• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
الان درسی رو برداریم میشه تغییر کد داد؟

dj-big

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کسی ایمیل استاد هاشمیان را داره ؟

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
دوستان کسی امروز رفته بود دانشگاه؟ کلاس ها برگزار شدن یا نه؟
من با اصغر سهیلی تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی برداشتم، کسی می دونه چه جور استادیه؟
توی اینرول زده کلاس ها از 21 ام .
برای من گزینه انتخاب واحد فعاله ولی وقتی انتخاب درس می زنم چیزی به لیست اضافه نمیشه، کس دیگه ای هم این مشکل رو داره؟
مشکل از مرورگره معمولا

araz93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا یکی نیست این استادارو بشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ریاضی2: احمد رازقی
معادلات: علیرضا گیلانی

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
آقا یکی نیست این استادارو بشناسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ریاضی2: احمد رازقی
معادلات: علیرضا گیلانی
چرا میشناسم
حال ندارم بنویسم

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
دوستان میشه دوتا درس 3 واحدی رو معرفی به استاد برداشت ؟
کسی لینک فرم معرفی به استادو داره ؟
بله میشه.به شرطی که فقط همین 6واحدت مونده باشه وباقی نمرتون اومده باشه حتی پروژه وکاراموزی.
معرفی به استادم باید بری دانشگاه پیش اموزش

david21

Registered User
لایک‌ها
1,112
بچه ها راهی نیست این اینترنت اکسپلورر رو درست کرد ؟این صفحه انتخاب واحد من رو همون حالتی که صبح دهم بود فریز شده همش همونو نشون میده:eek:

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
روی اون عکس چرخدنده کیلیک کن compabilitiy view settting رو کیلیک کن
اون جا enroll.azad.ac.ir را add کن

spartaqus

Registered User
لایک‌ها
11
این احمدی محمد برای اخلاق امتحاش تستی هست یا تشریحی ؟
کل کتاب رو امتحات میگیره ؟؟
جزو نمیده ؟

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
مرسی بابت راهنماییت
گیلانی خوب درس میده ولی بیشتر یه حالت حفظی و با فرمولای بیشتر درس میده.
نمره هم نمره ی خودته معمولا.ارفاق هم بخواد بکنه به کل برگه ی امتحانت نمره میده
معمولا بندازه با 8 میندازه
حضور غیابم نداره
زود میاد کلاس،زود میره
امتحانش اگه چیزایی که تو جزوش میگه رو حفظ و بلد باشی،راحت مینویسی

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
یچیزایی نوشتم که ویرایش می کنم .فقط دوستانی که اینده میان می خونن درس شیوه ارائه فنی مطالب با استاد جواد شاهپریان ترجیحا برندارید .(اکیدا برندارید)یجوری نوشتم بعدا هر کی سرچ کرد تو پی تی اینو ببینه

Last edited:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
یچیزایی نوشتم که ویرایش می کنم .فقط دوستانی که اینده میان می خونن درس شیوه ارائه فنی مطالب با استاد جواد شاهپریان ترجیحا برندارید .(اکیدا برندارید)یجوری نوشتم بعدا هر کی سرچ کرد تو پی تی اینو ببینه
یه سایتی هست به نام تی جی هلپ دستتو میبوسه واسه بروز کردن ...

پ.ن: دوستان همتون تو طول ترم حداقل با سه چهارتا استاد جدید و متفاوت کلاس دارین خوب یا تو تاپیک یا تو سایت بنویسین دیگه. اگرم حالشو ندارید، اینجا بنویسین ما به نقل از شما بذاریم . مرسی

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370

چرا اونوخ؟ بتوضیح ببینم

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
یه سایتی هست به نام تی جی هلپ دستتو میبوسه واسه بروز کردن ...

پ.ن: دوستان همتون تو طول ترم حداقل با سه چهارتا استاد جدید و متفاوت کلاس دارین خوب یا تو تاپیک یا تو سایت بنویسین دیگه. اگرم حالشو ندارید، اینجا بنویسین ما به نقل از شما بذاریم . مرسی
اقا داشتم به این فک میکردم که چرا کسی به خودش زحمت نمیده بنویسه،حداقل چرا خودم بقیه رو نمینویسم

دیدم بابا طرف میاد مینویسه به چه هدفی؟خوب اون نمرشو چه خوب چه بد پاس کرده رفته!حتی اگه هم افتاده ترم بعد بایکی دیگه برمیداره وپاس میشه ومیره!اما با این حال طرف میاد مینویسه برا چی؟؟؟
اون احمق(خیلی ببخشید از حضار:D) میاد زیرش نظر میده اصلا هم اینطور نیست و شما درس نخونید و اصلا شمارو چه به دانشگاه و ای شیرازی و...... وشروع میکنن به چرت وپرت گفتن وبی احترامی به نویسنده مطلب. اما یک درصد پیش خودش فک نمیکنه با این کارش نویسنده مطلب داره به خودش ضرر میرسونه.چطوری؟اینطوری:
نویسنده چون خودش تجربه کرده خوب مسلما افتاده ویا نمره پایین پاس شده حالا میاد میگه شما برندارید.با این کار شما باهاش برنمیدارید وبافلان استاد برمیدارید.فردا روز جفت فارق التحصیل میشی نویسنده مطلب با معدل13 شما با معدل مثلا 16.بعد پیش خودش میگه اینا درس نخون و... هستن!

یه بدی هم که نظر دادن داره ومخصوصا خودم!اینه که به اون شخصیت(استاد) یه بعدی وفقط به چش استاد نگاه میکنم وکاری ندارم که این استاد توی فلان وزارت خونه یا فلان سازمان سمتی مثلا داره.بعد که قشنگ استاد رو ترکوندم:D کافیه یکی اسمشو تو گوگل سرچ کنه:general404: البت تقصیر خودشونه ها.میخواستن طوری دیگه باشن که انالیزشون طوری دیگه دراد:general304:
به هرحال من گرفتارم به اینکه بعدهای دیگه استاد زخمی نشه:general404:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
اقا داشتم به این فک میکردم که چرا کسی به خودش زحمت نمیده بنویسه،حداقل چرا خودم بقیه رو نمینویسم

دیدم بابا طرف میاد مینویسه به چه هدفی؟خوب اون نمرشو چه خوب چه بد پاس کرده رفته!حتی اگه هم افتاده ترم بعد بایکی دیگه برمیداره وپاس میشه ومیره!اما با این حال طرف میاد مینویسه برا چی؟؟؟
اون احمق(خیلی ببخشید از حضار:D) میاد زیرش نظر میده اصلا هم اینطور نیست و شما درس نخونید و اصلا شمارو چه به دانشگاه و ای شیرازی و...... وشروع میکنن به چرت وپرت گفتن وبی احترامی به نویسنده مطلب. اما یک درصد پیش خودش فک نمیکنه با این کارش نویسنده مطلب داره به خودش ضرر میرسونه.چطوری؟اینطوری:
نویسنده چون خودش تجربه کرده خوب مسلما افتاده ویا نمره پایین پاس شده حالا میاد میگه شما برندارید.با این کار شما باهاش برنمیدارید وبافلان استاد برمیدارید.فردا روز جفت فارق التحصیل میشی نویسنده مطلب با معدل13 شما با معدل مثلا 16.بعد پیش خودش میگه اینا درس نخون و... هستن!

یه بدی هم که نظر دادن داره ومخصوصا خودم!اینه که به اون شخصیت(استاد) یه بعدی وفقط به چش استاد نگاه میکنم وکاری ندارم که این استاد توی فلان وزارت خونه یا فلان سازمان سمتی مثلا داره.بعد که قشنگ استاد رو ترکوندم:D کافیه یکی اسمشو تو گوگل سرچ کنه:general404: البت تقصیر خودشونه ها.میخواستن طوری دیگه باشن که انالیزشون طوری دیگه دراد:general304:
ببخشید مگه این دوستانی که پست زدن درس ها رو پاس نکردن و رفتن و ... ؟ آدم بی مرام بی مرامه دیگه فرقی نمیکنه ما با اونا کاری نداریم ما روی صحبتمون با بامراماس (مثه بچه های پی تی ) . جالبه خیلی از فارغ التحصیلای همین یونی تو سایت نامه میدن و پیشنهاد میدن و تشکر میکنن و میگن همچین ایده هایی تو ذهنشون بوده و ... با اینکه فارغ شدن و دیگه کاری ندارن با دانشگاه ؛ پس بستگی به خود افراد داره .
نظرات رو هم حق داری آره دیگه نظرات رو تنظیم کردم پس از تایید مدیرا نمایش داده میشه و اینجور نظرات رو انتشار نمیدیم .
اتفاقا من یکی از مهم ترین اهدافم همین بوده ، که استادا اگر نحوه تدریسشون مناسب نیست یجوری رسانه ای بشه :D و از این بابت شاید خجالت بکشن ! :general211: شوخی نیست که هم پول و هم عمر دانشجو داره صرف میشه پس باید جوابگو باشه ! این راه حل داره واسشون و چاره اش هم درست کردن نحوه تدریسشونه تا بقیه بعد هاشون زخمی نشه به قول خودت :) همین چند بعدی بودنه که کار دست آدما میده دیگه آدم باید یه رو داشته باشه نه اینکه چند رو باشه خوب نیست :);)
اگه از این طرح استقبال بشه شاید یه روزی فرهنگ شد تا استادا یاد بگیرن جای چزوندن دانشجوها واسه نمره دادن و پاس کردنشون درس رو بهشون یاد بدن و روی روشهای تدریسشون تمرکز کنن ! البته این طرح از پی تی شروع شد ( منظورم همین آنالیز استاداس )

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379

به نظر من فقط باید به اونایی که تو دانشگاه آدم میشناسه و میدونه چجورین مشاوره بده. :دی یه چیزه دیگه هم داره انقدر میگین این یارو بده ، ۴ روز دیگه همه میرن با یکی دیگه بر میدارن، به خودت هم نمیرسه یه وقت، یه بار این دوست منم اینجوری شده بود. چیزیم که من دیدم هیچکس تا زمانی که یه کلاس رو نخواد حذف نمیکنه حتی برای بهترین دوستش. ( بلکه خودش حال نکنه با یارو )
یه چیزه دیگه هم بگم، نصف بیشتره اینایی که میان درس میدن ، اصلا من نمیتونم به اینا بگم معلم ! چه برسه استاد. طرفی که بخواد کسی رو با حضور و غیاب و اینا سر کلاس بکشونه ، معلم هم نیست، دیگه کارهای دیگشون که بماند :)) بلد نیستی ، میخواستی بلد باشی، وظیفه من نیست :)
یه مثالی هم دارن، ما ۵۰ سال پیش طرف سوال میکردیم جواب سلام نمیداد، میرفتم یه کتاب میخوندیم :) یکی نیست بگه باشه بابا،اوکی یارو خیلی شاخ بوده. یه سری هم مازوخیسم دارن، حال میکنن اصلا ۵ نفرو بندازن همیجوری.

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
ببخشید مگه این دوستانی که پست زدن درس ها رو پاس نکردن و رفتن و ... ؟ آدم بی مرام بی مرامه دیگه فرقی نمیکنه ما با اونا کاری نداریم ما روی صحبتمون با بامراماس (مثه بچه های پی تی ) . جالبه خیلی از فارغ التحصیلای همین یونی تو سایت نامه میدن و پیشنهاد میدن و تشکر میکنن و میگن همچین ایده هایی تو ذهنشون بوده و ... با اینکه فارغ شدن و دیگه کاری ندارن با دانشگاه ؛ پس بستگی به خود افراد داره .
نظرات رو هم حق داری آره دیگه نظرات رو تنظیم کردم پس از تایید مدیرا نمایش داده میشه و اینجور نظرات رو انتشار نمیدیم .
اتفاقا من یکی از مهم ترین اهدافم همین بوده ، که استادا اگر نحوه تدریسشون مناسب نیست یجوری رسانه ای بشه :D و از این بابت شاید خجالت بکشن ! :general211: شوخی نیست که هم پول و هم عمر دانشجو داره صرف میشه پس باید جوابگو باشه ! این راه حل داره واسشون و چاره اش هم درست کردن نحوه تدریسشونه تا بقیه بعد هاشون زخمی نشه به قول خودت :) همین چند بعدی بودنه که کار دست آدما میده دیگه آدم باید یه رو داشته باشه نه اینکه چند رو باشه خوب نیست :);)
اگه از این طرح استقبال بشه شاید یه روزی فرهنگ شد تا استادا یاد بگیرن جای چزوندن دانشجوها واسه نمره دادن و پاس کردنشون درس رو بهشون یاد بدن و روی روشهای تدریسشون تمرکز کنن ! البته این طرح از پی تی شروع شد ( منظورم همین آنالیز استاداس )
اخه بعضیاشون پستای مهمی دارن ومثلا فرض کن طرف کارمندش اسمشو سرچ کنه:general304: البته من که به کار خودم ادامه میدم.به قول خودت ما هزینه دادیم هم پولی هم عمری.
جر وبحث هم اگه سالم باشه مهم نیست اتفاقا خوبه نمونش تو همین تاپیک یه استاد رو مینوشتم بعد با یه خدابیامرزی:general304: 2صفحه جر وبحث میکردیم.اما اونجا ترور شخصیتی میکنن ادمو:general306: این تایید نظرات هم چیز خوبیه:general707:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
به نظر من فقط باید به اونایی که تو دانشگاه آدم میشناسه و میدونه چجورین مشاوره بده. :دی یه چیزه دیگه هم داره انقدر میگین این یارو بده ، ۴ روز دیگه همه میرن با یکی دیگه بر میدارن، به خودت هم نمیرسه یه وقت، یه بار این دوست منم اینجوری شده بود. چیزیم که من دیدم هیچکس تا زمانی که یه کلاس رو نخواد حذف نمیکنه حتی برای بهترین دوستش. ( بلکه خودش حال نکنه با یارو )

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
اتفاقا من یه دوست داشتم البته اگه بشه اسمشو دوست گذاشت! اون برعکس راهنماییت میکرد مثلا دوتا استاد بود یکی سگ یکی هم معمولی میگفت اون سگه خیلی خوبه و....
بعد یه بار مچشو گرفتم گفت باشه به کسی نگو بین خودمون دوتا بمونه!اینطوری میکنم که کلاس اون استاد معمولی پر نشه وبهم برسه! خیلی پس بد ذاتی بود:general711:

بالا