توی اینرول زده کلاس ها از 21 ام .دوستان کسی امروز رفته بود دانشگاه؟ کلاس ها برگزار شدن یا نه؟
من با اصغر سهیلی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی برداشتم، کسی می دونه چه جور استادیه؟
مشکل از مرورگره معمولابرای من گزینه انتخاب واحد فعاله ولی وقتی انتخاب درس می زنم چیزی به لیست اضافه نمیشه، کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
چرا میشناسمآقا یکی نیست این استادارو بشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ریاضی2: احمد رازقی
معادلات: علیرضا گیلانی
بله میشه.به شرطی که فقط همین 6واحدت مونده باشه وباقی نمرتون اومده باشه حتی پروژه وکاراموزی.دوستان میشه دوتا درس 3 واحدی رو معرفی به استاد برداشت ؟
کسی لینک فرم معرفی به استادو داره ؟
مرسی بابت راهنماییتچرا میشناسم
حال ندارم بنویسم
چرا میشناسم
حال ندارم بنویسم
گیلانی خوب درس میده ولی بیشتر یه حالت حفظی و با فرمولای بیشتر درس میده.مرسی بابت راهنماییت
یه سایتی هست به نام تی جی هلپ دستتو میبوسه واسه بروز کردن ...یچیزایی نوشتم که ویرایش می کنم .فقط دوستانی که اینده میان می خونن درس شیوه ارائه فنی مطالب با استاد جواد شاهپریان ترجیحا برندارید .(اکیدا برندارید)یجوری نوشتم بعدا هر کی سرچ کرد تو پی تی اینو ببینه
یچیزایی نوشتم که ویرایش می کنم .فقط دوستانی که اینده میان می خونن درس شیوه ارائه فنی مطالب با استاد جواد شاهپریان ترجیحا برندارید .(اکیدا برندارید)یجوری نوشتم بعدا هر کی سرچ کرد تو پی تی اینو ببینه
اقا داشتم به این فک میکردم که چرا کسی به خودش زحمت نمیده بنویسه،حداقل چرا خودم بقیه رو نمینویسمیه سایتی هست به نام تی جی هلپ دستتو میبوسه واسه بروز کردن ...
پ.ن: دوستان همتون تو طول ترم حداقل با سه چهارتا استاد جدید و متفاوت کلاس دارین خوب یا تو تاپیک یا تو سایت بنویسین دیگه. اگرم حالشو ندارید، اینجا بنویسین ما به نقل از شما بذاریم . مرسی
ببخشید مگه این دوستانی که پست زدن درس ها رو پاس نکردن و رفتن و ... ؟ آدم بی مرام بی مرامه دیگه فرقی نمیکنه ما با اونا کاری نداریم ما روی صحبتمون با بامراماس (مثه بچه های پی تی ) . جالبه خیلی از فارغ التحصیلای همین یونی تو سایت نامه میدن و پیشنهاد میدن و تشکر میکنن و میگن همچین ایده هایی تو ذهنشون بوده و ... با اینکه فارغ شدن و دیگه کاری ندارن با دانشگاه ؛ پس بستگی به خود افراد داره .اقا داشتم به این فک میکردم که چرا کسی به خودش زحمت نمیده بنویسه،حداقل چرا خودم بقیه رو نمینویسم
دیدم بابا طرف میاد مینویسه به چه هدفی؟خوب اون نمرشو چه خوب چه بد پاس کرده رفته!حتی اگه هم افتاده ترم بعد بایکی دیگه برمیداره وپاس میشه ومیره!اما با این حال طرف میاد مینویسه برا چی؟؟؟
اون احمق(خیلی ببخشید از حضار) میاد زیرش نظر میده اصلا هم اینطور نیست و شما درس نخونید و اصلا شمارو چه به دانشگاه و ای شیرازی و...... وشروع میکنن به چرت وپرت گفتن وبی احترامی به نویسنده مطلب. اما یک درصد پیش خودش فک نمیکنه با این کارش نویسنده مطلب داره به خودش ضرر میرسونه.چطوری؟اینطوری:
نویسنده چون خودش تجربه کرده خوب مسلما افتاده ویا نمره پایین پاس شده حالا میاد میگه شما برندارید.با این کار شما باهاش برنمیدارید وبافلان استاد برمیدارید.فردا روز جفت فارق التحصیل میشی نویسنده مطلب با معدل13 شما با معدل مثلا 16.بعد پیش خودش میگه اینا درس نخون و... هستن!
یه بدی هم که نظر دادن داره ومخصوصا خودم!اینه که به اون شخصیت(استاد) یه بعدی وفقط به چش استاد نگاه میکنم وکاری ندارم که این استاد توی فلان وزارت خونه یا فلان سازمان سمتی مثلا داره.بعد که قشنگ استاد رو ترکوندم کافیه یکی اسمشو تو گوگل سرچ کنه:general404: البت تقصیر خودشونه ها.میخواستن طوری دیگه باشن که انالیزشون طوری دیگه دراد:general304:
به هرحال من گرفتارم به اینکه بعدهای دیگه استاد زخمی نشه:general404:
به نظر من فقط باید به اونایی که تو دانشگاه آدم میشناسه و میدونه چجورین مشاوره بده. :دی یه چیزه دیگه هم داره انقدر میگین این یارو بده ، ۴ روز دیگه همه میرن با یکی دیگه بر میدارن، به خودت هم نمیرسه یه وقت، یه بار این دوست منم اینجوری شده بود. چیزیم که من دیدم هیچکس تا زمانی که یه کلاس رو نخواد حذف نمیکنه حتی برای بهترین دوستش. ( بلکه خودش حال نکنه با یارو )اقا داشتم به این فک میکردم که چرا کسی به خودش زحمت نمیده بنویسه،حداقل چرا خودم بقیه رو نمینویسم
دیدم بابا طرف میاد مینویسه به چه هدفی؟خوب اون نمرشو چه خوب چه بد پاس کرده رفته!حتی اگه هم افتاده ترم بعد بایکی دیگه برمیداره وپاس میشه ومیره!اما با این حال طرف میاد مینویسه برا چی؟؟؟
اون احمق(خیلی ببخشید از حضار) میاد زیرش نظر میده اصلا هم اینطور نیست و شما درس نخونید و اصلا شمارو چه به دانشگاه و ای شیرازی و...... وشروع میکنن به چرت وپرت گفتن وبی احترامی به نویسنده مطلب. اما یک درصد پیش خودش فک نمیکنه با این کارش نویسنده مطلب داره به خودش ضرر میرسونه.چطوری؟اینطوری:
نویسنده چون خودش تجربه کرده خوب مسلما افتاده ویا نمره پایین پاس شده حالا میاد میگه شما برندارید.با این کار شما باهاش برنمیدارید وبافلان استاد برمیدارید.فردا روز جفت فارق التحصیل میشی نویسنده مطلب با معدل13 شما با معدل مثلا 16.بعد پیش خودش میگه اینا درس نخون و... هستن!
یه بدی هم که نظر دادن داره ومخصوصا خودم!اینه که به اون شخصیت(استاد) یه بعدی وفقط به چش استاد نگاه میکنم وکاری ندارم که این استاد توی فلان وزارت خونه یا فلان سازمان سمتی مثلا داره.بعد که قشنگ استاد رو ترکوندم کافیه یکی اسمشو تو گوگل سرچ کنه:general404: البت تقصیر خودشونه ها.میخواستن طوری دیگه باشن که انالیزشون طوری دیگه دراد:general304:
به هرحال من گرفتارم به اینکه بعدهای دیگه استاد زخمی نشه:general404:
اخه بعضیاشون پستای مهمی دارن ومثلا فرض کن طرف کارمندش اسمشو سرچ کنه:general304: البته من که به کار خودم ادامه میدم.به قول خودت ما هزینه دادیم هم پولی هم عمری.ببخشید مگه این دوستانی که پست زدن درس ها رو پاس نکردن و رفتن و ... ؟ آدم بی مرام بی مرامه دیگه فرقی نمیکنه ما با اونا کاری نداریم ما روی صحبتمون با بامراماس (مثه بچه های پی تی ) . جالبه خیلی از فارغ التحصیلای همین یونی تو سایت نامه میدن و پیشنهاد میدن و تشکر میکنن و میگن همچین ایده هایی تو ذهنشون بوده و ... با اینکه فارغ شدن و دیگه کاری ندارن با دانشگاه ؛ پس بستگی به خود افراد داره .
نظرات رو هم حق داری آره دیگه نظرات رو تنظیم کردم پس از تایید مدیرا نمایش داده میشه و اینجور نظرات رو انتشار نمیدیم .
اتفاقا من یکی از مهم ترین اهدافم همین بوده ، که استادا اگر نحوه تدریسشون مناسب نیست یجوری رسانه ای بشه و از این بابت شاید خجالت بکشن ! :general211: شوخی نیست که هم پول و هم عمر دانشجو داره صرف میشه پس باید جوابگو باشه ! این راه حل داره واسشون و چاره اش هم درست کردن نحوه تدریسشونه تا بقیه بعد هاشون زخمی نشه به قول خودت همین چند بعدی بودنه که کار دست آدما میده دیگه آدم باید یه رو داشته باشه نه اینکه چند رو باشه خوب نیست
اگه از این طرح استقبال بشه شاید یه روزی فرهنگ شد تا استادا یاد بگیرن جای چزوندن دانشجوها واسه نمره دادن و پاس کردنشون درس رو بهشون یاد بدن و روی روشهای تدریسشون تمرکز کنن ! البته این طرح از پی تی شروع شد ( منظورم همین آنالیز استاداس )
اتفاقا من یه دوست داشتم البته اگه بشه اسمشو دوست گذاشت! اون برعکس راهنماییت میکرد مثلا دوتا استاد بود یکی سگ یکی هم معمولی میگفت اون سگه خیلی خوبه و....به نظر من فقط باید به اونایی که تو دانشگاه آدم میشناسه و میدونه چجورین مشاوره بده. :دی یه چیزه دیگه هم داره انقدر میگین این یارو بده ، ۴ روز دیگه همه میرن با یکی دیگه بر میدارن، به خودت هم نمیرسه یه وقت، یه بار این دوست منم اینجوری شده بود. چیزیم که من دیدم هیچکس تا زمانی که یه کلاس رو نخواد حذف نمیکنه حتی برای بهترین دوستش. ( بلکه خودش حال نکنه با یارو )
Sent from my HTC Desire X using Tapatalk