• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اخه بعضیاشون پستای مهمی دارن ومثلا فرض کن طرف کارمندش اسمشو سرچ کنه:general304: البته من که به کار خودم ادامه میدم.به قول خودت ما هزینه دادیم هم پولی هم عمری.
جر وبحث هم اگه سالم باشه مهم نیست اتفاقا خوبه نمونش تو همین تاپیک یه استاد رو مینوشتم بعد با یه خدابیامرزی:general304: 2صفحه جر وبحث میکردیم.اما اونجا ترور شخصیتی میکنن ادمو:general306: این تایید نظرات هم چیز خوبیه:general707:
نچ نچ:general505:ازت انتظار یه متن طولانی تر داشتم اصن ناامید شدم .اون خدا بیامرز حرف اولش ت بود؟یا من نمیشناسم ؟اول خواستم منم چیزی بگم بعد فکر کردم خو چرا می پری وسط بحث

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
اتفاقا من یه دوست داشتم البته اگه بشه اسمشو دوست گذاشت! اون برعکس راهنماییت میکرد مثلا دوتا استاد بود یکی سگ یکی هم معمولی میگفت اون سگه خیلی خوبه و....
بعد یه بار مچشو گرفتم گفت باشه به کسی نگو بین خودمون دوتا بمونه!اینطوری میکنم که کلاس اون استاد معمولی پر نشه وبهم برسه! خیلی پس بد ذاتی بود:general711:
خدا رو شکر رفیقایی(بیرون از اینجا وگرنه اینجا که یدونن) که ازتوش می پرسم آدمم حداقل تا الان بودن

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
من یه اخلاق باحالی دارم:p از یکی می پرسم استاد چطوریه اگر بگه می گم از کجا می گی اگر خود طرف اون استاد رو قبلا داشته می رم سراغ گرفتن جزوات و کتاب ها از خود طرف .حالا می گه دادم به کسی مگه من باور می کنم جزوش می کنم:D

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
نچ نچ:general505:ازت انتظار یه متن طولانی تر داشتم اصن ناامید شدم .اون خدا بیامرز حرف اولش ت بود؟یا من نمیشناسم ؟اول خواستم منم چیزی بگم بعد فکر کردم خو چرا می پری وسط بحث
به چند دلیل
تکش چش زده دکمه های کیبرد سفت شده دیگه تایپ حال نمیده.بسکه این پسر چشاش شوره!:Dبعدشم من دیگه با حرفاش موافقم دیگه دلیلی نداره چیز خاصی بنویسم و اخرین دلیل نزدیک بازی بود:general707:(عجب بازی بود)
هرجا خواستی بپر وسط بحث.شما نپری کی بپره:D

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
بالاخره پس ازسالها:confused: نمرمون اومدو انگار رفتنی شدیم :(دوستان رو به انالیزر احراد,مدیر کابوی ,لرد و دردری پایه گذار و .. میسپرم

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بالاخره پس ازسالها:confused: نمرمون اومدو انگار رفتنی شدیم :(دوستان رو به انالیزر احراد,مدیر کابوی ,لرد و دردری پایه گذار و .. میسپرم
رفیق نیمه راه :mad:
بیخود واسه ما قیافه ی ناراحت نگیراااا :general710: گول نمیخورم :general710:

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
حداقل ازمن نه ولی دیگه از لردی خجالت بکش!هرکی درسش تموم شه واینجا نیاد دیگه کسی نمیمونه!
راستی گودی مگه ترم بهمن ،ترم اخرت نبود؟یعنی پروزه وکاراموزیتم دادی رفت؟:general607:

alexp2

Registered User
لایک‌ها
2,372
یه سوال دارم معرفی نامه کارآموزی که می ری از گروه درخواست می دی 2 هفته صدورش طول می کشه ؟ایا این برگه ویژگی خاصی دارد ؟آیا اینها مشکل دارند ؟آیا ایراد از جای دیگریست ؟آیا

ahrad

Registered User
لایک‌ها
4,010
یه سوال دارم معرفی نامه کارآموزی که می ری از گروه درخواست می دی 2 هفته صدورش طول می کشه ؟ایا این برگه ویژگی خاصی دارد ؟آیا اینها مشکل دارند ؟آیا ایراد از جای دیگریست ؟آیا
توایران یه چیزی هست که میگن اگه کاری رو زود انجام بدی ارزشش میاد پایین!باید یه جوری بهت بفهمونن که مام داریم کار میکنیم;)

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
دوستان 1 سوال داشتم تروخدا اگه اطلاع دارید بگید
این درسته که اگه دروس پیش رو برداریم و اگر بیفتیم یا حذف کنیم دیگه نیازی نیست به اخذ اون درس...درسته این ؟؟ یعنی فقط کافیه 1 بار برداریم درس رو ....درسته ؟
چون با این درس پیش من 25 واحدم می مونه...به خدا خیلی زوره 1 ترم بیشتر بمونم....25 واحد اصلا نمی دن هیچ جوره ؟؟؟؟

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
این درسته که اگه دروس پیش رو برداریم و اگر بیفتیم یا حذف کنیم دیگه نیازی نیست به اخذ اون درس...درسته این ؟؟ یعنی فقط کافیه 1 بار برداریم درس رو ....درسته ؟
چون با این درس پیش من 25 واحدم می مونه...به خدا خیلی زوره 1 ترم بیشتر بمونم....25 واحد اصلا نمی دن هیچ جوره ؟؟؟؟
اگه درست منظورتو متوجه شده باشم میتونی معرفی به استاد بگیری

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
این که گفتی فکرمیکنم درمورد وصایا و آشنایی با قرآن بوداااا،نه پیش
پیش ها رو تا جاییکه میدونم اگر یکبار برداری بیفتی میتونی بذاری ترم آخر برداری یا اصن از اول برنداری،آخرین ترمت برداری
اگر این تابستون چیزی ارائه دادن برو هرچندتا میتونی بردار،بعدشم ترم بعد بقیه رو بردار.

loram19

Registered User
لایک‌ها
564
حداقل ازمن نه ولی دیگه از لردی خجالت بکش!هرکی درسش تموم شه واینجا نیاد دیگه کسی نمیمونه!
راستی گودی مگه ترم بهمن ،ترم اخرت نبود؟یعنی پروزه وکاراموزیتم دادی رفت؟:general607:
اخه نیس من در طول تحصیلم زیاد میومدم که بعدش بیام احراد چه انتظارایی داریاااا:general607::general607:
لرد از خودمونه:D...کاراموزی و پروزه رو ترم قبل برداشته بودم

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
دستت درد نکنه اینجوری راهیم میکنیo_O
ن پ با زبون خوش راهیت میکنم که عذاب وجدان نگیری :general710:
ماکارونیه فارغ التحصیلیتو بده بعد برو :general710::general405::general710:

Ali Angel

Registered User
لایک‌ها
38
دوستان من ترم تابستون ثبتنام نکردم الان یه گواهی اشتغال به تحصیل احتیاج دارم شدید برم دانشگاه بهم میدن؟

A.M.I.R.

Registered User
لایک‌ها
1,143
دوستان من ترم تابستون ثبتنام نکردم الان یه گواهی اشتغال به تحصیل احتیاج دارم شدید برم دانشگاه بهم میدن؟

برا کجا میخواهی؟
اگه سفارت و دو جای دیگه که یادم نیست نمیدن.
باقیه موارد رو میدن.

بالا