الان پرسیدم گفتن داغون بود درس دادنش. نمرش هم بالطبع نباید نرمال بوده باشه.
اقا این دانشگاه شما جلاد خونه هست :| :دی ما یه رفیق داشتیم اونجا بدبخت پارسال کاردانی به کارشانسی قبول شد ، ۲ هفته اومد ، اخر ترم انصراف داد رفت علمی کاربردی. افسرده شده بود. یکی دیگه هست باز از اونجا اومده تهران شمال. ما تنها مزیتی که نسبت به اونجا داریم اینه مدیر گروه ناپیوسته ها خوبه، ولی بازم یه سری مشکل سر دروس تخصصی داریم، قابله حله تا حدودی. مثلا ۲ ترم پیش این عباسپور اومده بود تازه، دیوونه ترین موجودی بود که دیده بودم، اومدم اینجا هم خوندم مطمئن شدم ولی دیگه اخر ترم بود، درس دادن که خاطره گفتن بود، یه تیکه هم داشت وسط خاطراتش میگفت `` تق تق `` ،
) اون کتاب ۴۰۰ صفحه ای که داد برا خوندن هیچی، یه جزوه هم داده ۵۰ ۶۰ صفحه نمودار.برگشت گفت یه چندتام تست میدم، ما تشریحی خوندیم رفتیم دیدیم برداشته همرو تست های ارشد ته کتاب رو داده، :| حتی از رو صورت بعضی تست ها نمیشد خوند
۲ تا هم رسم نمودار. ۲ ۳ تا هم تشریحی ۰.۷۵ نمره که ۵ خط جواب داشت :| .من به زور تقلب از اینو اون و چیزایی که از کاردانیم یادم بود یه ۱۲ گرفتم
بعد از حماسه ای که افرید همرو انداخت با ۸ ۹ ، قرار شد این ترم بندازنش بیرون. خیلی ادعاش میشد. خدا شاهده هیچی چیزی درس نمیداد، یه تیتر میخوند از رو کتاب بعد میگفت ما رفته بودیم فلان جائکه یارو با ما راه نمیومد ، blah blah blah :|
یه سری هم هستن که دیگه غول مرحله اخر دانشگان، باید حداقل یه بار چوبش به تنت بخوره. این جوری ها هم هست دیگه.
به قول یکی از بچه ها میگفت فکر کنم تربیت بدنی ۲ هم باید امتحان دو ماراتون بدی ! چقدر بعضی ها عقده ای هستن نمیدونم چرا !!
ولی معدود خوب هم داشتیم، یه برنامه سازی سیستم داشتیم ، اسمبلی. کلا درس نمیداد، اخرم اومد سوال ها رو داد ، همون ها بود. :دی کمیاب هستن دیگه. :دی
چقدر خوبه لحظه ای که از این سیستم اموزشی خلاص شه ادم :|
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk