی که میتونید درس برندارید یه جورایی وحشتناکه! وبه احتمال زیاد اخر ترم حذفش میکنید

ممنون

سعید خاکی باز شد ، سریع رفتم تو کارش :general601:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
هاشمی اصلا بنظر من خوب نیستش!
چند جلسه ی اولش خوبه بعدش دیگه از درس چیزی حالیت نمیشه!منکه این ترم امتحانشو ندادم هیچی از معادلات درک نکردم!حدالامکان باهاش برندارین:general405:کلاسش خیلی خشکه من سر کلاساش با انرژی دوبل میرفتم ولی اخراش دیگه پنچر میشدم:general112:
:Dخخخخ تا تو باشی به انالیزای بنده ایمان راسخ بیاری.:general304::general307::general404::general406::general107::general108::general106::D:p

chooserchosen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان در ترم تابستانی حداکثر 6 واحد میشه برداشت، درسته؟ این قانون تغییری نکرده که، چون شنیدم دانشجویی می گفت امسال شده 8 واحد.

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
فتح آبادیو تو حالت عادی با زور و کتک میارن دانشگاه و کلاس بهش میدن حالا تابستون ارائه داده o_O
دوستان در ترم تابستانی حداکثر 6 واحد میشه برداشت، درسته؟ این قانون تغییری نکرده که، چون شنیدم دانشجویی می گفت امسال شده 8 واحد.
8تا

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
کاراموزی میشه با کمتر از 100 واحد پاس کرده برداشت؟

مورد داشتیم که کمتر از 100 واحد برداشته و روو نکرده و کسی هم نگاه نکرده و کاراموزیشو گذرونده (خودمو میگم :D )

چون گروه میگه پژوهش چک میکنه 100 تا واحدو پژوهش میگه گروه من فهمیدم هیچکودوم چک نمیکنن چون تنبلن نامه بیاد دستت دیگه همه چی حله
من ریسک کردمو برداشتم با اینکه با خودشونم کلی حرف زدمو و نه و نو اوردن وقتی مودبانه باهاشون حرف میزنه ناز میکنن ولی بیخیاله همشون برداشتم و اوناهم ندونسته 100 واسم رد کردن :D بردار

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
مورد داشتیم که کمتر از 100 واحد برداشته و روو نکرده و کسی هم نگاه نکرده و کاراموزیشو گذرونده (خودمو میگم :D )

چون گروه میگه پژوهش چک میکنه 100 تا واحدو پژوهش میگه گروه من فهمیدم هیچکودوم چک نمیکنن چون تنبلن نامه بیاد دستت دیگه همه چی حله
من ریسک کردمو برداشتم با اینکه با خودشونم کلی حرف زدمو و نه و نو اوردن وقتی مودبانه باهاشون حرف میزنه ناز میکنن ولی بیخیاله همشون برداشتم و اوناهم ندونسته 100 واسم رد کردن :D بردار
قبلنا با الان فرق داره ها
الان روز به روز بیشتر دارن کرم میریزن

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
کابوی رفتی جنگ؟ :(
عاره! جات خالی ملت با گرز اومده بودن حالا خوبه من دست خالی رفته بودم خخخخخخخخخ. این کتیراییم رو اعصابه ها :دی بچه های کامپیوترو دیوونه کرده بود! طرف میخواست مهمان بره کرج میگفت الان نمیشه بری حالا برو یه دوسه روز دیگه سر بزن شاید نظرم عوض شد!

خدایی؟ پ.خ رو دریاب :دی

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
قبلنا با الان فرق داره ها
الان روز به روز بیشتر دارن کرم میریزن
بابا لرد خودمونه ها مثل اینکه یادت نیست :دی همین تازه فارغ التحصیل شده :دی
من با 98 تا برداشتم
توام زیر ابی رفتی :general703: باهاشون حرف زدی یا همینجوری ورداشتی رفتی؟

بالا