باید بدن وتوش مینویسن اقای فلانی تا تاریخ1/7/1393 دانشجوی ماس!همین.یکی جواب بده برم دانشگاه میدن گواهی؟
حاجی فکر کنم اسکنشو داشتمبه یک فروند کتاب تاریخ تحلیلی صدر اسلام نیازمندیم
نویسندش فکر کنم نصیری بود ویراست دوم
بله 100 % بهت میدن. تاریخ اعتبار هم احتمالا تا 30/6/93 خواهد بود .دوستان من ترم تابستون ثبتنام نکردم الان یه گواهی اشتغال به تحصیل احتیاج دارم شدید برم دانشگاه بهم میدن؟
برای گرایش حرارت و سیالات اینطوریه:دوستان عزیر یکی از دوستان من یه سوال براش پیش اومده گفتم اینجا در میون بذارم شاید جوابشو بگیره ، ایشون رشته مکانیک هستن:
دوترم پیش سیالات1 رو افتاده، ترم قبل هم سیالات1 و ترمودینامیک2 رو با هم برداشته که دوباره هردوتاش رو افتاده !
سوال اینه که برای ترم تابستون میتونه انتقال حرارت1 و ترمودینامیک2 رو با هم برداره ( و سیالات1 رو برنداره ) یا نمیتونه ؟
یعنی با اینکه سیالات1 رو 2بار افتاده میتونه برنداره ؟
ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره کمک کنه ثواب داره ...
ایشون سیالات2 رو پاس کرده ، و چون تابستان 8 واحد میدن میخواستم بدونم ایشون میتونه (ترمودینامیک2 و انتقال حرارت1) رو برداره یا باید (سیالات1 و ترمودینامیک2) رو برداره ؟برای گرایش حرارت و سیالات اینطوریه:
دوست شما چون سیالات 1 رو برداشته (یا حذف کرده یا افتاده ) میتونه ترمودینامیک 2 رو برداره چون از پیش نیازی در اومده و همنیاز شده و حتما باید سیالات 1 رو برداره چون پیشنیاز بوده که حالا با افتادن شده هم نیاز.
انتقال حرارت 1 باید با درس سیالات 2 که همنیازش هست برداره در غیر اینصورت نمیشه.
یعنی برای برداشتن ترمودینامیک 2 باید سیالات1 رو بازم برداره و درس انتقال حرارت 1 باید سیالات 2 رو از قبل پاس یا همزمان با درس انتقال حرارت 1 برداره.
چون تابستون 8 واحد میدن دوست شما میتونه سیالات 1 - ترمودینامیک 2 -ودر صورت پاس شدن سیالات 2 از قبل انتقال حرارت 1 رو برداره .
ایشون سیالات2 رو پاس کرده ، و چون تابستان 8 واحد میدن میخواستم بدونم ایشون میتونه (ترمودینامیک2 و انتقال حرارت1) رو برداره یا باید (سیالات1 و ترمودینامیک2) رو برداره ؟
ایشون میخواد بدونه سیالات1 رو چون دو بار افتاده میتونه بذاره برا ترم بعد برداره ؟
کلا میخواد بدونه انتقال حرارت1 رو میتونه برداره یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلام دوستان سوالی داشتم
لیسانس رو الان میتونیم چند ساله بگیریم ؟ 6 یا 8؟
قبلا 6سال بود ولی تازگی ها عوض شده بود قانون جدید رو میدونید بگید ... مرسی
وای خدای من!این دیگه محشره!:general304:اینرول:
بيمه سلامت /
پيرو توافقنامه دانشگاه با بيمه سلامت ايران به منظور رفاه حال دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي و در راستاي ارتقاي سلامت دانشجويان شاغل به تحصيل ، به اطلاع کليه دانشجويان متقاضي که در حال حاضر فاقد هرگونه پوشش بيمه مي باشند ، مي رساند در صورتيکه متقاضي دريافت دفترچه بيمه سلامت هستند مي توانند حداکثر تا تاريخ 25/04/93 جهت ثبت مشخصات خود به امور دانشجويي دانشکده مراجعه نمايند. لازم به ذکر است پس از اتمام مهلت مذکور به درخواستهاي بعدي ترتيب اثر داده نخواهد شد. معاونت دانشجويي دانشکده فني ومهندسي
کلاس پد قیافش وحشتناکه و من ندیدم کسی بیاره سر جلسه که بخوان بهش گیر بدن.تازه تااخر تحصیل هی استرس داری که میگیرن یانه!سلام دوستان. من دانشجوی عمرانم . میخوام یه ماشین حساب بخرم . سر امتحان های تخصصی classpad رو میتونیم استفاده کنیم؟ یا گیر میدن؟
کلا میشه درباره ماشین حساب راهنمایی کنید . 5800 casioبه نظرتون چطوره؟
البت این دخترا ازادن ،تو دانشگاهای دولتی نیستا!چون پول خرجشون میکنن.درس نخونن عین پسرا رفتار میکنندخترا ازادن از لحاظ محدودیت زمانی ولی پسرا باید برن سربازی.مدت لیسانس هم مال پسراس
این چیزیه که من میدونم
محدودیت رو بگودخترا ازادن از لحاظ محدودیت زمانی ولی پسرا باید برن سربازی.مدت لیسانس هم مال پسراس
این چیزیه که من میدونم
اگه 1/7/93 بریم بگیریمبله 100 % بهت میدن. تاریخ اعتبار هم احتمالا تا 30/6/93 خواهد بود .
اینرول:
بيمه سلامت /
پيرو توافقنامه دانشگاه با بيمه سلامت ايران به منظور رفاه حال دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي و در راستاي ارتقاي سلامت دانشجويان شاغل به تحصيل ، به اطلاع کليه دانشجويان متقاضي که در حال حاضر فاقد هرگونه پوشش بيمه مي باشند ، مي رساند در صورتيکه متقاضي دريافت دفترچه بيمه سلامت هستند مي توانند حداکثر تا تاريخ 25/04/93 جهت ثبت مشخصات خود به امور دانشجويي دانشکده مراجعه نمايند. لازم به ذکر است پس از اتمام مهلت مذکور به درخواستهاي بعدي ترتيب اثر داده نخواهد شد. معاونت دانشجويي دانشکده فني ومهندسي
7/1 درصورتی بهت میدن که شهریه مهر رو ریخته باشی!ودر اینصورت تاریخ میزنن تا1/1/1394اگه 1/7/93 بریم بگیریم
اونوقت تا 30/7/93 وقت داره؟
اخه من قبلا که رفتم یکی گرفتم یادمه فقط تاریخ صدورشو زده بود
اصلا نزده بود تا کی اعتبار داره!!!!
شایدم من ندیدم
خیر نمره قبلی سرجاشه اینم سرجاشه وهم نمره قبلی وهم این تو معدل کلت تاثیر داره.ترم جدید هم حساب نمیکنن.دوستان عزیز من اگه ترم پیش همه واحدامو پاس میکردم فارغ التحصیل میشدم ولی یکی از استادا لطف فرمودن یه درس 3 واحدی رو به من 9.5 دادن حالا من این درس رو معرفی به استاد برداشتم میخواستم بدونم اگه من این درس رو پاس کنم جایگزین نمره قبلی میشه ؟ نمره قبلی از تو کارنامه حذف میشه ؟ نمره قبلی تو معدل بی تاثیر میشه ؟ اگه حذف نمیشه این نمره توی ترمی جدید محسوب میشه
کاش دانشگاهم مثل سربازی یه حداکثر زمانی برای درس خوندن داشت وبعد اون خود به خود کارت میدادن:general707مثلا تو سربازی شما هرچقدر اضافه خدمت بگیری حداکثر 5سال سربازی!شاید یکی جا خواب نداشته باشه بخواد چتر بشه.)اونجوری من به تو ودردر دوتا کارت فارغی میدادم که برید دنبال زندگیتون.فک کنم از حداکثرم رد کرده باشید.این بی شرفا باز کیسه دوختن :general106:
لردی و اهراد و گودی ......فارقیتون تو حلقتون :general404: عه اعصابم خورد شد :general304::general307:
7/1 درصورتی بهت میدن که شهریه مهر رو ریخته باشی!ودر اینصورت تاریخ میزنن تا1/1/1394
خیر نمره قبلی سرجاشه اینم سرجاشه وهم نمره قبلی وهم این تو معدل کلت تاثیر داره.ترم جدید هم حساب نمیکنن.
چون معرفی به استاد یه قانون یا ماده یا تبصرس احتمالا میزنن طق فلان قانون یا یه همچین چیزی
کاش دانشگاهم مثل سربازی یه حداکثر زمانی برای درس خوندن داشت وبعد اون خود به خود کارت میدادن:general707مثلا تو سربازی شما هرچقدر اضافه خدمت بگیری حداکثر 5سال سربازی!شاید یکی جا خواب نداشته باشه بخواد چتر بشه.)اونجوری من به تو ودردر دوتا کارت فارغی میدادم که برید دنبال زندگیتون.فک کنم از حداکثرم رد کرده باشید.