• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ای روزگار!ساعت کلاس موسوی تداخل داره!:general208:
این شجاعی خیلی زیادی گودزیلائه عایا؟دقیقا چیکار کردین که باهاتون لج کرد؟:general306:با کیا خوب بودش؟(عایا اصلا با کسی خوب بودش؟)
احمد موسوی
:general410:

کارت تمومه - خیلی ببخشیدا یه بی شرف به تمام معناس مرتیکه آشغال - :general405:

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
الان پرسیدم گفتن داغون بود درس دادنش. نمرش هم بالطبع نباید نرمال بوده باشه.
اقا این دانشگاه شما جلاد خونه هست :| :دی ما یه رفیق داشتیم اونجا بدبخت پارسال کاردانی به کارشانسی قبول شد ، ۲ هفته اومد ، اخر ترم انصراف داد رفت علمی کاربردی. افسرده شده بود. یکی دیگه هست باز از اونجا اومده تهران شمال. ما تنها مزیتی که نسبت به اونجا داریم اینه مدیر گروه ناپیوسته ها خوبه، ولی بازم یه سری مشکل سر دروس تخصصی داریم، قابله حله تا حدودی. مثلا ۲ ترم پیش این عباسپور اومده بود تازه، دیوونه ترین موجودی بود که دیده بودم، اومدم اینجا هم خوندم مطمئن شدم ولی دیگه اخر ترم بود، درس دادن که خاطره گفتن بود، یه تیکه هم داشت وسط خاطراتش میگفت `` تق تق `` ، :)) اون کتاب ۴۰۰ صفحه ای که داد برا خوندن هیچی، یه جزوه هم داده ۵۰ ۶۰ صفحه نمودار.برگشت گفت یه چندتام تست میدم، ما تشریحی خوندیم رفتیم دیدیم برداشته همرو تست های ارشد ته کتاب رو داده، :| حتی از رو صورت بعضی تست ها نمیشد خوند :) ۲ تا هم رسم نمودار. ۲ ۳ تا هم تشریحی ۰.۷۵ نمره که ۵ خط جواب داشت :| .من به زور تقلب از اینو اون و چیزایی که از کاردانیم یادم بود یه ۱۲ گرفتم
بعد از حماسه ای که افرید همرو انداخت با ۸ ۹ ، قرار شد این ترم بندازنش بیرون. خیلی ادعاش میشد. خدا شاهده هیچی چیزی درس نمیداد، یه تیتر میخوند از رو کتاب بعد میگفت ما رفته بودیم فلان جائکه یارو با ما راه نمیومد ، blah blah blah :|
یه سری هم هستن که دیگه غول مرحله اخر دانشگان، باید حداقل یه بار چوبش به تنت بخوره. این جوری ها هم هست دیگه.
به قول یکی از بچه ها میگفت فکر کنم تربیت بدنی ۲ هم باید امتحان دو ماراتون بدی ! چقدر بعضی ها عقده ای هستن نمیدونم چرا !!
ولی معدود خوب هم داشتیم، یه برنامه سازی سیستم داشتیم ، اسمبلی. کلا درس نمیداد، اخرم اومد سوال ها رو داد ، همون ها بود. :دی کمیاب هستن دیگه. :دی
چقدر خوبه لحظه ای که از این سیستم اموزشی خلاص شه ادم :|

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

خوش بحالتون میتونید استادا رو بندازین بیرون
ما اینجا خودمونو خفه کنیم یه کاری کنن میگن نمیشه.
من که به شخصه خوشحال میشم عباسپور دیگه درس نده.

شما در اين سال و ترم انتخاب واحد نداريد و نمي توانيد درخواست گواهي اشتغال به تحصيل کنيد:general607:

یعنی چی؟
مگه من دانشجوی این خراب شده نیستم؟

باید بری ایرانشهر اوونجا میدن.نازشون کمتره.
تو سایت fe.azad.ac.ir نگاه کن ببین کدوم طبقه باید بری.

اگه طبقه 6 باید بری واحد لازم نیست واحد تابستونی داشته باشی.
اگه طبقه اول میری باید انتخاب واحد کرده باشی تا بهت گواهی اشتغال به تحصیل بدن.راستی پولم باید براشون بریزی :دی دلیلشم نمیدونم چرا

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
احمد موسوی
:general410:

کارت تمومه - خیلی ببخشیدا یه بی شرف به تمام معناس مرتیکه آشغال - :general405:
نه بابا احمد موسوی نشدش که!همون شجاعی گودزیلائه!:general607:
اصلا یه حس غریبی بهم میگفت ترم تابستونی برندار ها!:general710:نمیدونم چرا این حس رو ***** کردم:general507:

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
اصلا یه حس غریبی بهم میگفت ترم تابستونی برندار ها!:general710:نمیدونم چرا این حس رو ***** کردم:general507:

ای بابا ما از عیده مصمم بودم برا ترم تابستونی آخرش نتونستم ثبت نام کنم :general507:
برید حالشو ببرید به خدا :general710:

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
خب چرا با ربابه برنمیداری استاد نرمالیه و اصلا عقده ای نیس.
امروز علوم پایه بودم پیش مدیر گروه ریاضی دانشکده فنی (خانم درودیان ) هرچی گفتم دانشکده صنایع بهم ریاضی2 بده گفت جرمه و نمیتونیم از من اصرار از اون انکار آخرم گفت اگه آقای مجید کرمی اجازه بدن چشم کرمی تا اینوشنید گفت پیش من نیا که امکان نداره -خلاصه مجبور شدم همین جا با زهرا خانم ریاضی 2 بردارم.

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
ای بابا ما از عیده مصمم بودم برا ترم تابستونی آخرش نتونستم ثبت نام کنم :general507:
برید حالشو ببرید به خدا :general710:
داداش چرا نتونستی ؟
استاد گیرت نیومد یا موارد.....

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
نه عزیزم گزینه سایر موارد :general709::general503:
امان از دست این سایر موارد دهن ادمو سرویس میکنه داداش متوجه ام چی میگی خودم تابستون 92 و 91 تجربه کردم.

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
خب چرا با ربابه برنمیداری استاد نرمالیه و اصلا عقده ای نیس.
امروز علوم پایه بودم پیش مدیر گروه ریاضی دانشکده فنی (خانم درودیان ) هرچی گفتم دانشکده صنایع بهم ریاضی2 بده گفت جرمه و نمیتونیم از من اصرار از اون انکار آخرم گفت اگه آقای مجید کرمی اجازه بدن چشم کرمی تا اینوشنید گفت پیش من نیا که امکان نداره -خلاصه مجبور شدم همین جا با زهرا خانم ریاضی 2 بردارم.
دور استادای زنو خط کشیدم ازاون قرمز پررنگا ها!:general405:
هر چی ما خانما میکشیم از استادای زنه:mad:البته به جز مریم ها:rolleyes:

توی همه ی دانشگاه ها دانشجوها میتونن استاداشون رو بندازن بیرون یا اینکه اعتراض هاشون تاثیر داره ولی از شانس من توی هیچ کدوم از دانشگاه هام این شانس نصیبم نشد که نشد!:general710::general507:

Last edited:

roadcloud

Registered User
لایک‌ها
61
واقعا دانشگاه آزاد پیش خودش چی فکر میکنه میاد قبل از اعلام نمرات انتخاب واحد رو باز میکنه و جالب اینجا هست که حذف و اضافه هم نداره تابستون !!!!

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372

باید بری ایرانشهر اوونجا میدن.نازشون کمتره.
تو سایت fe.azad.ac.ir نگاه کن ببین کدوم طبقه باید بری.

اگه طبقه 6 باید بری واحد لازم نیست واحد تابستونی داشته باشی.
اگه طبقه اول میری باید انتخاب واحد کرده باشی تا بهت گواهی اشتغال به تحصیل بدن.راستی پولم باید براشون بریزی :دی دلیلشم نمیدونم چرا
امروز یونی بودم رفتم آموزش سراغ کارم یه لیست دیدم برای گواهی اشتغال به تحصیل بود مثل این که بچه ها درخواستشون رو توش می نوشتن .

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
دنیای عجیبیه یکی از زن فرار میکنه یکی ام دنبال زن میگرده مثل من بهش نمیدن زن مورد نظرشو ( منظورم استاد زنه بد برداشت نکنید )

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
خب من فرمی پر نکردم چون واسه رشته ما به قطع میگفت نه ولی اسم رو که دادم با اسم شرکت نامه که اومد زده که این دانشجو 100 تا پاس کرده
لردم چطووووری؟از پایه گذاران اینجا
خب من سیستم کاراموزی شما رو نمیدونم ولی اینطور که میگی خیلی راحت میشه زیر ابی رفت

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
شما در اين سال و ترم انتخاب واحد نداريد و نمي توانيد درخواست گواهي اشتغال به تحصيل کنيد:general607:

یعنی چی؟
مگه من دانشجوی این خراب شده نیستم؟
:Dدقیقا چون دانشجوی اینجایی اینو بهت میگه
من 1 دفعه گواهی گرفتم حضوری .حضوری برو

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
لردم چطووووری؟از پایه گذاران اینجا
خب من سیستم کاراموزی شما رو نمیدونم ولی اینطور که میگی خیلی راحت میشه زیر ابی رفت
پایه گذار؟؟ الان تن پایه گذارا رو لرزوندی
خوبم مرسی تو چطوری لولو ؟؟ :D
بله تقریبا راحت میشه زیر آبی رفت :D

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379

توی همه ی دانشگاه ها دانشجوها میتونن استاداشون رو بندازن بیرون یا اینکه اعتراض هاشون تاثیر داره ولی از شانس من توی هیچ کدوم از دانشگاه هام این شانس نصیبم نشد که نشد!:general710::general507:
تو دانشگاه ما بعضی استاد ها رو مدیر گروهمون میندازه بیرون، سعی میکنه بهترشو بیاره ، البته بازم میگم همشونو نمیشه ، کلا مدیر گروه خوب نعمتیه، همین که بتونی باهاش حرف بزنی و از بعضی ها انتقاد کنی، چون من مدیر گروه زیاد دیدم ، ولی همین جا هم یه مدیر گروه دارن گروه پیوسته کامپیوتر ، به هرکی بگی پیش فرض ۳ ۴ تا فحش بهش میده.
در مورد اعتراض اینجا هم نمره بره رو سایت درصدی امکان نداره عوض بشه، برای همین بعضی ها قبل نمره دادن میگن نمره هاتونو ایمیل میکنیم ، اگر اعتراض دارید بررسی میکنیم. بعضی هام مستقیم میذارن رو سایت نمره رو یا با ارفاق یا بدون ارفاق. حالا اینکه چرا بعد از وارد کردن عوض نمیشه فکر میکنم کرمی هست که از طرف سیستم دانشگاه هست، نمره ای اضافه بشه به استاد گیر میدن احتمالا .
انتخاب واحد هر جایی هم که دیدم این طوری هست که طرف نمیدونه چیو پاس شده که برش داره یا نه. به کسی هم بگی میگه مشکل ما نیست :)
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

mahsa728

Registered User
لایک‌ها
400
بچه ها میشه شماره یونی رو بدین؟زدن معادلاتمو حذف کردن گستاخا!
برن بمیرن همشون با این سرور و سایتشون!

plamber

Registered User
لایک‌ها
479
بچه ها میشه شماره یونی رو بدین؟زدن معادلاتمو حذف کردن گستاخا!
برن بمیرن همشون با این سرور و سایتشون!
معادلات با کی برداشتی برات حذفش کردن؟
شاید به دردت بخوره شماره ای که من دارم اینه
33722831-7
_telefone karshenasane amuzesh.jpg

yawsh

Registered User
لایک‌ها
162
تمدید انتخاب واحد دانشجویان تا تاریخ ١٦/٠٤/٩٣
معاونت آموزش: با احترام،به منظور مساعدت به دانشجویانی که در دوره تابستان 93-92 تاکنون موفق به اخذ واحد نشده اند و یا کمتر از 8 واحد اخذ نموده اند به استحضار می رساند:. انتخاب واحد دوره تابستان 93-92 تا پایان روز دوشنبه مورخ 16/04/93 تمدید می گردد. خواهشمند است دستور فرمائید در خصوص ثبت زمانبندی فوق در برنامه اطلاعات زمانبندی انتخاب واحد در سیستم جامع مکانیزاسیون اقدام لازم صورت پذیرد.
http://azad.ac.ir/?siteid=87&pageid=710&newsview=7357

dj-big

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اقا کسی می دونه درس ریاضیات ارائه می شه تو تابستان یا نه ؟ چون من الان تو کلاس های ارائه شده نگاه کردم ریاضی 2 نیست هیچ کلاسی - امار و احتمالات هم همینطور ؟

یعنی می شه تو کلاس های ارائه شده نباشه اما کلاس ها موجود باشه ؟!

بالا